Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:30
- Nahlásit

Sali
myslím, že s Pohárem Kristýny a podobnejma akcema se klidně můžem rozloučit.
tssssssss,oslovovat rozhodčího pane Dubová hlavo ,postávat u stánků na píívo a levnou krásu a prohlašovat ,že "todle je pes ale úpa k ho*nu a my bysme.. " ,můžem naprosto v pohodě

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:31
- Nahlásit

PetraK
promin,ale to už vím dávno

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:31
- Nahlásit

PetraK
Tak abyste fšichni věděli, jak se dělat ty správný vobrany f obýváku, tak číhejte!!

ty vole, co to má s hlavou??? von ji má odklápjecí, ne?!

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:37
- Nahlásit

isdpch
nebudu mít možnost vlézt sem, pošlu ti mailem tefelón a případně mě prozvoň nebo něco, ať si tě uložím.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:38
- Nahlásit

jbat
heled a jak to jako vidíš,že bysme se sešli?
jako mám přivést všechny psy co mám a jít na vychjedu?
anebo jakoj máš plán v Prazé?

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:42
- Nahlásit

brezen2008
heled a jak to jako vidíš,že bysme se sešli?
jako mám přivést všechny psy co mám a jít na vychjedu?
anebo jakoj máš plán v Prazé?

no nejlepčí by bylo, kdybysme to spáchali v ten pátek aspoň trochu hromadně, takže pokud půjde ještě někdo, krom dědy, tak bych to viděla na nějakou knajpu, kde i vařej. tak kdo pude s náma teda?!

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
oslovovat rozhodčího pane Dubová hlavo , postávat u stánků na píívo a levnou krásu a prohlašovat ,že "todle je pes ale úpa k ho*nu a my bysme.. " , můžem naprosto v pohodě
to sice ano, ale takový, co na takovejchhle akcích cvičej jen hubou, nejsou moc dlouho oblíbený, pokud teda kolem sebe nešířej nějakou aureolu znalostí z minulosti, že, aby jim to načas prošlo,
já osobně bych radši zalezla a hodně dlouho nebyla vidět, než vylezu s něčím, co mě bude presentovat beze slov.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:47
- Nahlásit

jbat
von ji má odklápjecí, ne?!

má velkou hubu, páč kdo má velkou hubu jednak dostane fšecko a druhak může pořádně ukazovat jaký má žuby, velký žuby, žahnutý naholu

isdpch

koukám na tý fotce jsou docela pěkný okna

ségře to vyřídim

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:47
- Nahlásit

brezen2008
je hodně důležité aby při aqgilitění měl ze začátku odložení?
jako jestli pes musí mít hned při přrvní hodině agilty 100 procentní odložení než jde skákat? anebo nemusí a stačí časem ?

Ale prd, jsou psi, kteří odložení neumí za celou svoji agi-kariéru. Na začátku je ti to úplně na nic, na začátku se dělají jednotlivé překážky a kraťoulinké sekvence a tam se k odložení vůbec nedostaneš. Mě sem chodí psi, kteří neumí vůbec nic, pomalu ani nereagují na své jméno.... ale někteří trenéři vyžadují, aby pes měl alespoň přivolání. Nemusí být 100%, ypařské s předsednutím. Ale musí ti pes alespoň přijít, ať celý cvičák hodinu nečeká než ho chytneš.

isdpch
, opíjet se v pátek nechci
To přesuň do "tak při pátku"

Sali
V agility se moc dobrmanů nepohybuje, v canisterapii ještě míň, takže s nima přijdu do styku spíš symbolicky. Ale vyrovnaného dobrouše jsem teda ještě nepotkala. Vždycky jsou to hysteráci co chňapou po všem co se jim mihne kolem huby (ať je to jiný pes, nebo něčí ruka). Jediný hodný dobman co znám je Nero ze Šternberského útulku. A ten je křížený Taky je dost starý, má nádor a nejspíš se na něm podepsal i ten pobyt v útulku, už je tam dýl než rok, takže asi hodně rezignoval....

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:49
- Nahlásit

Biluška
isdpch
, opíjet se v pátek nechci
To přesuň do "tak při pátku"

taky jsem si říkala, že je to ňáký divný...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:55
- Nahlásit

Biluška
Když se agilití, tak ostatní psi jsou zavření? Bych chtěla agilitit někde, kde je vyklizený plac, když tam přijdu :-D nebo agiliti na vodítku

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:57
- Nahlásit

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 11:10
- Nahlásit

tak se to dělá!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 11:11
- Nahlásit

Biluška
dík za odpověd,super,tak to sindy má odvolání na 95ˇ%,tak to je dobré
no chci se sindy to dělat,tak od jara na nějakém cvičáků,ted venku blbnem a docelají to i baví,jako není tak nadšená do toho až moc,ale baví jí to

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 11:16
- Nahlásit

jooo a za pomněla jsem se pochlubit, že jsme jeli s Blbís poprvé tramvají a von si mi lehl na nohu a spal... takže salámista...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 11:31
- Nahlásit

jbat
to eliška když jedem metrem,tak prosím taky usne a to než jedem na nějakou vycházku,zpátky spí už snad i při cestě

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 11:38
- Nahlásit

jbat

tak se to dělá!!!

no jo, ale to je cvičení pro takový ty co maj úhylku na posedy a vofčáka k tomu. My so máme gaučový lovečáky si děláme ty vobrany f obýváku . Ale žuby má pěkný, co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 11:47
- Nahlásit

Mucholabka
Když se agilití, tak ostatní psi jsou zavření? Bych chtěla agilitit někde, kde je vyklizený plac, když tam přijdu :-D nebo agiliti na vodítku
Když se běhá tak jsou ostatní psi zavření, nebo si je majitel drží. Nesmí vběhnout na plac jinému psovi (i když se to občas stane, ale snažíme se to hlídat). Ale když se přestavuje trať, kecá, rozebírají se chyby a tak tak bývají všichni psi puštění...

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 11:55
- Nahlásit

PetraK
Ale žuby má pěkný, co?

to jo! a ten výraz!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 11:58
- Nahlásit

PetraK
Ale žuby má pěkný, co?
No úžasné, a navíc je to krásný red nose :-D

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:00
- Nahlásit

jo a kobereček mám za sebou, takže Biluškooo, gde seš a gdy máte výběrofky...?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:04
- Nahlásit

Sali
vylezu s něčím, co mě bude presentovat beze slov.

no tak sundej Kobřímu psu koš a nemusíš tam říct ani popel
jbat
je ten pejsek na prodej????? Někde na aukru,třá..,to je pes přesně pro mě!
jsme jeli s Blbís poprvé tramvají a von si mi lehl na nohu a spal... takže salámista...
hlavně ho nechval nebo se pochčije

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:06
- Nahlásit

jbat

to jo! a ten výraz!!!

jo, ksicht mi dal celkem fušku, nakonec jsem musela vytáhnout svůj ksicht č. 28 a zatvářit se tak, aby viděl, jak má vypadat patřičně nas*atě

Mucholabka
a navíc je to krásný red nose

no! moch by dělat toho soba co s ním jezdí Satan Klaus, jak má ten červenej rypák. Nevim, jak se to svoření jmenuje ale.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:07
- Nahlásit

jbat
jo a kobereček mám za sebou

á jejda, uš? co bylo?

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:08
- Nahlásit

davidkova renata
je ten pejsek na prodej????? Někde na aukru,třá..,to je pes přesně pro mě!

jestli myslíš blbís, tak zatím není, ale ještě jednou mi sundá v noci ponošky a bude!!!

hlavně ho nechval nebo se pochčije

...chmm, ti ani nebudu říkat, že jsem mu dala i piškot...

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:11
- Nahlásit

PetraK
á jejda, uš? co bylo?

tak hlavně to celý bylo moc trapný... moje nadřízená přivedla svoji nadřízenou a celou dobu držela hubu, takže jsem to celý probírala s tou nejvyšší. si myslely, jak mě jako šoknou nebo co... no a stanovisko je takový, že se 18. sejdem ještě jednou a mám si to promyslet.

a to stvoření se jmenuje SOP paní. Sop Rudolf.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:15
- Nahlásit

jbat
jestli myslíš blbís
nene,myslím toho drajvovýho ofčáčka an visí na prdeli tomu loupežníkovi bo co to je
ti ani nebudu říkat, že jsem mu dala i piškot
no to mi vůůbec neřikej!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:16
- Nahlásit

jbat
že se 18. sejdem ještě jednou

aha, holkám se asi mejdal líbil, tak by ho rády zopákly, což?

Sop Rudolf.
Tak voni uš i sopi chotěj na golf?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
nene,myslím toho drajvovýho ofčáčka an visí na prdeli tomu loupežníkovi bo co to je

to neni loupežnik, to je úhyl co hledá posed a vůbec, vofčák nemá tak pjekný žuby jako můj Sop Rudofl, dyš dělá obývákový vobrany. A taky u toho neumí kulit tak pjekně očička

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:23
- Nahlásit

no a teď mi ještě nařídila přesčasy, čubka. dneska i zítra...
chci tři kila tnt a sirky!!!!!!!!!!

<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání