Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:23
- Nahlásit

PetraK
to je úhyl co hledá posed
další nebespečí posedůch,myslim,že by je měli zakázat..
vofčák nemá tak pjekný žuby jako můj Sop Rudofl, dyš dělá obývákový vobrany. A taky u toho neumí kulit tak pjekně očička
ale zase je tajkovej sporovní typ mi příde..

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:29
- Nahlásit

davidkova renata
ale zase je tajkovej sporovní typ mi příde

No ale hele, jako v lese dobrý, tam dyš potkáte úhyla, čokl ho pověsí na větef a dobrý, ouhyl visí, můžeš si vzít co potřebuješ a jít

ale dyš Ti přijde třeba výběrčí daní, nebo vodčítač na eletriku, tak tydle vobrany se šiknou líp- páč kde budeš doma hledat větef, na kterou pověsíš výběrčího daní??? tam stačí ukázat krokodajla a hned máš slevu zadarmo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:30
- Nahlásit

a navíc je to krásný red nose

no! moch by dělat toho soba co s ním jezdí Satan Klaus, jak má ten červenej rypák. Nevim, jak se to svoření jmenuje ale.

PetraK
No já tím spíš myslela pity formátu loveckého psa s červeným nosem co mi jejich chovatelka zase nutí už asi postopáté za rok života štěňat, prý mám poslední příležitost pro spolupráci, bo pak už nebude tři roky krýt

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:32
- Nahlásit

Mucholabka

no vidiš, tak ať si baba trhne, aš budeš chtít, řekni, Ešus je na výrobu dětí dychtif stále, tak jen sehnat vhodnou máteř pro štěňata. Můžem Ešusa vydávat klidně za picbuma ve formátu loveckýho psa

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:37
- Nahlásit

jbat
ty děláš u TNT?

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:38
- Nahlásit

brezen2008
ty děláš u TNT?

ne, já dělám u debilů v RB...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:42
- Nahlásit

Biluška

Čus pani, já sem byla celej víkend naložená v lihu, takže k narozkám přeju až dneska

O.T
Ale vyrovnaného dobrouše jsem teda ještě nepotkala

já s jednou nádhernou čubinkou venčím svoje kluky obden a kdybych si měla vybírat psa a měla zkušenost jenom s touhle Kytičkou tak jdu do dobrmanů hned...jenže sem znala i psa co byl kříženec dobrmana a to byl pošuk na entou, uhynul jako celkem mladej, tak nenadělal žádný škody

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:44
- Nahlásit

PetraK
ale dyš Ti přijde třeba výběrčí daní, nebo vodčítač na eletriku, tak tydle vobrany
to jako zas jo,brzo přídou vodečítat teplo,ale to mám celkem pořešený,páč si myslim,že nebudou chtít jít dovnitř,vchodový dveře votvírám zásadně s Nyný za prdelí a rozhovor má stejnej průbjech jako v Na samotě u lesa ta historka co jí vypráví Smoljak f tý mlýnici .Ale mohla bych jako Nyný zkrotit a na projef dobrý vůle jí zavřít třá na wc a f obejváku uš by moch čekat Ešus ,copak taghle se živí poctivej čék???????? vodečítáním??????? to je skoro jako revizor!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
copak taghle se živí poctivej čék????????

no přesně!! a proto já začla cvičit, vodečítání tady bude coby dup. Fižiranty mám zadáčo, fižirantujou mi synofci. Jen už jich nějak ubylo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:00
- Nahlásit

PetraK
ale pěknej synoveček ))))

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:01
- Nahlásit

davidkova renata
no tak sundej Kobřímu psu koš a nemusíš tam říct ani popel
to by nestačilo, škoda že nemůže startovat Kvíčenka, že je kupírovaná...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:04
- Nahlásit

brezen2008
uš neni , ale tak co ségra má ještě další dva, tak snad se to Ešus naučí dříf, než synofci dojdou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:09
- Nahlásit

Sali
škoda že nemůže startovat Kvíčenka, že je kupírovaná...
todle mě tak točí,že by mě mohla prdnout céfka,kreténi debilní,hlavně ža ta svině z Jarošova vesele množí dál a si přectaf,že v kauze Jarošov neshledali týrání!!!!!!!!!!!!
P.S.už se sehnala ty náhradní cévkyjak sme tě zaúkolovali?????

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:15
- Nahlásit

davidkova renata
o tom úkolu nic nevím

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:18
- Nahlásit

Sali
Prosím tě, potřebuju sehnat invalidní vozík. Klidně by stačil i takový ten nemocniční jak se na něm převáží skoromrtvoly. Klíďo píďo může být starý, ale musí být funkční. A samozřejmě musí být zadarmo. Nevíš o něčem? Jak se takové vozíky likvidují? Vyřazuje se to nějak, nebo se na tom prostě vozí důchotci dokud se to pod nima nerozpadne?

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:22
- Nahlásit

Biluška
Prosím tě, potřebuju sehnat invalidní vozík.

zase jsi hapala s Amálkou?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:25
- Nahlásit

Sali
o tom úkolu nic nevím
co povidáš?! sme ti řikali abys na pracovošti zajistila dostatečný počet náhradních cévek páč nám věčně z něčeho ty naše stávající prdaj

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:25
- Nahlásit

Biluška
tady jsou jen takový ty nemocniční pojízdný křesla, mívaj i díru na mísu, a opravují se, dokud držej, pak asi jdou rovnou do šrotu, neb se rozpadnou na šrot.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:27
- Nahlásit

davidkova renata
pěknou dohlídačku má čuba, hele a u IPO nevadí, že si u toho opírá hlavu o rukáv? asi má chudák starostma hlavu těžkou, že...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata

dobrá protivýběrčí obrana! Ešče žuby ven a budou vám doplácet! Vim vo čem mluvim .

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:29
- Nahlásit

Sali
starostma hlavu těžkou, že...

to je jak vona má tak velkej čumák, tak jí to někdy dělá těžkou hlavu, no

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

Sali
, hele a u IPO nevadí, že si u toho opírá hlavu o rukáv
no za první na ííípo celkem kašlem,za druhý mám dojem,že to jen vypadá,že si jí opírá a za třetí to je asi zázrak páč ho většinou stejně ďobne,todle bude asi už po "domluvě"
Biluška
potřebuju sehnat invalidní vozík
volej ispidicha

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:32
- Nahlásit

Kvíčenky poloségra, Jury Gold MIčer, po stejným tátovi, jsou mu obě podobný...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:34
- Nahlásit

PetraK
! Ešče žuby ven

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:34
- Nahlásit

ještě jedna Jury

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
Ešče žuby ven

dobrý, dobrý! Tetkon uš jen slinty nějaký pořádný, to taky dělá dojem, to vim, slinty má Ešus zmáklý dobře. Dyš nic jinýho, tak se to bude výběrčímu eklovat a nepude dál.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:41
- Nahlásit

PetraK
Tetkon uš jen slinty nějaký pořádný

Sali
pjekný zviřátka

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:46
- Nahlásit

davidkova renata
Tetkon uš jen slinty nějaký pořádný

No a je to f suchu! Todle je dokonalý, to stačí dát na dveře se vzkazem Vykuřte se ve fajfčičce pane výběrčí! a Je to ZADARMOO!!
Vona ta kynológie k něčemu je. Třeba hele my bojujem s dušima:

já mám tetkon díky Ešusoj a kynológii firmu Ešus exorcista s.r.o. (společenství rozumově omezených)

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:46
- Nahlásit

Dixon Gumby, jeden z těch pracáků, co jsou i výborný v exteriéru, a dá se na nich něco postavit, docvela bych ho chtěla na kvíčenku Kirunu.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:47
- Nahlásit

<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání