Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:01
- Nahlásit

Biluška
Zkus se prosím dobloncat do Levných knih a kouknout tam na kalendáře. Takové ty velké, nástěnné, s jednotlivýma plemenama. Většinou je prodávají za 30,- . Kdybys je našla tak plís přivez šoltyje, žarpeje, buldoggy, molomuty a foxterijéry. O Pumách si vůbec nedělám naděje, že by je měli, ale kdyby se stal zázrak a byli tam tak je přivez taky

OK, provedu.
a hepi brrrzdej tu jůůů!

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:01
- Nahlásit

Biluška
pokud skutečně máš narozky, tak též se přidávám s gratulací.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:09
- Nahlásit

Sali
a zřejmě jí při tom jejím toulání se někdo šeredně opral
už te´d má nápřah a reakci na sbírání něčeho ze země, čím se dá hodit...
no to je pěkně na hovno

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:14
- Nahlásit

davidkova renata
jo, myslím, že s Pohárem Kristýny a podobnejma akcema se klidně můžem rozloučit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:23
- Nahlásit

Sali
pokud skutečně máš narozky, tak též se přidávám s gratulací.
Už nemám, měla jsem je v sobotu . Ale dík

isdpch
jbat
Taky dík.

Lidi, tady je taková vichřice, že mi to odfouklo Texála . Normoš ho to poposunulo tak o půl metru . Chudáček malinkej, kdyby měl deštníček tak bude lítat jak Merypopins . Dneska nevenčím, nebudu riskovat, že mi to odvane psy

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:31
- Nahlásit

Dobrejtro ve spolek,

sem se poctivě snažila nastudovat co ste tady provozovali vo víkendu, ale u stránky 2057 sem to vzdala, takže vim jenom to, že Jablůnka bude dělat Dášu s Jitkou u Neessi- voni si holky votvíraj kabaret, či co?? esli se k nim přidá i Davítkojc, co cvičí slézání kolmých stěn, mohly by mít celkem sukces. Nemethový gratuluju a gratuluju jí aj k tý lovecký sezóně

a taky, že všem pršelo, enem Bilušce a nám ne. U nás bylo moc krásně. Teď už neni, sme zpátky f Prahé a vbrzku budem bez voken. Umrzne mi muš a budu vdova

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:36
- Nahlásit

Biluška
Dneska nevenčím, nebudu riskovat, že mi to odvane psy
máš mít pořádný zvířata, takovej dobrman je i v atlasech popisovanej, že na svůj uhlazený elegantní vzhled má neobyčejně silnou kostru a celkem robustní podstatu.
běžící hejno pinzet spíš tu vichřici vytvoří, a můžeš si u toho zpívat " tam, kde zem duní pod kopyty stád..."

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:43
- Nahlásit

jbat
heled a ta kratinožka je co? jako jaké plemeno? a pes nebo fena? jako by mohla bejt i u nás přes noc
jako nechci se vnucovat,ale problém to by něměl bejt
jenom ti to dávám jako možnost
no tak se sejdem

leila
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:47
- Nahlásit

Biluška
biluuu biluu můžu si půjčit bellinčinu hlavu?

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:50
- Nahlásit

brezen2008
heled a ta kratinožka je co? jako jaké plemeno? a pes nebo fena? jako by mohla bejt i u nás přes noc
jako nechci se vnucovat,ale problém to by něměl bejt
jenom ti to dávám jako možnost
no tak se sejdem

je to JRT, čytřměsíční štěně, pes.
ale mám pro něj hlídání , takže v pohodě.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:51
- Nahlásit

brezen2008

jo a seš moc hodná, děkuju!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:51
- Nahlásit

Sali
máš mít pořádný zvířata
naštěstí mám různorodou smečku . Tak změna, budu venčit, ale vezmu jenom Gozéru, buldočku a Lilátko. Ty jsou těžký, ty nic neodvane . Psi pod deset kilo zůstávají doma, ti jsou dneska rizikoví
Dobrmana nechci, všechny co znám jsou nervozní kousací potvory. Chci hodné, vyrovnané zvířata, třá šeltičky
Už jsem rozhodnutá, že z Winčiného vrhu doma zůstane fenečka co ponese jméno Akcie. Než Akcie doroste do chovnosti musí Nýna s Bon-Bonem zvládnout vrhy "B" a "C". Akcie následně porodí vrh "D" a hádej jak se budou štěńátka jmenovat??? No co rodí Akcie? Akcie rodí Dividendy

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:52
- Nahlásit

brezen2008
heled a ta kratinožka je co?

kratinoška je první pes co je zároveň hadem

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:54
- Nahlásit

PetraK
kratinoška je první pes co je zároveň hadem

další taková!!!! Benda o něm tvrdí, že se ze schodů musí kutálet...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:54
- Nahlásit

leila
No můžeš, ale vrátit Páč bezhlavá Puma....no, on by to vlastně nebyl žádný rozdíl. Tak si ji klidně nech

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:58
- Nahlásit

jbat

další taková!!!!

a di ty! To nevadí , že nemá nožičky. Kértové Raslové sou zas náhodou moc komický psi, no . Ty prej můžou na Ešusa dělat bububu a to nevadí. Já mám kérty ráda náhodou. Mně nevadí, že se kutálej.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 09:58
- Nahlásit

Biluška
Dobrmana nechci, všechny co znám jsou nervozní kousací potvory
to je bohužel následek devalvace plemen chovem na exteriér pro požadavky co nejširších masových zájemců,
kdy do chovu pronikne skoro všechno.
Zjm. tam u vás na severní Moravě může být problém, neb MSDK, v osobě bývalé předsedkyně a jedné z největších skutečných množitelů papírových dobrmanů dle požadavku trhu, zaplavil tu oblast nepovahovými zvířaty.
Skutečných povahových dobrmanů tady běhá pomálu, můžu jmenovat spíš jednotlivce, než stanice, které by je chovaly, skoro každý to má dneska mozaikové.
Už ale zvoní na lepší časy, povahový dobrman se vrací i do těchto končin, byly provedený kvalitní importy, a pomalu dorůstají do věku, kdy se dají prověřit výkonem, v tomto případě vylučovacími závody na MR IPO, a začnou se spojovat mezi sebou.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:00
- Nahlásit

PetraK
a di ty! To nevadí , že nemá nožičky. Kértové Raslové sou zas náhodou moc komický psi, no . Ty prej můžou na Ešusa dělat bububu a to nevadí. Já mám kérty ráda náhodou. Mně nevadí, že se kutálej.

nejste s Bendou příbuzný, náhodou...?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:00
- Nahlásit

Hele řekněte mi někdo, proč jsem vstávala skorem f pjet hodin, že jako že ukáčka s voknama přijdou ve vosum a prt? Je deset a prt. Brtníkovi už je f těch podličkačkách a vaťáku kapek vjedro.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:01
- Nahlásit

jbat
nejste s Bendou příbuzný

a tak možný to je, tady jsme fšichni Go-Go a každej má společnýho aspoň jednoho, dva přetky či zatky. Klasická příbůzenská plemenitba

leila
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:03
- Nahlásit

Biluška
ooo dekuji delam noy vzhled pumicek v cr jinak uz jsi videla nove foto stenatek??

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:03
- Nahlásit

a běhá tady i pár zbytkových zvířat ze starých pracovních linií, prokřížených vhodně s zahraničními plemeníky,
kde se vyselektovali slušní jedinci pro založení pokusu o funkční pracovní linie.
Povedlo se prokřížit rezidua starých Mičeráků s nositeli staré německé pracovně-exteriérové krve,
povedli se i "Gumbíci",
vůbec se toho povedlo dost, ale jsou to jen ostrůvky v moři dobrmaního průměru, který je bohužel takový, jako Biluška zná

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:05
- Nahlásit

PetraK
Klasická příbůzenská plemenitba

jako demence a tak, jo...?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:17
- Nahlásit

jbat
jéééééééééééééé JRT
oukej
Biluška
je hodně důležité aby při aqgilitění měl ze začátku odložení?
jako jestli pes musí mít hned při přrvní hodině agilty 100 procentní odložení než jde skákat? anebo nemusí a stačí časem ?

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:22
- Nahlásit

brezen2008
koukni naURL, je tam vyfocenej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tak abyste fšichni věděli, jak se dělat ty správný vobrany f obýváku, tak číhejte!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:28
- Nahlásit

jbat
jéééééééééé,ten by se líbil sindyně,ta ty hle zbožnuje,hlavně když je vyprovokuje k hraní a lítání ))))))))

PetraK
Člen
- Nahlásit

jbat

Hele Blbís je ale moc krásen hat! Je mnohem hezčí než anakonda třebas . Ty fotky jak dřepí na lajntuchu a natáčí hlavičku jsou bombový

jbat
Člen
- Nahlásit

isdpch
háský fotky, ty kůníci se mi líběj

kuju.

a v pátek večer v Praze nebudeš,

budeš, ale nevim, jestli nebudu obsazená...
a jít se někam opít a pak najít místo, kde mám spát (myslím u té kámošky) mi příjde jako dost riskantní akce... i bez toho opití v podstatě...

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:29
- Nahlásit

PetraK
Ty fotky jak dřepí na lajntuchu a natáčí hlavičku jsou bombový

to jo, díky, von to má jako hlavní dorozumívací prostředek...
ale nevim, kdo je anakonda i když samozřejěm hezčí je...

<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání