| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:49
- Nahlásit
a jeho sestra dafne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:52
- Nahlásit
PetraK
Vykuřte se ve fajfčičce pane výběrčí!
Ešus exorcista s.r.o
to jo je asi tak rychlej že na tý fotce hází úpa duchy
Sali
no já na cvičáku u nás dobrouše ani neviděla,ted snad tam byl kluk,ale má ho bez PP,jinak nic.jo a v libni je jeden,ale mám dojem,že je bud z popelnice nebo sebranej na tržišti ,ale pěknej Naposled sem viděla dobrouše makat asi před 20 lety v Libni u pana Kazdy,tomu bylo tenkrát asi 70 let
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:55
- Nahlásit
davidkova renata
je asi tak rychlej že na tý fotce hází úpa duchy
no někdo má nezapomenutelnýho psa, já mám nezachytitelnýho a duchy - tak ty teď v sobotu, díky obří kraví kosti, kterou dostal darem od Brtnika a rval se tím horem/dolem, tak duchy teda házel fakt jako pořádný. Bylo mi večer trochu líto mámy, páč spěj v jedný místnost (aby byl hošíček pořádně u kamen ), ale bylo mi jí líto jen trochu, pak jsem si vzpomněla na všechny dětský příkoří a pořádně jsem utěsnila dveře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 13:58
- Nahlásit
PetraK
já mám nezachytitelnýho
já lítacího
ale bylo mi jí líto jen trochu, pak jsem si vzpomněla na všechny dětský příkoří a pořádně jsem utěsnila dveře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
já lítacího
hele todle byla taková hračka - prodávali to na pouti, tyčka a k tomu byla vlascem přivázaná plastová fčelka. Sem nevěděla, že to dělaj i ve varyjantě Tlouštik Vlkošet No pokrok de dopředu
taky mám čokla lítacího, páč tagle choděj do vody fajnšmekři:
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
a chodíš kam?
je smutná pravda, že se s nima skoro nedělá,
hodně za to můžou ty nesmyslný zákazy kupírací, co zničily jednu celou psí generaci, lidi je odstavili a přešli na maliny...
a špatně se to vrací, není zájem, ve srovnání s malinama jsou moc snadno zranitelný a holý. Dobrmankáři by blbě přecházeli na vofčouny, ale ta malina ke takovej kros mezi rychlostí a inteligencí dobrmana a poddajností ovčáckýho psa...takže se ujala.
A další je, že hodně chovatelů se neobtěžuje chovat dobrmany v malém a jen pro fajšmekry plemene, chovají pré většinovou klientelu,
a jedna dáma se se mnou zhádala proto, že propaguju pracáky, a argumentovala tím, že ze slavného spojení na práci po Cliffovi v. beuchershof a po Fergii Calibra Magic, A vrh Sheridano Le Fano, vyšely takový povahy, že to lidi z paneláků vracej pro přílišnej temeprament, co tomu znemožňuej žít jako rodinný pes ve městě...
úplně jako by si fakt myslela, že dobrman z pracovní krve patří na gauč do města jenže ona si to myslí, ona je na to chová
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:04
- Nahlásit
davidkova renata
pěkně se točí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:13
- Nahlásit
davidkova renata
Verča se bohužel v Radnicích nezeptala. Fakt nevim, jestli se zeptá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:14
- Nahlásit
PetraK
Sem nevěděla, že to dělaj i ve varyjantě Tlouštik Vlkošet
tagže konec kamaráčoftu
Sali
chodíš kam?
no na Břevnov,tam je ten kluk s kupírovaným a nebo do Libně kam jsem chodila jako dítě,tam je ten ze smeťáku
že dobrman z pracovní krve patří na gauč do města
no já myslim,že se na tom taky podepsala móda jako u spousty jinejch plemen..prostě to dělá určitou image,taxi koupíme dobráka..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:15
- Nahlásit
kachna_
neva,eště se vozvala jedna dívčina z poradny a ted volala.Je tam furt a asi prostě přebejvá kolem tý záchranky,má tam misky a prkna kde leží,trochen se bojí,ale nic moc.Řešíme se simčou esi jí "přemístit" nebo co jako..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:20
- Nahlásit
PetraK
hele podle tý druhý fotky to chvíli úpa vypadalo,že si rozbije hubu vo ten beton
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:21
- Nahlásit
PetraK
páč tagle choděj do vody fajnšmekři:
pani!!! váš pes je magor!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:24
- Nahlásit
davidkova renata
tagže konec kamaráčoftu
to sem chtěla slyšet, takže tu knížku asi vracet nemusim
hele podle tý druhý fotky to chvíli úpa vypadalo,že si rozbije hubu vo ten beton
no vypadá to tak, ale ono to klame, tam je ta voda hodně čistá, takže je dobře vidět dolů. Ono to tam tak mělký jednak nebylo a pak , Zrzavohubec skáče celkem daleko. Celý odpoledne takhle skákal . Jednu chvíli se na něj přijely podívat i kachny (Kachna_ promine ) a on si jich nevšiml a z jedný dorostenky málem udělal plakát, páč jí skorem zaskočil, jak na ní skočil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:27
- Nahlásit
jbat
pani!!! váš pes je magor
neni magor! Má jen rád hodně vodičku škoda, že nebyl nikdo, kdy by ho vyfotil, co dokázal udělat, když on byl na přehu, já ve vodě a Brtník hodil tenisák! Ze zadku mu vyjela vrtule, aby doskočil dál (jednou skorem až mně na hlavu :mad , hlavně aby tam byl první, PRVNÍÍÍÍ!! páč jinak hrozilo, že mu ten tenisák seberu a potopim. Pak šel hledat pod vodu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:28
- Nahlásit
jbat
zase jsi hapala s Amálkou?!
Ni, to bysem si nechala zacvakat fungl novej vozíček od pojišťovny . Potřebuju ho na výcvik Armánka. Páč Arísek nemůže canisterapeutit, on vozíčky nerad a žere jim kolečka..tak aby se to naučil
Lidi, help, mám tu dvě mimi Asi tak sedmitýdenní, kříženec jezevčíka s něčím, hodně do jezevce. Dva kluci, hnědí, čananí. Na nic se mě neptejte, nebo mi rupne céfka a radši rychle přemýšlejte komu je mám vrazit Du jim založit samostatné téma...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:31
- Nahlásit
Biluška
Bilu - ty máš na ty S.O.S pesany magnet.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:32
- Nahlásit
PetraK
neni magor! Má jen rád hodně vodičku škoda, že nebyl nikdo, kdy by ho vyfotil, co dokázal udělat, když on byl na přehu, já ve vodě a Brtník hodil tenisák! Ze zadku mu vyjela vrtule, aby doskočil dál (jednou skorem až mně na hlavu :mad, hlavně aby tam byl první, PRVNÍÍÍÍ!! páč jinak hrozilo, že mu ten tenisák seberu a potopim. Pak šel hledat pod vodu
ty jo, vy máte v létě o zábavu postaráno, co?
jsem zvědavá, co bude vodě říkat blbís... aby mi ho nesežraly kachny ale...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:35
- Nahlásit
davidkova renata
je to tak, mělo by to bejt plemeno jen pro fajnšmekry, nikoliv pro široký davy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:39
- Nahlásit
jbat
aby mi ho nesežraly kachny ale
klid voni hadi nejedi. Nesmí jen vypadat jako rohlik no.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:45
- Nahlásit
PetraK
klid voni hadi nejedi
ty můro!!!!
Nesmí jen vypadat jako rohlik no.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:03
- Nahlásit
jbat
Nesmí jen vypadat jako rohlik no.
zatim můžeš bejt f klidu. Jako rohlik nevypadá. I dyš - kdyby byla mlha a šero.... tak jako pivní rohlík... jo, s pivnim rohlikem by si ho splíst mohly . Ofšem nemám obavy, že by si to s nima Kért Rusl nepořešil
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:06
- Nahlásit
jbat
aby mi ho nesežraly kachny
Co nabízíš?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:07
- Nahlásit
kachna_
aby mi ho nesežraly kachny
Co nabízíš?
...zrní...?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:08
- Nahlásit
jbat
zrní...?
Na kachnu se zrním!! Ke kachně dycky patří zelí, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:10
- Nahlásit
PetraK
Na kachnu se zrním!! Ke kachně dycky patří zelí, ne?
a joooo, tak eště knedlík. umím oba - houskovej i bramborovej. takže si můžeš vybrat...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:13
- Nahlásit
jbat
PetraK
A sakra, to jsem trošku přestřelila
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:16
- Nahlásit
kachna_
tak tak... tos nedomyslela, děvčico.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:18
- Nahlásit
kachna_
eslipak tys to nechytla od myslifců, těm se to taky občas stane, že přestřelej. Třeba zrovna když jsou na kachny
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:22
- Nahlásit
Biluška
zdravím paní, hele píšete že se věnujete canis se všemi psy krom teda hesíí ale nikde není zmíněná pumička taky canisterapí jinak my se teď vrátili z infúze páč ten degen bílej cosik sežral a blil a blil ovšem játra i ledviny sou čisté tak uvidíme co dál
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:32
- Nahlásit
leila
nikde není zmíněná pumička taky canisterapí
To není pravda. S canisterapií s pumičkou má zkušenosti Mel ze srazu cz-psa v Mariadolu loni v zimě.
|