| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 06:11
- Nahlásit
brut
prý mít doma něco takovýho je za trest
No jo,vod zedníka tyhle kecy sedí.Můj gaučák je sice línej,ale není blbej,ten aspoň říká,že "mít něco takovýho doma,jako jsem já,že je ta největší výhra v životě a požehnání"
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 06:15
- Nahlásit
Krásné bouřkové ránko fšem,už je po bouřce,ale ta byla!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 08:10
- Nahlásit
Dobré pršavé ránko všem vespolek V Praze buď bouřka nebyla nebo sem jí zaspala
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 08:28
- Nahlásit
tak Janiko,všechno nejlepší k tvým narozkám to ti přeje dárek,dasty a sindy
dobré ráno všem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 08:40
- Nahlásit
Dobré ránko vinšuju
Gerda se nám dneska vyřádila, co?
Když jsem tak načíhla na téma gaučák - tak musím dneska Brtnikovi vyseknout omluvu, protože mu furt nadávám že vorkohličí a neumí si odpočinout. A co ho použít jako terapeuta? Že bych s ním objížděla potřebné domácnosti a jak by ty guačáci viděli jak maká, tak by jim to přišlo blbý a třeba by se v nich ta pracovitost probudila?
Jinak VŠECHNO NEJLEPČÍ JANICE K TĚM JEJÍM DNEŠNÍM MENINÁM - dokonce i paní Davídkojc se připojila k přípitku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 08:42
- Nahlásit
brezen2008
a koukám, že má Janika nejen jmeniny, ale i NAROZKY, takžee:
Hapý birchdáj JANIKO:
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:02
- Nahlásit
PetraK
vona je Janika Soběslav?Kruci to sem nevěděla,ale rači jí taky pořeji fšecko nejlepčí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:03
- Nahlásit
Janika
PetraK
jak by ty guačáci viděli jak maká, tak by jim to přišlo blbý a třeba by se v nich ta pracovitost probudila?
Hahaha Tohle jsem zkoušela už dávno. Že jako začnu pracovat sama, jemu to bude blbé a půjde to udělat. Ujišťuju tě, že mu to není blbé, klidně si stoupne nade mě, zapálí si a začne si se mnou povídat, aby mi to rychleji utíkalo
Vrcholem bylo když jsme se rozhodli místo části plotu obnovit kamenou zeď co je tady ještě po němcích. Jenže místama je spadlá a musí se dozdít. Sehnala jsem info jak se zdí šutrem a začala mu vysvětlovat co je zapotřebí udělat. On to tak chvilku poslouchá a pak prohlásil "jo, klidně se do toho pusť, to zvládneš "
Neessi
Zajímavé je, že jak je líný doma tak v práci by se strhal. Dělá ve firmičce (cca 50 lidí). Nastupoval tam normoš jako dělník. Ve tři vypnul soustruh a šel domů. Pak povýšil, stal se managerem zodpovědným za dopravu. Sedí v kanclu tak do šesti-osmi, bere za to stejné prachy jako na té dílně , ale je děsně důležitej. V deset večer ještě z domu někam volá, že ten kamion zítra neodjede. Ale doma prostě nehne prstem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:05
- Nahlásit
Neessi
vona je Janika Soběslav
No jo, už je to tak! Tys to nevěděla? Vona to teda děsně tajila, páč se bála, že jí budou mít vostatní za hemofilitýka potom a já to blbec tuhle (předefčírem???) tady proflákla no , tak když už je to venku, říkala jsem si, že to odčiním tím, že jí tagle veřejně popřeju fšeckno nejlepčí .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:09
- Nahlásit
Biluška
jo, klidně se do toho pusť, to zvládneš "
tak v tom případě, teda moje terapie rozhodně asi nezabere, co? . To mě mrzí teda.
Hele proč voni teda nenosej na krku ceduku Gaučák? A nebo proč se jim to nepíše do vočkováku? Že by jedna hned věděla, todle je chnusný šméčko
Nepřestávám děkovat nebesům, že se mnou mají soucit a přidělily mi Brtníka, protože už bych v podobném případě asi seděla,za vraždu manžela
ale je děsně důležitej - vo tomdle to je, potřebuje bejt děsně důležitej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:21
- Nahlásit
PetraK
vo tomdle to je, potřebuje bejt děsně důležitej
Ať si důležitej je, to je mi jedno. Ale sere mě, že je tak blbej a nechává si za to dávat stejný prachy jako když chodil ve tři domů. Už jsme se kvůli tomuhle xkrát pohádali. Normálně bych šéfovi oznámila, že mi buď bude proplácet přesčasy, nebo ve tři odcházím domů a je mi srdečně jedno jestli nějaké zboží odjede, přijede, nebo bude tábořit na hranicích. Jenže Mášenek má strach, že v tom případě by fofrem skončil zpátky u soustruhu a nebyl by PAN DŮLEŽITÝ Takže radši za minimální mzdu sedí do šesti v práci a práce na baráku je mu šumafuk. Nakonec pořád lepší sedět v kanclu a psát meily než kopat krumpáčem ne? Asi brzo skončí v některém z našich výkopů a budu mít konečně klid
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:25
- Nahlásit
Biluška
a chceš poslat cement? Něco nám tam zbylo z minulýho víkendu, kdy se dělala podlaha. Že jako ho do toho výkopu zacementuješ a budeš mít stopro jistotu, že už teda nevyleze.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:29
- Nahlásit
Čus fšicí, co maj meniny a narosky, i ty, co je nemaj, taky fšechny, co maj doma gaučáky i vorkorohlíky, ty, co spokojeně chrněli i ty, co zase zamhouřili voko s bídou na hodinu
Janika, fšecko nejlepčí k vyskytnutinám! Velkej příděl žvance, chlastu, srandy, pohody, lásky, seksu...........nehodící se škrtni!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:30
- Nahlásit
PetraK
Pro jistotu ho zabetonuju, z cementu by ho mohli vyhrabat čoklidi
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:33
- Nahlásit
Biluška
z cementu by ho mohli vyhrabat čoklidi
Někam je přivašte, kvůlivá bespečnosti! Hlavně nezapomínejte na "dobrou víru", bes tý neska nemužete ani vylíst z baráku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:37
- Nahlásit
Biluška
Pro jistotu ho zabetonuju, z cementu by ho mohli vyhrabat čoklidi
No dyk právě já myslela, že z toh címentu, když to dobře nadávkuješ a projedeš míchačkou, budeš mít kvalitní betónek. Udělej ho trochu mokřejší, aby hásky zatvrdnul a nepopraskal. taky ho musíš kvůli tomu trošku kropit, pak to nepraská. Jednak je to neestetický a druhak by se tam mohl Mášenkovi dostat krz ty praskliny vzduch a mohl by se pak dostat pak třeba i ven a to my nechceme. My chceme aby hezky hajinkal
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:37
- Nahlásit
Neessi
No jo,vod zedníka tyhle kecy sedí
jj, hlavně, když jsem po dokončení prací za ním šla a chtěla, aby odflinknutou práci předělal ( bez zaplacení samozřejmě).
Jinak Vám všem přeji krásné, dobré ránko
u nás sice v noci pršelo, ale žádná bouřka nebyla , jen je venku momentálně jak v prádelně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:38
- Nahlásit
rosnička
dobrou víru",
sem původně četla dobrou díru a nějak mi to neštymovalo. Pak jsem si to přečetla ešče jednou a pochopila. Zas na druhou stranu i tu díru bude potřebovat dobrou, páč bez dobrý díry nebude mít kam uložit Mášenka aby ho mohla zalít betónkem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:39
- Nahlásit
Nazdar děcka, přeštu si vás za chvilku, teď se musim rozdejchat, protože jsme měli na zahradě ranní diskotéku a s kolegou sme tancovali v šeldrejku hříšný tanec. Naštěstí zvedačku za mě skočila Magda, já bych mohla Adama zabít. Nejvíc mě dorazil flešdenc a pomáda. Sem mrtvej člověk, dnes nemůžu snad pracovat nebo co. Teď sestavujem taneční přectavení pro kolegu, co má narozeniny, budeme mu tančit píseň aj laf jů bejby a tam sou dost vysoký skoky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:40
- Nahlásit
brut
jak v prádelně
hoď prádlo na balgón, vypere se tím pádem samo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:41
- Nahlásit
Gerda
Kdy a kde to bude! To si nechci nechat ujít tudle produkci!
hříšný tanec
tak zkuste bříšní tanec, to se čék tak nezadejchá asi.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:44
- Nahlásit
Gerda
Vy ste f práci koukám taky pěkná squadra azúra !!!!!!!!! Ale nechápu, že ste nekočila teda tu zvedačku, máte drajf a krásnej úsmněf, ste na ni jak dělaná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:44
- Nahlásit
Biluška
Neessi
PetraK
tak já mám doma něco napůl... dlouho mu trvá než se rozhoupe, ale když už začne, tak neví, kdy přestat .... naštěstí se s ním nemusím hádat o peníze neb vůbec netuším kolik bere
janika
všechno nej, nej, nej a ať se Ti splní všechna přání
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:46
- Nahlásit
PetraK
hoď prádlo na balgón, vypere se tím pádem samo!
balkon nemám a venku mi prádlo loví malá psí obluda a rozžvýkává na miniaturní kousky
Gerda
bude vaše taneční produkce někde k mání, že by jsme se pokochaly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:48
- Nahlásit
brut
balkon nemám a venku mi prádlo loví malá psí obluda a rozžvýkává na miniaturní kousky
v tom případě valchu a šup do necek. Halt si to musíš voddřít.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:51
- Nahlásit
PetraK
v tom případě valchu a šup do necek. Halt si to musíš voddřít.
valchu a necky bych brala...do sbírky, ale jinak prádlo půjde do automatky a pak na půdu, tam ať si visí po libosti ...a vodřít to musím stejně, když doma nikdo néní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:55
- Nahlásit
Produkce bude na videu, jen to nemáme eště zmáknutý, ale byli sme fakt dobrý, jen sme nezvládli ten začátek...začali sme tim, že: Bejby už nebude sedět v koutě! a já skočila na parket, jen sme byli pozadu za muzikou, takže sme hned museli začít tancovat...Zvedačky budem trénovat ve vodě )))))
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:10
- Nahlásit
Hlejte, kde je Renča? Si ani neotevřela foru a taky je tu divná atmoška-nikdo nás ještě neseřval!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:24
- Nahlásit
rosnička
Madam se pravděpodobně zapomněla u rybníčka a jestli se nevypařila, či nesublimovala do podložky, je nutné ji probudit a sdělit jí, že slunko již zašlo za velký mrak.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:27
- Nahlásit
debilní svět,už mě nebaví
|