Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:30
- Nahlásit

brut
Valchu mám, ale nepošlu páč bych neměla na čem prát

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:32
- Nahlásit

brezen2008

Máš vedle SZ

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:40
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ta taky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
se těším na neděli jak malí děcko

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:46
- Nahlásit

brezen2008

No dyk já taky a má bejt hezky, ale dem za každýho počasí (taková bouřka ve skalách, to bude žůůžo )

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:47
- Nahlásit

rosnička
Hlejte, kde je Renča?

Jela se podívat za neméthovou,aby vjeděla,do čeho de,bo je hodně ouzkostlivá na pořádek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:49
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
taková bouřka ve skalách, to bude žůůžo
no já jdu taky za každého počasí ,no bouřky já moc ráda nemám,ale díky treku se musím učit jí mít ráda,no u skalách to budu zvrůšo erotůžo

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:52
- Nahlásit

PetraK
Hele proč voni teda nenosej na krku ceduku Gaučák

No to je přece kvůlivá karmě!Aby si čék z vypočítavosti nenabrnk třá Brtníka nebu "brůťáka"(vod brut).A navíc ta příroda vždycky dá dohromady toho neschopnýho práce a pracovitýho dohromady,aby ten neschopnej přežil a ten pracovitej se dřel.Jo,kdyby to šlo jako s těma lííííínyjema,to byl život!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:52
- Nahlásit

brezen2008

erotůžo ty vole ale v bouřce bych do toho jezera tam nelezla přeci jenom... měla bys jednotvárnej účes pak!

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:54
- Nahlásit

brezen2008
se těším na neděli jak malí děcko -myslela jsi jako malé děcko,asi.Ale když tam chceš dát "i",tak aspoň tvrdý,ku*va ,březen 2008,TVRDÝ.A teď vysvjetli,na co se těšíš!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 10:54
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
v...e
co děláš dneska? jako včera?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:02
- Nahlásit

Jdu na o!

rosnička
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:08
- Nahlásit

brezen2008
S mi slíbila, že se stavíš, Tě tu čekám vod fčerejška a Ty nikde!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:10
- Nahlásit

Biluška
hmmmmm, má valchu a nedá... máš necky?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:11
- Nahlásit

rosnička
já nemám čas,víte

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:12
- Nahlásit

No žencký, dyš uš ste u těch gaučáků, taky bych jednoho přihodila - sem to já, sem lenochem. Nejradši sem návštěva, co nemusí nic dělat, bo se dřu f práci - musim sedět u kompu a mastit tabulky, telefonovat, mailovat, ajsíkjůovat, mluvit s hodně lidma najednou, pořád po mě něko něco chce, někdy stojej ve forntě a někdy mluvěj i najednou, jsou naštvaný, že se v plánech nepočítá s nemocema a úrazama kolegů, hodně věcí v práci si i pamatuju, ale jak přijdu domu, nesmí po mě nikdo nic chtít, nejlépe, když můžu chtít já něco po někom. Nechci, aby na mě někdo mluvil, aby mi nedejbože sděloval, co strašného se stalo, a chtěl po mě řešení...nic, svalit se k telce, nebo se jít projít se psoj a neřikat nic, nedělat nic, vůůůbec nic. A už dost dlouho si přeju mít nějkou chřipku, abych mohla regulérně ležet f posteli a koukat na dopolední seriály. Eště sem nikdy neviděla dopolední seriály, bo sem eště nikdy neměla chřipku a neležela f posteli přes pracovní den!!!!!!!! Poslední telenovelu, co sem viděla, byla Manuela, když šla na základce od šesti, tzn před večernim venčenim a tenkrát končila škola ve dvje, tak to se stihnout dalo. Až budu mít hotový byt, budu si přát chřipku k vánocům. Aspoň dva dny, kdy se musí jen ležet a nesmí se ani jít se psem ven.

rosnička
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:15
- Nahlásit

brut
máš necky?
Ale ne, snad nechceš pracovat???
Mimochodem, cestu na tu příjemnou terásku u hradu mi zvotpovjedně vysjetlil isdpch a to tak kvalitně, že sem tam TREFILA! A popíjela jsem červené na terásce a čučela na Prahu, heč! Ofšem dybych spolíhala na vás, tak tam bloudim eště neska!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:19
- Nahlásit

rosnička
Nedopsala ste mi ten slíbenej mail, jak ste chtěla...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:27
- Nahlásit

Neessi
No to je přece kvůlivá karmě

že jako aby měli na krku místo na karmu, až to ten druhej nevydrží, zabije je a bude je chtít hodit do Orliku? Tak aby byla kam uvázat karma kvůlivá nevyplavání? pochopila sem to dobře?

příroda vždycky dá dohromady toho neschopnýho práce a pracovitýho dohromady

chudák Brtnik ešče že to tady nečte, došlo by mu jak si zavařil, dyš si mě vzal

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:28
- Nahlásit

Neessinazdarek pani,helejte pani davidkova u me nebyla,to bych si vsimla,nebo by mi to doma rekli,ze nekdo za mnou prijel z praglu,ale v sobotu jdu na kremacku,tak jestli pani davidkova chce,tak ji udelam odbornou exkurzy,at vi do ceho jde a poradek????decka na te kremacce je tak uzkostlivy,ze by tomu mohl konkurovat operacni sal,opravdu!na to oni,jo dbaj,v lednicich to same,ty se kazdy den desinfikuji a to je narez.jinak jsem hajovy dala ten gelacan profi,pani,on se mi po nem totalne,ale totalne sesral!!!!!co snim????potrebuju,aby mel slachy a klouby v pohode??

rosnička
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:29
- Nahlásit

Gerda
Až budu mít hotový byt, budu si přát chřipku k vánocům.
Křipka je dobrá věc do každé domácnosti, ale eště to promyslete- matně spomínám, že dyš sem ji měla naposlet, bolely mě svaly, klouby, voči, dejchat sem nemohla a NECHUTNALO MI JÍST!!!!!!!!Esi se Vám vyplatí choroba, co Vás invalidyzuje. Lepčí si možná pořídit něco, gdy Vás nic nebolí a nutně to vyžaduje karanténu!

rosnička
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:30 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit

Gerda
Nedopsala ste mi ten slíbenej mail, jak ste chtěla...
Vy ste ho nedostala??? A to sem ho vodbouchla asi vosumkrát, řikala sem si, že si ráda počtete!
Du Vám namastit další!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:31
- Nahlásit

Jo a eště sem vám chtěla říct, že Marie asi nějak přitahuje drzá štěňata, bo včera se po ní prošel čtyřměsíční rotvajlerek. Prostě po ní chodil, když si ona ležela v trávě po namáhavém dvojím běhu za míčkem. A když mu za tu drzost vynadala, přestal po ní chodit, ale zase si na ní sedal. Prostě přišel k ní, otočil se bokem a posadil se jí na záda. Chudák Marie. Choděj po ní štěňata. Tenhle aspoň nebyl tak velkej jako ta šarplaninka. Ta jí přešla jako lávku a vůbec jí nevadilo, že za to dostala vynadáno.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:34
- Nahlásit

rosnička
matně spomínám, že dyš sem ji měla naposlet, bolely mě svaly, klouby, voči, dejchat sem nemohla a NECHUTNALO MI JÍST!!!!!!!!
No já si matně vzpomínám na těžkej zápal plic, kdy sem měla velkou horečku, ale bylo mi děsně krásně. Pak sem jednou měla horečku v pátek večer, do soboty do rána to bylo dobrý, takže ležení jen přes noc, a taky mi bylo moc krásně, nic mě nebolelo, bylo mi teploučko a pěkně se mi spalo a koukalo na telku. Takže to má asi každej jinak. A jíst můžu furt, toho se nebojim )))
Pani, ale ten mail fakticky nemám, dyť sem se na něj těšila, chtěla sem se radovat s vámi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:35
- Nahlásit

jo a teda lidi - ten bordel po včerejší návštěvě Aničky-docentky přes dírkovanou matematiku (je naprosto boží, chodí asi tejden a půl dne, takže při pohybu vypadá jak nadrátovanej ponocnej) a jejího bratra Inžinýra Jana zahradníka už asi nikdo nikdy neuklidí. Vyndali jsme všechny plastový misky, košíky, docentka dostala na hlavu klobouk s růží, inža se zabalil do sparťanský šály, vzal si rukavice a čepici a dělali jsme bordel. Sem za šamanku, která umí z dlaní dělat bubliny a nejlíp se prej sedí ve vaně s kloboukem na hlavě. Jen jsem hrozně bojácná, protože jak tam máme spoustu toho skla, tak jsem měla furt strach, aby si něco neudělali. A pak taky, když přišel Ešus s Brtníkem z koupání sem byla na nerf, páč docentka v pohodě, ta to se psema umí hnedle od plíny, ale inža je takovej komandovací a pokřikovací a to se Ešus bál , pak jsme si teda četli lodě, auta a vlaky, tak to už bylo v pohodě a dokonce i inža pochopil, že nesmí na Ešusa vřískat uhni. Ale stejně jsem byla napnutá jak štrozok,páč Murphy měl rád děti jen na smetaně a ve mě ten strach pořád je.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:45
- Nahlásit

brezen2008

Dneska jako fčéra večer musíme jet na robotu do přišimas... takže zejtra nemam internet v neděli budeš na tom parkovišti v půl osmý, já ti zavolám na mobil, abysme se kdyžtak našli Teď jedu domu, tak zatim čus bus

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:46
- Nahlásit

nemethova5
on se mi po nem totalne,ale totalne sesral!!!!!co snim????potrebuju,aby mel slachy a klouby v pohode??

se nedivím,co do těla nepatří,to jen proběhne.Tak navařtě sulc z vepř. nožiček a denně mu ho dávejte do žrádla-aspoň dvě sběračky,po tom se nepose*e. A nechala bych ho pár dní v klidu-jen na chvilku vyvenčit,jinak ležet.To je stejný u lidí-až se to zklidní,bude mu líp.

Tinta76
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:47
- Nahlásit

tyvoe, to snad ne! dvacet stran za tři dny!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:48
- Nahlásit

rosnička
Ale ne, snad nechceš pracovat???
nechcu ... chci si do nich dát květinky a koukat jak rostou
no jo, ale vždyť ta cesta byla ouplně jednoduchá... nahoru do kopce, pak zahnout do leva, rovně a jste tam

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:53
- Nahlásit

Tinta76
zy už jsi zpjet?

<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání