| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:02
- Nahlásit
brut
místo cikág vám dodám cigány
no tu určitě!!! eště by mě zažalovali z rasyzmu že jim necííí pučit do vany kačénku..
Gerda
nene, vona nám jen dělá mimikry
Sprosťačka!!!!!!
Jaký mykyny zas????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:04
- Nahlásit
davidkova renata
eště by mě zažalovali z rasyzmu že jim necííí pučit do vany kačénku..
by vám jí sebrali a ani by ste nemrkla ... ale zase by mohli za vás řvát, aby ste se moc neunavíla
Jaký mykyny zas????
no, ty vaše přece
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:05
- Nahlásit
jablunka
Jak mě nešla ta klávesnice...tak ty fotočky z plavení rodiny sou ouplně dojímavý.Žankovi sem ukazovala Brusíka a von"no toho znám i zblízka"ale ta baba co krmí psa jogurtem je kdóó?To je ranařka vod pohledu."..tak mu říkám to je ta milá víla z Bylan...on "sem hned věděl,že tadle baba se průseru nebojí a je se vším hned hotová"
Jo a taky říkal,že dyž nespíš,zda víš ešlivá neležíš na patozoně...prej by ti to změřil ..tu zonu
Neessi
Paní až budu zase někdy sedět u dentisty pošlete tu vaši přerostlou vlčí vobludu.Já jediná vydržím a tím pádem budu první v pořadí na vošetření...jupííí
Všem
co maj doma lenochy,no je to sice blbý,ale aspoň dejchaj a vylučulou a šlo by na ně požadovat jisté sociální dávky...třebas jako celodenní péče včetně přebalování a krmení...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:12
- Nahlásit
du balit na víkend... v noci jedu do Rudný, pak ke Znojmu a v pondělí přes Vlašim domů....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:12
- Nahlásit
Erin
ty fotočky z plavení rodiny sou ouplně dojímavý.Žankovi sem ukazovala Brusíka a von"no toho znám i zblízka"ale ta baba co krmí psa jogurtem je kdóó?To je ranařka vod pohledu."..tak mu říkám to je ta milá víla z Bylan...on "sem hned věděl,že tadle baba se průseru nebojí a je se vším hned hotová"
Díky za pochvalu......ale kdybyste vjeděli,já se průserů nebojím,páč já je přitahuju.
Jo a taky říkal,že dyž nespíš,zda víš ešlivá neležíš na patozoně...prej by ti to změřil ..tu zonu
Zona bude nejspíš dobrá,fšichni tam spí normálně a je to voblíbený místo psůch.........je to spíš ve mě,jak sou ňáký problémy,stresy a jiný hovadiny,tak prostě nespím. Ale nevadí,jednou se musím zákonitě zhroutit a paxe vyspím dosyta.
Všem
co maj doma lenochy,no je to sice blbý,ale aspoň dejchaj a vylučulou a šlo by na ně požadovat jisté sociální dávky...třebas jako celodenní péče včetně přebalování a krmení...
To vůbec není marnej nápat,třá by na tom šlo i něco vydělat.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:57
- Nahlásit
jablunka
já se průserů nebojím,páč já je přitahuju.
Taky jo??
Tak já běžím něco dělat...jo a mám děsně rajčat...co s nimi...nákej nevohranej recepis by nebyl?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:02
- Nahlásit
Erin
jo a mám děsně rajčat...co s nimi...nákej nevohranej recepis by nebyl?
Páč u nás milujeme musaku,tak dokud sem je pěstovala,tak se u nás ve velkým sušily a pak sou dobrý do různejch čatný.
Taky jo??
Průser je mý druhý jméno.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:15
- Nahlásit
jablunka
Nazdar průserářko :lol
sušení jsem dnes zahálila.Jsem si zakoupila převislá rajčátka do truhlíku.Roděj jak blbý,ale už naštěstí nekvetou a ve skleníku mám 15 kousků tornád a sme na to tři.
Možná bysem mohla poslat, pár vysušených rajčat vysušené matce pluku.Páč by měla při kremaci bájo tmavý vodstín pokožky a eště by voněla jak lečo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:22
- Nahlásit
Erin
Roděj jak blbý,ale už naštěstí nekvetou a ve skleníku mám 15 kousků tornád a sme na to tři.
Zase béte mít příjem vitamínůch a béte zdraví. Buď ráda,že je máš,já je fčera kupovala a při tý ceně sem dostala podobnou barvu jak ty rajčata.
Možná bysem mohla poslat, pár vysušených rajčat vysušené matce pluku.Páč by měla při kremaci bájo tmavý vodstín pokožky a eště by voněla jak lečo
Tak nezapomeň ještě na papriku,aby to bylo autentický.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:30
- Nahlásit
Je něco novýho? Sem byla se Semtexem na vsteklinu. Už ji nutně potřeboval, páč se úplně vstekal. Chtěl kousnout doktorku i mě. Museli jsme povolat ještě prodavačku, aby nám ho pomohla podržet
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:46
- Nahlásit
Biluška
Je něco novýho?
No tak snad to řekneš ty,ne???
Huž je Mášenek zabetonovanej nebo ne?Ešivá ne,tak máš problém.Si mohl přelouskat v kanclu tvý záměry,no a pak je to vo strach jít dom.
Já Žankovi dycky vyhrožuju mrožákem...majznu tě po lebeni a nechám tě ouplně na kost zmrznou a pak tě naporcuju psům
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 17:01
- Nahlásit
Erin
Huž je Mášenek zabetonovanej nebo ne?Ešivá ne,tak máš problém.Si mohl přelouskat v kanclu tvý záměry,no a pak je to vo strach jít dom.
Já Žankovi dycky vyhrožuju mrožákem...majznu tě po lebeni a nechám tě ouplně na kost zmrznou a pak tě naporcuju psům
Vidíš, to je nápad. Nebudu plýtvat drahým žrádlem, hodím ho psům .
Asi jsem udělala největší chybu svého života Jak jsem marodila s tou rukou tak jsem se zoufale nudila a v nějakém pominutí smyslů jsem u Muchoš objednala outůtývý. Dneska to dorazilo. Mášenek poprvé po půl roce dorazil z práce ve tři hodiny . Od té doby spojuje krabičky a drátky, ani najíst se nestihl. Už slastně projíždí programy a neví na co by koukal dřív . V životě ho už od té bedny ¨nezvednu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 17:20
- Nahlásit
Biluška
ani najíst se nestihl
To je jasné pozitivum,bude žít z netové energie.Ale stejne bych mu lopatu a rejč ukazovala aby si zvykal..no a pak mu 5x denně ukazovat prázdný pultový mrožák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 17:24
- Nahlásit
Erin
To je jasné pozitivum,bude žít z netové energie.
No to bych tak jasně neviděla. Už má zprovozněnou televizi, obložil se žrádýlkem a surfuje po programech. V životě od toho nevstane, budu ho muset narvat do mražáku i s křeslem a ovladačem
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 17:37
- Nahlásit
Biluška
V životě od toho nevstane, budu ho muset narvat do mražáku i s křeslem a ovladačem
A vodčeho máš tu tvou proslavenou traverzu???
Nebo ho nechej pokavaď je ekonomicky ztrátovej,odejít k jiné vyživovatelce.Stačí si narazit jako na voko milence a je to hotový.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 17:52
- Nahlásit
Erin
Stačí si narazit jako na voko milence a je to hotový.
Zbytečný!Stačí ty dráty vod tývýoutů šikovně "přeonačit",do pantoflů nalejt krapítek vody a je vymalováno.Pojistku má jistě slušnou,tak bych to moc nehrotila.Milence si pořídit pak,ale nejdříf mu zhlédnout konto,aby to nebyl zbytečně prosouloženej čas
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 18:57
- Nahlásit
Erin
Paní,kamarádi si právje přivezli z útulku štěně křížený NO+IW......úplně luksusní bobánek. Teď stahuju fotky,tak počítám,že jestli mi ten krumpl nespadne,tak za půl hodiny dodám fotečky.
Biluška
Sem připravena gdykolif pomoct,víš,že vápno a koberec se u nás vždycky najde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:02
- Nahlásit
jablunka
štěně křížený NO+IW
cííííí fotkýýýý a hnet
Erin
co dneska vaříš???
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:09
- Nahlásit
jablunka
Jo fakt? takt to se na foto těšínkuju a zároveň zuřínkuju.
davidkova renata
co dneska vaříš???
Nic a vařit nebudu dóóst dlouho,kluk je pryč ,Žanek miluje vajce,tak se nebudu hmoždit vařením.A co si vařila dnes ty? beru recepty na rajčata.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:10
- Nahlásit
davidkova renata
cííííí fotkýýýý a hnet
Dneska PíSí nezlobí......už sou tu. Jo a ta zlatá boxerka patří k němu a menuje se Adina a von se menuje Hugo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:13
- Nahlásit
Erin
takt to se na foto těšínkuju a zároveň zuřínkuju.
Von měl fenu ňákej pán co přišel ňáko vo domof a pobejval s ní v nějaký komunitě bezdomofců a tam se jí to podařilo s NO.A pán jí dovedl na veterinu s tím,že f tomhle stavu jí nemůže dát co potřebuje a tam se jí ujali,nechali porodit a i ona i vosum štěňat už maj domovy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:14
- Nahlásit
Zítra jsem chtěla jet vlakem za bullvnouzi do Kojetína. Nejedu nikam, nemám na to žaludek
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:15
- Nahlásit
Mucholabka
Se bojíš,že na tebe spadne most???
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:16
- Nahlásit
jablunka
Fakt je to křížený IW?Mě tam spíš naskakuje knír...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:18
- Nahlásit
Erin
Fakt je to křížený IW?
Fakt,maminka je IW.Ještě dneska byla f útulku se dvěma štěňatama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:19
- Nahlásit
Erin
A co si vařila dnes ty?
nic ,to je překvápko,co?
Ale zejtra dorazí puboš ,tak udělám takovou čalamádu jakoby po srbsku(sou tam aji rajčata) a fláknu to na kuřecí přírodní rezeń
jablunka
šiš ten sladkééééj
A pán jí dovedl na veterinu s tím,že f tomhle stavu jí nemůže dát co potřebuje a tam se jí ujali,nechali porodit a i ona i vosum štěňat už maj domovy.
tak to je moc heský,asi to byl slušnej pán fcelku,třá se mu taky podaří najít novej domof
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:22
- Nahlásit
jablunka
Kde je v útulku?
davidkova renata
nic,to je překvápko,co?
Vzhledem k tvému brzkému vodchodu, to synátor pochopí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
šiš ten sladkééééj
Viď,já sem z něj tak učůrávala.
tak to je moc heský,asi to byl slušnej pán fcelku
Oni ho tam znali,páč vo čubu se prej staral dobře,i gdyž sám neměl na jídlo,čuba se nažrala,aji vočkovat a votčervovat ji nechával.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:23
- Nahlásit
jablunka
Hugo se má k svjetu-ovšem NO s vlkodáfkem?To bé možná jako můj NMP(Německý mamutí pes) Bordžínka,že jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:25
- Nahlásit
Erin
Vzhledem k tvému brzkému vodchodu, to synátor pochopí
si nejsem jistá ,funguje to jako fšude...dybysem měla vobě ruce zlámaný,vobě nohy přeražený a přerušenou míchu,předpokládá se,že to nebudu dramatizovat a budu normálně fungovat
|