Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:30
- Nahlásit

jablunka

Tak hoď odkaz na fenku a mimi sem http://www.irskyvlkodav.cz/

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:31
- Nahlásit

Erin
Kde je v útulku?
Uš není,byla v Pardubicích.
Neessi
To bé možná jako můj NMP(Německý mamutí pes) Bordžínka,že jo?
Zatím vypadá,že síš bé drobnější,ale fšechno se může změnit.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:33
- Nahlásit

Erin
Uš sou pryč fšichni,dneska šla mamka a poslední dvje štěnda.Jedno je tady u nás v Bylanech a druhý(světlejší holčička) jen o dva kilásky od nás,v Rozhovicích.Uš sme dohodnutý,že se na ní zajdem mrknout.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:35
- Nahlásit

davidkova renata
dybysem měla vobě ruce zlámaný,vobě nohy přeražený a přerušenou míchu,předpokládá se,že to nebudu dramatizovat a budu normálně fungovat
Voni sou ti harantí fšude stejný,jak tak na to koukám!

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:41
- Nahlásit

jablunka

Chceš říct,že jedno máš doma..nebo je jen v Bylanech?

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:43
- Nahlásit

davidkova renata

dybysem měla vobě ruce zlámaný,vobě nohy přeražený a přerušenou míchu,předpokládá se,že to nebudu dramatizovat a budu normálně fungovat
Si kolikrát říkám,proč sem ty miminečka vlastně chtěla

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:47
- Nahlásit

Erin
Chceš říct,že jedno máš doma..nebo je jen v Bylanech?
Jen v Bylanech u kámošů.A můžu říct,že mě strašně potěšila kamarádka,která dostala vod manžela na vybranou,co k desátýmu výročí svatby,jestli zájezd do Paříže na 5 dní,nebo toho voříška z útulku a ona bez rozmejšlení volila psa.A to uš maj dva a dvje děti a pokoušej se o třetí dítě.No a její manžel na to jen řekl,že začínaj Brutařit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:47
- Nahlásit

Erin
Si kolikrát říkám,proč sem ty miminečka vlastně chtěla
a našlas vodpověď??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:49
- Nahlásit

jablunka
No a její manžel na to jen řekl,že začínaj Brutařit.
tak to je brutální

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
našlas vodpověď??

Jo našla,ŽE HORMÓNY JSOU KU*VY

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:57
- Nahlásit

davidkova renata
našlas vodpověď??

Jo našla,ŽE HORMÓNY JSOU KU*VY

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 06:01
- Nahlásit

Dobré ráno,fšichni co spí,co můžou spát,protože nemusí se svými psáky tak brzo na stopy a na cvičák.Docela mne štve,že už je zase ráno tma,páč to mne nebaví.Hlavně že to baví Bordžínku.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 08:13
- Nahlásit

dobré ráno všem co vztávaj v 6 ráno na olimpiádu jako já
MÁME ZLATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO - STŘELBA
ted jedou kola a tam máme taky v 25 soutěžících 2 naděje

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 09:17
- Nahlásit

tak pan domácí bude dělat omítku,to bude bordel

rosnička
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:28
- Nahlásit

Čus fšicí, co fstávali brzo, aby fčas vykopli rodinu na dovolenou, i ti, kdo mazali šlapat stopy, aby se Zarembě neskrátily žíly, kdo čučí na plympijádu, kdo nevaří, jelikoš se jim eště nevrátil puboš, kdo vydávají uňachtaná vejce za oběd pro manžela, i ti ostatní
jelikož jsem se dnešním dnem stala slaměnou vdovou (dalším plánem je šťastný a úsměvný rozvod), doufám, že mě v tom nenecháte a budete se snažit mě rozptýlit (POZOR, nikoli na rozptylové loučce) a pomoci mi v mém těžkém údělu opuštěné ženy, která se se srdcem bušícím a slzami na krajíčku snaží přežít PRVNÍ VOLNÝ VÍKEND PO DEVÍTI LETECH! Pročež vyzývám všechny přítomné, aby hojně přispívali: jednak potěší mě a druhak na.erou Leninu, což je beztak nejlépe utajovaným cílem všech účastníků stoky.:D

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:31
- Nahlásit

Honéééém, pustí mě s Ferdou na výstavu, když měl očkování na vzteklinu před 30 dnama, na psí nemoce taky, ale před týdnem se mu psí nemoce ještě přeočkovaly?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:34
- Nahlásit

rosnička
tak jak si užíváš volno po xxxx letech?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:39
- Nahlásit

rosnička
mohla bys mi votpovjedět na tu sms??!!

rosnička
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:41
- Nahlásit

brezen2008
Co Ti mám bublat? Sedím na netu, mám tu jednoho zbylýho čokloida (ten dostal rozchod po celým baráku) a kolem druhý mi má prijéchať kámoška na kafé, víno a pokec, mám tu svatej bóží klid! Sem mínila jít chytat bronz, ale jelikož bych už od pohledu chytla spíš rýmu nebo na pasece motýlka, držím se doma.

rosnička
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
mohla bys mi votpovjedět na tu sms??!!
Mohla! Čekám, kdy se ozve Jirka, že končí v práci, pak bychom mohli na chvíli vypadnout, někam nevím kam.

rosnička
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:43
- Nahlásit

A jinak mi z tohohle poeanýho písí nejdou vodesílat smajly, pročeš žádám všechny přítomné, aby si je na svých monitorech na vhodným místech domalovali.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:46
- Nahlásit

rosnička
no vona právje zase volala gerda,že chce jít i s pardálkou ven,kolem 3,taxem myslela,že byste mohla jít s tou čubou taky.Ale jak tak čtu,asi teda trousek bo ted já nemůžu,aš pak a to zas nemůžety vy

rosnička
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:54
- Nahlásit

davidkova renata
No, je to na trousek a to ze dvouch důvodůch: si přectafte, že ten hňup mi tu pro čubís nenechal koš, tak mi ji nepustěj do trambaje, pročeš mužu chodit venčit jenom tam, kam dojdu pješky, coš při mym vjeku, vyššim, nejni žádná horentní vzdálenost.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 10:58
- Nahlásit

rosnička
pročeš mužu chodit venčit jenom tam, kam dojdu pješky
tak to se nedostanete dál než na zahradu S váma je ale taky ho*no,pani
Jináč by vás i gerda nabrala autem(né jako nárazníkem),ale dyš vám stejně přijde náfštěva,je to fuck.Zas příště si s váma něco naplánuju

rosnička
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 11:03
- Nahlásit

davidkova renata
No vono, počkejte, náfštěva je oukchej, vona by s náma i zavenčila, kaféé dostane potom, že jo. Vono mi nenapadlo, sem to ňák nepochňápla, že má vlastně Gerda auto a mohla by nás s čubís někam posunout! To vona by nás i vzala, vona je hodná, dyš bere i vás a Nýnu, vo kerý teda naprosto nesoudně prohlašuje, že zavání! Toš jesi to pé, tak se rádi přidáme. Kam plánujete jít venčit?

Pardálka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 11:04
- Nahlásit

davidkova renata
o vona právje zase volala gerda,že chce jít i s pardálkou ven,kolem 3,t

vona erda nejela kamsi za prahu??? pani chtela jsme vam prave psat jestli nekam nepudem, ale vase telefonni cislo zustalo kdesi s rozflakanymi castni stareho telefonu... muzete mi poslat sms nebo me prozvonit, prosim?;)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 11:12
- Nahlásit

Pardálka
sem vás prozvonila,gerda nakonec nejela,páč se jí nechtělo a má něco málo s autem tak si netroufla takovou dálku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 11:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

rosnička
no gerda poudala něco vo Šárce.Bysme to mohly udělat tak,že vás nabere gerda a mě by mohla pardálka esi bude vochotná abysme se nemačkaly jako..

rosnička
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 11:24
- Nahlásit

davidkova renata
Tak to je dokonalý!!! Toš jo, zavolám Gerdě, esi bé vochotná nás nabrat a vy se skuste domluvit s pardálkou, esi vás veme is Nyný, co zatouchá!

Pardálka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2008 11:24
- Nahlásit

davidkova renata
rosnička
naberu naberu, neni problem, jen reknete v kolik jako ctvrta by pro me byla idealnim, at stihnu nejakou hodnotu vytvorit...
jako sarka - tam ofiko psi bez voditka nesmej a jedna pani uz mi vyhrozovala policajtama, se mi tam skoro nechce, ale co už...

davidkova renata
dyž vy máte furt schránku, pani;)))

<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání