| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 15:15
- Nahlásit
rosnička
u vás všichni slyšej ZCELA ZÁSADNĚ na slova, jež s jejich jménem nemají nic společného: Aisha je blpka, mentoska, mentál, košišta
no jo,pani,zase máte pravdu-slovní zásobu máme opravdu bohatou,řeč květnatou,oslovení milion
Tak už děte ven na to rande,bo začne zase lejt a zmoknete!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 15:18
- Nahlásit
Biluška
Asi máme ve sklepě mrtvolu
To je normální-to v každým starým baráku musí bejt.Já měla ve sklepě-v prádelně pod vanou zabetonovanou scíplou kočku a sousedi měli v patě komínu nějakou babču z druhý světový.A přes ulici měli v septiku mrtvolu taky-bylo to aj v televízi.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 15:18
- Nahlásit
Neessi
Tak už děte ven na to rande,bo začne zase lejt a zmoknete!
Ale tak jo, už du. No, a dyby lilo.........my už si ňáko poradíme!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 16:09
- Nahlásit
Neessi
to v každým starým baráku musí bejt
Dyť už mám tu zdechlou čivavu ve stodole, to snad stačí ne?
rosnička
Mazejte kopat!
Dyk se na tom pracuje. Vypadá to, že tam není mrtvola, ale bordel. Předchozí majitel nejspíš nechtěl platit za svoz odpadu, nebo co, protože na všechny možný i nemožný místa zahrabával bordel. ŘEkněte mi co je to za člověka když si do vlastního sklepa navozí hromadu odpadků a zaháže to hlínou? To si jako myslel, že se to rozloží,nebo co? To je něco neskutečného, no moje nervy
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Srp 2008 17:20 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
něco málo z čundru
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 17:39
- Nahlásit
Tinta76
jakej čundr?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Srp 2008 17:47 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
brezen2008
ále jsme v úterý vyrazili na pár dní pod stan (Vrchlabí - Jilemnice - Semily - Spálov)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 18:01 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Čus fšicí co je ráno vzbudil naléhavej tedlefoun vot kamaráda.............
Dneska sme si s Jezefcem dali za úkol válení se.Mě to teda moc nejde a telefón co v devjet zazvonil,pro mě byl vysvobozením.Volal kamarát,co sem o něm nedávno psala,že se mu narodil Adámek,že se musíme fofrem na desátou dostavit ke kulturáku,že tam pro nás cosi má!!! Houbelec měl,jen se dneska tajně voženil a hodlal to s náma voslavit!
Tagže sem přežraná prasete,přepitá píva a děti naplácaný slatkým!Jezevec už zapoměl mluvit a já mám klít! Ale musím se pochlubit,že sem hnet z fleku vyfasovala něčí dvojčátka,páč prej se nikomu nepodařilo je uspat a já měla úspjech téměř okamžitě.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 18:09
- Nahlásit
Tinta76
jilemnice trochu znám a plánuji jet na čundr hned po sněhu do Vítkovic v Krkonoších
jablunka
vy máte další děti?????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 18:15
- Nahlásit
brezen2008
vy máte další děti?????
No to určo.......mě stačí to co mám!
Teď už si jen f klítku počkám na vnoučátka.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 18:19
- Nahlásit
jablunka
tak já už dlouho přemejšlela,co mi na vašich fotkách chybí- konečně to vim= dvojčata f kočárku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 18:21
- Nahlásit
Neessi
tak já už dlouho přemejšlela,co mi na vašich fotkách chybí- konečně to vim= dvojčata f kočárku
Ještě že mě už to potkat nemůže.......................
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 18:37
- Nahlásit
jablunka
Teď už si jen f klítku počkám na vnoučátka
a ty plánujete kdy?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 18:43
- Nahlásit
brezen2008
a ty plánujete kdy?
Já můžu plánovat jak chci,ale gdyž pánbůch dopustí.........prostě aš se mi děti spustí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 19:02
- Nahlásit
jablunka
prostě aš se mi děti spustí.
to nemuší dlouho trvat,že jo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 19:04
- Nahlásit
Neessi
to nemuší dlouho trvat,že jo?
No vzhledem k tomu,že klukovi bježí na 19 a holce je 16,tak to může bejt dříf jak na nový boty!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 19:12
- Nahlásit
jablunka
klukovi bježí na 19 a holce je 16,tak to může bejt dříf jak na nový boty
Ale zase bych to tak dramaticky neviděla,bo když jsou děti z takovýho houfu( nechtěla jsem napsat z množárny )a jsou v harmonickým prostředí,tak se do plemenitby moc brzo nepouštěj,takže na vnoučata moc nespolíhejte,pani.Svý jste si vyrodila,vodchovala a potřebujete trochu klííít
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 19:18
- Nahlásit
Neessi
když jsou děti z takovýho houfu( nechtěla jsem napsat z množárny )
Tak to by mě v životě nenapalo.....já sem množitel.
takže na vnoučata moc nespolíhejte,pani.Svý jste si vyrodila,vodchovala a potřebujete trochu klííít
Kéž by ste měla pravdu,paní.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Srp 2008 19:19
- Nahlásit
jablunka
dvojčátka jsou krásňoučký ... vo to víc když spinkaj
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 19:20
- Nahlásit
jablunka
Houbelec měl,jen se dneska tajně voženil a hodlal to s náma voslavit
Houby, zapoměnl vás pozvat, tak to musel zakecat.
Já měla dneska den! Málem jsem se regulérně složila, klepaly se mi nohy!
Psala mi Kukuč, jestli se pojedu podívat na krajskou výstavu ne náš ostravský hrad. Moc se mi nechtělo, ale v jedenáct jsem sbalila Ferdíčka a jela jsem tam na kole (asi hodina a půl cesty). Že se jako mrknu na závěrečky. Tož stojím na nádvoří, volám jim mobilem, kde jako jsou. Pak za mnou přišel nějaký týpek, jakože pitíček, tak jsem hodila řeč, co má za psy, a co má za psa jeho sousedka. Jsem zjistila, že ho vlastně znám. Pak tam přišla ženská, měla na vodítku afgána. Koukala na psa, a pak řekl "vy ho máte z Brna, že?" Říkám že jo. Tak říkala, že ho zná. Mi nedocvaklo, Ferdu přece zná každý z netu. Tak jsem jen vyjádřila citoslovce údivu. A pak říkala, že u ní bydlel-jsem se na ni podívala-vypadala ted úplně jinak než na fotkách, na fotkác to byla hezká udržovaná ženská a tohle bylo zanedbané individuum v teplákách-kolečka v hlavě zaskřípaly a říkám "Dita?" Ona topotvrdilo a já měla chvilku černo před očima, málem jsem spadla na dlažbu a měla jsem chuť popadnout nejbližší šutr a narvat jí ho do hlavy.Jsem se ale ňák ovládla, hodila jsem oko na psa a říkám-"vypadá dobře, že?" Ona že jo, a začala se hrozně ospravedlňovat, že ona vlastně za nic nemůže, že to bylo v poho, že kdyby je nekmila vůbec, tak nejsou vůbec naživu, že to neudělala schválně, že jí umřel chlap (předávkoval se pervitinem), a prostě kecy pindy...jo, a ještě že je chudák, bo nemá kde bydlet, má odstavený účet a na krku štěňata (navíc potřetí těhotná v 25 letech, pokaždé s jiným chlapem-na to, že její milovaný zemřel na podzim, si docela poslíšila)...měla tam pár kamarádů. Pak seděla na lavičce, o něčem hrozně moc vykládali a házeli na mě pohledy.
Pak přišla jakoby se nic nedělo a zas měla nějaké pindy kecy-a pak mě odtáhl stranou ten její kámoš a něco řešil, aby to neslyšeli jiní lidi (to nebudu řešit co, má od Dity jednu fenu, která měla být nachystaná pro Ferdíka). No mazec, ještě se klepu z toho, že tam byla!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 19:58
- Nahlásit
Tinta76
dvojčátka jsou krásňoučký ... vo to víc když spinkaj
Sou sladký,ale pro mě už jen na podívání.........nechtěla bych to ani s milijonářem.
Dámy,dnešek někam zapište,páč já du uš teď spát.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 20:29
- Nahlásit
jablunka
ano zapíše se ti to do rejstříku
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 20:41
- Nahlásit
brezen2008
jablunka
ano zapíše se ti to do rejstříku
konečně na ni došlo a teď bude spát,jak Šípkovic Růža.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 20:45
- Nahlásit
a já se jdu dobalit na zítřejší vejlet a jdu si číst do postele Garfírda a zítra .....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 20:49
- Nahlásit
brezen2008
na zítřejší vejlet
kam zase jdeš?Vždyť ty psy uženeš
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:45 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Neessi
jedu s Luckou od sud,na Prachovské skály ,ale beru jenom sindy,bo je to na dlouho
a ráda bych na nějakou skálu i vylezla,jelikož pro mě by to byl zas další kus jít dopředu
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 21:59
- Nahlásit
brezen2008
ráda bych na nějakou skálu i vylezla,jelikož pro mě by to byl zas další kus jít dopředu
pani nemáte náhodou strach z výšek? nelámejte nic přes koleno a buďte na sebe opatrná;)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 22:30
- Nahlásit
brezen2008
na Prachovské skály
...proč bychom se báli,na Prachovské skály....
.ráda bych na nějakou skálu i vylezla
spadnete do písku a svou rodnou vísku nespatříte více dudlaj da
Nikam nelez!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 22:51 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Pardálka
mám strach z vejšek,ale musím to překonat ,jinak se budu bát pořát
a na treku se mě nikdo nebude ptát,zdali mám strach,tam jdu sama za sebe
Neessi
Nikam nelez!
však se nikam nehrnu,ale když tam skály budou......
tak dobrou noc
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 23:50
- Nahlásit
Tady už nikdo není? No tak dobrou.
|