| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:54
- Nahlásit
Tinta76
tyvoe, to snad ne! dvacet stran za tři dny!
to zase není až tak moc... když se 20 stran vydělí třema, tak je to jen šest a kousek stránky
Gerda
chřipku néééé, bolí tělíčko, chce se spát a nic z toho marodění čovek nemá... to chce třeba žloutenku... to vás zavřou na infekční, hezky se tam prochrupete a po 6 nedělích dete dom
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:54
- Nahlásit
Neessi
Dvě sběračky toho sulcu? Já ho dávám taky, ale tolik najednou se kapek bojim, že to dopadne podobně? ??
Ale i tak neměla by pani Nemethova začít dávat ten sulc pomalu-aby si zvyknul postupně a neměl srajdu taky. Některej to nesnese hned najednou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:58
- Nahlásit
Neessi
Můdr, díky, holka už je v pořádku ... mimo výplachů ( ty nééé, prý neví jak a kdesi cosi, tak jsem jí nenutila) dělala vše dle tvých rad
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:59
- Nahlásit
Neessi
no jó už jsme doma živý a zdravý, akorát pejsáčci ještě spinečkaj
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:59
- Nahlásit
PetraK
ale tolik najednou se kapek bojim, že to dopadne podobně? ??
Tak za prvé-nemethová má psa a ne chrastítko
aza druhý-nigde jsem nepsala,že sběračky velikosti "ešůsu" ,ale normální polífkový ze servisu kuchyňskýho
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:01
- Nahlásit
brut
není zač
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:01
- Nahlásit
brut
to zase není až tak moc... když se 20 stran vydělí třema, tak je to jen šest a kousek stránky
si moc nepomůžu, když to vydělim třema, furt vidim tu dvacítku
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:02
- Nahlásit
Tinta76
akorát pejsáčci ještě spinečkaj
kolik jste jim naložila kilometrůch zase,čudinkám malým?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:03
- Nahlásit
Neessi
velikosti "ešůsu
- si vyprošuju podobný narášky
No mi to přišlo jako že hodně naráz-hlavně teda ze začátku. Dobře dám na vaše rady pani, dyš ste ta můdr, ale esli se mi doma zesejří, posílám taxi vašim směrem s instrukcema jak docíliti čisté předsíně a stejnak to nejdřív prubnu na chalupě, tam to při tý rozloze plání nebude takovej problém
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:05
- Nahlásit
Tinta76
furt vidim tu dvacítku
taky bysme za tu dvacku mohli ešče přidat nulu, takhle jsme vás šetřili
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:09
- Nahlásit
Neessi
moc ne, pani, s ohledem na našeho seniora, ale ani Rymadyl vůbec nepotřeboval, krásně šlapal vepředu - vedl celou výpravu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:10
- Nahlásit
PetraK
taky bysme za tu dvacku mohli ešče přidat nulu, takhle jsme vás šetřili
a já to stejně číst nebudu, chybí tomu ta autenticita
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:12
- Nahlásit
Tinta76
chybí tomu ta autenticita
ale tak co neni, může bejt, my vám to vystřinhnem ešče jednou klidně. Ale to už pak fakt Leninu Davídkovou trefí . Už tagle s náma nemluví
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:15
- Nahlásit
PetraK
Ale to už pak fakt Leninu Davídkovou trefí . Už tagle s náma nemluví
jéééé, tak aspoň výcuc teda
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:18
- Nahlásit
PetraK
si vyprošuju podobný narášky
no to bylo na zpřesnění té dáfky-páč je sběračka "vojenská"=obsah ešůsu a pak normální = 2 dcl
ale esli se mi doma zesejří
to uvidítě,esli do toho jeho těla to patří nebo ne,ale z mých čoklojdů se nigo nigdá po sulcu neposral
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:26
- Nahlásit
Gerda
Vykašli se na chřipku a usekni si prst. To máš dva týdny zakázané absolutně cokoliv . Můžeš se jenom válet na gauči, přepínat programy a psát na cz-psa (když doktorovi odpřísáhneš, že budeš datlovat jenom tou zdravou rukou )
brut
Na valše se kytičky pěstovat nedají, na valše se akorát pere. A pěkně blbě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:42
- Nahlásit
Biluška
Vykašli se na chřipku a usekni si prst
Tak skvělý ty telenovely zas nejsou ))))
Tinta76
tak aspoň výcuc teda
Tak to nevim, kdo tohle vycucne, bo to je řádnej maglajs. Pani, ani nechtějte vědět, začalo to nevinně tim, že taťka chce bejt velkokynolog, bo ti maj všechno velký. Pokračovalo to voskovym můzejem a figurínama, potom proběhla revoluce, mamka musí humřít a vstát z mrtvých a stát se vůdcem nového náboženctví, taťka bude rasputin a mamka lenin, ale už nevim proč. my máme hole v ruce a budeme se bránit, můdr s biluší kvůli tomu vykácej zahradu a zbyde jim jen 5 základních stromůch. Božence se bude na letišti stavět boudička ze statných borovic a dál už si to nepamatuju. pak už bli jen gaučáci a takový ty normální vjeci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:43
- Nahlásit
co zas píšete jak fsteklý dyš musim dřít jak ukrajinská žena??!! (dementní,samosebou )
ste horší jak tedleten Marks nebo gdo to furt sepisoval ty bláboly
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:46
- Nahlásit
Gerda
ste zapomenula na šeldrejk a zvedačky co béte trénovat,bejby .akorát nevim gde dyš nesnášíte vodu a na suchu se asi dost pronesete(to nejni rejpanec,ale skuste si přectavit jak třá na nás hupsne Boží a vy jí musíte eště udržet nahóře).Jooo ... a dávejte si f šeldrejku bacha na šrajtofle!!! Prej sou tam nějaký drajvoví důchodcíííí
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:51
- Nahlásit
Gerda
ó děkuji za vejcuc, to zní jak nějakej ultramegadivokej sen maxipsa fíka
davidkova renata
Čau pani, jak to dopadlo s tim NO?
A co je se šeldrejkem a zvedačkama? To je moje parketa!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:55
- Nahlásit
Neessihele pani a co s tim praskem dala jsem za nej 600kc.to je skoda vyhodit,ne?jinak mu to budu davat po troskach,at si zvykne,veprovy nozky zere i ten sulc,dokonce jsem kupovala skoro 100%kolagen ve forme kolafitu,vse v poho a tady z toho dostane sragoru jak bic,me fakt vodvezou z neho.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:57
- Nahlásit
Biluškapani diky za meil,poslu dal,poslete to i na nase cvicakovsky stranky,jo?ja totiz budu na dovolene v tehle dobe,posilam stranky cvicaku http://www.zkorychvald.wbs.cz/
davidkova renatacau pani,co v robote?humus co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tinta76
Takže - jen proto, že jste to vy paní:
Davídkojc byla nejdřív Nšočí, pak si vzala Bendu a když se z něj stal Rasputin, tak aby f tom nelítal sám, stala se Leninem a bude dělat tuhlenctu revoluci. Neessi má dostihovýho psa, co je záchranářskej dostihovej pes. Jablunka se stala barmankou a míchá od rána do večera mochíto. Gerda staví Mařence domeček, do kterýho jí naseká a pak ji sežere.Mařenka z toho dostala deprézi a stal se z ní číňan. Březen posílá Kratochvílovou hlavou proti zdi v metru. Pak se Neessi stala Fan Gógem a vymalovala cvičák, Biluška si tudíž řekla, že dyš Můdr může dělat umění, může vona dělat můdr a rozhodla se převazy praktikovat sama, asi aby si to mohla natrénovat, způsobila si další úraz. Já sem asi příbuzná s Ajšadlem von Neessi, páč jsem taky magor vod přirození, jako vona (jako Ajšadlo) diagnózu Neessi si ani netroufám stanovit. Pak jednu dobu holky (Biluška a Davídkojc) plánovali udělat z Pumy Kyrila (a taky dotáhnout Davídkojc do kravína a tam ji namnožit - to se ale - nevím proč??? - neujalo. Isdpch se vycenil. Jablunka si udělala svoje vebový pages a z rostičky se kvůli tomu stal Excrement. Já se chtěla stát Dementem, ale nevím proč, nebylo mi dovoleno?? Davídkojc si votevřela apatyku, ale má tam jen pilule na hubnutí a na hlavu. Vobojí vždycky vykoupí domrtě sama. Gerda sázela pjet stromůch. Pan Benda bude zpívat - s Ivanem Mládkem. Janika je Soběslav a Čert největší velkokynolog -hlavně přes hárafky. Davídkojc a Benda coby Rasputin a Lenina sou ve Voskofcovým mjůzeju a pracujou tam v pípšou. Biluška kope zákopy aby tam mohla pohřbít Mášenka i s tchýní - objednala si u mě címent. Kratochvílová hází do vejšky na šířku, březen si nosí nožičky v kapsičce vod vesty. Davídkojc má svýho dodavatele pemprzů-menuje se Čůrala Plenkovič. Bordžínka si chodí k zubaři a předbíhá, Brut bude na cvičit na Spartakijádě a bude jí k tomu zpívat Isdpch v modrejch trenkách. Nemethova zpopelní Davídkojc -možná už i zpopelnila, dyš tu nejni A krom toho jsme založili soubor písní a tanců, abchom mohli Davídkojc na tom pohřbu hromadně zapjet. Isdpch vodjel do Žamberka a brut do Hradce přes Plzeň. a pak už jen samý vjedecký věci se tu řešily -jako třeba základní jednotka lenosti všech gaučáků. Jo a Gerda trénuje, páč bude ve Starádénc. Takže v podstatě klídek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:04
- Nahlásit
Tinta76
Čau pani, jak to dopadlo s tim NO?
voptej se petryk...co vim,tak si spolu se Simčou mailovaly,ale momentálně ten pes nejde "přemístit" páč se tam někdo motá.Jinak to asi nepé...
A co je se šeldrejkem a zvedačkama
aááále,to gerda,viz její první příspěvek ze dneška
nemethova5
co v robote?humus co?
SLABÝ SLOVO !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:05
- Nahlásit
Gerda mě předběhla - umí asi rychlejš běhat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:07
- Nahlásit
PetraK
ti řikám jasně,že až todle přelouskaj štábní,vyrabujou mi lékárnu a na mě nezbyde ani jeden prášek na hlavu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:07
- Nahlásit
Tinta76
Tak s tím NO se to má tak, mluvila jsem předevčírem - nebo včera??? s tou paní a ta říkala, že teď zrovna se tam na tý stavbě pohybujou lidi, takže odvézt nejde. Měla mě poslechnout a udělat to hned a ne čekat až nevím na co. Dobrý aspoň pro tenhle moment je, že si ho vzali pod patronát nějaký místní, takže to nejhorší nehrozí. Budu s tou paní v kontaktu, snad se to podaří???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:09
- Nahlásit
davidkova renata
ti řikám jasně,že až todle přelouskaj štábní,vyrabujou mi lékárnu a na mě nezbyde ani jeden prášek na hlavu
ale tak jako co už můžu víc udělat než pořádnej vejcuc? Mám to snad nechat knižně? I když... možná by se to i dobře prodávalo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:15
- Nahlásit
PetraK
I když... možná by se to i dobře prodávalo
bysem si hnetka nějakej ten výtisk vzala...v léčebně je něgdy nuda dyš zrovna nejsou skocký střiky nebo si nehrajem f kazajce na Húdínyho...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:15
- Nahlásit
PetraK
Ta vade, to je nádhernej výcuc, vy byste měla mít funkci natrvalo, bo vám to vyložene de, kloubouček smekám komteso - tu ste tam zapomněla dát - teď už to všecko krásně zapadá do sebe a Tinta už přesně bude vjedít, co se tu dálo, dyš tu nebyla. Krásný, vysekávám poklonku - mamko - může mít ešusová funkci vycucávače a shrnovače natrvalo?
|