| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:40
- Nahlásit
rosnička
JAK A KUDY SME SE, KURŇA, DOSTALI DO TĚCH ZAHRAD!!!! Míním se tam neska dostat znova, tak abych nebloudila do skonání vjekůch.
no, přece po cestě ... jo a zapomněla jsi na Mel
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:42
- Nahlásit
Neessi
bez cholesterolu jsou deprése a jak by ta paprika vypadala pod tím rajčetem?Ba ne,taková vochomůrka je dobrůtka.Podivej na Gerdu-vidí svůj hrnek a má hlaaaat
cholesterol je nezdravej a papriku musíš vytvarovat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:45
- Nahlásit
Biluška
téééda, já závidím a to mooooc... ryngle já k smrti ráda a moruše jsem naposledy viděla ve škole
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:48
- Nahlásit
janika
vo lidských hermafroditech
ty máš hermafrodity? nebo co? Nemenuje se to ale jinak? ....sem se f tom nějak ztratila, ten buřtguláš už vaříme fakt hodně hustej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:49
- Nahlásit
brut
a papriku musíš vytvarovat
ale to musíš, dokud je mladá, starou papriku už nevytvaruješ , to máš jako se psem .
Jdu s poštou, evidentně blbnu z toho horka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:56
- Nahlásit
janika
ty máš hermafrodity
aha. No tak to se asi soused teda podiví, co se mu na póli děje za órchije! Samej hermafrodýt, tak aby to ešče třeba děcka nechytla???? Nebo nedej bože ty vofce,dyby to chytly!!
správnej guláš z buřtů má být hustej,
sem blbě četla páč jsem myslela, že má bejt HNUSNEJ, tak jsem si říkala, co to máš za divnou kůchařskou knihu , ňáká divná Retigová či co
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 15:58
- Nahlásit
brut
cholesterol je nezdravej
no prosimtě, jak tohle můžeš říct???? Čím vječí cholesterol, tím lepčí prevence onemocnění srce dnat ne?!
PetraK
to bych taky chtěla -stát se velkokynológem, páč ty maj fšecko velký
Tak už chápu, proč chce být taťka velkokynologem...bude z něj Rasputin.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:00
- Nahlásit
Gerda
bude z něj Rasputin.
to budeš mít ale vočklivýho taťku, ešče že nejsi po ňom teď teda myslím vzhledově , abych definovala přesně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:17
- Nahlásit
PetraK
to budeš mít ale vočklivýho taťku
no ale zas je hodnej, no ))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:24
- Nahlásit
Gerda
no ale zas je hodnej
vočklivej, ale hodnej hm, to je kombinace-zas na druhou stranu je fakt, že co se týče psů například, tak i vočklivý a hodný se celkem udávaj, tak se třeba udá i taťka. Případně se může udat sám! ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:33
- Nahlásit
PetraK
i vočklivý a hodný se celkem udávaj, tak se třeba udá i taťka. Případně se může udat sám! ne?
No ale te´d se mamka bude zlobit!!! Takhle mluvit vo taťkovi, uvidíš, že ti zvedne paušál za tarif příspjevkůch! A jesi taťku udáš, seš bonzák - von nic neukrad, ani nikóho nepřepad, ten děda uklouz f koupelně a ztratil přitom ten kufřík!!!!!! Zrátkyně seš!
Taťkoooo ešusová bonzujeeeeeeeeee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Taťkoooo ešusová bonzujeeeeeeeeee
ten kdo nejvíc křičí, vod toho to fičí!
Dyk von se udá sám a rád a dobrovolně!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:37
- Nahlásit
Gerda
No ale te´d se mamka bude zlobit!!!
jo a mimochodem, esli se bude mamka pro něco zlobit, tak proto, že jí NĚDKOOOOOOO udělal z taťuldy Rasputina. A JÁ to rozhodně teda nebyla. Chystej si kufry, deš do sirotčince, mamka tě určo vydědí!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:38
- Nahlásit
PetraK
ten kdo nejvíc křičí, vod toho to fičí!
to já nepérdla, to židla vérzla ))
A to mi připomíná ftip:
Pán se hlasitě uprdne v restauraci, aby to zakryl, zavrže židlí. Od vedlejšího stolu se ozve: "Úplně jinej zvuk, co?"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:41
- Nahlásit
Gerda
Úplně jinej zvuk, co
škoda, že sem todle nemohla použít tuhle v sámošce, kde se jakejsi idiot uřachnul mezi regálama, až jim popadalo zboží
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:41
- Nahlásit
PetraK
že jí NĚDKOOOOOOO udělal z taťuldy Rasputina
A ty dybys chápla, jak sem to myslela, tak bys mamce eště záviděla ty trupko jedna kouzelná .-))))
mamka tě určo vydědí!
"o to strach nemám, Pelnáři", zasmál se Zelí, "jsi lakomý, jak tě znám, od tebe zvěř skývu neuvidííííí!" mamka nemá co věnovat do dědictví, není z čeho vyděďovat, je chudá, stará a brzy umře a možná ani to ne, bo nestíhá a nemá na to čas.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 16:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
dybys chápla, jak sem to myslela, tak bys mamce eště záviděla ty trupko jedna kouzelná
no já sem to chápla, ale na druhou stranu von Rasputin teda krom toho, že byl evidentně velkokynológ, zas tak velký terno nebyl. Byl chnusnej a smrděl . Chudák taťka-co z něj bude? Chudák mamka-co si s ním počne?
brzy umře a možná ani to ne, bo nestíhá a nemá na to čas
takže mamka bude jako Lenin, ten je taky vječnej!
Tý jo, taťka Rasputin, mamka Lenin - to budou órchije!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 17:00
- Nahlásit
PetraK
Tý jo, taťka Rasputin, mamka Lenin - to budou órchije!
Ty si blpkaaaaaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))))))))))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 17:04
- Nahlásit
Gerda
Ty si blpkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Proč? Dneska je prej možný fšecko, zajdou do klubu, popařej a bude, ne? A dyby šli dělat do můzeja voskovej figurín, tak si přijdou na pěkný prachy, páč kdo má dneska mezi voskofkama ŽIVÝHO Raspuťu s Léňou? No řekni? kdo_
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 17:16
- Nahlásit
PetraK
páč kdo má dneska mezi voskofkama ŽIVÝHO Raspuťu s Léňou? No řekni? kdo_
Tak madam tusónová to asi nebude a jiný muzejum voskovek neznám...leda by byli v pozůstallosti Voskofcově...ale ten nevim, jesi měl muzejum....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 17:23
- Nahlásit
Gerda
Voskofcově...ale ten nevim, jesi měl muzejum....
Jedno todle voskofkový mjůzeum bylo dole na Václaváku, tak to by mohlo bejt starejch Voskofcovejch,ne?
Tý jo budem se chodit na ně dívat na Václavák do mjůzea. esli budou dělat ty órchije, tak to bude voskofkový pípšou! Myslíš, že udělaj voskofku i z Nuný? Že jako dyš neni skalára, mohla by bejt voskofka, aby jí to nepřišlo tak jako líto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 17:32
- Nahlásit
PetraK
tak to bude voskofkový pípšou!
No ale bude to muset bejt na ledu, bo dyš se vosk zahřeje, moch by se roztéct, což by znamenalo, že by z mamky a taťky byly loužičky. Nuný nemůže do můzeja ani jako náfštěva, natoš jako exponát, bo by z vosku museli zhmotnit ten smrad z jejích nohouch. A vona chuděra fakt smrdí hrozně. Depak, Nuny do můzeja ne. Nuny si veme Můdr a dá mi za ní Ajšenu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 17:39
- Nahlásit
Gerda
No ale bude to muset bejt na ledu,
No jo, já zapomněla na fyzikální zákony vo tření!
z mamky a taťky byly loužičky.
zas na druhou stranu - hele, každýho ta inkontinence jednou čeká. Mamka už v tom jede - bez Pemprzek ani ránu, no a taťka- šak ono to taky přijde, tomu se prostě vyhnout nedá.
zhmotnit ten smrad
dyš ale voni v umění uš uměj věci, to by ses divila! Tudle vobras jo? já myslela, že se někomu vylilo kafe a vona to byla zhmotněná depréze! Tak si přectav, že dyš uměj zhmnotnit deprézi, tak se smradem už by to mohli umě taky, ne? Zvlášť esli je dost hustej. To pak jde ráz-dva. zamudláš vosk a píchneš k tomu cedule Smrad z nohou Nuný. Hotofson, deš vybírat ftupný!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:14
- Nahlásit
PetraK
To víte, nemůžete to umění brát jen hrc frc, musíte si řikat - rozlitý kafe rozlitý kafe, dyk to může bejt třá depréééze! Si vemte, dyš si vylejete kafe na ty bílou sukňu, jak jí ladíte s čekuládou - no nemáte z toho vztek a deprézi? A dyš ste zdatná v umění, vemete štětec, hodíte fleka a máte kumšt na plátně! Hotofson, vybírat fstupný
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:35
- Nahlásit
A hele, skoro patnáctset.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:39
- Nahlásit
Co je to tu za strašidelnej bordel????!!!!
PetraK
Gerda
Ste normální ,vy dvje????? Proč mám bejt Lenin a mít za ženu Rasputina??? To rači pudu do toho Síbrťáku..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
Proč mám bejt Lenin a mít za ženu Rasputina???
Nebé lepčí,gdyž béte rovnou Romanofci???I gdyž zase ten jejich konec.........
Holky,dneska máme s babama ze vsi slezinu a bude nás tam vopsluhovat manžel jedný z nich a béme lemcat mochíto.......já to v životě nepila,ale voni mi dneska zakázali pívo!!! Je to vůbec pitný???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 18:55
- Nahlásit
jablunka
Nebé lepčí,gdyž béte rovnou Romanofci
jako fšichni najednou??? ,dyk sakra víte,že furt nestíhám!!
Je to vůbec pitný???
Myslim,že je to nějakej druch chlastu,tagže jo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
,dyk sakra víte,že furt nestíhám!!
A takhle by vás na to bylo víc.
je to nějakej druch chlastu,tagže jo
Tak pokut to vopsahuje akohól,budu spokojená.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 19:09 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Je to vůbec pitný???
to si piš že ano to máš bílej rum s mátou a třtinovým cukrem a limetkou, a hafo ledu k tomu. A možná eče něco, ale nevim co.
|