Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1377 . 1378 . 1379 . 1380 . 1381 . 1382 . 1383 . 1384 . 1385 . 1386 . 1387 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 17:47
- Nahlásit

Biluška
jsem je sice vodou nepolila... stály dost daleko, ale pustila jsem Bruta s Alu a ječela na ně s tím, že pokud nepřestanou řvát pod mým oknem, tak vezmu izolepu a omotám jim klapačky zprava doleva....a až si přijdou rodiče stěžovat, tak je nakopu do řiti, když si neuměj svoje zpovykaný parchanty uklidnit. Se budeš divit, ale nějak to zabralo.... cikáňata se rozprchly, staří zalezli do baráku a já v klidu můžu sedět doma v obýváku a nemusím neustále vartovat u okna nebo u vrátek
Obvinění z rasismu mně zřejmě ještě čeká nebo rozbité okno pod rouškou tmy či jiná lahůdka.... i když teď tu máme nějakého úchyla, co přepadává osamocený ženský a ukazuje jim svoje nádobíčko ( prý to bylo na Nově), tak ho možná poštvou čekat před náš barák ... bych měla alespoň o zábavu postaráno a mohla poměřit jeho velikost s těma, co už jsem viděla

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 17:57
- Nahlásit

brezen2008

Pro slepičí kvooooč tak čau zatim! Klid a nerušit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:50
- Nahlásit

http://www.amandasdream.wbs.cz/

17.7.2008 Psí psycholog Rudolf Desenský poradí každému, kdo má problém se svým čtyřnohým

miláčkem. Kontakt na něho je 608623144, nebo 721775078. Telefonovat můžete každý den

mezi 9.00 - 10.00 hodinou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 19:18
- Nahlásit

Táááák,vy hajzli a sem zpátky!!!
Jaxi dovolujete mě tu do očí za mými zády pomlouvat?! MĚ!!! majitelku fory??!!Esi mermomocí chcete nějakou tu revoluci,stačí říct,nějakou vám zařídim!
Jinak pohřep chci žehem,mám ráda teplo a nesnášim hmyz
Písen je mi jedno,může pět i Biluška,ale hlavně dyš mi gerda nebude hrát na zopcofku!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 19:25
- Nahlásit

Mucholabka
Myslíš, že mi konečně poví kde je Akéla?

davidkova renata
Já nepěju, ani na tvým hrobě pět nebudu, sem si ukousla jazyk Meju okna a urval se se mnou parapet co držel na jednom hřebíčku. Víš co je to za rachot když padá 80 kilo blondýny, kýbl s vodou a židle? Ale tenhle rozpadající se barák mi začíná lézt na nervy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 19:40
- Nahlásit

tak tady je šílenej hic,no jdu se převlíst a šup někam k vodě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 19:41
- Nahlásit

Biluška
sem si ukousla jazyk
šiš a zbyde z vás vůbec něco???,jazyk pryč,prst pryč..co bude následovat?? Nechte tu ruinu spadnout a pojedte do Práglu,tady rozjedem lííínyje ve velkým

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:02
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani,jak se vede?vsak ja jim hned rikala,ze pohreb zehem,oni ne,ze do zeme,na moji radu nedaj,to je material todlenc to

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:10
- Nahlásit

Biluška
Ale tenhle rozpadající se barák mi začíná lézt na nervy

to je teprf začátek,pani.Jednoho krásnýho dne se nase*ete a začne přestavba(to už mám za sebou-doufám).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:14
- Nahlásit

nemethova5
to je material todlenc to
to je,eště že vás mám,vy mě určo nenecháte povalovat se někde v nějakým mokrým a studeným hrobě,spolíhám na vás bo voni sou čoveka štonc zamordovat eště aji po smrti
Neessi
čus delfíne,jak ses vyčachtala?

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:17
- Nahlásit

Dneska jsme měli mít místo cvičáku zadržení přes řeku.Když jsme f tom vedru čekali na figuranta,tak se psi pěkně vyráchali v řece,jen nám jedna boxerka hupla přes splav a málem uplavala.Ale Bordžínka ji má ráda,tak jsem hodila klacík směrem k boxerce a Bordža statečně plavala v tom silným proudu ,boxerka se chvíli podržela na jejím bytelným hřbetě a obě připlavaly k břehu.Kašlem na ípo,dem dělat záchranářky.Figurant stejně nedorazil ,takže jakýpak zadržování.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:18
- Nahlásit

davidkova renatavsak pani,ja vam udelam poradny teplo,hele fotky jsou uzasny a hlavne nuny,jak se libe s konem,ty vo.e,ta bordža ma hlavu,fakt moc pekna,jsem to porovnavala s nuny a to je fakt psisko!vite pani,ze jsem na takovyto psoj uplne zavisla a ze skalara mi nesmi prekrocit prah!

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
čus delfíne,jak ses vyčachtala

Já v bazénu doma,Bordža v Ploučnici v Lípě.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:21
- Nahlásit

Neessizdravim pani,ona by se dobre uplatnila pri vodnim zachranarstvi,muze konkurovat novofundlandanum!ja mam problem,hajanovy dost vysokym a rychlym tempem vysychaji slachy,takze jsem si dnes jela pro gelacan profi plus a orthovet tablety,musim to nejak zpomalit ale myslim,ze to bude dozivotne uz asi,pani mate se na co tesit,hajan je jak bordza,jenze tohle se ovlivnit neda,jak uz je pes takhle rostlej,tak bude vzdycky chudak na klouby.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:26
- Nahlásit

Neessi
,dem dělat záchranářky.
To můžete bo vedle Božénky Obrofský vypadá trajekt jako děcká lodička do vany
nemethova5
hlavne nuny,jak se libe s konem
vid?Ty se fakt povidly Božénka má hlavu jak tyranosaurus rex a nejen hlavu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:44
- Nahlásit

Biluškaurval se se mnou parapet co držel na jednom hřebíčku.
Výmluvy, paní, začněte s vodtučňovací kůrou. Třeba moji psi dneska vůbec nežerou, jen trochu francouzských brambor, bo výstava se blíží holt nesmíte paní tolik jíst.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:46
- Nahlásit

davidkova renataona je celkove dobre narostla,ale nuny je taky moc pekna.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 21:11
- Nahlásit

Mucholabka
Na to abych nejedla je moje silná vůle příliš slabá .

Neessi
Ta chvíle nastala už před rokem, od té doby imrvére přestavujem, ale šíleně hlemýždím tempem, protože mám doma nejlínějšího chlapa pod sluncem a já to holt sama nevytrhnu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 21:12
- Nahlásit

davidkova renata
Božénka má hlavu jak tyranosaurus rex a nejen hlavu

no tohle
a to jsem dala fotky Nyný na naši klubovou přihlášku na víkenďák a dokonce na plakát! a vy takhle,pani.

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 21:20
- Nahlásit

nemethova5
pani mate se na co tesit,hajan je jak bordza,jenze tohle se ovlivnit neda,jak uz je pes takhle rostlej,tak bude vzdycky chudak na klouby.

Já myslím,že nás tohle nečeká,bo jednak žere dostatek kolagenu v hovězím a ve vepřových nožičkách,jednak je 80-90% dne venku a na měkkým-nenechávám ji trajdat po tvrdých chodníkách a silnicích a taky budu makat na té její figuře.No lehkonohá víla z ní nikdy nebude,ale to ta moje bývalá Rituna taky nebyla a klouby ji začly zlobit až ve 13 letech.Uvidíme.
Ale rostlá je pěkně,vo tom žádná.Ta když se čéku opře předníma o ramena a olízne celou tlamu,tak vřelejší přivítání neznám-aspoň vím,že mám kus psa.

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 21:24
- Nahlásit

Biluška
Ta chvíle nastala už před rokem, od té doby imrvére přestavujem, ale šíleně hlemýždím tempem, protože mám doma nejlínějšího chlapa pod sluncem a já to holt sama nevytrhnu.

Hele,jednotka lenosti je můj gaučák,takže línější už nikdo není.
Já,když mi něco spadlo...probořilo se...atd,a viděla jsem,že to nemá cenu flikovat,tak jsem to rozmlátila ještě víc a do druhého dne tu byla parta HIC a začlo se stavět do výše financí.Vždycky tak,aby to bylo schopný přežít zimu a na jaře to začlo nanovo.Všechny dovolený jsem "prostavěla".

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 21:47
- Nahlásit

Neessi
U nás je právě dost problém ta výše financí . Všechno se díky tomu musí udělat svépomocí a to znamená, že to musím udělat já

jednotka lenosti je můj gaučák,takže línější už nikdo není.
Tak o tom si dovolím opravdu pochybovat Mášenek nejen, že je líný jak veš, on je ještě sám o sobě přesvědčený, že dře jak barevný až do skonání těla. Kdykoliv se snažím si s ním o tomto promluvit tak na tohle narážím. On prostě neuzná, že nic nedělá, je fakt přesvědčený, že toho dělá šíleně moc. Byť celé jeho okolí tvrdí opak. Prostě jsme proti němu všichni zaujatí a chceme ho a) strhat b) ponížit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 22:05
- Nahlásit

tak jsme se vykoupali

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 22:09
- Nahlásit

davidkova renata
sme vás nepomlouvali za zády, když ste tu žádný neměla
revoluce tu bude, jen nejdřív musíte do hrobu a pak zmrtvých vstát... když vás necháme spálit, tak budete pucle a to určitě nechcete..byx jste se mohla pak poskládat tlustá

Biluška
nebude bezpečnější, když nebudeš nic dělat? Takhle skončíš za chvíli v tom hrobě místo Davídkojc

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 22:14
- Nahlásit

Biluška
že to musím udělat já

Jo,takový ty drobnosti,jako položit dlažbu,okachlíkovat WC,postavit kus zdi,omítnout,vyštukovat,obložit něco palubkama,spravit odpady....to jo,to jsem si dělala sama,ale osadit nový okna nebo elektřinu,sádrokartonový stropy nebo zateplení baráku....to už nechávám profíkům.

je fakt přesvědčený, že toho dělá šíleně moc
to je u lenochů základní rys-předření z nicnedělání

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 22:18
- Nahlásit

brut
Takhle skončíš za chvíli v tom hrobě místo Davídkojc

Neskončí,naopak vyučí se všemu a pak ji nějakej zedník jen tak neočůrá.Všechno má svý plusy i mínusy.Jen mne fascinuje,kolik ženských je na tom stejně jako já!

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 22:30 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Neessi
Biluška

Jediná jednotka lenosti je Jezevec a Jezefce mám doma!!!
Jediná vjec,která ho dělí vot mrtvoly,je že se mu zvedá hrudník......a i vo tom vopčas pochybuju.
Ofšem v okamžiku,kdy si zapne nojbůk,tak to je živej aš aš.
Jen mne fascinuje,kolik ženských je na tom stejně jako já!
Máme tu hospodskou a ta kromě zaměstnání v jídelně JZD provozuje ještě vlastní prasečák,hospodu a mezitím si jen tak přistavuje k hospodě ubytování.Jediný co na tom baráku snad nedělala,je poklátka střechy(ale nejsem si jistá,jestli nezvládla i to).

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 22:58 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Neessi
Neskončí,naopak vyučí se všemu a pak ji nějakej zedník jen tak neočůrá.Všechno má svý plusy i mínusy.Jen mne fascinuje,kolik ženských je na tom stejně jako já!
při naší přestavbě baráku jsem doháněla k šílenství zedníka.... jeho totiž rozčilovalo úplně všechno... od mého koukání pod ruku, přes vyptávání se, kolik čeho kam dává až po konstatování, že na tom nevidím nic složitýho a mít dostatek času, tak si to udělám sama Do dneška se u nás neukázal a to je mužskýho kamarád, prý mít doma něco takovýho je za trest

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 23:38
- Nahlásit

Neessinic proti,hajan dostaval od mala kvalitni zradlo a mel uz i pripravky preventivne na klouby,od mala mu davam praseci nozicky a tak,myslim,ze hodne dela dispozice zvirete,ja doufam,ze bordža nebude trpet v osmi letech na klouby jak hajan a myslim si,ze je to i mnou,ty obrany taky nejsou moc dobry pro psa,pater a tak,je zase fakt,ze s hajanem jsem porad nekde trajdala,takze porad nekde chodil,mel kondicku a myslim ze ji ma,kdyz kazdy figurant rika,ze v jeho veku,kdy chodi hlidat a jeste na cvicak ma fakt pevne a dobre zakusy,ze ma silu,ja jen jestli jsem mu to neudelala ja,tam vycvik,zavody,zkousky,cviceni,vylety,vyslapy,jinak u me je to problem,aby nechodil po tvrdem,myslis ze i to je pricina????

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 06:09
- Nahlásit

nemethova5
u me je to problem,aby nechodil po tvrdem,myslis ze i to je pricina????

určitě jedna z příčin to je .

<< 1 ... 1377 . 1378 . 1379 . 1380 . 1381 . 1382 . 1383 . 1384 . 1385 . 1386 . 1387 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání