| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:48
- Nahlásit
Neessi
,že jsem v bazénu,tak sem
NENÁVIDIM BAZÉNY, NENÁVIDIM BASÉNYSTÍ A BASÉNISTKÝ NEJVÍC ZE FŠECH
Du si pro řízek!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:49
- Nahlásit
davidkova renata
nadělat
nadělat si umim taky, v tom problém nevidim, zvlášť, dyš si dám kefír z kozího mlíka. ale potíž je v tom,že prachy z toho teda fakt nejsou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:52
- Nahlásit
PetraK
NENÁVIDIM BAZÉNY, NENÁVIDIM BASÉNYSTÍ A BASÉNISTKÝ NEJVÍC ZE FŠECH
Pani,vy nemáte ráda lidi!Vy nemáte ráda vodu!Vy nemáte ráda koupání!Vy máte ráda jen řízek(není to špatnej nápat-asi si ho taky udělám a spapám si ho U BAZÉNU
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:18
- Nahlásit
Neessi
Pani,vy nemáte ráda lidi
je to kapek jinak. MILUJU VODU a NENÁVIDIM LIDI, OBZVLÁŠTĚ POTOM TY, KERÝ SE V NÍ RÁCHAJ, KDYŽ JÁ MUSIM FACHČIT.
Ať vám ten žížek do toho basénu spadne!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:25
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak mám pro tebe tu dozu,večer ti jí dám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:25
- Nahlásit
Nesouhlasim s tim, aby se tu veřejně popisovaly lékařské prázniny v nevyvětrané ordinaci!!!!!! Rozhodně souhlasim s ešusovou, že to neni správně a basénystí a libočácí a opalovači fšeho druhu sou eaný!!!!!!! A vůbec, kde sou ty harantí, potřebuju čistit žaluzie a slivovice už taky došla. Waldoooo, už je syn v jeskyni a stáčí do soutků?
A jesi Božka chodí sama k zubaři a eště přetbíhá, je to nevychovanej pes, bo ty lidi tam klidně třá čekaj vot rána.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:27
- Nahlásit
Gerda
sms jsem dostala a isdpch mi volal,takže příští týden
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:30
- Nahlásit
Gerda
Božka chodí sama k zubaři a eště přetbíhá
tý to toho sem si nefšimla vůbec!!! Páč usilovně pracuju (hlavně na tom, jak se dát po včerejšku dohromady ), tak sem to přehlídla.
To je naprostá nehoráznost, co ty lidi s čoklama nadělaj, voni si je posílaj k zubaři a navíc to předbíhá! Zrovna u zubaře, kde je člověk ve štrézu, kolik mu toho zase vyndaj a příde tam čokl s hubou plnou zubůch jak krokadýl , de si na preventifku a předběhne!! Zákon na to nějakej! Nějakej hodně hnusnej!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:35
- Nahlásit
PetraK
Zákon na to nějakej! Nějakej hodně hnusnej!
Sem pro, aby psi chodili k zubaři na 1,2m dlouhém vodítku a s košíkem!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:36
- Nahlásit
brezen2008
Jééé plechofkááá, tak jí vem v nedělu s sebou - já jí šoupnu do auta!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ok,no na houby se bude hodit,beru jenom batoh si sebou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:39
- Nahlásit
Gerda
a s košíkem
Přesně a musí bej plnej praváků! ČERSTVEJCH, žádný sušeniny, mraženiny. Hásky čerstvý houbičky. Jinak smolikof a pokuta. Sem zvědavá jak se s tím popasujou v zimě!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:40
- Nahlásit
Dobré poledne dámy
Koukám, že se konečně překročila patnáctistofka ( lepší by byla v peněžence, ale tam mám nějak vymetýno) a zase nic novýho... Davídkojc s Můdr se plácaj ve vodě a ostatní makaj
No,já si dnéska krásně pospala a vstávala jsem před chvílí .... huž nemám teplotu, jen rýmičku, takže snad budu schopná jít s psékama večer k vodě
PetraK
teda, takovej původ ... hlavně to nikde nevykřikujte, ať vás někdo nepicne
jablunka
mochíto je dobrý, jen mám pocit, že ne pro mně
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:43
- Nahlásit
brezen2008
No já ti nefim ale já myslim že houby na skalách nerostou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:44
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
neboj,tak se aspon rozhlédnem po naší krajině
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
teda, takovej původ
my za to ale nemůžem, že sme zdegenerovaný!
nepicne
to by si pomoh teda
ale! Titulujte mě komteso, jasný?
P.S. víte jak jsem trpěla při ruštině??? a když se probírala Anna Karenina - s mým původním jménem Voronovská? To byl nářez
ale tam mám nějak vymetýno
buďte ráda, osobo, že nemáte vymetýho i v hlavě, jako já !
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:48
- Nahlásit
brezen2008
maximálně můžeš pak k véče tomu tvýmu uvařit tyy choroše
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:51
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=RIbg703C_9c&feature =related
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:51
- Nahlásit
PetraK
Hele komteso, mohli by psoj nosit f tom košíku třá i čokoládu? A proviant?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:53
- Nahlásit
PetraK
máme Vás titulovat komteso Voronovská?
my za to ale nemůžem, že sme zdegenerovaný
Se vám do rodu připletl nějaký čék od jinud a nadělal vám tam degenerativní bordel?
nepicne
to by si pomoh teda
co vy víte, třeba jednou budete slavná a octnete se v Rusku místo Medvěda či Putína
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:54
- Nahlásit
dobré poledne a nashledanou
jako slaměný psovod se zde necítím dobře
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:54
- Nahlásit
PetraK
buďte ráda, osobo, že nemáte vymetýho i v hlavě, jako já !
to mám taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:55
- Nahlásit
Gerda
čokoládu? A proviant
no to tutově, základ houby (páč von takovej guláš z hřibů!!! mňam) + něco dalšího na piknik- láhvinku akorát chlazenýho bílýho, celozrnný pečivo, bábofku, kafe v termosce. Co eště?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:57
- Nahlásit
Benda
jako slaměný psovod se zde necítím dobře
a copa, vypadává vám odněkud sláma?
brut
to mám taky
a tak na druhou stranu zase - máš to aspoň komplet. Takže zjednodušený, máš vymetýno fšude. Není to hezký mít tagle uklizíno? To nemá určo ani paní Davídkojc!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:01
- Nahlásit
brut
máme Vás titulovat komteso Voronovská
ano prosím, tak jsem zvyklá od povijanu (krajkovýho, zlatem krumplovanýho, pochopitelně )
Se vám do rodu připletl nějaký čék od jinud a nadělal vám tam degenerativní bordel
Obávám se že nikolif, že to máme takhle v rodě. Ale po chlapečkách. Holčičky byly dycinky ty chytrý - jako moje pra-cosi, která ze světový výstavy nechala přivézt něco mechanizovanýho na orbu a praprapraděd prý prohlásil, že není žádnej durak a že když všichni voraj s koňma, tak u nás se bude taky a skončilo to kdesi pod střechou a má technicky založená a moudrá pracosi si to mohla narvat tak akorát do trenek, esli je nosila
místo Medvěda
ešče chvíli a pude to, páč začínám vypadat jak medvěd před zazimováním - ne tedy srstí, ale tukovejma zásobama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:08
- Nahlásit
PetraK
Není to hezký mít tagle uklizíno? To nemá určo ani paní Davídkojc!
hmmm, jestli má Davídkojc takhle uklízíno, tak se nedivím, že drží diétu, když vlastně vůbec nic nikde nemá
....a není o hezký
vaše pra-cosi byla chytrá žencká, jen jak je všude ve světě zvykem, tak ti mužský jsou trochu jednodušší, pomalejší a trobovatější... pak to s těma rodama blbě dopadá
Myslím, že trenky nenosila... se nosily kalhotky s nohavičkama a krajkama.... do dneška nechápu jak v nich chodili na hajzlík ( teda pardon na nočník), když si je nemohli ani stáhnout
ale tukovejma zásobama
zas máte výhodu, že vám v zimě nebude zima... ti kostnatí brzo pomřou ale vy tu budete stále
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:16
- Nahlásit
brut
Davídkojc takhle uklízíno, tak se nedivím, že drží diétu
to se jí to drží, že jo?
pak to s těma rodama blbě dopadá
no a pak se difme, jak to dopadlo v celým Rusku, dyš tam dělal revoluci Lenin. Dyby to vzala do ruky žencká....!
Myslím, že trenky nenosila...
asi ne, páč nebyly v tý době Spartakijády
když si je nemohli ani stáhnout
nemluvě o tom, jak řešili situace podobný těm, co se stala mě včera po požití toho kefíru to v tý rychlosti neměli šanci vůbec
ti kostnatí brzo pomřou
chudák paní Davídkojc, tak vona asi teda tu letošní zimu nepřežije . Měly bychom pomalu začít sbírat na věnec a napsat paní Nemethový, aby vybrala nějakej pjeknej vobřat! Bude nám tu bez ní ale smutno co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:25
- Nahlásit
PetraK
no a pak se difme, jak to dopadlo v celým Rusku, dyš tam dělal revoluci Lenin. Dyby to vzala do ruky žencká....!
No a nestřihnem si cvičně ňákou menčí revoluci tady? Abysme pak nebyly za Uralem za amatéry...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:27
- Nahlásit
PetraK
to se jí to drží, že jo?
právě, to my ostatní máme problém
Dyby to vzala do ruky žencká....!
žencká není blbá a nikdy by nenechala střílet z Auróry, páč ví, že stejně je všechno na houno a raději by si dala udělat nový gatě
Jééé, spartakiádu já ráda... sem se vždycky chodila koukat a měla jsem pak lítací talíře, balonky... já cííííí Spartakijádu s modrjma trenclema
Si myslím, že neměli dřív kefír, tak nemohli běhat na nočník jak vy na hajzlík ... takže jim ty bombarďáky vydrželi pár dní čistý ( teda moc čistý ne, ale oni se stejně moc nemyli, tak to neva)
chudák paní Davídkojc, tak vona asi teda tu letošní zimu nepřežije
.... mušíme vymyslet nějaké písně, aby se jí obřad líbil a nekušnila na nás ze záhrobí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:32
- Nahlásit
Gerda
ňákou menčí revoluci tady
já bych byla pro, ale z pijéty je mi to blbý. Páč esli paní Davídkojc čeká tendle osud - z mamky Leninem a než si zvykne na to že je Lenin tak umře, protože jako fšechny hubený nepřežije zimu....., tak nevim. Neměly bychom jí nechat f klidu spíš dožít? A revoluci udělat potom, hned jak zaklapne víka?
Jak to bude vlastně s dědictvím? Nejvíc toho asi zdědí taťka Rasputin a potom všechny ty jejich děti (nějak jich začíná přibejvat, takže se to hodně rozdrobí, to dědictví), vy teda jako adaptovaná asi nedostanete nic, ne? Abyste pak nedělala revoluci proti sobě, to by taky nemuselo klapnout pro střed zájmů
|