Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1377 . 1378 . 1379 . 1380 . 1381 . 1382 . 1383 . 1384 . 1385 . 1386 . 1387 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:55
- Nahlásit

brezen2008
protože je Lenin co vstává z mrtvých a zároveň je pucle, co mu vymýšlíme pohřební písně

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:56
- Nahlásit

brezen2008
zamordovala

Jednak až uvidí ten román Vojna a Mír co jsme tu dali dohromady, tak chytne nerva

Druhak - myslim že se jí nebude líbit ten nápis na rakvičce, co jí nechá udělat paní Nemethová - vaše smrt naše radost

a treťjak - tak jako obecně asi nebude mít radost, že sme jí nechali humřít a nestačila si toho Lenina ani užít.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:56
- Nahlásit

PetraK
Kdo první zblejskne Leninu, musí varovat vostatní-plácnutím vocasu do vody
já f tom přípatku varovat nemůžu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:57
- Nahlásit

brut
stačí, když budu poskakovat?

esi seš brabec tak stačí. A plácat můžeš klidně pátý přes devátý, to už nám de, to sme si dneska hezky nacvičily

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:58
- Nahlásit

Gerda
já f tom přípatku varovat nemůžu

co je todle za vejmluvy?? Improvizuju, ne? CO nemám to si pučim!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:00
- Nahlásit

PetraK
neboj,však se vona zlobit nebude,páč bude spálená vod sluníčka,ale neboj od večera má bejt hnusně

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:01
- Nahlásit

PetraK
ufff, hopsat můžu a plácání mi de taky... tak to zvládnu

Hele nevíte, jestli když poleju ječící cigáňata vodou, jestli se nevypařej... bych je jinak musíla ubezdušit

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:05
- Nahlásit

brezen2008
páč bude spálená vod sluníčka

hm takže to už má kremaci způlky za sebou, to je blbý . My ji potřebovali pohřbít do země, aby se jí pak právě dobře vstávalo. -ale zas ušetříme na nákladech, když už je skorem zpopelněná, to taky není až tak špatný.

od večera má bejt hnusně
z toho mám právě strach, jak bude hnusně bude načtvatá ještě víc a zmasakruje nás nato-tata.

jestli se nevypařej
asi ne , dělaj je z odolných materiálů

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:10
- Nahlásit

PetraK
tak je holt budu muset ubezdušit nebo skončím u Chocholouška

bych si se zpopelněním moc nelámala hlavu.... hlavně ať je to co nejrychleji a můžeme dělat převrat

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:12
- Nahlásit

janika
humře nám Davídkojc, bude pohřbená v zemi, pak povstane zmrtvých a bude Leninem

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:15
- Nahlásit

brut
pak povstane zmrtvých a bude Leninem

tendle postup se mi moc nelíbí, to by totiž znamenalo, že dyby byla Lenin, udělá tu revoluci vona a my sme f pytli

janika
takže tady už se i vstává hrobníkům z lopaty

to zatim ešče ne, ale šiklo by se to, až dorazí Lenina, budem na tý lopatě natošup. Tedy někteří . Nebudu menovat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:15
- Nahlásit

brezen2008

Jasně že se tam krosna vejde vem si třeba tři ale seš pěknej cvok víš to vůbec???

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:16
- Nahlásit

brut
ty vado, a kdo bude šéfem tohohle novýho náboženctví? Budete upalovat nevěřící? Nebo je snat nedejbože šátkovat? hrůůůůza, raději tu revoluci.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:17
- Nahlásit

Jo a né že někde zdechneš pod tou krosnou na půl cesty

rosnička
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:17 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit

brut
Takovej Džízs Krájst mixlej VŘSR!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:24
- Nahlásit

isdpch

zpátky do Žamberka
tam je ale hezky.

rosnička

Takovej Džízs Krájst mixlej VŘSR

tý jo tak voni z toho už udělali rovnou i mjůzikál jo? Ta doba je dneska děsně rychlá!

Gerda
kdo bude šéfem tohohle novýho náboženctví?

asi sama Lenina, esli se jí teda povede vstát? vono přeci jen v určitým věku už ten pohybovej aparát tak neslouží, že jo?

rosnička
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:27
- Nahlásit

PetraK
asi sama Lenina, esli se jí teda povede vstát? vono přeci jen v určitým věku už ten pohybovej aparát tak neslouží, že jo?
Jen doufám, že jí nigdo nepomůže. Jesi se najde kašpar.co ji zvedne, přišourá se sem a fšem nám tu zvedne mandle!!!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:28
- Nahlásit

isdpch
rači jedu zpátky do Žamberka
tam tudy pojedeme v sobotu brzy ráno ... bo jedeme na závody do Rudný

jo a víš, že jsme s PetraK vymyslely, že tvé noční pění ze srazů budeme pouštět na coursingu místo Michala Davida a budeme vybírat do klobouku?

PetraK

to by totiž znamenalo, že dyby byla Lenin, udělá tu revoluci vona a my sme f pytli
tak se vloudila chybka.... až humře, vstane zmrtvých tak bude jen kotřičkou, co straší neposlušné dětičky ...a revoluce zůstane nám

Gerda
šátkovat néééé, ale při bolení v krku je to dobrá věc

rosnička
Takovej Džízs Krájst mixlej VŘSR!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:31
- Nahlásit

rosnička
zvedne mandle

tady budou ve výhodě ti, co už je nemaj!

janika
seznam by ti dal zabrat
myslim, že bych to ani nedala dohromady.

Tož lidijové - já du fikaně dom, aby na mě Lenina nemohla ( nemá to sice k nám daleko ale počítám s tím, že si zase přípálila pupka a nebude se jí chcít poletovat Prahou). Mám dneksa společenský povinnosti - přijede na návštěvu Anička - docentka přes dírkovanou matematiku a její bratr inženýr Jan zahradník. Vzhledem k jejich temperamentu, lehne byt popelem a já jsem rázem bezdomovec .
Vzpomínejte na mě v dobrém a až se vobjeví Lenina, tak nezapomeňte rychle utíkat

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:32
- Nahlásit

janika
velkýýýýýýý a pak několik dalších na výměnu
jedno dvdčko má isdpch doma, pokud se nepletu a fakt tam perlí

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:33
- Nahlásit

eště než odejdu poslední poznámka:

brut
až humře, vstane zmrtvých tak bude jen kotřičkou, co straší neposlušné dětičky

na to nemusí umírat, kostřička co straší děti je už teď!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:34
- Nahlásit

PetraK
hezky si hužíj večer s dírkovanou matematikou a zahradníkem... jen pozor, aby jsi od nich nechytla nějaké dírky či jiné -rky

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:35
- Nahlásit

PetraK
na to nemusí umírat, kostřička co straší děti je už teď!
no jo, ale nestraší jen dětičky, ale i nás.... takhle bude mít své povinnosti jasně daný a nebude v tom dělat bordel

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:38
- Nahlásit

janika
myslím, že jedno....ale možná má i to druhé ( na víc srazech jsem nebyla) .... fakt se jukni, je skvělé

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:47
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
neboj,těším se do kraje kde se točil fim s Holým a kde je ˇvodník a říká mi fando ˇ

rosnička
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:49
- Nahlásit

PetraK
Vzpomínejte na mě v dobrém a až se vobjeví Lenina, tak nezapomeňte rychle utíkat
Pod kerym mostem béte po vyhoření bydlet? Přídu na náfštěvu a Leninu vemu sebou, jako bonus!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:51
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale seš pěknej cvok víš to vůbec???
proč?????????????????????

rosnička
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:39
- Nahlásit

brezen2008
Stavíš se za mnou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 17:40
- Nahlásit

brut
Hele nevíte, jestli když poleju ječící cigáňata vodou, jestli se nevypařej... bych je jinak musíla ubezdušit
Nevypaří, ale okamžitě se tam objeví samci a samice a obviní tě z rasismu spáchaného tím, žes jim umyla mláďata. Ty pravděpodobně dostanou šok, rakovinu, srdeční zástavu a šedý zákal. Za všechno budeš platit. Případ bude vyšetřovat nezávislá policie, která jim dá za pravdu, aby nebyla nařčena z rasismu. Soudit tě bude nezávislý soudce a napaří ti pět let nepodmíněně, aby nemohl být nařknut z rasismu. Zařadí tě do věznice se zvýšenou ostrahou, aby si pořádně pamatovala, že rasismus v této demokratické republice netrpíme . Radši jdi k tomu Chocholouškovi

brut
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 17:41
- Nahlásit

isdpch
díky moc myslím, že pojedeme taky přes Borohrádek a Ústí nad Orlicí, tam cestu známe

janika
až si opravim papíry, budu to mít jako relaxační na řízení po Praze.
a jéje, tady má někdo potíže... tak to ti nejen isdpchovo pění určitě pomůže a zvedne pokaždý náladu

<< 1 ... 1377 . 1378 . 1379 . 1380 . 1381 . 1382 . 1383 . 1384 . 1385 . 1386 . 1387 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání