| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:47
- Nahlásit
brezen2008
Jako obvykle? A pomodli se doma ať v autobuse zasejc nepobuřuješ
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:49
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
víš co,trhnisi,ty se hlavně dneska nauč házet míčky,nejde ti to
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:52
- Nahlásit
brezen2008
Ty spratku jeden drzej a vůbec čim mam házet dyš ho dasťák utopil
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
se nevymlouvej,házíš tak maximálně 3 metry,to dastymu opravdu nestačí,aspon tech 10,jako já
a já nejsem spratek,na to ješte nemám,to může maximálně matinka mi říkat ,ty jsi moje sestra,jasný,jo dneska zas musíme naškubat trávu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:10
- Nahlásit
čus všicí neschopní debilové i nebespeční manijacíííí
monotematycky nestíhám a zolcna rumpluje tož mosim valit k rybníku .Se mi to ale vůůůůbec nehodí,kurňa
brezen2008
ty jsi moje sestra
ty voe já mám jako další dítě jo?? A ví to taťka? Sem si jako vůbec nefšimla,že by něco..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:14
- Nahlásit
brezen2008
já házim do vejšky
prosimtě sem si myslela že jí bude málo pro 3 morčata! naši toho sežerou 3x tolik a sou dva
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:16
- Nahlásit
davidkova renata
si si nefšimla? to bude asi tim, že se tady probíraly ty hermafrodíti
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:20
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no to víš,já když nedám dastymu najíst,tak ani morčata
no jsem zvědavá,jestli ty taky budeš škubat pro ty svoje,beru sebou srpeček
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:26
- Nahlásit
Dobré ráno Romanovci, dobré ráno Vjetname, jak se má ten nebohý hemofilik i ten další protiva? Krásné ráno každému, co jeho jest!
Nejste normální, s tim čék nenadělá nic! Včera sem dovezla poslední metr opkládaček, dnes už řešíme spáry. Budou šedivý. Všude. Rovnou je nechám udělat špinavý, aby mě pak třá netrápilo, že to bílý už neni bílý a musela bych to mejt. Skoro všecko je červený. Koupelna vypadá jako peklo a máma řikala, že spíš jako koupelna v bordelu - až se budete chtít umejt, budete mi za to muset zaplatit, to dá rozum. Už vím, dke bude stát bambus, ale zatím nevím, kde bude křeslo, stůl, židle, postel a jaká bude linka kuchyňská. Zato už mám vybrané baterie, jsou velmi krásné, jako starodávné. Ještě potřebuji zeštíhlovací zrcadlo a velkou lednici. Marie už není v domečku, musím jí donutit, bo v novém bytě už pod postel nemůže, bo tam bude úložný prostor na věci.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:28
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak jdu,do hodky jsem z5
se těším na večer a hlvně na skály
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:40
- Nahlásit
Gerda
Skoro všecko je červený. Koupelna vypadá jako peklo
sem tě varovala,když se vykoupeš,bude z tebe pekelnice z bordelu.
Hele,podívala ses na ty stromy ?Vejš teda-jaxem psala hned po ránu!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:43
- Nahlásit
brezen2008
Srpeček? A nohu si poneseš v taštičce místo trávy?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:55
- Nahlásit
Neessi
Hele,podívala ses na ty stromy ?
musim je vyhledat, zatím si pamatuju jen tu jabloň...jdu na to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:06
- Nahlásit
Mucholabka
Ještě nemáte těch patnáctset?
UŽ JO!!!
Brýtro vespolek
Biluška
esli ste pani ešče neodjela tak mám radu. Víte co je to mrtvá tchýně (a ve vašem případě i mrtvej Mášenenk)?? To je prosím definitivně vyřešenej problém! Na převoz do toho Jarošova můžu nabídnout ty koberce - přece jen, líp se to bude převážet zabalený v dárkovým balení, než jen tak v kufru.
jablunka
Nebé lepčí,gdyž béte rovnou Romanofci???I gdyž zase ten jejich konec
Jak skončili? Já sem ešče furt tady! Je pravda, že tam už došlo k hodně velikýmu ředění, ale něco málo tam je. Jen mohl děda zabrzdit o fous někde dál, než tady, páč sice utek před Stalinem, ale tady si taky moc nepolepšil .
Kde bych byla mohla bejt, kdyby nebyl tak línej!
(apropó-Biluško, řekněte Mášenkovi, že když bude línej, dopadne jako můj děda!!)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:09
- Nahlásit
PetraK
dopadne jako můj děda
a jak dopad?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe já mám jako další dítě jo
tak já nevim jako! Tady si furt stěžujete že nic, ale děti jak na běžícím pásu! Že by jako kapénkovou nákazou??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:10
- Nahlásit
Neessi
a jak dopad?
blbě, páč sice utek Stalinojc, ale dostal ho Áda Hitlerůch . Tak by si měl dát Mášenek pozor, kór teď dyš sou aktivní ty spratci hákovitý.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:16
- Nahlásit
PetraK
utek Stalinojc, ale dostal ho Áda Hitlerůch
takže z louže pod vokap,ale to s leností asi nesouvisí,že jo?Možná že byl línej utýct k Čurčilovi ,ste asi myslela?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:24
- Nahlásit
Neessi
?Možná že byl línej utýct k Čurčilovi ,ste asi myslela?
tak přesně tak, dyby došel vo kus dál - kde já mohla dneska bejt? Tagle sem komtesa leda vod lesa na Kursku pozemky jak hovado a co z toho? Kulový i s tou přehazovačkou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:26
- Nahlásit
Neessi
k Čurčilovi
K Čurilovi?? Plenkoviči jako??
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
Plenkoviči jako??
Néééé,ten byl Stalinojc! Čurčil-ten co se při mezistátních jednáních a aj před královnou drbal na koulích,přece!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:33
- Nahlásit
Neessi
ten co se při mezistátních jednáních a aj před královnou drbal na koulích,přece!
no tak to nebyl ani Čurila ani Čurčil,ale mistr Bín!!!
Du se smažit,nepište!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:33
- Nahlásit
Čus fšicíííííííí...............
Taxem tu,mochíto vůbec nebylo špatný,jen ho bylo málo. Příště to chce na štyry baby a jednoho míchače dva litry rumu a né jeden.
PetraK
Jak skončili? Já sem ešče furt tady!
Tak to ste asi zbyla sama jediná na svjetě!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:36
- Nahlásit
jablunka
Příště to chce na štyry baby a jednoho míchače dva litry rumu a né jeden.
No počkejte pani, ale do toho mochíta patří aji voda a led a limetky...jako ne že si nalejetečtvrtlitráka rumu a fláknete tam mátu, se pak nedivim, že vám vyjde max na dvě sklenky...postupujte podle schválených postupů a šecko bude fajn. Ostatně si spomínám, že sem na jednom večírku snědla mátu ze šesti mochít (vypila sem jen tři, ale sežrala to fšem z okolí) a měla sem žaludeční akceleraci ještě po cestě domů. Máta NENÍ zdravá, dělá bolavé bříško.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:39
- Nahlásit
Gerda
Máta NENÍ zdravá
Přesně!!!Sem si jednou dala mátovej čas abysem si jako spravila žaludek po podobný akci a takovou šavli neviděl ani Chačaturjan
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
Plenkoviči jako??
Myslíte toho svýho dodavatele Pemprzůch???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:41
- Nahlásit
Gerda
No počkejte pani, ale do toho mochíta patří aji voda a led a limetky...jako ne že si nalejetečtvrtlitráka rumu a fláknete tam mátu, se pak nedivim, že vám vyjde max na dvě sklenky..
Měli sme tam fšechno co tam patří a stejně sme měli málo.
Máta NENÍ zdravá, dělá bolavé bříško.
Já mám vobrácenou osobní zkušenost a taky piju hrnek mátovýho čaje každý ráno,ale samozřejmě mátu nespásám,to by mě taky asi bolelo bříšánko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:43
- Nahlásit
PetraK
Myslíte toho svýho dodavatele Pemprzůch???
to bé von,musel nadělat mění ,narozdíl vod nás
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:45
- Nahlásit
du se smažit s Renčou(teda na svůj plac) a kdyby si PetraK náhodou myslela,že jsem v bazénu,tak sem !
Jo,dneska jsem byla vyvětrat v ordinaci a zalejt kytky a poplatit vejplaty a Bordžínka byla se mnou-děsně ji zajímalo vyšetřovací křeslo .Pak mi zdrhla dolů na zubárnu a zubařka byla děsně ráda-nějak se jí vyprázdnila čekárna(nemaj mít furt votevřený dveře !!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:47
- Nahlásit
jablunka
Tak to ste asi zbyla sama jediná na svjetě
i kdepák, ještě je tady moje sestra a pak někdo, kdo je hodně napřímo, se vo něm psalo i v novinách, že jako by moch i cárem bejt . Tý jo až humře, můžu bejt třebas cárevna! Jenže von je vo dost mladší než já, tak to se asi nepodaří
,jen ho bylo málo
mochíta je dycky málo
|