| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
právě, to my ostatní máme problém
No! A to vůbec neni spravedlivý! Vůbec.
udělat nový gatě
na kaničku, aby v případě nouze stíhala!
já cííííí Spartakijádu s modrjma trenclema
jo a Míšu Davidů s jeho poupatama - bóže udělaly se mi vosypky na zádech až mi z toho vodstává triko, páč se mi to připomnělo a já ho nesnášim /omlouvám se těm co snášej. Davida teda./
že neměli dřív kefír,
vono toho bude víc co neměli. Hlavně neměli rozum, páč jinak by to tagle nemohlo dopadnout
ty písně nějaký hodně tklivý, asi že jo? To by mohla vobstarat Gerda, dyš umí rýmovat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:37
- Nahlásit
PetraK
Páč esli paní Davídkojc čeká tendle osud - z mamky Leninem a než si zvykne na to že je Lenin tak umře, protože jako fšechny hubený nepřežije zimu
No nejsem si úplně jistá, že Lenin umřel na to, že byl hubenej...obávám se, že mamku čeká daleko horší osud. Na dědictví se vyprdni, za to nakoupíme zbraně, abysme něměly jen holé ruce...nebo ty hole v ruce...sukovice, klacky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:39
- Nahlásit
Gerda
No nejsem si úplně jistá, že Lenin umřel na to, že byl hubenej...
von umřel tuším na sífla, co? Chudák Davídkojc, čím dál tím líp se jí to rýsuje!
sukovice, klacky
Sukovice klacky,
zlámeme jim pracky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:50
- Nahlásit
PetraK
jo a Míšu Davidů s jeho poupatama - bóže udělaly se mi vosypky na zádech až mi z toho vodstává triko, páč se mi to připomnělo a já ho nesnášim /omlouvám se těm co snášej. Davida teda./
toho nám vyhrávali na coursingu.... téměř celý dopoledne... jsem se klepala jak ratlík a od toho mám asi i tu rýmu, bo mně do tý doby nic nebýlo
Hlavně neměli rozum, páč jinak by to tagle nemohlo dopadnout
jejda a vy myslíte, že teď už mají rozum?
Paní Davídkojc, písně tklivý, nejlépe, aby je pěl isdpch a začne povinně Stánkama .... Gerda bude rýmovat další, snad se budou líbit
Gerda
PetraK
abysme něměly jen holé ruce...nebo ty hole v ruce...sukovice, klacky...
zas to nesmíme přehánět.... víte, že teď se to dělá jináč... musíte být miloučký, příjemňoučký a pak lup zezadu a je hotovo ... jo a ještě musíte všude vykřikovat, že vy nic, to Padoubek neb další Doubek ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:55
- Nahlásit
brut
toho nám vyhrávali na coursingu....
to je jasná těžká alergie na Míšů Davidů, v první fázi vosypky, konečný stádijům je rýma!
že teď už mají rozum
depa, v tědlech končinách je to silně nedostatkový zboží
isdpch a začne povinně Stánkama
von pan Moderátor dělá stánky? A Čert mu dělá zeď ne? Chudák pes, dostat se na takhle šikmmou plochu!
Doubek tam je to samej doubek, jeden vedle truhýho a nebo ogar s gulema, či jak si to říká
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:00
- Nahlásit
PetraK
teda, já vědíla, že ta rýma není normální .... holt si budu muset nosit vlastní, bych nerada zase trpěla
depa, v tědlech končinách je to silně nedostatkový zboží
máte pravdu.... ale nedalo by se někde objednat? Třeba někomu přebejvá
Čert je zvyklej, však isdpch pěje často a rád.... bych vám přála vidít vííídeo, co mám doma, jak mu to de
Doubek tam je to samej doubek, jeden vedle truhýho a nebo ogar s gulema, či jak si to říká
tam je to jeden dub a blb vedle druhýho... ani ti ogaři na ně nemaj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:12
- Nahlásit
Ježíš kolik jste toho zase nakecali?? Čék chvilku vydělává dolary, pardon eura a už je to tu zase zasekaný.
Muším vám povědít jak mi zdrhnul Kuťák. Normálně vylezl z klece kde byl zavřený (no ona z ní několikrát zdrhla nebožka Akéla a pak ještě 2x puma, takže ta klec už je taková dost forová) a protáhl se ven ventilačkou (tuhle schopnost zdědil po matince, ta to dělá taky). Když jsem přijela tak mě vítal u brány s Aránkem a Mienkou. Kudy zdrhla Hyena to fakt nevím Ta mi nejspíš ráno v tom fofru někde proklouzla pod nohama a zamaskovala se na zahradě. Někdo z nich se krásně vyspinkal v kosatcích a celé je zválel Zmlátila jsem pochopitelně oba.
Eště vám muším povědít jak jsem potkala havárku. Srazilo se normální auto s cigánským autem. Těch cigošů tam stálo asi dvacet. Buď jeli narvaní v jednom autě, nebo se uprostřed polí odněkud zhmotnili, aby byli soukmenovci oporou . Policajtům co to tam řešili fakt nezávidím. Kolem se projíždělo krokem v jednom pruhu a cigoši byli slyšet půl kiláku na každou stranu. Kurňajs, že tam místo toho osobáku nejel kamižon
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:19
- Nahlásit
Biluška
jsem potkala havárku
jsem četla háravku
U nás bylo v pondělí policejní ejchuchu.... kriminálka, tři auta normálních poldíků .... chytili ptáčky zlodějáčky ( jeden byl určitě cikán, druhý špína bílá).... jen se k zadokumentování slezlo půl místních harantů a pár zvědavých okolojdoucích... je divný, že ostatní cigáni tam nešli
Hele, nemáš ty doma novýho Kaprfílda? ... by si měla vyděláno na do smrti
My nemastily nic... si přectav, že nám humře na zimu Davídkojc ... musíme vymyslet písně a tance na její počast neb nás bude chodít strašit za záhrobí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:26
- Nahlásit
brut
si přectav, že nám humře na zimu Davídkojc ... musíme vymyslet písně a tance na její počast neb nás bude chodít strašit za záhrobí
Tak jo, zazpívám jí "posvi't nám ty slunko zlaté" a to ji zaručeně probere. Alespoň náš hudebkář na základce tvrdil, že můj zpěv probere i mrtvého
nemáš ty doma novýho Kaprfílda?
Kaprfíld byla Akélka, dej jí pánbůh lehké spaní u fousatého pána. Ta dokázala zdrhnout odkudkoliv a nikdo nechápal jak. Dodnes je její "velký útěk" nevyjasněný. To zdrhla ze zamčeného baráku a čekala mě před bránou Kuťas je slabý odvar, nechal takové stopy, že jsem hned přišla na to kudy zdrhal
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:28
- Nahlásit
Čus fšicí, co čuměli celou noc do stropu i ti, kdo spokojeně chrněli
tak co je novýho? Sem tu nebula půlden a je tu namatláno vo dvacet stránek víc, tak žádám někoho- nejlíp brut nebo lolu, kterýšto se vosvěčili o kvalitní výcucníci- vo stručnej lift, ehm výtach se chtěla říct, pochopitelně!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:29
- Nahlásit
Biluška
Ježíš kolik jste toho zase nakecali
tak moment! Když děláš revoluci musíš domluvit pořádně detajly, to se na mě nezlob. Na todle se poplatky nevztahujou, vo tom rozhod revoluční výbor! A bacha na to!
Zmlátila jsem pochopitelně oba
máš blbý načasování, musíš je zmlátit NEŽ deš pryč!
brut
holt si budu muset nosit vlastní, bych nerada zase trpěla
však isdpch pěje často a rád.... bych vám přála vidít vííídeo, co mám doma, jak mu to de
no a máš pořešeno, vem si s sebou nahrávku s panem Moderátorem
jsem četla háravku
já taky , to už je prostě psí postižení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:31
- Nahlásit
Biluška
Tak jo, zazpívám jí "posvi't nám ty slunko zlaté"
tak já přidám svů Tálinskej rybník, to je spolehlivější než kámen mudrců politej živou vodou a Lenina Davídkojc vstane a vznikne nová bible, páč to bude druhý zmrtvýchvstání za dvatisíce let!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:34
- Nahlásit
rosnička
lift můž dělat jen liftbody a žádnýho tu nemáme, bo děda už dávno neni boy a taťka je spíš ten Rasputin. Tzn, dyš si to nepřečtete, nebude nic. Leda byste požádala ňákou liftgrl.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:36
- Nahlásit
Gerda
Mi, pani, kurňa, nekašte pokus . Sem skusila, esi se někdo třá nechytí a neudělá mi anotaci a Vy takle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:37
- Nahlásit
rosnička
anotaci
nestačí třebas intonace? V tý sem fakt dobrá!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:40
- Nahlásit
PetraK
nestačí třebas intonace? V tý sem fakt dobrá!
Stačí ! Začněte, přidám se!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:43
- Nahlásit
rosnička
Stačí
oooooommmmmmm, áááááááááááá
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:46
- Nahlásit
PetraK
oooooommmmmmm, áááááááááááá
Tjádadadýýýýýdááá.............hlejte, ladí nám to, řekla bych!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:56
- Nahlásit
PetraKcaute lidi a cau pani,muzu zpivat s vama?samozrejme vyberu pro pani davidkojc krasnej obrad a budete pani davidkojc zpopelnit,nebo do zeme,jo a placky a recnika taky?a jakou hudbu mam vybrat?vy fsici rikate peknej obrad,ale mušite mi napsat taky napady,nebudu vsecko delat sama,jinak ja zpivam vysoke CCCCCCC!hajanek rikal,ze se taky prida,tak uz zacinam uuuuuuuáááááááá,tydlajdaaaaaa,pidlajdaaaaaaaaaaa.. ..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:03
- Nahlásit
Biluška
PetraK
rosnička
vidím, že Davídkojc bude mít krásný pohřeb.,... plný písní a tance
nemethova5
samozřejmě pohřeb do země, bo pak musí vstát zm rvých a stát se znovu Leninem
rosnička
výcuc nedělám, čti, aby jsi byla v obraze... přece jen čověk nemůže všechno
PetraK
myslím, že kdybych si vzala sebou dívídí s isdpchem a dalšíma, tak každý místo běhání bude chtít čučet na jejich výstupy ..... ale zase na druhou stranu by Brut pokaždý vyhrál
Biluška
musíš Kuťáska ještě trochu pocvičit... pak teprve s ním na veřejnost a sbírat prachy vidlema
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:10
- Nahlásit
brut
musíš Kuťáska ještě trochu pocvičit... pak teprve s ním na veřejnost a sbírat prachy vidlema
Dyť trénujem. Je vychrtlej jak z buchnváldu, trošku pocvičíme smutný pohled a žalostné podávání hubené pacičky a klušem před kostel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
nemethova5
Je dobře, že se toho ujme profík, ať něco nezmastíme. Zpopelnit ne, to by se jí blbě z těch mrtvejch vstávalo, dyž by byla puzzle. Do země s ní, jen ať vstane dříf Lenina jedna a nefláká se. Plačky nejsou třeba, to vobstarám sama, stačí mi pustit nějakou reklamu a rozpláču se. Pějte pani, pějte. I s Hajánkem, ten může zpívat kanón.
rosnička
ladí nám to, řekla bych
tetkon dyš se přidala i pani Nemethova, máme chór. chybí už jen Kolínskej, ať taky máme vlastního ouchyla
brut
bude chtít čučet na jejich výstupy
a co? tak přeorijentujete akci z kórsingu na letní kino a ešče trhnete něco na ftupným, kde je problém?
Biluška
klušem před kostel
chudák Kůtě, honěj ho na hodiny katechizmu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:29
- Nahlásit
PetraKjasne pani,vite jak se rika,vaše smrt-naše radost,no je fakt,ze puzzle,to by se asi pani davidkovy nelibilo,jinak dobre,jeste nekde sezenem ouchyla,tech tu beha dost,tak neni problem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:32
- Nahlásit
nemethova5
vaše smrt-naše radost
a to myslíte dát to jako heslo na rakev, jo? Tak nevim, to bych se pak bála, že až Lenina Davídkojc vstane, že naše nohy nebudou dostatečně rychlý , páč todle jí dát na rakev, tak i kdyby byla to puzzle, fstane tak rychle, že se nepostačíme divit
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:40
- Nahlásit
davidkova renata
Pani, máte plány na sobotu a neželi ? Libo, bo tak něco?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:42
- Nahlásit
PetraK
máte pravdu komteso, budu vybírat vstupný a náš isdpch bude brzy slavným pěvcem kursingovým
a to myslíte dát to jako heslo na rakev, jo? Tak nevim, to bych se pak bála, že až Lenina Davídkojc vstane, že naše nohy nebudou dostatečně rychlý , páč todle jí dát na rakev, tak i kdyby byla to puzzle, fstane tak rychle, že se nepostačíme divit
myslím, že se nestačíme divit už teď, až se vrátí vod vódy, natož pak jako pucle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:46
- Nahlásit
brut
až se vrátí vod vódy
Kdo první zblejskne Leninu, musí varovat vostatní. Třeba jako to dělaj bobři-plácnutím vocasu do vody. Tak něco podobnýho, ale nenápadně, nicméně oučinně. Jinak ten co nestačí utéct bude natuty na puzzle sám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
rosnička
máte plány na sobotu a neželi
tak jako plány určo nějaký asi má, ale budou jí prt platný, páč až nás zamorduje, tak jí zalígrujou a bude moc koukat na Libo leda tak z vokna Ruzyńský věznice. Takže to vidim spíš na to tak něco
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:52 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
heled vejde se do auta kromě mě a sindy ještě krosna? jestli jo,tak paráda,já že musím trénovat i zátěž na zádech,tak bych tohle docela uvítala na vejlet
petra k
proč by nás davídková zamordovala?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:54
- Nahlásit
PetraK
plácat můžu....ale leda tak slámu bo vodu mám daleko ...a utíkat nemůžu, stačí, když budu poskakovat?
|