Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 21:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

sarax
sere jí sádra
mě sere fšecko...jí to vyřid at má radost
brezen2008
poslala ti larysek tu novou šmudlinku
jj
nevím jak to dělá janika,ale degen vůbec neřval
taxi ho vem,my už máme prdlý voba bubínky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 21:17
- Nahlásit

davidkova renata
no fakt,doma ani nevím že byl,neknoural,neřval když přišel jenda domů a nio nesouložil s dastym,venku mi byl u nohy ani jednou se vodemě nehnul,neštěkal,venku byl chvilku na vodítku a pak jsem ho vypustila držel se smečky,nežval,nelítal,jenom se koupal v rybníce furt jo a chtěl ulovit dastékovi míček

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 21:32
- Nahlásit

brezen2008
njn,holt seš ten velkokynolog se specializací na magory,komu čest tomu čest.Hlavně si ho vem,páč to se fakt nedá Janika at si vopatří jinýho a budem spokojený fšicíí

a zamykám foru

Tinta76
# Zasláno: 11 Čen 2008 06:24 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

dovoluji si vodemknout

brý ráno všem

brezen2008

béš mít novýho psa, jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 06:25
- Nahlásit

Tinta76
ne,ale hlídala jsem janice psíka - degena ,za chvíli ho mám zas zpátky
dobré ráno všem

Tinta76
# Zasláno: 11 Čen 2008 06:35
- Nahlásit

brezen2008

hehe, takže víceméně jo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 06:49
- Nahlásit

Tinta76
ale to jenom když janika má něco důležitého a nemůže aby byl degen sám doma,mě to neva,jemu snad taky neva takže je klid,on si zaleze pod nějakej stůl a bud spí nebo jen tak lebedí

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 08:48
- Nahlásit

Ahoj lidi
tak koukám, že pěkně rozmnožujete smečky, tržiště se psy jede v plném proudu

a že je tady vzpoura proti majitelce foru, tak jsem tu v pravý čas

Janika
drzá, douchová, brejlatá

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 08:51
- Nahlásit

Brýýýý ráááánko fšicííííí............
Tak dneska má moje nejstarší dítko 18 let a já sem z toho celá vedle sebe.....nějak rychle to uteklo!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 08:54
- Nahlásit

jablunka
takže dítě půjde z domu a může přijít další pes
Benda
že pěkně rozmnožujete smečky
čus,já se nerozmnožuji ,nemohu mít dalšího psa,kvuli domácímu,ale takového malého co má tědkons jablunka,tak bych zvládla

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 08:54
- Nahlásit

Benda

Brý ráno, tady se vzpourá? Jo? Tak to bych se mohla zapojit. Fčéra sem dělala vzpouru v práci proti blbejm lidem a vodnesl to chudák můj šéf hodnej

Janika
drzá, douchová, brejlatá

tak teď ste nás urazil! a vobě najednou. Páč my máme tu společnou schízu! Jdu sehnat nějakou babu parkovou a ta vás prokleje skrzevá syrový maso!

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:01
- Nahlásit

PetraK
jak urazil ? to psala Janika paní RD
Já teda nikomu nenadával ale Benda vynadal vlčici a ta se chtěla podhrabat pod tím sklem a asi ho zmlátit. Jinak jsou odsrtěný a vypadají jak chcípácí. Potkat toho alfa samce v lese tak ho snad i sroluju

brezen2008
čau, tak si pořiď prcka miniaturního

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:02
- Nahlásit

janika

aha! Takže pan Bendoslav teď tady trénuje tu vzpouru aby se mu na modrých stránkách (nějaký příbuzný vod modrýho ptáka asi ???) potom dobře vzpouralo, že jo?

Jinak - kdybys dneska divně viděla, tak se nediv, páč jsem šla spát nad ránem a zavíraj se mi víka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:03
- Nahlásit

janika
tak jsem z kapsy vytákla syrovou hovězí kost, hodila psovi a babě se smáááála.
nosíš teda divný vjeci po kapcách
doma neřve de facto vůůůbec, řve jenom při prudění ke hře nebo když je nevylítanej.
hm,jestli se nepletu,znamaná to f překladu ,že řve imrvére bo je bud jedno nebo druhý
Benda
vzpoura proti majitelce foru, tak jsem tu v pravý čas
hele,di si zas jezdit dokola autem

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:04
- Nahlásit

Benda

jak urazil ?

no já to pojala tak, že jak to bylo fšecko v tý kurvazívě, tak že ste to myslel jako na Janiku a tím pádem i na mě a já si teda nic líbit nenechám

Jů, vy ste byli s Bendíkem v ZOO včera? To stíháte? Já po práci ne . Do kolikati tam vlastně mají?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:04
- Nahlásit

Čau lidi, prosím Vás, nezná někdo dobrýho, ale fakt dobrýho rozvodovýho právníka? Upozorňuju, že tohle je tak zamotaný případ, že nějaké právnické ucho, student a tak podobně si s tím neporadí. Potřebuju někoho hodně dobrého a zkušeného. A taky potřebuju, aby ten právník byl něčí dobrý kamarád a ten kamarád mu řekl, že je můj dobrý kamarád a že mi ten kamarád má radit zadarmo, protože na to, abych mohla zaplatit služby takového právníka bych musela prodat fšechny čokly. Což by ovšem stálo za úvahu.....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:05
- Nahlásit

Benda
děkuji nechci

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:09
- Nahlásit

janika
že zná jisté modré stránky, kde se také vyslovený protinázor považuje za vzpouru

davidkova renata
hele,di si zas jezdit dokola autem
huš vosobo

PetraK
mají tam do 19h a máme to za humny a navíc roční vstupné

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:10
- Nahlásit

janika
to znamená,že ti klidně mohu vrátit dastyho místo degena a ty to nepoznáš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:11
- Nahlásit

Biluška
se rozvádíš????????Dyk nejsi ani vdaná.Právníka mám f Praze,sice je mladej,ale docela se vypracovává,leč s těma prachamy to vidim bledě,je to dost drahý,možná byste musela prodat i děcka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:13
- Nahlásit

janika
hm,já mám kapcy malý až žádný,ale podobný věci mám tak nějak taky porůznu,třá v zimní bundě a tak.Obvykle je najdu až s příští zimou.Ofšem kosti teda ne

monika
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:13
- Nahlásit

Se vám sem vetřu.

jablunkagratuluju k plnoletosti. Z domu ti dítko neuteče, bude se držet dobrého bydla, jediná změna, u nás doma byla,že mi bylo oznámeno "je mi 18 a všechno můžu a nic nemusím".

biluška nejsem si jistá, jestli by místo právníka nevyšel lépe třeba myslivec, který neumí střílet. Že bys ho jako vzala na romantickou procházku po lese, kde by zrovna měli páni myslivci rozjetý hon. Tam o neštastné náhody není nouze. Kaňour jako kaňour.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:19
- Nahlásit

davidkova renata
,já mám kapcy malý až žádný
já mám kapsy velký a plný ale zase nemám dirku,
na pásku takže mi padaj kalhoty

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:21
- Nahlásit

Benda
co říkáš fotbale,dneska zas hrajem

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:21
- Nahlásit

janika

každýmu chlapovi leží banán v žaludku

ajééé to je divná anatómie

kouknu-li se na obecně-historický vývoj, dá se s tímto souhlasit.
ty jo sem dobrá!Vůbec nevim vo čem je řeč a mám pravdu!! To musim říct Brtníkovi, páč von si vždycky stěžuje, že musím mít pravdu i když ji nemám, tak teď budu mít trumf v ruce,páč mu řeknu, že mám pravdu dokonce i v případě, že nevim o čem mluvim, což je u mě častej jev

po hmatu

hele ale to hned vyraž do ulic, takhle se možná můžeš PO HMATU zajímavě seznámit

Benda

mají tam do 19h a máme to za humny a navíc roční vstupné

jej vy se máte, ale třeba bych to mohla někdy stihnout dyž mají do těch sedmi. Podumám. Jinak vždycky až na podzim, po ukončení chalupničení.

# Zasláno: 11 Čen 2008 09:11
Citát

Biluška
monika

to s tím myslivcem není vůbec , ale vůbec marný nápad

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:22
- Nahlásit

janika

jeden má vocas a druhej vocas nemá, teda má, ale malej

tomu teda říkám téma před desátou . Právě sem doznala morální ouhony!

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:23
- Nahlásit

brezen2008
celkem nic, držím jim palce ale nesleduji to

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:23
- Nahlásit

monika
nejsem si jistá, jestli by místo právníka nevyšel lépe třeba myslivec, který neumí střílet. Že bys ho jako vzala na romantickou procházku po lese, kde by zrovna měli páni myslivci rozjetý hon. Tam o neštastné náhody není nouze. Kaňour jako kaňour
trupko)))))))
janika
jen tak ot, jak drahý?? jedno číslo
to nelze definovat jedním číslem,záleží co pro tebe všechno bude dělat.Pokud jen sepíše návrh či tě bude zastupovat,zda se to bude protahovat pro nespolupráci odpůrce atd...můžu dát kontakt jestli chceš.
Benda
ale zase nemám dirku,
já dirku mám,ale zas nemám ty kapcy

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:25
- Nahlásit

davidkova renata
monika
Se nerozvádím já, se rozvádí Mášenek. Už dva roky. A právě se dozvěděl, že se rozvést vlastně nemůže. Přitom on i ona jsou dohodnutí, oba se vším souhlasí, oba mají nové partnery, oba se chtějí co nejrychleji rozvést. Náš stát rozhodl, že to nelze. Je to fakt příšerně komplikované a za všechno může jeden pitomý soudce z Olomouce, který Mášenkovi před dvěma rokama fantasticky poradil. Kdybych si vzpoměla na jeho jméno tak mu dojdu podpálit garáž Ale já se naštvu, prohledám papíry a to jméno najdu. Pak si asi budu něgde stěžovat, třeba na lampárně, protože nikde jinde mi to nebude nic platné

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:26
- Nahlásit

davidkova renata
už jsi vybrala ty prachy na tu nafukovací modelku ?

<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání