| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:19
- Nahlásit
Gerda
vobojí neee dáme holkám koše a vo jelitech povyprávíme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:34
- Nahlásit
sarax
škoda že ti stofárd eště nesmí chodit, večer jdeme s pardálkou do krčáku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:48
- Nahlásit
sarax
Jezuskote,tak dovolenou neřeš,fšak víš gde by moch bejt.....
jináč.....fčéra se stavila karamátka a byla pjekně vyspinkaná páč spala po noční asi do 18:00,přinesla 2 litry vína a vosum pívečeka a já s ní poslušně seděla do čtyr hodin venku a bumbala,tudíž sem dneska nepoužitelná,páč sem si vyrobila slušnou ebrietku.....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:50
- Nahlásit
jablunka
a co Terka na Alexe?a je Alex??
a ebrietu závidím těším se na za 3 tejdnýz..bude Terka doma?jáý nemám chůvu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:54
- Nahlásit
sarax
a co Terka na Alexe?a je Alex??
Alex je až moc..... A Terka ho uvidí poprvé asi za třištvtě hodiny,tak dám hnedka vjedět.
ebrietu závidím těším se na za 3 tejdný
si snad nějakou vyrobíme na srazíku,né?????
jáý nemám chůvu
Japakto?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:02
- Nahlásit
jablunka
v červenci je chůva na táboře
jo na srazu jo ale se pak těším na tu komornější
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:05
- Nahlásit
sarax
Tak to musíme naplánovat na Trezku doma....ale von stejně tatínek nudělá co měl,tagže určo bude doma.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:08
- Nahlásit
jablunka
to jí budu zavázaná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:13
- Nahlásit
Tak jsem zase jednou byla v práci. Pamatujete se jak ten bílej degen posledně rozmetal hlínu po celém pokoji a sežral mi vzácnou bromélii?? Od té doby býval zavřený v kleci i když jsem šla jenom vybrat poštovní schránku. Včera jsem vyprala deky z klecí a dneska jsem šíleně spěchala. Klec byla bez deky, jenom studený plech a dráty tak mi toho malinkého chudáčka bylo líto (hajz** jednoho zasra*/*/* ) . Povídám mu: "Kutulko, ty už jsi takový velký a chytrý chlapec, panička tě tady nechá, ty tady budeš hezky hajat a nic nezničíš, že ne? " Kutulka vrtěl ocáskem, hajal v křesílku a říkal, že jako jasný, že už je přece velkej a ví jak se má chovat.
Zkrátím to. Sežraná další bromelie, ne tak vzácná jako ta první, ale dost drahá . Hlína všude. V křesle. V knížkách. Na mých poznámkách z porady (tady je navíc rozšlapaná, abych to just nemohla přečíst). V TELEFONU !!! No a samozřejmě na koberci. Vysavač je furt ještě rozbitý.
Stavte se dneska na večeři, budeme grilovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:17
- Nahlásit
janika
Já bych si objednala dostatečné nafouknutí
To se dá lehko pořídit v obchodě s cibulema, hráškama, brokolicema, zelíma atd. Říká se tomu objemová zelená dieta. Jenom pak nemáš žádný kamarády, bo si všichni myslej, že seš pěkně nafouklá holka.
Biluška
To je to štěňátko, co přežilo cyklon B?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:25
- Nahlásit
janika
není to jedovatý?
Bohužel ne
Ale má smůlu, šmejd jeden. To byla poslední bromélie, už žádnou nemám a přecházím na pěstování difunbachií a jiných jedovatých plevelů
Gerda
To je to štěňátko, co přežilo cyklon B?
Jo, to je on, ....jeden, málohezkej skoro nic
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:29 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus vy paka,proč sem furt píšete????
To je děs to louskat a mušim mít přece přehlet co se mi děja na foře!
Fšicííí
kočku nechcu
saraks
vokamžitě si ho vem,ten je fajnej,než ti ho něgdo vyfoukne jinak to vypadá,že v neděli na 12 budem f Kralupech bo dorazí taky Ruda a bere si tu vlkošedu i tu belgánku(snad se do tý doby nic neposere) ,taxe tam můžem potkat
aha ...voprava...my nebudem f kralupech ale v Maršovicích ,já su blbá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:29
- Nahlásit
janika
Mám doma nařízkovanou a už má pěkné svěží kořínky chceš??
Jasně, že chci a chci jí hodně, protože on vydrží evidentně hodně, jednu otravu už přežil. Musí to být tutovka, takže fakt silnou dávku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:31
- Nahlásit
davidkova renata
Ruda a bere si tu vlkošedu i tu belgánku
Půjdou k hodnému pánovi za rohem?
kočku nechcu
A gdo se tě ptá?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:35
- Nahlásit
Biluška
Půjdou k hodnému pánovi za rohem?
možná potom
A gdo se tě ptá
Fšicíííí
sem zapomněla říct,že sem se u rybníčka potkala s tou děfčicou jak tu jablůůůnce nabízela toho pjeknýho křížence co se ale moc bál.Sem zapomenula nick .že prej mě tam už viděla asi 3krát a teprf dneska si troufla mě voslovit .esi jako já sem já .Má naprosto ůůůůůůůůůžasnou čubinu brebentíka,voraženou jak lázenská veverka,asi 100krát zabila Nyný a furt lítala jak pošuk a samostatně se koupala.Je fakt sladká a navíc kástrovaná,tagže bé do lííínijíích
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:36
- Nahlásit
janika
garantuju ti, že tohle nepřežije nikdo
Pro jistotu do toho dej ještě cyankáli, protože u tohohle psa si fakt nejsem jistá ničím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:52
- Nahlásit
janika
né že si pak ale olízneš prsty
Neboj, budu děsně opatrná. Pro jistotu ty tablety hned zamaskuju do nějakýho kvítka a postavím na okno . Účinek jistej do tří minut
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:53
- Nahlásit
davidkova renata
Ale brebentící a dogíííí neběhají, to bys měla vjedět.
janika
Biluška
Žencký, dyš už budetevyrábjet ty pilule, nemohly byste mi vyrobit i půlmega? Anebo stačí prášek, po kterym jíš čokošku a hubneš. Tak aspoň ten.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:55
- Nahlásit
Gerda
Ale brebentící a dogíííí neběhají, to bys měla vjedět.
hm..právje,ale tadle teda bjehala jak dogy vod RadkyH
Anebo stačí prášek, po kterym jíš čokošku a hubneš. .
Ten cíííííííííííííí a hooooooooooooodně !!!!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 15:56
- Nahlásit
Gerda
Anebo stačí prášek, po kterym jíš čokošku a hubneš. Tak aspoň ten.
TEn už vynalezli . Šaratica (ale není to prášek teda, jestli to neva )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:01
- Nahlásit
janika
nafouknutí
čaroděj nejsem, ale jestli potřebuješ na některý dny nafouknutí, stačí spucnout konzervu fazolí. 100% úspěšnost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:02
- Nahlásit
Dneska sme měli ráno od půl deváté školení a my tam s kolegyní přišly velmi včas, jako první, takže když se nandavalo jídlo na stoly, řekly sme, kam to chcem postavit a sedly si přesně na dosah bagetám, sladkýmu a s menším vypětím nadosah megamíse ovoce. Hned sme si to rozebraly, daly stranou pár jablek na nejhorší časy po obědě, a pak už sme přemýšlely, kam skáknem na oběd. No, už sem měla i zmrsku - strááášně dobrou, nula kalorijí - a teď se tady směje to jablíčko, po kterym mam ale nekontrolovatelný hlad. Nejsou ňáký erekce na slunci? Možná zakoupim kanystr šaratice, jen se bojim, aby to nebylo jak s antibiotikama, že je pak čék rezistentní....
|
leila
Člen |
- Nahlásit
Biluška
paní paní prosím moc moc jakoukoliv fotečku pumičky ale ne nad překážkou .... Za chvílu bude dodělaná databáze a hodím pak link
Jinak pán co má polobrášku Jessy vod kamilky bydlí v karviné takže cca za měsíc pudeme venčit tak su na něho zvědavá....
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Biluška
V TELEFONU !!!
buď ráda, že ještě tedy není tak veliký a šikovný aby ten telefon před zničením ještě použil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:03
- Nahlásit
PetraK
šikovný aby ten telefon před zničením ještě použil
Mohl volat demolišn mena vo radu....Takže biluše by měla být ráda, že to hovado nesmrtelný nepoužilo třaskavinu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:04
- Nahlásit
leila
To jako myslíš statickou fotku jo? Tak to si přijeď toho magora vyfotit, ta je statická akorát když spí a to alespoň škube nohama
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:06
- Nahlásit
Biluška
hele tak klidně jak spí nebo minutu kdy sedí vono se to lehce říká ale z 1000 fotek mám 100 trochu použitelných no nic jdeme s fíjem zachraňovat náš les a pokud nějakou najdeš tak dej vědět.
Jinak asik blbý dotaz ale víš kde všude si letos s pumou byla kde jste se dikly a kde doběhli Hodím vás do sportů jako výsledky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:06
- Nahlásit
Gerda
Mohl volat demolišn mena vo radu
no a měla by krom mastnýho oučtu za telefon z domova díru pod schodama akurát!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:09
- Nahlásit
PetraK
To řikám furt, pes je dobrý sluha, ale zlý pán!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 16:13
- Nahlásit
Gerda
To řikám furt, pes je dobrý sluha, ale zlý pán!
ahááá a proto ty máš fenkuůůůů!!!!!
|