Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 23:24
- Nahlásit

sarax

ahooj saraxová paní - zítra budu v práci a v úterý budu v prácí a ve středu a ve čtvrtek a v pátek taky
pokud teda do tý doby Brtník nedá na mé dožadování a nestane se milijounářem

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 23:29
- Nahlásit

sarax

hele - já se naprosto přízpůsobím - prachy mám v šuplíku - takže, když se prostě Honza staví a prozvoní mě, já mu zavolám a za dvě tři minutky jsem dole. Mám vzít s sebou i ty věci pro útulek, nebo to vezmeme až po tom dvacátým-což předpokládám spíš, že asi jo, páč kam byste to doma dali, žejo?

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 23:34
- Nahlásit

PetraK
páč kam byste to doma dali, žejo?

byla bys tý láskyjako po srazu to huděláme naráz a bude

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 23:40
- Nahlásit

sarax

Okéééj - já hlasuju pro fšechno . Klidně i ty pangáče tak můžem nechat, ať s tím Honzu neotravujem, esli chceš. Jak jsem psala - byla jsem bez toho doteď, tak to počká klíďo.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 00:01
- Nahlásit

PetraK
jojo a Ešusovi to bude chybět co????najednou...to známe

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 07:02
- Nahlásit

dobré ráno všem
zas je tu pondělí,ale já to mám udělané jinak,žiju v noci i přes den

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:37
- Nahlásit

čus fšicíí co si daj kafe a cígo o po poradě s neesi dou s tou kočkou
nevim esi posbírám teda sílu,ale nabyla sem dojmu,že tohle už není žádnej život..

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:39
- Nahlásit

PetraK

ta tráva byla čerstvě posekaná???

To vadí u psa, kterej jde podle celkovýho pachu stopy víc, než podle individuelního pachu kladeče. Což se u Ešuse zvyklýho na vlečku dá tušit. Takže to jsi mu dala lekci pro pokročilé.

My jsme se loni na táboře navzájem vyhecovali k něčemu podobnýmu - večer louku posekali, neshrabali, a my tam šli ráno na stopu. Chlupáč sice došel, ale cenu to mělo jen jako opilecká sázka ( ) a pochopil jsem tam, jak těžký to je - ve všech těch posekanejch vůních hledat stopu. Teda aspoň pro nás.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:40
- Nahlásit

davidkova renata
holka,udělalas pro ní hodně......
tak si nic nevyčítej

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata

paní - tak držím palce.

brezen2008

žiju v noci i přes den

brý ráno - voni měsíce jako nespěj vůbec??

Walda

To vadí u psa, kterej jde podle celkovýho pachu stopy víc, než podle individuelního pachu kladeče. Což se u Ešuse zvyklýho na vlečku dá tušit. Takže to jsi mu dala lekci pro pokročilé

Hilféééé a pomoc. Můžeš mi to nějak blíže vysvětlit? Jako naprostý pako a laik nechápu. Teda chápu, že to bylo těžký, ale jinak nic . Prosím, prosím.
Jo a je pravda, že ta tráva byla neshrabaná - sekalo se bez koše

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:47
- Nahlásit

davidkova renata
čau,dej si ke kafi panáka a vyraž..držím palec a dej info...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:50
- Nahlásit

sarax

jojo a Ešusovi to bude chybět co

jediný co Ešusovi chybí - sou baby! Milijoun bab a jedna k tomu navíc . Bez ostatního se prej obejde

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:50
- Nahlásit

Brý ráno fšicííííí.......
Alex už si vysloužil za uši i od těžce pohodový Bobiny,páč nevydžela to jeho vječný naskakování!Je to takový zvláštní,psi už ho tolerujou a čuby nesnášej.Snad se to podá.Jinak je to mazlik,pohodovej,ale jak sme si mysleli,že moc neštěká.......tak štěká i vyje!Gdyž se do toho daj,tak sou luksusní duo s Tedem.

davidkova renata
nabyla sem dojmu,že tohle už není žádnej život.
Málo gdo z nás by to vydžel tak dlouho jako ty....udělala si maximum.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:52
- Nahlásit

jablunka

tak sou luksusní duo s Tedem.

ešče chvilku a můžeš založit soubor Alexandrofců

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:54
- Nahlásit

jablunka
je to mazlik,pohodovej,
tak to je fajn,sem vám pjekně vybrala co?,si klidně zas řekněte...gdokolif f poctatě...seženu to hnet a k naprosté spokojenosti

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:56 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

PetraK

Hilféééé

Jo. Pach stopy se skládá z pachu charakteristickýho pro danýho člověka, pak dalších pachů, který jsou charakteristický pro lidi jako druh zvířete, a nakonec pachu stopy samotný - přelámaný trávy a kytek, rozrytý hlíny, rozdrcenejch kamínků o sebe a co já vím dál. Dohromady to tvoří celkovej pach stopy, ale ta poslední složka je určitě nejsilnější ( zjistíš to i vlasním nosem, když poklekneš a přivoníš ke stopě a kus vedle ). A o tuhle nejsilnější složku ho najednou připravíš, protože posekaná louka voní celá jako stopa - a co on teď s tím?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:58
- Nahlásit

davidkova renata

seženu to hnet a k naprosté spokojenosti

tak nevim pani, esli bych Vám k těm titulům neměla ešče přihodit Švejka

takže celý by to bylo Doživotní Mrtvice Davídková Renata Viktor Čistič Švejk -může být?

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 08:59
- Nahlásit

davidkova renata
si klidně zas řekněte...gdokolif f poctatě...seženu to hnet a k naprosté spokojenosti
Už dóóóóst!!!!Se zeptejte mýho chlapa co si vo tom myslí!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:02
- Nahlásit

Walda

jéé díky . A tak to už mi to je jasný, co sem mu to provedla . No ale co dokohátali jsme se tam. Mám ale podezření, že to bylo tak pade na pade - že měl prostě chuť klackovat. Páč pak neměl zájem ani o toho smraďocha - rozhlížel se kolem, kde co lítá , on má čumák myslím dost dobrej a já mu na očích poznám /to mám vychytaný od jeho puberty/, kdy je za zlobivce . Nicméně ho to teda omlouvá, že to měl ztížený

Hele a jak se cvičí u vás na Helppesu? Kdy a od kolika? Já teď nemám cvičit kde . Tak se poohlížím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:04
- Nahlásit

jablunka
Se zeptejte mýho chlapa co si vo tom myslí!
otelůf názor mne nezajímá,páč přetpokládám,že doma velíte vy

du...

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:04
- Nahlásit

PetraK

Pan Eis podle toho, podle čeho pes na stopě jde, rozdělil stopaře na pevné, jisté a čisté.
Pevný stopař nesejde se stopy, jistý stopař nesejde se stopy na jinou, která má výrazně jiné stáří, čistý stopař nesejde se stopy na stopu jiného člověka, jde hlavně podle individuelního pachu.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:07
- Nahlásit

jablunka
Se zeptejte mýho chlapa co si vo tom myslí!

otázka zní jinak..co si myslí náš bývalý kamarád o nás

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:07
- Nahlásit

PetraK

on má čumák myslím dost dobrej

To skoro každej pes, uměj ty potvory stopovat od přirozenosti. Jenže jak jiím vysvětlit, že stopovat háravku nebo zajíce je celkem nezajímavý, ale daleko zajímavější je stopovat páníčka (kterej mu jde za zády, tak proč ho stopovat), nebo nějakýho jinýho pitomu, kterej tudy prošel a chlupáče vůbec nezajímá.

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:09 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

PetraK

jak se cvičí u vás na Helppesu? Kdy a od kolika?

Psi - habáni, teda normálně velký psiska, buď v neděli odpoledne, nebo ve čtvrtek pozděj odpoledne.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:09
- Nahlásit

davidkova renata
otelůf názor mne nezajímá,páč přetpokládám,že doma velíte vy
To sice jó,ale von nás porát ještě živí......tagže se to nuluje.

du...
Myslím na vás,paní........

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:13
- Nahlásit

Walda

To skoro každej pes, uměj ty potvory stopovat od přirozenosti. Jenže jak jiím vysvětlit, že stopovat háravku nebo zajíce je celkem nezajímavý, ale daleko zajímavější je stopovat páníčka (kterej mu jde za zády, tak proč ho stopovat), nebo nějakýho jinýho pitomu, kterej tudy prošel a chlupáče vůbec nezajímá

Tak až na to někdo přijdete, jak mu to vysvětlit, tak mi prosím dejte vědít - ale v podstatě maj pravdu, proč stopovat někoho, kdo mi jde za zády

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:15
- Nahlásit

Walda

ach jo neděli nestíhám, čtvrtek to záleží od kolika. Od kolika tedy ve čtvrtek? A je tam nějaký předplatný-platí se dopředu třeba na půl roku, nebo aktuálně podle hodin? Díky.

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:53
- Nahlásit

PetraK

Ve čtvrtek od 4, 5 a 6. Platí se předplatné za 12 týdnů s možností odhlašování z hodin, a stojí to 1800 Kč.
Maximálně šest psů ve skupině.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:03
- Nahlásit

Walda

díky moc - já to prokoumám, ale nevidím to růžově . Stíhala bych když , tak maximálně tu šestku, ale stěží . Sakra to mi štve

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:14
- Nahlásit

PetraK

Stíhala bych když , tak maximálně tu šestku, ale stěží

Pro tvoji informaci, ve čtrtek má kurzy Jana Brožová, info tady:

http://www.helppes.cz/kurzy.php#kurzy-spolecenske- vychovy-psu

<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání