Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:50
- Nahlásit

isdpch

pan Čert je prý smutný až z toho chytil dvě klíšťata

to není smutkem, to je nedostatkem potravy. Dyby mu dala pořádně nažrat, tak si nebude muset chytat kdejakou verbež aby se nažral .
Chudák Čert - to chytil cestofku teda. Slibujou mu pomalu Sejšély a nakonec drží hladofku!! Na vašem místě už píšu stížnostě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:53
- Nahlásit

isdpch
pan Čert je prý smutn
mám jiný info...po 1,5 hodinové prochajdě přemlouval prý fogla ke hře
sarax
hele jako,se nevnucuju,stejnak spíš tuty nepojedu,ale kdy vyrážíte a kdy je návrat a vůbec...

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:56
- Nahlásit

Gerda za chvíli dorazí a půjdem se projít..Čert prý vůbec neteskní je spokojený a štastný

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:57
- Nahlásit

PetraK
tak hlásím, že kamarádka si vzala toho vlka z Červený Karkulky jménem Jimi a je to magooooor
Jj,každej dobrej skutek musí bejt po zásluze potrestán.........
Je skvělá!

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:58
- Nahlásit

davidkova renata
já ti jako zavolám později páč já mám provoláno tak muším počkat až mi příjde telefon s volnejma minutama jo??kolem 5 třá jo??.)

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 13:59
- Nahlásit

isdpch

na doktora

asi toho z pitevny, že jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:00
- Nahlásit

sarax
kolem 5 třá jo??.)
to makám ,asi do 7 ,ale klidně můžeš písnout jen maila,o nic nejde jen ve stručnosti
isdpch

že sem ho konečně dal do dobrejch rukouch
škoda jen,že Gerda není vousatý pán zpoza rohu a nevlastní drůbežárnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:01
- Nahlásit

jablunka

Je skvělá

je, šak ji to taky furt řikám. Je fajn, že maj velkou zahradu, tak to není problém . Ještě plánuje nějakýho staršího pesana malýho - na dožití. Taky zaslouží medajlu.

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
jako mejla si piš samaže až mi půjde normálně intronét tak prosím takže bud volám nebop nic...a zavolám teda po 7 jo??

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:04
- Nahlásit

PetraK
Ještě plánuje nějakýho staršího pesana malýho - na dožití.
Vím vo dvouch!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2051884/Daruji-cis tokrevne-male-pince.php

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:05
- Nahlásit

sarax
jako mejla si piš samaže až mi půjde normálně intronét tak prosím
se nečil,prdne ti céfka, a jak ti nende intronét,dyk tu dřepíš a píšeš jak fsteklá
zavolej kolem 7 teda
jablunka
Vím vo dvouch!
najdu dvacet dalších během půl hodiny!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:07
- Nahlásit

davidkova renata
najdu dvacet dalších během půl hodiny!!!
No právje.......

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:12
- Nahlásit

jablunka
davidkova renata

Vím vo dvouch
najdu dvacet dalších během

ach jo obávám se že teď to chvilku nepůjde - bude starostí kupa s tím, jak usalašit Jimouše prdlouše si myslím. Protože Lukyna je taky pěkný poděs - navíc je přejetá z toho, že Athosem umřel, takže teď to bude chvíli trvat si myslím, než k tomu bude příležitost.
Proč nemáme tu chalupu blíž ku Prahé , nebylo by co řešit.

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:12
- Nahlásit

davidkova renata
jde mi přes wifi a vzteklá jsem páč po tom 12 megabitu je to masakr a pomalý jak sfině a když chci poslat mejla tak to padá a já mlátím děti že
a jako co to je za inzeráty..neser mě...lidi jsou fakt hnusný parchanti je mi blivno

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:20
- Nahlásit

Zdarec mastilové,zasejc ste tu tolik toho namastili,číst to nebudu,páč jsem nasraná a málem jsem se zase poprala před Kauflandem.Zaparkovala jsem vedle tmavý Fábie a koukám,že v kufru sedí ve velmi stísněném prostoru bělouš(BŠO),jazyk vyplazenej,slunce do něj pere........okýnka zavřený.Zaběhla jsem do lékárny a zpět k autu-cca 10 minut-pes jazyk fialovej,bílá pěna v koutcích tlamy.Rozhlížím se,nikdo k autu nejde,tak vlítnu do Lidovky,jestli náhodou tam majitel/ka není-což se i paní u kasy pokoušela vyvolávat......dalších 10 minut a nikde nikdo.Tak jsem se rozhodla,že nechám vyvolat majitele na informacích v Kauflandu,když se k autu docupitala ženská s malým dítětem.Otevřela auto(já stále čekala),hodila nákup na zadní sedačku a děťátku pravila:"Románku,ještě se půjdem podívat támhle na trička" a opět auto zavírala.Tak to jsem nevydržela a říkám jí:"Mladá paní,to tady necháte toho psa ještě píct v tom autě?"Načež ta nána řekla,že se hned vrátěj a vůbec,co je mi do toho! Tak to už jsem startovala,jako čert z krabičky,že mi do toho je hodně,že klidně zavolám policajty,že tam tejrá psa a ať okamžitě to auto otevře a toho psa nechá proběhnout a dá mu vodu a pak ať ho uváže někde ve stínu(je tam dost zastíněných míst i sloupků na uvázání psa),když chce courat po obchodech.Asi pochopila,že to myslím vážně,tak auto opět otevřela a pravila:"Tak Románku,pojedeme domů,Beníčkovi je v autě moc teplo".Nasedla a odjela,ale kdo ví,kde ještě zastaví,pinda jedna blbá.
No taxem vám to na sebe práskla,dneska chci jít na cvičák,takže jdu obstarat zvěřinec a vyčesat Bordžínku,aby byla fešanda.Na figuranta má žízeň už hezky dlouho a tak to určitě bude stát za to.

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:24
- Nahlásit

Neessi
"Románku,ještě se půjdem podívat támhle na trička"
Tak Románku,pojedeme domů,Beníčkovi je v autě moc teplo
Románek má dobrý základ do života..matka píka je fajn..ch jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:25
- Nahlásit

Neessi

Škoda, že ste jí Náčelnice nesejmula, krávu jednu blbou nakupovací Já sem dneska v ráži, tak bych vraždila každýho kdo zkřivý vlas či chloupek živýmu tvorovi :ma:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:27
- Nahlásit

Neessi
málem jsem se zase poprala před Kauflandem

Běží s pjestí
se ti ale vůůbec nedivim,co je to za pííííí*u zas*anou ,at tam zavře toho svýho hnusnýho ,usoplenýho Románka,ty woe tos mě zas vytočila Nejhorší na tom je,že ten pes sice nezdech dneska,ale zdechne prostě jindy páč taková ku*da to nepochopí tim slepičim mozkem
P.S.co belgán??

Erin
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:34
- Nahlásit

Neessi

sem na tom stejne jako Ty nestíhám číst,ale ten poslední od tebe mě tak zved adrenalin,že tu bábu imaginárně kopu do sedyny magickým počtem 9x

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:35
- Nahlásit

Benda

není hallův snímač ale snímač s induktivní cívkou

To je snímač elektronickýho tachometru, nebo co? A u jakýho auta?

Erin
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:36
- Nahlásit

PetraK

Já sem dneska v ráži, tak bych vraždila každýho kdo zkřivý vlas či chloupek živýmu tvorovi :ma:

dík už sem se lekla,že v tom dneska jedu sama

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:38
- Nahlásit

sarax
PetraK
davidkova renata
Erin

nebujte,mám poznávačku jejího auta a zejtra budu vědět nacionále a adresu,já si to prověřím!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:41
- Nahlásit

Neessi
já si to prověřím
jí nezávidim...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:43
- Nahlásit

Neessi

Háskýýý! Baba má namále - to je mi jasný. Ešče neví kdo to je Vohnutá Náčelnice Stojí s Pěstí

Erin
dík už sem se lekla,že v tom dneska jedu sama

nějak mě to poslední dobou hrozně bere. A hrozně lehce se vytočím. To jednou neskončí dobře

Tinta76
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:44
- Nahlásit

Neessi

no tyvole!!!

ale ste pani šikovná! s tou espézetkou!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:45
- Nahlásit

PetraK
To jednou neskončí dobře
my vám tam béme nosit bochte,pani

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:47
- Nahlásit

davidkova renata

my vám tam béme nosit bochte

.... a já nakynu do prostoru, vyvalim zdi a budu volnéééé jako ptáááák

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:49
- Nahlásit

PetraK
já nakynu do prostoru, vyvalim zdi a budu volnéééé jako ptáááák

a máme to pořešený

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 14:52
- Nahlásit

cca 10 minut-pes jazyk fialovej,bílá pěna v koutcích tlamy.Rozhlížím se,nikdo k autu nejde,
příště okamžitě volej policajty, na takovýhle lidi nic jinýho neplatí, a policajti v týhle době roční na ně maj nastražíno taky.
Kriplové vymaštěný, každá nána si pořídí čokla, mozek si pořídit zapomene, není to zas tak dlouho, co podobní subgeniální jedinci nechali na parkoviště u jedný velký kynologický akce auto se třema psama zavřený, prostě prej zapomněli vodevřít zadek....????? a ze tří psů přežil snad jen jeden.... atd. atd.,
na tohle pomáhá fakt jen jedno, dívat se kolem sebe, a na jednoznačný známky ohrožení psa okamžitě reagovat.

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 15:12
- Nahlásit

jako si vzpomenu na tu pipku co nechala kolem 2 hodin malý polonahý děcko v autě v podzemním parkovišti tak mě to nepřekvapuje a jako já tohle vidět tak benga volám...ale Neesi jí prověří a taky jí nezávidím...

<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání