Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:24
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co jsou také po 3denním volnu a vůbec se jim nechce do práce, všem, co tahali pneumatiky vlastníma rukama a vytvořili si pohmožděniny, všem, co se jejich pes bojí koček, který neběhaj a všem ostatním, co mají kynologii v malíčku!
Nazdar děcka, konečně zase s vámi! Přečtu si vás večer, teď ste toho naflákali ňák moc. Už mám rozpočet na byt, už to vidim, jak to tam pěkně bourááááááááme Jupíííííííí! Vy, brigádnící a pomocné stavební síly - brzy vás pozvu na návštěvu. Jak se máte?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:31
- Nahlásit

taxem zpátky
jako humus,přátelé,byť mě ta megera připravila vo nervy,řvu jak kráva,naštěstí vetka si vodpustila k mému překvapení info,že by se třá dala napojit na umělou ledvinu nebo tak.píchla jí narkozu a pak jí dopíchla když usnula.mám dost du uklidit pekáč a misky a...no dyk to znáte

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:37
- Nahlásit

isdpch
Nazdar soudruhu! Huš sem ti to poslala, poslala sem to i Pardálce, bo je na to machr. Fakt díky!

davidkova renata
Ty mamko, takže kočka už je na pravdě bóží?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:45
- Nahlásit

Gerda
kočka už je na pravdě bóží?
njn...du ven to rozchodit

Tinta76
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:49
- Nahlásit

davidkova renata

pani, myslím na vás

Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 10:57 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

davidkova renata
Paní tak já Vám napíši něco moc fajn, jo.
Tak asi ten můj manžel (snad ho dokopu) začne chodit na nějakou Univerzitu tam u Vás v Práglu. Stále se ho ptám „ ty tatínku huž jsi poslal to přihlášení? Bo to víš já chci jezdit za davidkova renata
„ no zatím jako nic, ale já si stále dupu nožičkami, že jako chci a chci.
No a zatím na takovou dálku Vám posíláme a jen Vám pac a pusu od Biška a Damiška.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:09
- Nahlásit

davidkova renata
njn...du ven to rozchodit
Taxi dej pochod Praha-Bylany a přiď na panáka........

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:10
- Nahlásit

isdpch

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:13
- Nahlásit

davidkova renata

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:18
- Nahlásit

janika

Decibel dostal od jedničky pochvalu, stejně jako Čert, jednička pak povidal, že si dřív řikal, že tihle malí pejsci sou na obranách strašná nuda, ale že Čert je výbornej a že ho to s nim děsně bavčí. Jo a pozor! Nemohl rozštěkat Decibela. To hovado se tak vyštěkalo během pobytu v odkládačce, že na place už štěkat nechtělo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:36
- Nahlásit

Walda

díky moc. Já tam už před časem číhala . No musím popřemýšlet, páč zrovna ve čtvrtek to mám úpa blbý .

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:39
- Nahlásit

davidkova renata

Pani - pozvala bych Vás na panáka k nám do práce, ať nemusíte až k Jablunce, ale dyž mi tady nemáme ani kapku něčeho co se alkahůlu podobá . Hele je to ošoupaná věta, ale ji už nic netrápí a rozhodně si nemáte co vyčítat. ale toho panáka si někde dejte třeba cestou bude nějakej stánek - isdpch by mohl třeba vědět, jestli se nepletu, stánky oblibuje, tak má třeba nějakej soupis, co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 11:50
- Nahlásit

davidkova renata
Paní, nedělej si iluze, že ses jí zbavila. Ta kočka se okamžitě reinkarnuje a nejpozději do týdne ji máš za dveřma. Ty misky rači ani neuklízej

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:04
- Nahlásit

Biluška

Bilu - že ty chceš davidkové renatě přivodit žinfárkt?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:07
- Nahlásit

PetraK
Bilu - že ty chceš davidkové renatě přivodit žinfárkt?
No to ani nééé.... jenom jsem si říkala, že je na čase ji pomalu připravovat na realitu. Aby pak jako nebyla v tomdlenctom šóku, poněvadž to je prý nebezpečný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:10
- Nahlásit

Biluška

že je na čase ji pomalu připravovat na realitu

a to je taky pravda. Že bychom z toho udělali nakonec nějakou tu Reálity pšouk???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:13
- Nahlásit

Biluška
PetraK
tak jí najděte novou kočku

jinak morče opět není březí,ale je tak tlusté

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:19
- Nahlásit

brezen2008

tak jí najděte novou kočku

tomuhle se říká navádění k duševnímu týrání

ale kdyby byla potřeba, není problém zavolat mé kočičí babičce do depozita a nějakou mňoukavku vybrat. Pro davidkovou renatu to udělám přednostně

opět není březí,ale je tak tlusté

to mě inspirovalo - ale použiju to naopak. Budu říkat, že nejsem tak tlustá, ale březí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:22
- Nahlásit

PetraK
Budu říkat, že nejsem tak tlustá, ale březí
tohle já říkám furt a budu rodit každým dnem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:25 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

jablunka
něco mám pro tebe
http://www.upozpraha.cz/obrazek/b5d8499f-e0c1-4860 -ac2e-5a23beef9186.jpg
jiné
http://www.datak.cz/utulek/psi.jsp
1305/2008

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:36
- Nahlásit

Biluška
Paní, nedělej si iluze, že ses jí zbavila. Ta kočka se okamžitě reinkarnuje a nejpozději do týdne ji máš za dveřma.
no..popravdě mě to taky napadlo,ofšm má smolíka,páč kočkám je u mě už fstup zakázán,akorát blbec se spálí dvakrát vo jedny kamna

Jinak ti co nabízeli panáka..vyberu si to třá na srazíku,esi se tam s gerdou vokážem a nemysleta si ,že jako zapomenu,sem eště víc lakomá jak Biluše

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:39
- Nahlásit

brezen2008

a budu rodit každým dnem

aha, to by se mi taky mohlo hodit, dík

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:41
- Nahlásit

davidkova renata

Jinak ti co nabízeli panáka..vyberu si to třá na srazíku,esi se tam s gerdou vokážem a nemysleta si ,že jako zapomenu,sem eště víc lakomá jak Biluše

tak to mám f poho, páč to budu asi přes půl republíky někde jinde.
ale! Kdyby se vám pani po mňoukafce stýskalo - řekněte, zařídím to stejně rychle jako vy Oldu Šetrhendůch pro Jablunku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:53
- Nahlásit

PetraK
Kdyby se vám pani po mňoukafce stýskalo
pani, už nechcu kočku do baráku ani vomylem,to jako fakt!! Během hodiny jich můžu mít asi 20,páč mám taky svoje letitý kontakty,ale fakt ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
ale fakt ne
tož dobrý, je mi jasný, že člověk má jen jedny nervy. ale kdyby přeci jen někdy - zaklepejte, páč já vím stejně o těch nejlepších .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 13:03
- Nahlásit

PetraK
zaklepejte
leda si tak na čelo

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 13:07
- Nahlásit

davidkova renata

leda si tak na čelo

klíďo - ale se nelekejte těch dutejch zvuků, jo?

Jo a 24. června - v úterý nám přivezou Vetamix - objednávat budeme v pondělí 23. června - chcete se přidati?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 13:16
- Nahlásit

PetraK
se zas nepřidám bo měli u nás akci skelety za 5 kč!!!!!!!!!!! Tož se do mrazáku už nevejde ani vzduchAle díkes

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 13:26
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani,co vy jeste zijete?ja zatim jo,mam ctyri sichty na argosu pred sebou,jak budete mit naladu a cas,tak mi brnknete,nejlepe pak od te pul osme,pak prinde deda a pusu nezavre,bo me dlouho nevidel,nevim vubec jestli me pozna,bo jsem uplne na kratko,tedy na jezka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 13:27
- Nahlásit

davidkova renata

f poho. No a kdyby se do tý doby udělalo místo, tak klidně stačí v pondělí, můžem přihodit nějakou tu štrycku, nebo balíček masa. Ty jo skelety za bůra, to by se mi taky líbilo. U nás mají v řeznictví i za trojku, ale na tom není maso žádný, to je fakt oholený na kost. Ale mají tam zase lukcucní hřbety - za 14,- káčé, ale masa hafo a uvnitř i nějaká ta vnitřnůstka.

<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání