| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:49
- Nahlásit
davidkova renata
A čeho proboha ????????????????,
Gdo se bojí psůch,nemá čistý svedomí...starý židofský přísloví
no znám kluka co má ve dvaceti panickou hrůzu ze psů všech velikostí a to si z něj kvůli tomu dělá jeho máteř legraci. Když jsem ho chudáka u nás na chalupě, kde pobíhal ešus a kokřice , viděla, jak je vyřízenej, sdělila jsem jeho máteři (naší pani oučetní), že je husa, když se mu směje a čokli jsem zalígrovala.
Neessi
ano prosím, chváteček by se mi určitě hodil, páč mám pocit, že někdy ty potíže přitahuju. Brtníkovi se s Ešusem ještě nikdá nic nestalo a já furt něco - nejdřív ten RR, pak pit, pak uříznutá noha a teď čouda dutohlavá primitivní nějaká. Šmarjá, já sem na to asi magnet Tak snad až zamíříme zase někdy směr ty Lužky, že bych zazvonila?
Biluška
asi dám v práci výpověď
vy dáte pani sama sobě vejpověď? A to bude zajímací. Novinařinu ne - to byste musela třebas až do minovejch polí a tak
Děje se tady něco zásadního
A zásadně zásadově zásaditej je tady prej asi jen můj fógl.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:56
- Nahlásit
PetraK
vy dáte pani sama sobě vejpověď?
Sobě ne. Živnostenskému, finančnímu, socijálnímu, zdravotnímu a nevím jakému ještě úřadu
Možná si dám výpověď a možná se jenom převedu na vedlejšák, ale něco s tím každopádně udělám.
Novinařinu ne - to byste musela třebas až do minovejch polí a tak
Minový pole budou procházka růžovým sadem proti téhle práci . A coby novinářka klidně můžu s někým sepsat rozhovor a pak mu říct, že většího degena jsem v životě neviděla, což si teď teda dovolit nemůžu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 22:01
- Nahlásit
Biluška
že většího degena jsem v životě neviděla, což si teď teda dovolit nemůžu
no ale co bys nemohla? Dyk to je třebas pravda, ne? A mě učili, že mám řikat dycky pravdu .
Je ale fakt, že pravdou zeď neprorazíš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 22:22
- Nahlásit
PetraK
Je ale fakt, že pravdou zeď neprorazíš
Nevím jestli prorazím zeď, ale rozhodně neuzavřu smlouvy a v důsledku toho nebudu mít ani na ty pampelišky, kterýma už se živíme celá rodina včetně čoklidů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 22:26
- Nahlásit
Biluška
dyby šlo jen vo pampelišky, tak ty pak můžu f klidu dodat - louku jich mám plnou, ale tuším, že to asi nebude řešení.
Blbej den úplně? Nenajdeš tam ani jedno zrnko, který by Ti pro dnešek udělalo malilinkatou radost? Někdy to pomůže, když má člověk den srág*ru, že se mu podaří najít nějaká ta ptákovina z toho dne, která by mu trošku roztáhla hubu koutkama nahoru.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 22:59
- Nahlásit
PetraK
Tohle není o jednom dni, tohle je dlouhodobý průser. A musí se najít dlouhodobé řešení. Pokud mi teda někdo nechce darovat asi tak milion a půl. Což určitě nechce, protože Gerdě ho taky nikdo nedal, fšichni jsou tady lakomí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 23:04 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Biluška
hele já bych chtěla teda..i Gerdě bych dala ale průšvih je že sama potřebuju asi 750000 a nemááám,tak vidíš že nejsem lakomá..jen chudá
jo a novýho psa chci..jen nevim co doma sakra na to
Jablunko jak se to vlastně dělá??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 03:21
- Nahlásit
sarax
Jablunko jak se to vlastně dělá??
Se prostě neptám,né...........a pak mám sokrem celýho Idijóta doma i se spisovatem!!!! Ale už je klííííd,jennutně potřebujem tu kastráíci........
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 03:23
- Nahlásit
sarax
Sem zapoměla napsat,že u psa....................
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 06:15
- Nahlásit
sarax
sama potřebuju asi 750000 a
Bože, až budu potřebovat jenom tak málo tak si budu hvízdat a houpat nohama
Prostě ho přiveď a představ doma, ne?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 07:38
- Nahlásit
dobré ráno všem
co vztávaj v 5 ráno,co si daj výpověd,co potřebujou peníze a zkrátka všem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 08:33
- Nahlásit
Biluška
já sem na tom bohužel tak nějak podobně jako sarax
Co se týče těch prachů i novýho čokla. Ale já to jednou vykoumám. Jen nesmím tlačit viditelně na pílu, bo by mohla taky prasknout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 08:36
- Nahlásit
Jo a dobrý ráno FŠEM CO JEZDĚJ V TRAMVAJI S PASTOU VE VLASEEEECH A MYSLEJ SI JAK SOU ASI ZAJÍMAVÝ, NEBO CO
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 08:38
- Nahlásit
PetraK
no ty máš zážitek hned poránu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 08:55
- Nahlásit
PetraK
Co se týče těch prachů i novýho čokla. Ale já to jednou vykoumám. Jen nesmím tlačit viditelně na pílu, bo by mohla taky prasknout
V tom případě je to evidentně vadná pila a měla by se vyměnit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 08:58
- Nahlásit
Biluška
neee Biluškooo, pilu vyměňovat nemůžu - hele vyměnila bys pilu, která, když se zmíníš, že budeš dělat k večeři palačinky, tak když přijdeš po dvou hodinách od rybníka s mokrým čoklem už ty palačinky dělá? Hezky sama a podle kuchařky?? To je náhodou moc hodná a čičkovná pila (i když bych ji někdky nejradši přepůlila ) a navrch sem dostala lukcucní manikůru ešče.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:02
- Nahlásit
PetraK
Biluška
kde se tyhle pily kupujou?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:18
- Nahlásit
PetraK
No dobře dobře, uznávám, že ta pila má něco málo do sebe. Tak vyměň jenom ty vadné části . Neříkalas, že má jít na operaci brouka mozkožrouta? Tak se domluv s prímařem, aby mu tam zároveň implantoval nějakou pejskařskou mozkovou dřeň, dárce určitě najdeš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:46
- Nahlásit
čus fšicííí co maj depku,potencionální investygatývní novináři,ti co jezděj s pastou na zuby f účesu,ti co nevědí,že pila se kupuje asi v Baumáksu nebo Hórnbáchu a duševně narušení,co fňukaj,že jim chybí kočka ,která jim dělala 16 let ze života peklo
Doma je celkem naklizeno,žádný ho*na na stole,nepochcanej koberec,nenablito gdekolif,žádnej rostahanej kočkolit po celým kvartýru a žádný tapky vod chcanek na kuchynským stole...jako pohoda...kupodivu to ale stojí dost za hovno Horší je,že Nyný nějak ztratila něco ze svýho drajvu ,nemá koho špehovat 24 hodin denně,taky jí nigdo nevytáčí do spirály a nemá koho nepustit z místa a případně ho zakousnout .Myslim,že jí je to dost divný a asi jí to neba
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:16
- Nahlásit
jdu se rochnit se psema k rybníku,degen je naprosto oukovej pes,jenom tu leží a ani neknourá a nesouloží s dastym,je nějakej vyměněněj
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:25
- Nahlásit
jablunka
Biluška
hele děfčata to já sem měkká já se chci na všem domluvit..asi udělám petici vy mi jí podepíšete a pošlete mu jí já chci Baxe!!!!!!
davidkova renata
tagže mazej pro nějakou vobstarožní kočku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:31
- Nahlásit
Biluška
dárce určitě najdeš
Gdo se hlásí dobrovolně ????
davidkova renata
tak už je to tady - mám volat kouzelné kočičí babičce do Černošic? Určitě má v depozitu něco vhodnýho co by Nyný hodilo do pohody - na vás pani kašlu , ale Nyný v tom nechat nemůžem!
brezen2008
je nějakej vyměněněj
asi taky potřebuje kočku!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:39
- Nahlásit
Doživotní mrtvice davidkova renata Viktor Čistič Švejk
sem vám sem hodila pro tentokrát fšechny ty vaše tytůly
Jen jsem chtěla říct, že jsem viděla Jima plašmušku na fotkách a na vídeju a je to vůůůůl nádhernej! Jen se občas hrozně bojí a čudinka se nechce vyvenčovat. Ale je fakt maximalisticky bombastickej.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:44
- Nahlásit
PetraK
Gdo se hlásí dobrovolně ????
No na mě nekoukej, jedenáct psů bys doma určitě nechtěla, takže moje šedá kůra mozková je mimo hru
davidkova renata
Chceš se vsadit, že do měsíce si nějakou kočku nastěhuješ dom?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:47 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Dobré ráno vy všichni duševně narušení, všichni, co taháte každý den pnojmatiky vot auta do panelákového bytu, všichni, co si myslíte, že život je ňáká sranda a vy vostatní, co nemyslíte vůbec!
Saraxová, Bilušková - na týhle foře loudim prachy já, děte si loudit jinam. Dyby se tu vyskyt sponzor a já tu nebyla, mohly byste to schroupnout vy a to by mě rozlítilo, pustila bych na vás psa!
Co se soboty týká - žencký, sem kompletně pojízdná, je mi fuk, kam pojedem. Možnosti sou dvě: Stopovat k Můdr, nebo na sraz CZ psa. Vyberte si. Ale bacha, žádný velký osazenstvo, sou to dálky, taky bay měly čoklyně v autě pohodu. Přece jen Nýna je dost tlustá a velká a smrděj jí nohy, k ní už se toho moc nevejde.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:48
- Nahlásit
Přeju dobré ráno. Dneska sem si položila filozofickou otázku. Proč já jenom šlastudovat vejšku? venku svítí sluníčko a já sedim nad učením hnusnej život. Už aby bylo volno žádná práce škola nic. Jinak já svého psa kočkou straším, se jich bojí blb.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
No na mě nekoukej, jedenáct psů bys doma určitě nechtěla, takže moje šedá kůra mozková je mimo hru
právě proto koukám! No! Mám v hlavě tu tvou větu, že když chci tak jednám. Já chci a moc,ale chtění nestačí- páč zase na druhou stranu -nemůžu si jít bezhlavě jen sobecky po svým to by nebylo vůči Brtníkovi na férovku . Kdyby to nebyl Brtník, tak jo, ale taghle jedině teda sehnat někde šedou můru koskovou od pejskaře a tu implantovat tak, aby sám chtěl
Chceš se vsadit
jaký sázení-to by bylo zbytečný- je nějak podezřele ticho, už je tutově na cestě do útulku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:51
- Nahlásit
borderojd
Proč já jenom šlastudovat vejšku?
Abys nemusela makat. To je jasný. Kdybys makala, seděla bys v kolbence hlava nehlava celý dny. Takže si svou školu užívej, co nejdýl to půjde. Až budeš velká, můžeš se stát rentiérem.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:54
- Nahlásit
Jo jestli pani dostuduju tak možná ačkoliv s tim mím voboremto spíš vidim na nějaký sociální výskumy a podobně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:58
- Nahlásit
borderojd
No tak budeš sedět tady na foře a zkoumat nás a pak můžeš udělat analýzu a třá i vyvodit závěry
|