Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:59
- Nahlásit

borderojd
se jdi učit k vodě. Pobavíš se a budeš mít pocit, že u toho něco děláš. Většinou stačí, že skripta ležej pod dekou...
Depkařit můžeš večer, jakože zase místo pěti naučených otázek asi 5 bodů z otázky první, ale co, i tak ten den za to bude stát...

co já bych za to dala, sedět nad učením. Sedím v práci, a i kdybych stokrát chtěla, tak se k tý vodě před odpolednem nedostanu. A odpoledne bude chcát, jako každej den, budu lovit část smečky ze sklepa, část zpod lavice v kuchyni, zbytek do toho na mě bude štěkat a šlapat po mně, jakože co se děje, jdeme ven. A až přejde buřina, tak se mi nikam nebude chtít, bo si řeknu, že voda bude studená a pak postel mokrá, bo i když jim to zakážu, tak si hajzlíci otevřou dveře a jdou se válet na "pelíšek"...

a obor neřeš, stejně budeš dělat něco úplně jinýho...

borderojd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:07
- Nahlásit

Jo dík přesněto sem potřebovala slyšet. Takže asi fakt vypadnem ven.

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:22 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

borderojd
dlouholeté zkušenosti... (nechtělo se mi ze školy, nechtělo ) a stejně mi vždycky letní semestry dopadly líp, než zimní, kdy jakože na to učení bylo času víc...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:24
- Nahlásit

borderojd

vemte mě s seboooooooooouuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:30
- Nahlásit

Gerda
a to by mě rozlítilo, pustila bych na vás psa!
v kerým bydlíš patře????
bych se začla bát

a koukejte jen na sraz..stopovat se může i tam :

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:37
- Nahlásit

sarax
v kerým bydlíš patře????
bych se začla bát

V 9 ) To by tě sakra bolelo )))

borderojd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:41
- Nahlásit

PetraK
tak jo klidně pokud se ti chce místo skrypt vezmu tebea bude to příjemnější

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:45
- Nahlásit

Gerda
sakra
tak co bude vy žencký jedny??
a vokamžitě mi poradte s Baxem

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:48
- Nahlásit

PetraK
TY na něj bereš moc ohledy. To by nešlo takhlenc. Čí je to život? Tvůj! Čí je to pes? Tvůj! Má to něco společného s Brtníkem? Nemá! Tak ať nekecá a sklopí uši. Normoš mu to takhle autoritativně podáš a on bude za chvilku psa milovat stejně jako Esšálka

Gerda
Tssss, já tu somrovat nebudu, stejně jsou tady všichni lakomí. Půjdu somrovat před kostel. Obleču si svoji nejlepší sukni, co v ní vypadám jak prasnice, půjčím si pár děcek po vsi (samozřejmě budu tvrdit, že jsou moje), vezmu všechny psy a budu tvrdit, že vybírám na útulek a na týrané děcka v nouzi.
Vůbec, jak to, že eště nikdo nezaložil stránky děcka v nouzi??? Víte co by se na tom dalo vyrejžovat prachů? Kde se kruciš fláká Dejavu když ji člověk potřebuje

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:02
- Nahlásit

PetraK
Jakýho máš zas novýho psa?????????????

Biluška
No na nadacích se obecně dá dobře rejžovat ne? Nestačila by jen konkrétní sbírka, než živit a koordinovat celou nadaci? Takhle jen uděláme dojemný fotky, pod to napíšem číslo účtu a nějakej smutnej příběh a máme vystaráno, ne?

borderojd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:02
- Nahlásit

Biluška
půjčím si pár
děcek po vsi (samozřejmě budu tvrdit, že jsou moje), vezmu všechny psy a budu tvrdit,
že vybírám na útulek a na týrané děcka v nouzi.
a pokud to cheš zdokonalit pučim ti vodícího psa a bílou hůl do ruky ať to vypadá ještě líp cheš?

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:04
- Nahlásit

PetraK
joco jakej pes kde a my ti ho taky kdyžtak dovezem..cizím vozí psy rád

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:05
- Nahlásit

sarax
vokamžitě mi poradte s Baxem
s jakym Baxem?

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:14
- Nahlásit

Gerda
s tim co se mi líbí
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/stranka/bax

wami
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:17
- Nahlásit

Biluška
půjdu za tebou a budu sbírat drobný, pátýho psa bych už vymyšlenýho měla, jenže v tý správný velikosti, a doma dochází postel a já už se chodím pást, takže bez těch pár desítek kilo drobáků to nepůjde...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:18
- Nahlásit

Biluška

TY na něj bereš moc ohledy

když to on na mě ale taky (už jen tu moji rodinu přežít, to je horší, než když mu přivedu celej outulek ), to nejde. Teď ne. S Esšálkem to chvíli trvalo, než to klaplo, fakt po Muphymu už psa nikdy nechtěl. Já razím názor, že v takovýchhle věcech musí chtít oba, nátlak nic nevyřeší, jen si nadělám do bot. Ono-jestli to má klapnout, tak to klapne. Hele nebyl nadšený z mý outulkový soukr akce (doma balíky hadrů,ručníků, dobrot a on mi dělal řidiče slečny Daisy). Dneska stačí napsat seznam věcí, který tam potřebuju koupit a on to zajistí a odveze do Černošic a ešče řiká, že sem hodná , když se takhle starám . Taky ho to aspoň trošilinku chytlo. Musím pomalu foukat do plamínku, vono se to rozhoří. A stejně to bude - doufám- s tím psem. Musím tomu dát čas, musí ho to chytit samo, aby se rozhodnul on. Pak nic nebude problémem a překážkou, udělá cokoliv. Kdyby to bylo moje rozhodnutí a postavení ho před hotovou věc, tak by případné problémy vypadaly jinak. Čas-to je to co potřebuju. Jenže jsem netrpělivá a tak si občas fňuknu, že ciiiiiiii taky dalšího psááááá .

sarax
Gerda

Klííd - ešče žádnej další pes nejni a nějakou dobu ešče nebude, budu jen fňukat. To je přípravná fáze. To mám nazkoušený

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:18
- Nahlásit

sarax
Ty vado! je krásnej, to zase jo a ty chceš poradit, jestli si ho máš vzít?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:19
- Nahlásit

sarax

uvažuješ, že byste si ho vzali?

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:20
- Nahlásit

Gerda
jak to vysvětlit Honzovi von moc nechce a nejvíc mě švou rozumný argumenty:nemocná Trinitka,dovolená před náma ch jo--je sice hubenej ale to se spraví

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:31
- Nahlásit

borderojd
sem sice krapet neskladnější než skripta, ale dyby mě řída pustil, tak jdu natotata, natotata

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:34
- Nahlásit

sarax

u nás byl jedinej - pro mě akceptovatelnej důvod, kterej mě bránil vzít domů toho fouska z Jarošova - to, že se nám do našeho malýho kufru dva velký psi nevlezou. Na delší vzdálenost určitě ne a na chalupu to taky nejde, páč ještě věci, klec s fóglem a sem tam moje máma, to se do toho auta prostě nevleze . ALE!! Už jsem začala pracovat na výměně auta - končí nám lízačka, tak co kdybychom hned to auto prodali a vzali na lízačku nový auto s VĚTŠÍM kufrem????? No uvidíme.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:46
- Nahlásit

sarax
A hlavně Honza řikal, že chce kokřici zlatou, tak mu teď necpi Baxe, druhýho psa by si měl vybrat on.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:24
- Nahlásit

Tak mazec, budu mít zase dvě bojové pískomyši. Zas jak slepý k houslám

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:24
- Nahlásit

Gerda
že chce kokřici zlatou, tak mu teď necpi Baxe, druhýho psa by si měl vybrat on.
no to sice joo ale já mám slíbenou druhou stafinku za 2 roky asi tak...a do toho on chce fenu to neee.to další musí bejt pesan
a vůbec on si jako malej užýíval moooc kokrů a já nic

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:00
- Nahlásit

sarax
Nesouhlasim, abyste měli dvě stofárdky, ale jednu stofárdku a jednu ňákou normální )))))))

isdpch
ráno mě jeden zlatej kokr kousnul
To maj vchovaný, sou agresivní a měli by mít košíky tak, jako je mají mít ta dvě štěňata v Libni, bo už strašně koušou. A počkej, až tě kousne bišon!!!!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:03
- Nahlásit

Gerda
Nesouhlasim, abyste měli dvě stofárdky, ale jednu stofárdku a jednu ňákou normální
mno stofárdi se mi líběj a tím to je a kokři sou paka teda Honzova Nelinka nebyla, ale to byla vyjímka,a taky jsme dohodnutý že druhá stofárdka bude dle toho co nám vyroste s Trinitky takže chci něco k tomu ale malýho anebo psa
isdpch
zejtra na Klamovce předvedu pěkné jelito, tím to Honzovi vymluvíme
jj kdyžtak malinko ruku či nohu dobarvi..

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:06
- Nahlásit

isdpch

na Klamovce se ukazujou jelita, jo?
To je škoda že to neuvidim, mám to kousíček

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:07
- Nahlásit

PetraK
Na Klamovce si dávaj jelita sraz - to si nevěděla?

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:12
- Nahlásit

Gerda
sedím vedle tebe joo??

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:17
- Nahlásit

sarax
Jako skrzevá ty jelita nebo stofárdí?

<< 1 ... 1152 . 1153 . 1154 . 1155 . 1156 . 1157 . 1158 . 1159 . 1160 . 1161 . 1162 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání