| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 18:48
- Nahlásit
brezen2008
morčata asi 70
Tak to se Dasty nažere ,pak že nepřibere
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
no taky jsem jí to říkala,ale ona sama má 4 psy,2 křížence vlčáků,1 x s PP jezevčíka a pak křížence ČVSka a NO,3 psy a jednu fenu
s vlčákama chodí hlídat,ale venku jsou naprosto ok,chodí na net na Rudu a kouše psy taky do čumáku
má je dobře socializované a taky krmí masem,občas konzervou
no a za uchylku má kočky - asi 5 a morčata okolo 70 ks
a jí ty morčata nežerou ty psy ,ona je vypustí po stupně a psy okolo nich chodí,sice jsou voslintaný ale neublíží ani jednomu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Čen 2008 19:19
- Nahlásit
brej podvečír
jsem vás přišla pozdravit a zas letim - vařit večeři
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
kam se teda jede f sobotu a s kým??????????????
to jenom Gerda vííííííí a ta to povííííí,až bé mít jasno
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 19:35 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Tinta76
přišla pozdravit a zas letim -
taky vás zdravim,pani.Jak je na kopci?Bude u nás bouřka?Mrkněte z okna,kam se to žene!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Čen 2008 19:38
- Nahlásit
Neessi
tady se nežene nikam nic ... tady je azúro
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 19:40
- Nahlásit
Neessi
tady svítí slunce a jdu ven až hodně pozdě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 19:48
- Nahlásit
rosnička
Gerda
tak já bych řekla, že mám zásaditou majetnickou sfiňuchu
Neessi
tak si Bordžínka moc nepoplavala,ale stejně tam řádila
no my byli u nádrže, Ešus měl s sebou svou manžu Aischu a honili se tam vo házecí kroužky. já sice do vody nešla, ale jako by se stalo páč jsem stejně mokrá jako ti čoklové - v autě to vypadalo, že jsem kamarádce pročůrala čalounění, jak ze mě tekla voda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 19:52
- Nahlásit
PetraK
kam chodíš k nádrži?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 19:53
- Nahlásit
Tinta76
tady je azúro
no ale na severozápadě je černej mrak a brumlá,taxem myslela,že je od vás.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 19:56
- Nahlásit
jo a taky jsem se dozvěděla, že su krá*a a mám jít do p**ele!
To byla taková třešnička na dortu k tomu koupání
Jen jsem si slušně dovolila požádat majitelku GR, který nereaguje na jiný povel než Na! a ani netuší že se jmenuje Ben , na to, zda by si mohla svého psa vzít k sobě, páč Ešus si hlídal manželku a nechtěl, aby mu do ní někdo dělal, psa si jinak nevšímal, ale když se do nich furt navážel, tak si Aischu hlídal a huhlal. Šli jsme kus dál, Ešusa jsem si držela hračkou u sebe, abych si pojistila, že bude u nás, ale bylo to málo platný - pes lítal 100 kiláků od páníčků Přidala se k nám i jiná paní, s pesanem o kus dál, kde ten GR taky otravoval a vzhledem k tomu, že toho jejího psa taky atakoval před časem jiný pes, má podobný problém jako já. No tak ač se s touhle paní známe pouze od vidění, jsme asi rodné sestry, páč jsme obě kr*vy. Na slušnou prosbu hrubá záplata asi, nebo co
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Čen 2008 19:57
- Nahlásit
Neessi
no ale na severozápadě je černej mrak a brumlá,taxem myslela,že je od vás.
To ho asi Jedlová pinkla k vám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:00
- Nahlásit
brezen2008
tady v Řepích - nebo spíš ve Zličíně. Já chodím pěšmo polma, ale dá se tam dojet i autobusem 164 od metra Zličín
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:01
- Nahlásit
Tinta76
Jedlová v Lužkách???? Esli jo a esli bydlíte tam, tak Vám pani nezřízeně závidím. Do Lužek jsem se loni naprosto zamilovala.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:03
- Nahlásit
PetraK
Esi Lužkama máte na mysli Lužický hory, tak je to přesně ta Jedlová
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:04
- Nahlásit
PetraK
heled tady je u nás vinotéka a choděj sem lidi co jsou jako fakt závislí na alkoholu,už půl hodiny před tím než votevře,tak tu stepujou a ano mezi nimi je jedna mladá holka co má vestíka,typickej neposlušnej pes,nevidí nesliší,štěká imrvére když někdo projde,na psy staruje,dasty ho nemá rád,no ženský tady v okolí je obejdou,já jsem to jednou zkusila,dasty měl náhubek,a málem jsem jí ho doslova nakopla,takovej malej šmejd,ale já jsem byla kr..a + jiné věci,jelikož jsem jí dokázala říct,že bych ráda se psema prošla a ona že Tedík nemá rád velké psy
no ani po něm neuklízí,nejbliží barák jsme mi,takže chodí čurat na náš,tím pádem ukrajinci si stěžujou že já za to mohu že on sem chodí kvuli mejm psům očůrávat barák
ale když mu chce vynanadat,tak to je
tedísku,nemůžeš na pejska ,to se dělá,fuj fuj
pes jí vůbec nevnímá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:06
- Nahlásit
Tinta76
ho asi Jedlová pinkla k vám
nebo si Jedlová pinká s Luží a nás tu jenom strašej.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:09
- Nahlásit
Neessi
nejspíš tak nějak
lehčí osvěžení - Luž z Jedlový
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:28
- Nahlásit
PetraK
Jen jsem si slušně dovolila požádat majitelku GR
Se vám divim,pani,že to zkoušíte slušně na takovýhle lidi!Těm já rovnou odchytím psa a táhnu ho za sebou.To byste viděla,jak jsou najednou slušní a volají:"Paní,kam táhnete mýho psa?" A já na to"Dám ho někomu,kdo ho bude umět vychovat,vy si ho nezaloužíte". "Co si to dovolujete,to je můj pes.Alíku,pocem" Ale Alík nereaguje a já mám další argument:"No vidíte,ten pes na vás kašle a kdo ví,jestli je vůbec váš.Klidně zavolám policajty a vy si mezitím ujasněte,jak jim dokážete,že pes vám patří,když vás ani neposlechne" a cuknu s Alíkem na vodítku a pokračuji v cestě."No tak ,pani,neblněte.To je fakt můj pes,jen jsem neměl čas ho cvičit." A když dotyčného trochu vycukám,pustím Alíka ze svého vodítka a dotyčný si ho připne na své a rychle mizí.To,jestli si o mně myslí,že jsem kr*va uzená ,je mi celkem jedno.Hlavně že je názorně poučen.Jo,kdyby to řekl nahlas,tak mne,pani,znáte-pro ránu já nejdu daleko
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:30
- Nahlásit
Tinta76
lehčí osvěžení
to znám ) ale i ty letní panorámata jsou hezký!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:47
- Nahlásit
Tinta76
lehčí osvěžení -
JEDEŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si horší jak ta Gerda
PetraK
že su krá*a a mám jít do p**ele!
mušíte bejt sprostčí,drzejší a hlavně víc řvát než ten druhej.U mě to zabírá,trumfla mě akorát jedna k*áva uzená s vyblajchovanou ofčandou,ale na tu sem teda neměla .Paxem se dověděla,že je nějak narušená a má na to papír snad i,což mě trochu uklidnilo,nerada bych prohrála s amatérem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:55
- Nahlásit
Tinta76
Jooo Lužky moje milovanýýýýý Lužkýýýýýýýýýýýýýýýý! Ty přesně myslím. To místo nemá absolutně žádnou chybu. Krásnej kraj a ..... skrome žádný lidijové a tůristííííí.
a to sněhový osvěžení je gutovýý : up:
brezen2008
pes jí vůbec nevnímá
to je naprosto přesný, možná budou i příbuzný ty dvě čůzy páč fakt ten pes jako naprostá ignorace.
Neessi
jo tak tohle je suprový - taky ste mi to Vohnutá Náčelnice Stojí s pěstí nemohla poradit dřívějc? Mám jen obavy, že ten pes nemá ani obojek. Navíc my jsme se kvůli nim odkýblovali z místa, kde jsme původně byli a já tam nechala boty, vodíto, telefon atd. A víte co mi ta čůza řekla? Že je mám nechat si to vyříkat, že na cvičáku to tak dělaj (ten pes vživotě ani slovo cvičák neslyšel, natož aby tam byl) tak jsem jí sdělila, že můj pes si s nikým nic vyříkavat nebude, že nechci aby se pral. Pak mi došla trpělivost a řekla jsem, že ho teda nechám a dám mu volno a aby se pak nedivila (což bych neudělala pochopitelně), na to mi řekla, že teda pustěj toho svýho druhýho bojovýho - dobrmana na kovovovým stahováku. Logiku některých asi nikdy nepochopím . zajímalo by mě, jestli by takhle reagovala, kdyby byl Ash některé z těch jejích bojových plemen
ALE zajímala by mě ještě jedna věc: během toho dohadování udělal Ešus něco nad čím furt melduju - vyskočil a dal mi tlapy kolem krku. Má pro to někdo nějaký vysvětlení, co tím chtěl můj zrzavý básník říci? Já svůj názor říkat nebudu, ať nikoho neovlivním. Zajímalo by mě to převelice.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
a má na to papír snad i,což mě trochu uklidnilo,nerada bych prohrála s amatérem
tahle ten papír měla určitě dostat taky, jestli už ho neměla. Já fakt nepoberu tu reakci na slušný dotaz. Kdybych jí rovnou atakovala ve stylu který mi letěl hlavou (nevychovanej otravnej čokl, neustálý řev Benéééé, Benéééé, pocem, Benééé k noze. Benééé na! Pejskové si s tebou hrát nebudou Benééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!, který už mě taky trhal žlučí), tak neřeknu, ale já se ovládla -su dáma ne a slušně jsem ji poprosila. No a dozvím se, že patřím k přežvýkafcům
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:11
- Nahlásit
PetraK
co tím chtěl můj zrzavý básník říci? Já svůj názor říkat nebudu, ať nikoho neovlivním. Zajímalo by mě to převelice.
řekl: Klíííííííd,vona jen gestí,neřeš to a pojď si hrát.
a na tohle:na to mi řekla, že teda pustěj toho svýho druhýho bojovýho
tak na tohle bych jí navrhla,aby psy nechala v klídku a šla si to zkusit sama se mnou,když má potřebu si něco dokazovat a šla bych po ní jak tygřice.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:20
- Nahlásit
Neessi
Klíííííííd,vona jen gestí,neřeš to a pojď si hrát.
Joo? Vážně si to myslíte? Já si to totiž myslím taky, páč jsem viděla i ten jeho ksicht. Nebyl ani že by šel bojovat (to von ani neumí, dvakrát dostal chudák na butku a tak jen pro sichr bublá), ani že by se bál. Vypadalo to přesně tak, jak píšete. pak jsme se hned šli přetahovat o ten házecí kroužek a vrčáál jako starej pardál. Mě to jen překvapilo, nepřišlo mi, že by na mě byl v tomhle ohledu tak navázanej, jako byl kdysi Murphy.
šla si to zkusit sama se mnou,když má potřebu si něco dokazovat a šla bych po ní jak tygřice
no ale tam by to bylo víc než jasný od začátku. Já su trpaslék a bába byla 6,5 krát větší a širší než já, takže by mi jednu plácla (bych na ní asi nedosáhla ani ze štokrlete ) a bylo by ze mě maličký rogalo co plachtí nad nádrží
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:23
- Nahlásit
PetraK
Je zajimavy, ze s rtw si zase nikdo moc hrat nechce. Natoz si neco psiky nechat vyrikavat. Nastrikej zrzavce na cerno a nech mu jen znaky a paleni a budes mit klid.
během toho dohadování udělal Ešus něco nad čím furt melduju - vyskočil a dal mi tlapy kolem krku.
To je bezne, kdyz se moc mluvi a je malo akce. Pripadne jako konejseni panicky, kdyz zvedne prilis hlas..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:33
- Nahlásit
Fifi
tož asi pořídím Ešusovi nějakej ten kostýmek
ale oni ty lidi byli vůbec extra sobci. přišla tam mamina s malou holčičkou - takovej ten pumprdlík, co se zrovna rozchodil a zadničku mu táhne dolů plná pemprza. Člověk by řekl, že aspoň v tom jejich směru psa usměrní,aby ve svý rozlítanosti nechtíc malý neublížil (protože on je opravdu hodný, jen nevychovaný). Ani náhodou - nezájem. Ešus jak je zblejsknul, tak tam chtěl taky neb ženský a maličkatý dětičky oblibuje a tady to měl hezky v jednom balení , citýrovala jsem ho zpátky, páč je poděs a navíc byl mokrý, lila z něj voda, ale maminka to odmávla, ať ho nechám, že vidí, že je hodnej a hlavně ovladatelnej (to sem ale hergot narostla!!). Tak za to dostala odměnou jednu blemcavou hubičku . Ty lidi vůbec nenapadlo, že by se třeba ta holka, nebo ten mrňous mohli bát, prostě nezájem
pak nás od čoklů má mít někdo rád
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:39
- Nahlásit
PetraK
že by se třeba ta holka, nebo ten mrňous mohli bát
A čeho proboha ????????????????,
Gdo se bojí psůch,nemá čistý svedomí...starý židofský přísloví
zamykám foru
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:39
- Nahlásit
PetraK
Já su trpaslék a bába byla 6,5 krát větší a širší než já,
tím spíš byste ji složila k zemi,kurňa pani, vodvahu!Až vás něgde potkám,tak vás naučim takový jednoduchý,fyzicky nenáročný hmáteček a hned se vám budou obříci válet u nohou a prosit vás za odpuštění.To musela ta baba bejt pjeknej srab,když si na vás dovolovala.Menší a slabčí se přeci neurážejí a nebijou,ach jo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 21:41
- Nahlásit
Čau lidi, co je novýho? Mám děsnou depku, asi dám v práci výpověď a půjdu dělat novinařinu. Děje se tady něco zásadního? Má někdo novýho čokla?
|