| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:15
- Nahlásit
PetraK
a nesnižuje se pak jeho oučinek ale?
Eslivá to myslíte podle a zle a zákeřně ve vztahu k našemu dosud žijícímu papouchovi, pak musím říct, že sme ho asi naředili dobře, bo pipinek radostně žije dále. Kromě jiného měl pipinek velkou radost, že se o něj někdo zajímá, má moc rád, dyš pejskové cinkaj obojkama a jak tak Četoslav dělal prosím prosím pojď si se mnou hrát pipinku, pták na něj radostně koukal skrzevá klec a pípal do rytmu obojku, co cinkal Čertoj na krku. Umístím foto později, teď ňák zlobí imageshack.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:21
- Nahlásit
Gerda
Eslivá to myslíte podle a zle a zákeřně
Nikolivěk prosím, já se ptala čistě z vjedeckých pohnutek
No u nás bysme teda s pokukováním asi nevystačili. Pták by nejdřív odeslal psa do předsíně s povelem Místo! možná by mu i milostivě sdělil, že: Snad počkáš, ne? (tuto větu velmi oblibuje)a pak by ho rafnul do šňupáku, kdyby mu strkal čumes moc blízko k jeho ptačí vilce, páč na tu von je teda háklivej Možná by si Čertík chudák odnesl nějaký ten šrám na duši
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:26
- Nahlásit
PetraK
No hlavně dyby si ten váš kondor lingvista nevodnesl Čerta celýho ))))))))))))) Co máte za drzýho opeřence, že odesílá čokloj na místa?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:31
- Nahlásit
Gerda
jen malou andulku, ale je hrozně ukecanej - tuhle mě prohlásil prezidentem dokonce! Vůbec nevím, kam na to chodí. Ale my máme vždycky ukecaný anduly. No a tohohle odmalička vedeme v tom, že je nad psem ve vyšší pozici - pro Ešusa je kápo-klidně mu bere hračky (kosti ale radši dávám pryč, přece jen žvanec je žvanec, tak co kdyby).No a fták si myslí, že může dirigovat celou zeměkouli . Navíc je to ptačí pitbul-jak se zahlodne, tak drží festovně sfíňa jedna ptačí!! Docela to bolí a nejde odtrhnout.
Jdu dom, páč jdu koukat na psa jak se koupe von!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:31
- Nahlásit
PetraK
Snad počkáš, ne? (tuto větu velmi oblibuje)
To je ale pjekná vjeta, nejni divu, že se opeřencoj líbí!
....a pak by ho rafnul do šňupáku, kdyby mu strkal čumes moc blízko k jeho ptačí vilce, páč na tu von je teda háklivej
Čéku nezbejvá, neš souhlasit. Máte, pani, ptáka se zásadama.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:37
- Nahlásit
tak zejtra hlídám degena + jedu vykoupat všechny psy co tu budou do rybníka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:40
- Nahlásit
PetraK
Navíc je to ptačí pitbul-jak se zahlodne, tak drží festovně
A nemoh by to naučit aji našeho Pana Třetího? Von chudák neumí nic, jen štěkat a mlátit se do hlavy rolničkou...
rosnička
Máte, pani, ptáka se zásadama
No jesi nemá jen malou majetnickou sfiňuchu
|
kinky
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:47
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/clanek/142049-za-umlaceni-ps a-muzi-hrozi-az-dva-roky-vezeni.html
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:49
- Nahlásit
sarax
a doject do Prágle a svézt se s gerdou a Davídkoj??gdyž vezmeš jednu psu tak by to šlo neee??
no to je ještě horší kombinace,než bych jela sama s čubinama přímo
Nejde vo benzin,jde o čas-230kiláků tam a na prochajdu,pokec a zase to samý zpátky.Si rači počkám,až to uděláte blíž )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:51
- Nahlásit
Neessi
No a kdybychom nejely za nima, ale zůstaly v práglu a šly dělat stopy, to bys přijet mohla a jít s námi stopovat, ne? My jak se teďkonc připravujem na ten mondyjoryng...to víš, je to práce, holka.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:52
- Nahlásit
Gerda
no tak jestli pojede Neesi do prágru tak se kvám vetřu,bo bych mudr ráda viděla,kdy že byste to uskutečnili?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:54
- Nahlásit
PetraK
páč jdu koukat na psa jak se koupe von!
tak to já zvládla teď s Bordžínkou 10kiláků na kole a cestou zpátky jsme vlezly obě do řeky-jen mne namíchlo,že je málo vody-mně nad kolena,tak si Bordžínka moc nepoplavala,ale stejně tam řádila.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 16:58
- Nahlásit
Gerda
No a kdybychom nejely za nima, ale zůstaly v práglu a šly dělat stopy, to bys přijet mohla a jít s námi stopovat, ne? My jak se teďkonc připravujem na ten mondyjoryng...to víš, je to práce, holka.
No tak přijeďte sééééééém,tady se stopy dělaj lepčí a je to o půlku blíž,než do toho VM,né?A tinta by možná přijela dolů z těch svých hor.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:01
- Nahlásit
brezen2008
no tak jestli pojede Neesi do prágru tak se kvám vetřu,bo bych mudr ráda viděla
Já se f každym přípatku vnutim taky, i dybych mušíla bježet za autíííkem!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:02
- Nahlásit
Neessi
A s Ajšenkou nechodíš nikam?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:15
- Nahlásit
Gerda
A s Ajšenkou nechodíš nikam?
leda na procházky.V sobotu jsem ji vytáhla na kolo a na stopu.U kola bych ji na silnici nejraději utloukla,páč se mi cpe před přední kolo,ale tam kde už ji můžu pustit na volno,tak běží vedle kola dobře.Stopu udělala ,ale nezalehává předměty a spíš čumí zasněně do dáli-prostě je to blpka.S Bordžínkou je naopak radost dělat cokoliv.A protože s ní chci jít na výstavu,tak musíme trénovat denně a nemůžu se zdržovat s Aishou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:24
- Nahlásit
Neessi
No jo, no, to se ti to s ní cvičí, dyš má papíry a umí klidně i sedni!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:30
- Nahlásit
Gerda
to se ti to s ní cvičí, dyš má papíry a umí klidně i sedni!
papíry maj vobě,jen v mozku má jedna bordel a druhá pořádek.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:37
- Nahlásit
Neessi
papíry maj vobě,jen v mozku má jedna bordel a druhá pořádek.
paní papíry má každej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:41
- Nahlásit
Neessi
Mařka tam má taky bordel, ale zlepšuje se, včera dokonce seděla přímo u placu a pak šla přes kladinu hned poté, co prásknul bič. Trošku si dokonce učuchala figuranta, ale jen malinko, úplně malinko. Příště se bude divit, že tenhle strejda dává malým bojavým pejskům maso ))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:42
- Nahlásit
Gerda
štasnej to pes
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:50
- Nahlásit
brezen2008
paní papíry má každej
neřekla bych )
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:54
- Nahlásit
Gerda
Mařka tam má taky bordel, ale zlepšuje se,
Kdybych měla jen Aishu,tak by se asi taky dala zkoncentrovat a už by měla nějakou zkoušku.Ona poslušnost má dobrou a ty vopičinky na place dělá dobře,ale ta povaha,ta povaha.A když mám vedle ní tak skvělej materiál jako je Bordža,tak mi to nemůže mít nikdo za zlý,že se jí věnuju víc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 17:59
- Nahlásit
Neessi
Prosimtě, jaký za zlý. Jen sem se ptala, co Ajšena, dyš píšeš jen o Božce Naopak by Božka mohla Ajšeně pomoct, ne? Jako Nuny pomáhá Mařeně - včera spolu zase bydlely v odkládačce, jsou jediný tichý kotec, ostatní kotce ječej, zejména když obsahujou Decibela
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 18:05
- Nahlásit
hezky maluje...
http://www.sweb.cz/v.pizlova/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 18:08
- Nahlásit
já si cvičím dastíka sama a sindynku taky a je mi snima taky dobře
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 18:32
- Nahlásit
Gerda
Naopak by Božka mohla Ajšeně pomoct, ne?
Nemohla-je o rok mladší a je v pubertě.Aisha zažila Bordžu od miminka,tak zatím ten fstah je"holky v pubertě,jedna starší,jedna mlačí".Ovčouni zrají pomaleji.
Nuny pomáhá Mařeně - včera spolu zase bydlely v odkládačce, jsou jediný tichý kotec, ostatní kotce ječej, zejména když obsahujou Decibela
se nedivím,kdyby Mařka špitla,tak by ji Nýna jednu ubalila )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 18:38
- Nahlásit
brezen2008
tak zejtra hlídám degena + jedu vykoupat všechny psy co tu budou do rybníka
tak ale rovnou řikám né k tomu mýmu ,sice nefim esi tam budu,ale dyby jó,nejsem ve stavu poslouchat Dastho a eště Rambajze,to by nevydejchal nigdo
Haloooo
kam se teda jede f sobotu a s kým??????????????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 18:46 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
davidkova renata
ne nejedu ktobě,jedu s kámoškou co má ty morčata asi 70
a já se stejně koupat nemohu
a kam se jde v sobotu nevím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2008 18:47
- Nahlásit
Neessi
kdyby Mařka špitla,tak by ji Nýna jednu ubalila
nyný se nepere ,maximálně by řekla :Marie,ti řikám,drž hubu nebo tě rozsápu...ale jinak nic
|