Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 14:51
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=txq_BogA1NM&feature =related

Tinta76
# Zasláno: 8 Čen 2008 14:52
- Nahlásit

jablunka

No, Neessi řikala, ať ještě chvíli počkáš, ale kdo chce kam ...

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 15:01
- Nahlásit

Mucholabka
tý voe,ta myš nemá chybu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 15:02
- Nahlásit

Tinta76
ať ještě chvíli počkáš, ale kdo chce kam ...

Co s jablunkou naděláš,když neposlouchá konstelační vibrace)

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 15:11
- Nahlásit

Tinta76
Neessi
ať ještě chvíli počkáš, ale kdo chce kam ...

Co s jablunkou naděláš,když neposlouchá konstelační vibrace

Nenaděláš nic,maximálně si nabiju hubu,ale doufám,že f tomhle případě k tomu nedojde.
Mucholabka
neuvěřitelný..........

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 15:22
- Nahlásit

Neessi
Umíš spočítat konstelační vobrace, jestli nechat kastrovat Feru teď, nebo počkat?

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 15:59
- Nahlásit

Mucholabka
Umíš spočítat

ne,ale astrológ by to třá uměl

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 16:03 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

jablunka
maximálně si nabiju hubu

No vždyť-máš to v osudu: paličatá,fšechno si vyzkoušet na vlastní kůži a opakované huby nabití jen posiluje )

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 16:23
- Nahlásit

Neessi
aličatá,fšechno si vyzkoušet na vlastní kůži a opakované huby nabití jen posiluje )
No tak to sedí..............

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 19:52
- Nahlásit

čus fšicííí co apsolutně nestíhaj tak přijdou aš zejtra
proboha co je to za drajvovou myš???????????????
Až to uvidí Biluše,fsteky jí prdne céfka a vyhodí fšecky ty svý tituly

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
A až uvidí drajvovou kočku
http://uk.youtube.com/watch?v=yIqOlzomirI&amp;feat ure=related
hodí psa do žita

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 20:27
- Nahlásit

Mucholabka
A až uvidí drajvovou kočku
nooo moc drajvu v sobě teda fakt nemá,ale kdo zná kočky ví,že je to megaúspěch

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 20:32
- Nahlásit

davidkova renata
nooo moc drajvu v sobě teda fakt nemá
No právě, ale ta majitelka jí drajv dodává dostatečně. Má 13 roků, ta kočka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 20:46
- Nahlásit

Mucholabka
Má 13 roků
a je pěkně tlustá,ale fakt dobrý ,sou to mrchy co se nedaj donutit k ničemu

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 20:52
- Nahlásit

taky u vás dnes pršelo?, Růůůůfusek to težce nesl

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:08
- Nahlásit

davidkova renata
Až to uvidí Biluše,fsteky jí prdne céfka a vyhodí fšecky ty svý tituly
Okamžitě vyhazuju fšechny psy a jdu do zveráku pro větší množství myší

Jinak se musím pochlubit. Sme byli dneska na závodech. Wininka je třetí v jumpingu a třetí v součtech, Hesinka vyhrála fšechno kde vystartovala a Puma se diskla jenom dvakrát a ani jednou jsem ji nezabila (i když jednou jsem měla nepřekonatelnou chuť). Třetí běh dokonce běžela docela hezky a kdyby neshodila poslední laťku tak by byla druhá. Takhle je čtvrtá poněvadž je blbá a dává nohy dolů
Taky tam byla Venuše a běhala moooooooc hezky. Má velkou pochvalu, protože se evidentně zlepšili. Eště tam byla Shelticka a taky běhala hezky a vyhrála zkoušky

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:08
- Nahlásit

Ebony
ten je booooží

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:27
- Nahlásit

Brej večír fšem fšem fšem

gratuluju Jablunce k novýmu Oldovi Šetrhendůch!

sarax
já se taky k tomu benzínu přifařím až se huvidíme, jo?

Ebony

Paní proč toho pejska tak mučíté? Ale vypadá hustě načtvanej, moc hustě !

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:29
- Nahlásit

Ebony
taky u vás dnes pršelo?, Růůůůfusek to težce nesl

Nepršelo,ale potřebovalo by.Růůůůůfúsek je fakt bomba.A co Amálka,pani?Roste stále stejným tempem ? )

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:37
- Nahlásit

Neessi

Paní v bílém - vy víte spoustu věcí, nevíte taky náhodou proč se mě můj fógl ptal, zda: "Máš půdičku? Profesore?"

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:47
- Nahlásit

PetraK
vy víte spoustu věcí

tak to se dneska šíleně pletete,pani.Dneska nevim vůůůůůůbec nic,jen to,že zejtra je zase chnusný pondělí a děěěsně mne to sejří,páč bych potřebovala aspoň ještě jeden weekend.A vo fógloj už teprvevá nic nefim,o mluvících speciálně )

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 21:52
- Nahlásit

Neessi
Amálka roste, roste

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 22:02
- Nahlásit

Neessi

no tak to ste mi teda paní pomohla Ale vono je to celkem fučík, páč ho přestalo bavit mě titulovat Profesore a šel na sporák mezi hrnce. Naštěstí - nebo naneštěstí? - už se tam nic nevaří, takže nehrozí, že by padnul mezi nudle do políftky.

Jo a jsem byla stopákovat - 3x. První pokus byl na zabití - absolutně ho to nezajímalo - mohlo to být tím, že ta tráva byla čerstvě posekaná??? A když takhle čumákuje a že jako nezájem, mám na něj normálně houknout? Abych něco nepototo.?? V sobotu a dneska ráno nám to šlo celkem hezky - dneska teda líp.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 22:31
- Nahlásit

PetraK
jako nezájem, mám na něj normálně houknout? Abych něco nepototo

No to byste to pos*ala.U stopičky musí být klíííííd.Hezky potichu a klidně poňoukat "stopa,hledej".Jak psák pochopí o co go,tak jen zdokonalovat a zpřesňovat.Taky jsem byla na posečený louce ,ale už to bylo uschlý a shrabaný,tak byla stopička erste klasse.Hlavně Bordžínka to má nějak dobře geneticky vyvinutý a pak je to radost.Dokonce jsem s ní přešla i asfaltku a šla perfektně(já si na okrajích cesty botou dělám "čáry" v nánosu hlíny,abych měla kontrolu,kde přecházím).

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 22:35
- Nahlásit

Ebony
Amálka roste, roste

Koukám,že má zrovna období,kdy jí roste všechno na střídačku,co?Jednou víc uši,pak nohy......ale je hezká.Snad jí ten pigment vydrží.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 22:40
- Nahlásit

Neessi

No to byste to pos*ala

no sem si myslela taky tak nějak, ale zase na druhou stranu - když začne prasit, co s tím? Já to nijak neřešila, dokohátali jsme se na konec stopy -ani síťka se smraďochem ho nezajímala . Furt spíš čumákoval kde co lítá. Tak jsem mu sdělila, že je debil a že s debilem stopovat nikdá už nebudu (to nikdá mi vydrželo do druhýho dne ). Ale on je odmalička roztěkanec, mám problém ho naučit se soustředit, všecho dělá hrrr /no jakej pán, takovej pes, že jo /. On moc dobře ví, co stopa je - tuhle jsem viděla z lesíka vyběhnout srnu, přesně jsem věděla kudy běží, Ešátor ji neviděl. ale když jsme tam došli, vzal stopu do nosu a šel naprosto přesně-nechala jsem ho jít po stopě delší dobu, abych si to ověřila a pak ho odvolala . Jenže to je srna, to není panička se smraďochem., žeáno . Ale dneska jsem udělala stopu poprvé trošku složitější a dal to. jen jsem ho jednou musela upozornit, že teda stopaaaa, stopičkaaaa. Páč by šel býval radši do vojtěšky za křepelkou

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 22:57
- Nahlásit

PetraK
Páč by šel býval radši do vojtěšky za křepelkou

no je loveckej!Tak mu dej na stopu barvu( určo se dá u řezníka krev koupit,nebo ze syrových vnitřností,třá z hovězích jater) a uvidíš,jak ho to bude zajímat.Služebáka z loveckýho prostě neuděláš

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 23:03
- Nahlásit

Neessi

Služebáka z loveckýho prostě neuděláš

- já vím . Děláme to spíš pro radost - je možný, že se nakonec na tu barvu i dostaneme a nebo budu tahat na vodítku síťku se syrovejma játrama - mimochodem - soused málem upadnul z traktoru, když mě viděl připravovat si stopu - v jedný ruce krabky do filmů -tam mám kousky smraďocha a klacíky a druhou rukou jsëm mezi hnátama táhla vodítko a na konci byla síťka od cibule ( s tím smraďochem), furt jsem se zastavovala a koukala kudy jdu, rozhlížela se - no prostě vypadala jsem jako magor, co mezi nohama venčí síťku vod cibule Takhle blbou pražku eště nikdo nikdá na venkově neviděl

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 23:22
- Nahlásit

PetraK
hele kdy budeš v práci??krzevá ty pangaminy

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 23:23
- Nahlásit

Mucholabka
davidkova renata

tak ta igeliťácká kočka nemá chybku

<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání