| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 19:29
- Nahlásit
jablunka
sem na sebe pyšná!!!
tak je to správně,zdravý sebevědomí lepčí než poplužní dvůr
brezen2008
paní je staršího věku,ale velice příjemná
hm...asi spolužačka..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
se jí zeptám na ročník,ale já tipi na věk nemám,takže tak okolo 45? víc asi nee
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 19:54
- Nahlásit
brezen2008
takže tak okolo 45
tak to je mladší než já
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
za chvíli zase bude operovat doktor Cvach,Blažej a sova
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:46
- Nahlásit
davidkova renata a spol........
Tak zejtra bé LEX!!!!!!!!!
Tímto děkuji fšem co se zapojili a pomáhali hledat.
A na holej pupek slibuju,že dokud jeden ze psů nevodejde za duhovej most,nepříde další. Páč nejsem ani Biluška,ani Ebony!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:48
- Nahlásit
jablunka
zejtra bé LEX
...Luthor???Nebo kerej?????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:50 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Neessi
..Luthor???Nebo kerej?????
Né.....Barker přece.
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/archiv/iobra zek/711
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:53
- Nahlásit
jablunka
Barker přece.
jo šetrhend,tak to jo,to vám schvaluju,pani.Jen mne to nechce pustit na ty stránky útulku.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 20:56
- Nahlásit
jablunka
tak už jsem ho zkoukla- jako Šetrhend nevypadá,ale spíš jako Zorro.Třá bude hodnej,když je vod hřbitova.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:14
- Nahlásit
Čau Lexové, Luthorové, Vinetouové i fšichni ostatní. Sem byla u Pentase, odvezla jsem mu plné auto kytiček a budu dělat pokusy, která přežije . Taky jsme probrali nejnovější metody nasírání sousedů, musím říct, že jsem se značně přiučila a hned ráno některé vyzkouším v praxi Při troše štěstí semetriku klepne pepka a barák vedle nás bude na prodej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:25
- Nahlásit
Biluška
. Taky jsme probrali nejnovější metody nasírání sousedů, musím říct, že jsem se značně přiučila
Ale vokamžitě se podělte!!!!!! Nutné !!!!!
barák vedle nás bude na prodej
hned mi dejte hlášku,koupim to(ale za nějakou slušnou cenu ,tak do 10 000tisíc ) a uděláme z toho kravín a budem konečně v balíku! Esi je tam velkej pozemek,zařídíme si s kolegyní to zahradnictví
jablunka
zejtra bé LEX
to je ten s tim dítětem?Taky mi to nefachá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:31
- Nahlásit
Neessi
Třá bude hodnej,když je vod hřbitova.
Tahle asociace mě nenapadla!
Biluška
Taky jsme probrali nejnovější metody nasírání sousedů, musím říct, že jsem se značně přiučila
Ale vokamžitě se podělte!!!!!!Nutné !!!!!
Sem na tom stejně a i tady bude pjeknej domek volnej!
davidkova renata
to je ten s tim dítětem?
Jj,to je von.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:31
- Nahlásit
zamykám foru bo se se mnou nigdo nebaví
až budete někdo chtít nějakýho psa,taxe na vás taky vyfláknu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:45
- Nahlásit
davidkova renata
Ale vokamžitě se podělte!!!!!!Nutné !!!!!
Paní, to si musíte na zahradě zařídit cvičák. Ale bacha. Těm sousedům totiž nevadí, že ti psi štěkají, ale jim vadí, že jim lidi DÁVAJÍ TY POVELY . Uznala jsem, že je na tom Penťák ještě hůř než já s tím, že ti čoklové maj svý jména
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 21:48
- Nahlásit
Biluška
Těm sousedům totiž nevadí, že ti psi štěkají, ale jim vadí, že jim lidi DÁVAJÍ TY POVELY
Tak u nás by vadilo vobojí,sem tady za blba i pro to,že psovi hážu balónek nebo frisbí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 22:54 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
jablunka
a i tady bude pjeknej domek volnej!
tady asi volnej nebude,páč romulusové jsou odolní,ale už jsem se naučila "hlučet" s nima.Když za pjekného počasí si udělají sešlost ,řvou tam harantíí a mjúzik z magneťáku(bo co to maj),tak začnu cvičit s čubinama a řvu hezky vod plic: ke mněěěěěě!!!!!!!!!,k noze!!!!!apooooooort!!!!!!!ke mněěěěěě!!!!! tááááák je hodnáááááá!!!!!!půůůůůůůůsť!!!!!!!!k nozeeeeee!!!!!!!!lehni!!!!!zůůůůůůůstaň!!!!!!! ......atd a furt kolem dokola.Holky jsou dvě,tak se musí po půl hodině prostřídat a hezky jim zpříjemním svým dobře položeným hlasem hodinku.Nejvíc ztichnou,když houknu "revíííír"a nebo když při odložení střílím z devítky.Vypnou magneťák a zalezou si do baráku.A je klit!
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 04:47
- Nahlásit
Všem dobré ránko,
ta Biluška musí taky všechno prásknout
kdybyste nakoupily kvítí u mne nic by vám nechcípalo
a eště bych nádavkem přidal souseda
von si na štěkot stěžovat nemůže,páč sám má 2 NO
no a naší nabídku ať cvičí s námi nepřijal.Tak v neděli vytáhne aparaturu a pouští nám k tomu muziku.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 06:05
- Nahlásit
dobré ráno všem
jablunka
ani nevíš jak ti vod srdce přeju dalšího hafana
Neessi
paní a nechcete tady za sousedy ukrajince,ti by se vám líbili,furt roznášej drby,i by vám v bytě uklízeli,vobčas vám něco hoděj na balkon,vobčas rozbyjou schránku na dopisy a vobčas se i usmějou stěma zlatejma žubama co maj na horu
a ještě byste je mohla platit pod cenu,bo oni nejsou bohatí
Pentas
tady se muší prásknout všechno,když jsme ta rodina
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 06:11
- Nahlásit
brezen2008
paní a nechcete tady za sousedy ukrajince,ti by se vám líbili,furt roznášej drby,i by vám v bytě uklízeli,vobčas vám něco hoděj na balkon,vobčas rozbyjou schránku na dopisy a vobčas se i usmějou stěma zlatejma žubama co maj na horu
a ještě byste je mohla platit pod cenu,bo oni nejsou bohatí
Nechcííííííí,romulusové mi stačej až až.Jinak taky přeji dobrý ráno
dopíjím kafe a mažu si našlápnout stopičku,včera večer jsem našla hezky posečenou louku ,tak si uděláme dneska pjekně těžkou stopu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 06:14
- Nahlásit
jablunka
to je jistý,že ho nikdo už nebude chtít kluli tomu řetězu,no krásnej je to ti povím,šmudla jeden malej
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 07:01
- Nahlásit
tyjo sem si myslela že sem jediná magor když sem vzhůru v sobotu od šesti ale vono ne to potěší. Takže bý ránko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 07:03 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
davidkova renata
a včera jsem dala poprví to maso aniíž bych to vařila - drůbeží s mrkví a dobrý ,jenom jsem uvařila těstoviny a trochu zeleniny + vločky
takže u mě zas pokrok ku předu
užijte si sobotu podle svého,asi pojedu na vejlet sama se psema
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 07:05
- Nahlásit
borderojd
ale ty jdeš za závod do hellpesa,takže musíš vztávat brzo,ale já normálně vzdtávám okolo 5,45 a když jdu na noční,tak dorazím domů okolo 6,30,takže je to ok
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 07:09
- Nahlásit
simtě vono je to vod devíti by mi stačilo ztát kolem vosmíí, ale je fakt, že sem čtyři roky vztávala ve čtyři hodiny když jsem ještě jezdila do budějc hasportovní gympl a i teď se probouzim často ve čtyři. Největší úlet byl když jsem se jednou v sobotu probudila ve čtyři voblíkla se naházela věci do batohu a že budu ven mamina se mě zděsila co dělám a mě až pak docvaklo že jevíkend
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 07:23
- Nahlásit
Neessi
Nejvíc ztichnou,když houknu "revíííír"a nebo když při odložení střílím z devítky.Vypnou magneťák a zalezou si do baráku.A je klit!
Asi bych cvičila jenom tohle......
Pentas
Tak v neděli vytáhne aparaturu a pouští nám k tomu muziku.
To je ta lepčí varijanta,ten kretééééén vod nás by jezdil po zahradě s kombajnem,nebo traktorem!
brezen2008
no krásnej je to ti povím,šmudla jeden malej
No sem na něj zvjedavá,doufám,že nebude mít tendence ke zdrhání,nebo podhrabávání.....uvidíme.
Brýýýýý ráááánko fšicíííí.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 08:23
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, já tu nejsem, já sem v Holomócu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 13:50
- Nahlásit
jablunka
tak jak jsi dopadla? už je doma,je to šmudla vid?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 13:54
- Nahlásit
Kde ste fšichníííííííííí???????
sem se vrátila ze cvíčáku,dneska Bordžínka přetrhla nové kožené vodítko od Gappay při obranách (tak teď už jen opratě na koně asi,páč ty vodítka nic nevydrží),ale zato byla celá chčasná,páč měla dva figuranty a děěěěěsnou chuť.A to jsem ji ráno unavila na stopách,na který jsem jela docela daleko na kole,takže měla slušně naběháno.
Co je novýho u jablunků?Už dorazil Lex Barker?A s Davídkojc taky ? Tady se čék nic nedoví............
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:51
- Nahlásit
Neessi
Co je novýho u jablunků?Už dorazil Lex Barker?A s Davídkojc taky ? Tady se čék nic nedoví.........
Čekám je každou chvíli a vůbec nevím,gdo fšechno přijede.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:55
- Nahlásit
Neessi
no paní není to žádná sranda,ale ten kámoš coo znám,tak má známeho a ten má dobrmana a normálně sehnali kšíry + dlouhé vodítko jako na koně,od sedláře jakoby na koně
jablunka
tak pak hned napiš co a jak
|