| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:44
- Nahlásit
Terri
Kdyby bylo na mě,tak je tam maximálně 18°C,ale zase se pořádně navlíknu a do rána to tam stejně zadejcháme na 22°C,ale bohužel Štěpán nesnese ani tu nejslabší peřinku,takže oblékáme tílkový body,teplej(flíz)overal a 20°C.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:46
- Nahlásit
Martina
ne fakt dobrý..taky sem se bála ale pohoda
jablunka
ale bohužel Štěpán nesnese ani tu nejslabší peřinku,takže oblékáme tílkový body,teplej(flíz)overal a 20°C.
Vikinka peřinku vydrží ..ale pak se mi odplazí stejně do rohu postýlky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:58
- Nahlásit
sarax
.ale pak se mi odplazí stejně do rohu postýlky
Dneska jsem v 7:30 ráno!!! chytala Štěpána na kraji postele,páč by se jinak odporoučel k zemi! A tím se i vzbudil.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:00
- Nahlásit
jablunka
von spí s tebou??
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:04
- Nahlásit
sarax
já si P taky k sobě beru když mám kojení kole 6 ráno tak už u mě zůstane a to hned spí a kdybych ho dala spátky do postýlky tak už spát nebude
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:14
- Nahlásit
Petra
kdybych ho dala spátky do postýlky tak už spát nebude
jj, jen si ho tak nauč, oni jsou pěkně mazaní.
tak potom nechápu, proč sis nechala psát antikoncepci, když už jednu v posteli máš.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:17
- Nahlásit
tak potom nechápu, proč sis nechala psát antikoncepci, když už jednu v posteli máš.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:18
- Nahlásit
Martina
proč sis nechala psát antikoncepci
Péťa taky nebyl počat v ložnici, on totiž s náma spí i Martínek né teda s náma v posteli a je tam
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:31
- Nahlásit
sarax
von spí s tebou??
No jó,gdyž je Tomáš celej tejden f p.delí,tak je mi ta postel veliká.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:40
- Nahlásit
jablunka
já na tom nevidím nic špatného když ty dětičky spí s náma, všecky zvířátka je mají u sebe v pelíšku jen lidi si vymejšlejí že to tak nemá být
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:47
- Nahlásit
Petra
já na tom nevidím nic špatného
já na tom taky nevidím nic špatného, pokud dítě dokáže pochopit, že za jistých okolností tam spát bude, ale většinou bude spát v postýlce. A to si myslím, že většinou nepochopí, myslím tím ti malí. Pak jsou všichni rozlámaní, pokopaní, hlavně ne vyspalí.
My když jezdili ke tchýni a už tam neměli postýlku, tak malá spávala s námi, pak jsme přijeli domů a málem zbořila barák, když jsme ji dali do postýlky.
Vím třeba, že když je dítko nemocné, tak ho k sobě vezmu ani nemrknu a jsem ráda, že spí a nepláče, ale to jsou ty "jisté okolnosti" jak jsem psala.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:55
- Nahlásit
Martina
napsala jsem to blbě nevím jak se vymáčknout, Martínek taky spal v postýlce a Péťa tam bude spát taky jen si myslím, že to tak klidně může být když to někdo chce. Já si teď Péťu užívám úlně jinak než Martínka, už jsem asi starší tak proto, u Mar jsme mněli pravidla s jídlem s koupáním no prostě se v ším a u Pé to tak není nevím proč ale nějak to nepotřebuju
já na tom nevidím nic špatného -- tohle jsem nemyslela zle
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:09
- Nahlásit
Petra
já na tom nevidím nic špatného -- tohle jsem nemyslela zle
jasně, já taky ne nemusíš to rozebírat. Já jen vím, že se na posteli tří nevyspíme, tak proto se budu snažit malou to neučit, tak jsem to zase myslela já.
Já si teď Péťu užívám úlně jinak
já si Dorotku taky užívám, ale spát s námi v posteli nebude.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:14
- Nahlásit
Petra
taky pravidla nedodržuju..ale celkem jsem malou naučila usínat v posteli,tedka trávím večery s protivným děckem a čekám až zabere v postýlce..páč z naší postele mám já hnuto krční páteří,jak jí uhejbám a tak
Martina
já si Dorotku taky užívám, ale spát s námi v posteli nebude.
mno já jí tedka brala po tom vočkování...ale fakt už na to peču
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:31
- Nahlásit
Martina
Petra
sarax
Tak u nás je to jednoduché.Jediné pravidlo co máme,je,žádná pravidla!!!
Po obědě spí Štepánek pouze v postýlce a jinde by neusnul,ale večer si vezme mazlilku a automaticky si to žene do velké. Nedostatek místa jsme vyřešili tím,že jsme velkou postel přisunuli k bývalé Matýskově posteli,ten teď spí na patrovkách v pokojíčku.
A já jsem dokonce ráda,když se mi jedno začas nastěhujou do velké oba malí kluci,protože tohle období je strašně krátké a já teď jen nostalgicky vzpomínám,jaké to bylo u těch větších.
No a takhle to v ložnici máme.Ale psi mají opravdu svoje vlastní!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:32
- Nahlásit
sarax
z naší postele mám já hnuto krční páteří,jak jí uhejbám a tak
mno já jí tedka brala po tom vočkování
to je přesně to co říkám, byla jsem vždycky rozlámaná, nevyspalá, pokopaná apod., ale zase vím, že nemocné dítko usíná nejlíp u maminečky v pelíšku
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:35
- Nahlásit
jablunka
Jediné pravidlo co máme,je,žádná pravidla!!!
To je nejlpší pravidlo co může být.
Mít dost místa tak tam asi spí malá taky, jenže už takhle máme letiště dost úzké kvůli místu v našem bytečku, tak každá noha navíc je tam prostě navíc.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:40
- Nahlásit
jablunka
tak úplně přesněto máme mi, jen Martínek spí kousek od nás ale taky s náma v ložnici
sarax
prosím tě Vikča ty oči měla hned po propláchnutí dobré? Péťa to má dneska snad ještě horší než to měl,
já už se picnu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:41
- Nahlásit
Petra
nene neměla...dělali jí to dvakrát tuším a po posledním se to hojilo třeba 3 týdny...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 13:44
- Nahlásit
sarax
mám strach i když vítěry mu vyšli v pořádku tak snad to bude dobré, když se to nezlepší tak máme přijet na další průplach za 14dní
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 14:39
- Nahlásit
Díky za teplotu ve vašich ložnicích
No ptám se, protože Malá se taky odkopává a stěhuje a bývá dost studená - nejen ručky. A poslední dvě noci nám nespí skoro vůbec, po hodině pláče, po dvou chce jíst. A nepomáhá dudel. Tak jsem si říkala, jestli jí není zima.
Máme tak 19 st. a spí v dupačkách a košilka + kabátek. Přikrytá je dekou a peřinkou.
Když jí dám k sobě do postele (kojení v 6 ráno jak už tu někdo psal , tak se zahřeje rychle a spí)
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 14:46
- Nahlásit
Terri
Malá se taky odkopává a stěhuje a bývá dost studená
tak jí kup ten spací pytel co?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 14:50
- Nahlásit
Zdar soudružky,
poslyšte, maminy, kdy to na Vás začalo být vidět?
Jsem v patnáctým týdnu a nic moc na sobě nepozoruju, vyjma váhového příbytku cca 2 kg (velmi proměnné) a to tipuju spíš na horní partie.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 14:57
- Nahlásit
Garfield
tak na mě asi hned, protože jsem byla úplně vyblitá z podoby.
to néé, teď vážně, to je různý. Nejdřív to začneš pozorovat v podbříšku, budeš tam mít tak nějak těsnějc. Na někom je to vidět fakt dlouho. Třeba Aňa Geislerová někde psala, že jí vždycky vyskočilo břicho, aby ostatní začali registrovat změnu až v 6 měsíci. No a jelikož já jsem normálně "prostorově výraznější" tak mne potkávali lidi z okolí s kočárkem, že prej vůbec nepostřehli, že budu mít mimi. Asi si zase mysleli, že je to ten můj jojo-efekt.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 15:05
- Nahlásit
Martina
tak jí kup ten spací pytel co?
myslíš normální podzimní fusak z fleesu?
Garfield
na mně snad až v 7 měsíci, jinak jsem prý vypadala, jakobych se víc najedla Ale přibrala jsem 17 kg
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 15:08
- Nahlásit
Garfield
kdy to na Vás začalo být vidět?
Já jsem měla tu kliku,že jsem téměř do konce 7.měsíce mohla nosit celkem běžné oblečení a nikdo by si ničeho nevšiml.Ale to jen u kluků!Taky je fakt,že jsem blila jak alík a za celé těhu přibrala jen 2 kg.Ale s mojí postavou jen dobře,páč nejsem nejštíhlejší. Ale u holky jsem přibrala 12 kg a vidět to na mě bylo snad od 4.měsíce.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 15:09
- Nahlásit
Terri
myslíš normální podzimní fusak z fleesu
myslím něco takového:
http://www.dracek.cz/produkt/spaci-pytel-slon-zele ny-74-80/l710a/
mám něco podobnýho, ne tak drahýho, připravenýho, až to odkopávání nastane u nás, zatím v klidu leží, tak jak jí položím.
Ale rozhodně je to dobrá věc.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 15:09
- Nahlásit
Aha.
No a jak jste na tom byly se sportovníma aktivitama?
Cvičili jste v průběhu celýho těhu a pokud ano, tak jen tak doma, nebo plavali nebo kolo nebo posilka nebo co jste dělali. Mám přebytek energie a mám potřebu si ji někde vybít, ale na koně už se mi nechce. Nedělá mi to dobře.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 15:12
- Nahlásit
jablunka
za celé těhu přibrala jen 2 kg
...to snad není ani možný! To Tě neuvázali ke kapačkám a nekrmili žufánkem rovnou do žaludku?
Mně ta váha kolísá mezi 2-4 kg a když klesne, sestřička už se šklebí, ale já za to nemůžu. Když sežeru 1 kg čerstvé zeleniny a do večera ji skoro vyčůrám, tak to lítá no.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 15:15
- Nahlásit
Garfield
Tak já měla pecháčka,páč fšechny čtyři těhu jsem měla rizikové.U prvního jsem skončila v nemocnici na 2,5 měsíce,u druhého "jen" na měsíc,a u posledních dvou naštěstí stačil jen jeden víkend na kapačkách a domácí klid.
Tagže aktivity 0!
|