Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:42
- Nahlásit

Terri
Kapky ne,ale můžeš spreje,Sterimar a Mar plus,je to mořská voda a v Maru je panthenol na uklidnění sliznice.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:06 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

jj Sterimar dávám i Vikině...celkem v pohodě..když byla rýmička fakt hodně dostala Otrivin vono to přejde brzo
jablunka
karotenovej nosík je fakt žůžo...nejvíce vidět na fotkách
blanulinka1
ale i v Práglu se to říká
Petra
nestraš..ještě sama nejí
Terri
jj já vlastně když jsem "dokojovala" a omarodila tak to rozhodlo...páč to nebylo nic co by šlo při kojení na takovej nářeztakže sem vlastně odstavila díky lékům,i když doktorka mi to doporučila už před tím
Martina
hele to bud ráda že jste neočkovaly..to by bylo horší...

my máme zas nějakou reakci po očkování...tvrdá bulka na zadku a průjem..fakt mě to dere...prej máme počkat...
jo a ještě jedna fotka

holčičky

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:18
- Nahlásit

sarax
o a ještě jedna fotka

holčičky

To chce změnu,už ji tady jednou máš!Přece nechceš,abych ťuťuňovala porád u stejný fotky....

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:37
- Nahlásit

Petra
Dorotka je už slečna kolik váží?
Má cca 6 kg, ve třech a půl měsících. Říkám přibírá zhruba půl kg za měsíc, někdy víc někdy míň.

Jinak všem holky díky za info, vždycky jsem z těch nemocí zbytečně vyplesklá, vím, že je to jenom rýma, ale já měla s holkama vždycky u každé rýmy střední ucho, takže se spíš děsím toho, ale to jsem celá já, už předbíhám co by, kdyby.

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:46
- Nahlásit

jablunka
ale klidně
to víš..mám toho moc

tahle tu není??
?

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:53
- Nahlásit

sarax
tahle tu není?
Asi né!Viktorka je opravdovský sluníčko!

Petra
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 12:00
- Nahlásit

sarax
nestraš..ještě sama nejí a neříkej že by nechtěla, jen jí v tom nech se pěkně opatlat a pak nám to sem dej
Martina
předbíhám co by, kdyby.
holka to znám taky pořád maluju čerta na zeď
teď jedeme opět na oční do teď měl atb kapky a nepomohlo to a tak budou asi proplachovat kanálky tak nám dršte palce

abby
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 12:08
- Nahlásit

Martina
sarax

Krásné holčičky máte

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 13:11 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
jo ten sprej s mořskou vodou , to mně nenapadlo a lékárnice asi též ne. Se příště přihlásím. Hlavně aby to nechytla Malá.
Add kojení - máš pravdu, zásah vnějšího faktoru je v tomhle případě nejlepší Já doufám, že mi za ty dva zbývající měsíce nevypadají všecky vlasy, už jsem se ostříhala na skorokrátko, ale je to furt síla. Ale tchýňka už se těší, jak bude dělat mrkvičku a polívčičky
Martina
Taky se nedivím, že máš strach. Já též. Navíc to počasí...

Malá se zrovna pokouší převrátit - končí na boku, strčí si prsty do krku a diví se, že se dáví.

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 13:38
- Nahlásit

Tak jsem přišla z lékárny, koupila ten stérimar ptám se něco na hlavu, v žádném případě prý brufen, jen mi vychválila homeopatika a to neo-cephyl, tak jsem to vzala a doma čtu leták a je tam napsáno, že kojící ženy by to měly užívat jen na doporučení lékaře, tak ať už se jdou všichni vycpat. To jsou rady to je síla a věřím tomu, že kdybych přišla do jiné lékárny tak mi vychválí něco jiného. Tak teď nevím.

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 13:40
- Nahlásit

Terri
strčí si prsty do krku a diví se, že se dáví
to znám, Dorotka zase objevila kouzlo palečku. Vyplivne cumel a už tam má nacpanej palec, kdyby jen palec, kolikrát půl pěstičky jak jí chutná.
sarax
Viktorka má kláááááásnej dudlík, móóc jí sluší.

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 13:41
- Nahlásit

Martina
Já byla ve dvou lékárnách a u 1 lékařky. Ten brufen (ale myslím tím Ibalgin) mi dávali už v porodnici na bolest. Taky se může prý Paralen.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 13:42
- Nahlásit

super fotečky ... se těším na další, je to takové rozjasnění ošklivých dní

S těma rýmama..... zkuste obyčejné napařování nad teplou vodou se solí popř. s bylinkama, docela dobře to zabírá na spuštění rýmy a na bolest hlavy

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 13:51 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

brut
se těším na další, je to takové rozjasnění ošklivých dní
jedině, že bych ti poslala sebe s odřeným rypáčkem. Ale to by se asi ještě víc zatáhlo než rozjasnilo.

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 13:54
- Nahlásit

Jo o těhle výhodách kojení nikde nepíšou

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:00
- Nahlásit

Terri
Jo o těhle výhodách kojení nikde nepíšou
to je fakt. Můj kolega by řekl, já všechno léčím slivovicí a už jsem 5 let neměl neschopenku. Že bych si dala? Ale to by mě pak ta hlava jen netřeštila, ale mohla by mi i prasknout.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:06
- Nahlásit

Martina
bych zrovna tak mohla poslat svojí.... už přes týden mám zánět trojklannýho nervu ...hubu mám z půlky nateklou, jedno oko taky a ještě mi v něm cuká. Zatím mi nezabírá vůbec nic a tak na noc praktikuju metodu isdpch, jenže v menší míře

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:20
- Nahlásit

Terri
tchýňka už se těší, jak bude dělat mrkvičku a polívčičky
tak to jí zatrhneš hnedka ne??koukalas na Testoviny v létě...fakt není zdravější dětem navařit...ale aspon do určitýho věkumusím i pochválit jak je to rychlý ohřejem a krmíme. a moc to chutná
Martina
dudlík je bezva..máme ještě fialovej jsou od Mamu a dobrý

na bplest jsem dlabala když už Panadol..v porodnici jsem dostala i Algifen..to jen na okraj...na bolesti po tom roztrženým hrdle

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:23
- Nahlásit

sarax
na bplest jsem dlabala když už Panadol
to mi teď řekl můj doktor, prej s homeopatikama jako bez nich, takže zase jeden odpůrce, prej si v klidu ten panadol můžu dát,
zatím neberu nic, nejsem nějaká sračka abych tu plakala s rýmičkou, klidně bych to stáhla z dětiček na sebe, kdyby to šlo, aby prdelky nemarodily.

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:55
- Nahlásit

brut
praktikuju metodu isdpch
to jsem se ještě chtěla zeptat, a to je jako co za metodu? Určitě taky něco s chlastem co?

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:00
- Nahlásit

sarax
tak to jí zatrhneš hnedka ne??koukalas na Testoviny v létě...fakt není zdravější dětem navařit...ale aspon do určitýho věkumusím i pochválit jak je to rychlý ohřejem a krmíme. a moc to chutná
Nedívala, tam bylo že koupené je lepší??
Já zas četla v knihách, že jedině vařit, koupené jen na výlety...

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:05
- Nahlásit

Terri
Já zas četla v knihách, že jedině vařit, koupené jen na výlety...

mno mě přišlo logické že když uvaříš tak poměr vápníku,sodíku a podobnejch věcí neodhadneš..a je to prej mooc důležitý,moje doktorka řekla že její názor je dávat těm mimi kupovaný...páč když někdo uvaří polívku a bude jíšková těžko bezlepková,pokud se to tím směrem nesměřuje..a jsou věci který do roka prej maj bejt úplně dle pravidel...jako i psy krmíme superprémivkama do roka minimálně a tak
a ty testoviny se snad dají najít v archívu čt1 tuším...prostě kupujem a spokojenost...jako se neboj..toho vaření ještě bude na 50 let :

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:10
- Nahlásit

jeden k tomu kojení:

Doktor prohlíží novorozence a povídá."To dítě je dost hubené.
# # Čím jej krmíte?"
# # "No mateřským mlékem."
# # "Ukažte mi prosím prsa."
# # Doktor dlouze prohmatává pěkné poprsí držící ženě a pak povídá.
# # "Ale vždyť vy nemáte vůbec žádné mléko."
# # "A měla bych? Já jsem jeho teta."

brut
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:13
- Nahlásit

Martina
jsem se ještě chtěla zeptat, a to je jako co za metodu? Určitě taky něco s chlastem co?
jj, s chlastem..... já piju normálně jen víno a to ještě v nini množství, ale teď si dávám malinkato slivovičky na otupení bolestí....nevím, jestli to funguje, ale mně se pak chce hrozně spát a je mi celkem jedno, kde usnu

sarax
mno, kamarádka má bezlepkovou dietku a její mrně taky, jedna z věcí, které nesmí, tak jsou kupované bašty. Vše si musí vařit pro prcka doma. Takže zase až tak bych to neviděla jako obr pozitivum. Pokud někdo chce vařit, tak ať vaří ...to je stejné jako s krmením psů

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:14
- Nahlásit

sarax
no právě jen aby to nebylo něco alá granule versus maso V tý knize zas bylo, že přestože jsou kupované už na dobré úrovni, stejně tam jsou konzervanty a cosik a není nad domácí uvařenou zeleninovou polívku
Njo no, uvidím až k tomu dojdu.
vaření ještě bude na 50 let
To rozhodně

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:16
- Nahlásit

brut
mně se pak chce hrozně spát a je mi celkem jedno, kde usnu
no nejhorší by bylo usnout v práci, jinak to neřeš.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:21
- Nahlásit

Martina
no nejhorší by bylo usnout v práci, jinak to neřeš.
já jsem doma

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:21
- Nahlásit

brut
které nesmí, tak jsou kupované bašty
to celkem nechápu..to co kupujem lepek neobsahuje..takže tak...
Pokud někdo chce vařit, tak ať vaří .
se snažím vysvětlit že poměr těch věcí co sem psala je dost důležitej hlavně do roka..a když uvaříš neodhadneš...
Terri
, stejně tam jsou konzervanty a cosik a není nad domácí uvařenou
najdi si ty testoviny..fakt...jako s obsahem jsem spokojená..neobsahuje to nic co by se mi nelíbilo...jsem si jistá že když budu vařit neudělám to tak aby to mělo tolik toho čeho m á..a argumenty že my vyrostly taky na vařeným mi jsou volný taky dřív nebyly takový léky a prášky na praní a vím já co..když to je..sem s tím...doktorku mám rozumnou..nikdy mě za skoro 10 let nezklamala..nemám důvod nevěřit..

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:23
- Nahlásit

sarax
najdi si ty testoviny
bylo to jak testovali ty výživy? Nejlíp vyšel tuším sunárek, že jsem se divila, že hami a hipp nic moc, je to ono?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:26
- Nahlásit

sarax
se snažím vysvětlit že poměr těch věcí co sem psala je dost důležitej hlavně do roka..a když uvaříš neodhadneš...
si zase až tak nemyslím, za nás a našich velkejch dětí se taky vařilo a problémy nemáme....takže zase až tak hrozný to není. Fakt mi to přijde stejné jako u psů.... lobing firem je zkrátka velikánskej

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání