| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:00
- Nahlásit
brut
za nás a našich velkejch dětí se taky vařilo a problémy nemáme..
mno to jsem zrovna psala že..pokud můžu dát to co potřebuje tak proš ne??za nás se dělalo věcí a pokud by jsmje s toho vycházeli tak se nikam nepohnem..a že nemáme problémy???jak to víš??když budu rejpavá každá z nás má nějaké problémy..ty víš jistě že základ není někde tam?
tím já si jistá nejsem..
Martina
Nejlíp vyšel tuším sunárek, že jsem se divila, že hami a hipp nic moc, je to ono?
je to ono..Hami vyšlo taky velmi dobře a od Hippu neprošel jeden příkrm a na stránkách Hippu pak bylo něco jakože další testy prokázaly že je také v pořádku,byla to chyba prý...
je to tady
http://www.ceskatelevize.cz/program/testoviny/sekc e2/?&from=10&idp=10095706689&sekce=2#coment
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:01
- Nahlásit
brut
hele jak říkám..zvlhčený ubrousky,vibrační křesílka...výběr různých mlík... a další a další věci
btw:ta Rudná doufám platí????
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:26
- Nahlásit
sarax
díky, že sis dala tu práci a vyhledala to. Tak tohle jsem teda viděla, ale nebylo to to co jsem myslela, tak jsem musela vidět ještě něco a tam byla taková ta ženská, tuším Iva z ČOIky jak se jmenuje, jak testujou různé spotřebiče atd.
Neměla bych to sice psát, ale já moc ráda nevařím, vařím jen že musím, ale žádnou zálibu v tom teda nevidím , tudíž pro mě je tohle lepší řešení, sice je to docela drahý. Jsem připravená na to, že budu kupovat i vařit.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:33
- Nahlásit
Martina
í, sice je to docela drahý. Jsem připravená na to, že budu kupovat i vařit.
zatím dáváme kupovaný.....až později přidám třeba bramboru a tak..po tom roce to budu kombinovat...ale zatím pohoda...
a za další..když to vezmu kolem a kolem..pkud jsem vařila dětem bylo vše z domácích zdrojů...včetně masa....zdroje teda už nemám a kupovat ty zeleniny a masa v krámě a myslet že je to fajn
takže zůstávám u tohohle zatím
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:09 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
brut
Fakt mi to přijde stejné jako u psů.... lobing firem je zkrátka velikánskej
souhlasim s tebou...a je to taky o mnohem jednodussi..stejne jako krmit psa granulema
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:49
- Nahlásit
holky tak jsme byli na tom očním bylo to strašný Péťa strašně plakal a tekla mu z očiček krev, jezdili jsme i s Martínkem a už jsem to zapoměla je to děsný nikomu to nepřeju. Chudinka co už všechno zažil za tak malou chvilku co ho máme
jinak tu píšete o papání pro dětičky, jak píše sarax taky jsem to nejdřív dávala samotný a až trošku povirostou tak se přidává brambora nebo rýže i maso, zelenina. Určo je to zdravšjší než kupovat všechno v krámě vyhnaný hnojivama
Já teda doma domácí mám ale né všechno
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:04
- Nahlásit
sarax
včera jsem byla na té gyndě a mám antikoncepci Cerazete
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:23
- Nahlásit
Petra
bylo to strašný Péťa strašně plakal a tekla mu z očiček krev
jéé chudáček malej, pohlaď ho za nás prdelku. Mě to taky vždycky rve srdce s těma dětičkama, když jim nějak nemůžeme pomoct a musí si to chudinky vytrpět sami.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 19:49
- Nahlásit
Petra
ta je dobrá
chudinka maličkej....já na tom byla přece s Vikinkou a fakt je to nic moc tak to snad bude dobrý....
s tím krmením fakt souhlasím..prostě těžko koupím něco co bude fakt OK
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:10
- Nahlásit
sarax
dík za Těstoviny Jsem zvědavá co tam bude.
Petra
Chudáček.
A to se nedává ani nějaké místní umrtvení?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:14
- Nahlásit
Terri
nedělá..se tam narve taková"jehla" a protáhne
na testoviny e mrkni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:30
- Nahlásit
sarax
že nemáme problémy???jak to víš??když budu rejpavá každá z nás má nějaké problémy..ty víš jistě že základ není někde tam?
tím já si jistá nejsem..
já mám problémy odjinud... to víš ...... ale jak říkám, každý ať si dělá po svým. Já zase až tak moc těm Hami, atd. nevěřím, takže bych klidně vařila.
Co se týká vibračních křesílek, ubrousků atd., tak tam bych byla jak vy
btw:ta Rudná doufám platí????
taky doufám, že se nic nesemele a odjedeme v klídku v pátek dopoledne. Jen musím doléčit ten zánět, abych tam mohla ven a neseděla celou dobu zavřená
Petra
dej za mně Péťovi pusinku a doufám, že už bude v pořádku.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:32
- Nahlásit
sarax
nedělá..se tam narve taková"jehla" a protáhne
já to znám od psa - a tam mi to přišlo teda drastické tak co pak u mimi..
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 20:47
- Nahlásit
holky děkuji za Péťu všechno jsem mu to od vás vyřídila, teď usnul dneska jsem ho koupala dýl po tom zákroku hodně spinkal tak to máme dneska posunuté
sarax
nejhorší na tom je že mám strach abych tam s Peťou nejezdila tak dlouho jako s Martínkem
brut
a kdy přijedeš k nám?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 21:09
- Nahlásit
Petra
hned jak to bude možné .... nejdřív musím být 100% fit, abych ti domů něco nepřitáhla.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 21:12
- Nahlásit
brut
ok
sousedovi by to určitě nevadilo až to uvidíš tak budeš vědět čemu se směju
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 22:45
- Nahlásit
brut
Já zase až tak moc těm Hami, atd. nevěřím, takže bych klidně vařila.
mno já jim zas věřím...ty vyhnojený a vyhnaný zeleniny a masa taky nebudou n ic moc ne??nebo myslíš že jo??tady aspon mám nějaký atesty
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 09:39
- Nahlásit
Petra
jsem zvědavá
sarax
no a kde máš jistotu, že nepoužívají taky vyhnojenou a vyhnanou zeleninu?
tady aspon mám nějaký atesty
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:37
- Nahlásit
mám jeden dotázek, používáte u dětiček tu odsávačku hlenů baby-vac připojitelnou na vysavač? Někdo totiž říká, že je to dobrý,někdo, že se tím dětem ničí sliznice v nosíku tak nevím. Já mám jen tu obyč a s tou mi to teda moc nejde.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:45
- Nahlásit
brut
no a kde máš jistotu, že nepoužívají taky vyhnojenou a vyhnanou zeleninu?
Tak tady ta jistota je,na tohle už se teď dává ku.evskej pozor!
Štěpán už sní fšechno,ale kolikrát vezmu zavděk lahvičkou taky,když se mi nechce vařit.A jemu to naštěstí pořád chutná. Já jsem na tom opačně,mě dělá problém oblíznout lžičku!
Martina
Já mám jen tu obyč
My používali na fšechny děti tu obyč se sběrnou nádobkou a v pohodě.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 10:55
- Nahlásit
holky, jak se nauci dite kousat??
muj synovec ma predni zoubky nahore i dole, je mu rok a pul, ale porad ji uplne mixovane jidlo na kasi...pry se jinak dusi a neumi to...protoze nema stolicky...muze mi to nekdo jentak pro zajimavost objasnit :-p
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:00
- Nahlásit
Orry
já nikdy moc nemixovala, jen malinkatejm miminům, pak jsem jen tak rozmačkávala vidličkou, právě aby tam trošku kousky byly. Teď nevím jak ho to naučit, on už si na to zvykl, že tam ty kousky nejsou a dělá mu to asi problém.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:03
- Nahlásit
Martina
no oni ho to pry zacnou ucit az bude mit ty stolicky
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:07
- Nahlásit
Orry
no to je podle mě blbost. Ještě jsme se s manželem vždycky smáli, když holky měly jen ty čtyři zuby proti sobě, jak tam to jídlo honily na přední zuby, aby to mohly rozkousat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:10
- Nahlásit
Martina
používáte u dětiček tu odsávačku hlenů baby-vac připojitelnou na vysavač? Někdo totiž říká, že je to dobrý,někdo, že se tím dětem ničí sliznice v nosíku
jak by se zničila??to se přiloží jen na kraj nosu a tah není nijak velkej..a odsává to poměrně o dost líp jak ta klasická...mám obě a fakt je to super...
Martina
Orry
já teda koukám i v tom kupovaným sou kousky...a dostává sušenky a kukuřičný křupky a ty kouše
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:15
- Nahlásit
Holky, kolik máte asi stupňů v ložnici (jako předpokládám, že tam s vámi malí spí)? A čím je přikrýváte, kolik vrstev a co oblečení?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:16
- Nahlásit
sarax
jak by se zničila??
to taky přesně nevím, ale švagrová někde vyčetla (ona docela dost čte ), že prej je to na tu sliznici dost násilný či co.
před chvilkou jsem tu odsávačku objednala přes net, protože tady v místních lékárnách na mě koukají jak kdybych chtěla talíř pro ufona.
já teda koukám
no já právě taky, dáváta dítěti stravu a v ní kousky až mu dorostou stoličky, to taky slyším prvně.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:20
- Nahlásit
Terri
stupňů dost málo...nevím v noci kolem 20 když je velká zima zavřu balkon...normálka má pyžamo..bud overal nebo dvoudílný,nebo kabátek a dupačky a na přikrytí dětskou deku povlečenou
Martina
že prej je to na tu sliznici dost násilný či co.
ale to nemá bejt jak..opravdu..to se nasadí jen na krajíček nosa a tlak zkusíš na ruce..je to šetrný a super...doporučuju odsaje to i z paty
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:20
- Nahlásit
Terri
Holky, kolik máte asi stupňů v ložnici (jako předpokládám, že tam s vámi malí spí)? A čím je přikrýváte, kolik vrstev a co oblečení?
tak u nás se to pohybuje od 20 do 22°C, přikrývám takovou prošívanou dekou a oblékám bodíčko, přes to něco s dlouhým rukávem a dupačky. Ale kdybych to měla regulovat podle Dorotky, tak máme doma 30 stupňů a ona na sobě kombinézu. I když je teploučká, tak ruce má ledový. Bude asi po prababičce, ta by měla studený ruce i na rozpálený plechový střeše.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 11:22
- Nahlásit
sarax
odsaje to i z paty
právě, mám strach, abych jí nevysála mozeček. , to ne, viděla jsem jí v akci, jen jsem chtěla slyšet názor někoho jinýho než mé sečtělé švagrové.
|