Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:20
- Nahlásit

Garfield
mno mi dávali jednorázovky a taky jsme s plenama skončili nooo..u Míši hodně brzo..ale tý sem to urychlila nandáním punčoch na holý tělo..vona fakt mokro nerada..ale Pepa jakože "pomalejší"chlap,kterej chodil až kolem roka a půl byl tak nějak kolem začátku chození přes den bez plen taky...
moje doktorka na tohle říkala že jsme tak zděšený američanama který nechaj pleny i v 5 letech že bychom rádi aby naše děti v roce chodily na nočník,mluvily a samy jedly..něco na tom je..prostě každý dítě je jiný a v klídku to zmákne...nám to stejně začlo zapalovat spolu s tím pochopením co je ee a tak Viktorka se na nočník už i vyčůrala a vykakala ale nehrotím to...ještě neví..je to o náhodě,když přebaluju a je suchá jdem to zkusit

Orry
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:22
- Nahlásit

Garfield

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:26
- Nahlásit

Garfield
i když s tím čumákem to asi zkusím
nejhorší je když vidím že kadí a křičím at toho nechá ale stejně než rozbalíme je pozdě

máme děsnej průjem...doktorka na to pravila že by bylo fajn omezit mlíko...mno...je prej Nutrilon low lacton nebo co...neznáte to někdo??se bojím dát jiný mlíko než dáváme aby ho pak nechtěla napořád..a prej že se může Smecta...tak jdem válčit
spotřeba plen rapidně vzrostla a spotřeba vody taky

joo a dneska nám dorazila nová autosedačka,tak jsem nadšená..koupily jsme Britax-Romer..prej jedny z nejlepších a ana netu za super cenu...a je od 9 do 36 kilotakže vydrží už nafurt.)

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:27
- Nahlásit

Martina
Petra
Hovínka jsou taky zabarvená podle toho co jíte vy.

Garfield
Já myslím, že na to jdou matky špatně. Kdyby vzali dítě za kůži na krku a vymáchali mu čumák v nadílce a novinama plácli po prdeli a pak vyhodili ven na trávník, určo by to umělo ještě než by se naučilo sedět
Myslíš,že na to není v roce a půl pozdě???

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:27
- Nahlásit

Dnes v obchodě byla paní s malým dítětem. Dítě řvalo, vztekalo se a když míjeli oddělení hraček, dostalo epileptický záchvat ukazujíce na nějakou ptákovinu z onoho oddělení a maminka do zblbnutí opakovala, že včera koupili hračku, dnes nic nedostane. Dítě řvalo tak, že zboží vypadávalo z regálu, tak mu vložila do ruky rohlík.
Rudé oteklé dítě si kouslo.
Třísklo s nakouslým rohlíkem a o zem a řvalo ještě víc.
Matka rohlík vzala, hodila do sáčku a z košíku dala dítěti druhý rohlík.
Dítě své číslo zopakovalo.

Na to už jsem neměla nervy a říkala si, že bych mu žádnej druhej rohlík nedala, nýbrž bych mu ten ze země hodila doma do misky (nejlépe někým pošlapaný) a žádné další granule by už nedostalo, dokud by ho nesnědlo.
A ještě bych ho pohonila s nějakým klacíkem, aby bylo hodně vyhládlé.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:30
- Nahlásit

sarax
http://www.lekarna.cz/nutrolin-b-sirup-60ml/
Tohle používáme na průjmíky my.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:09
- Nahlásit

Garfield
mno tak mě tohle uměla moooc hezky předvádět Míša...a já za nelibých pohledů přítomných důchodkyň dítě chytla za flígr a lehce seřezala a byl klid..toto číslo zopakovala jen párkrát a pak dala pokoj Pepík to nedělal nikdy
jablunka
Myslíš,že na to není v roce a půl pozdě???

hele doktorka tam není...řekla Smectu..nevíš jestli se dá tenhle sirup kombinovat??ono u malejch vysadit mlíčný výrobky moc nejde..jako místo dopoledního jogurtu sem sala přesnídávku..nakoupím asi mrkvový..ale mlíko mít musí no...ten Nutrolin dáváš i s mlíkem???jakože ho nevysadíš?

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:10
- Nahlásit

jablunka
počkej ale já nic zelenýho nejím

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:15
- Nahlásit

něco sem našla o té zelené barvě
http://www.kojeni.net/databaze.php?mc=60

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:22 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

sarax
.nevíš jestli se dá tenhle sirup kombinovat??ono u malejch vysadit mlíčný výrobky moc nejde..jako místo dopoledního jogurtu sem sala přesnídávku..nakoupím asi mrkvový..ale mlíko mít musí no...ten Nutrolin dáváš i s mlíkem???jakože ho nevysadíš?
Pořád mlíko pijeme,ráno a večer 300ml a Nutrolin jsme dávali i při kojení i při umělým mlíku.Nedokážu si představit,že by na noc a ráno mladej nedostal mlíko,to by bylo na provaz!

Jo a tom kombinování nic nevím,ale v lékárně ti to určitě řeknou.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:29
- Nahlásit

jablunka
ráno a večer 300ml
fakt???my máme ráno 240,v poledne 180 a večer 270...
se v lékárně zeptám....ale mám mooc velkou radost
jako víš že za 14 dní bychom se jako možná stavili??

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:30
- Nahlásit

Garfield
dítě za kůži na krku a vymáchali mu čumák v nadílce a novinama plácli po prdeli a pak vyhodili ven na trávník
to je dobrá metoda, tak až bude Dorotce rok a kousek, tak to vyzkoušíme.
sarax
je od 9 do 36 kilotakže vydrží už nafurt.)
kámoška by řekla, nám vydrží do maturity, jestli bude kluk takovej chcípáček pořád. V pátý třídě má cca 20 kg.

k tomu vztekání: holky se taky nevztekaly, ale zažila jsem jednoho kloučka, jak vzteklinou mlátí hlavou do železného plotu a nebyl to moc pěkný pohled. No, snad mě tohle taky nečeká.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:34
- Nahlásit

Martina
V pátý třídě má cca 20 kg.
to vidět nechci...mám rachitika co m á v 6 40 kilo..je teda dlouhej..a příjde mi dooost hubenej
ale ta sedačka je fakt super...oni prej jen samotný podpedelníky nejsou moc dobrý???a tohle je kompromis

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:37
- Nahlásit

sarax
tan kluk je s naší Šárkou, ta je o hlavu a půl větší, ramena jak rampa, no prostě kluk vypadá jak kdyby měl jít do první třídy a to fakt nekecám. Je po tatínkovi, ten jezdil do ozdravoven, jakej byl chcípáček a jak to dohnal, teď má přes metrák.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:37
- Nahlásit

sarax
fakt???my máme ráno 240,v poledne 180 a večer 270...
Jenže on se potom ještě v klidu nasnídá a před tím navečeří.Nezapomeň,že už jí naprosto všechno.Teda nejí,ale žere!
No já už s tím 23.-25.11.počítám!

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:39
- Nahlásit

jablunka
počkiiii...my budem jen jednu noc pokud se vlezem...asi jako 24 po cvičáku vyrazíme a bude

a copak má brouček k snídani??my teda v poledne máme jídlo a pak mlíko...ale ráno jen mlíko a večer kaši a pak tak za hodinku mlíko

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:51
- Nahlásit

sarax
Do bulloidního srazu mrk mrk, prosím.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 12:57
- Nahlásit

sarax
počkiiii...my budem jen jednu noc pokud se vlezem...asi jako 24 po cvičáku vyrazíme a bude
Ale to víš,že vlezete,ještě máme kotelnu a sklípek!!!
Hlavně přijeďte,je jedno jestli jen na chvilku,my se moc těšíme!

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:14 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

sarax
a copak má brouček k snídani?
Na to sem ti zapoměla odepsat!
Cokoliv jí někdo druhej,ale normálně mu nakrájím třeba chleba se sýrem na kostičky.

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 15:14
- Nahlásit

holky kde jste? právě jsem se vrátila z venku, fuj tam je tak hnusně zima a moc fouká vítr tak jsem dala prcka na verandu

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 15:18
- Nahlásit

Martina
mno tak to třá chlapec taky dožene
jablunka
njn von hezky papinká
ti mě dere jak dělá Vikina ham ham na všechno co u nás vidí
Petra
no my jsme doma

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 15:33
- Nahlásit

holky koukaly jste na ten odkaz co jsem sem vložila? je to docela zajímaví

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 16:14
- Nahlásit

Petra
koukala jsem na to, něco na tom asi bude, protože, když si to vezmu zpětně, tak poslední dobou jí musím dát cvaknout i z druhého prsu a tudíž teda hodně předního mléka. Předtím jsem to zvládala, že jsem kojila z jednoho a další z druhého, tak to měla ta krásná míchaná vajíčka.

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 16:20
- Nahlásit

Martina
já taky teď poslední dobou musím přilepšovat z obou ale vyčetla jsem tam že je to v pořádku i to kojení z obou prsů no a nakonec přece bych ho mrňouska nenechala plakat a nenutila mu jen jedno že jo

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 16:22
- Nahlásit

Petra
já taky teď poslední dobou musím přilepšovat z obou
Jo teď si uvědomuju, že jsem to napsala blbě. Ty mu musíš dávat cvaknout z obou, aby neměl hlad a já z obou, aby mi to druhý neprasklo do dalšího kojení, mám mlíka, že bych mohla kojit vodníky z mostu.

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 16:48
- Nahlásit

Martina
no já si ho tak naučila protože mám stejný problém jako ty, mám mlíka moc, no a od tý doby co se mi tak moc nalévají tak ho přikládádm k oboum a teď si to už vyžaduje

že bych mohla kojit vodníky z mostu to je krásný to sem nikdy neslyšela

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 17:52
- Nahlásit

zapoměla jsem vám říc že už mi dorazilo sedátko, jsme s ním moc spokojeni Péťa pokřikuje na hračky a líbí se mu rozhled po pokoji

Martina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 19:47 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Dnešní úlovky:

tady u té jako by říkala: jsem nemocná víte jo?

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2007 20:05
- Nahlásit

Martina
no ta je kouzelná,
Péťa právě usnul, Martínek mě přemluvil abych mu dala dárek už dneska že už to nemůže vydržet, a hned šel i za babičkou že by jako taky mohla popřát tak už jsme mu přáli a zustal spát u babičky tak vám holky nevím jstli neviužijem tu novou antikoncepci

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 08:01 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Musím ještě jednu hrací, ta se mi taky líbí. Asi dost otravuju s fotkama co? Tak to máte blbý no.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání