Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:35
- Nahlásit

Syska
Rada od moji babicky- uvarit brambory ve slupce, pak vrouci rozmackat, dat do igelitaku, udelat placku, na to par vrstev uterek ci hadru (zkusit, jak jsou horky pres vrstvy - podrzet si to delsi dobu na kuzi treba na hrudi), a polozit pacientovi na prudusky. Krasne to hreje, dlouho, urychli to vykaslavani a mne to v detstvi na zanety prudusek vzdycky hrozne pomohlo.

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:39
- Nahlásit

Fifi
Děkuji, už jí píšu..

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:27
- Nahlásit

Syska
mi ještě potírali teplým olejem...teplým..ne vroucím...a dělali zábal jakože "pryznic"
Michalka měla první zápal plic když jí byl měsíc..a nic moc...ale tyhle zábaly celkem pomohly

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:30
- Nahlásit

Syska
já měla od známého, myslivce z Vysočiny, sádlo z jezevce...ale pochybuju, že to jen tak sežene...

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:33
- Nahlásit

blanulinka1
ještě se prej dávalo psí sádlo..ovšem to nemůžu doporučit páč nevím a tady ho asi nikdo nedělá

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:34
- Nahlásit

sarax
to sem taky slyšela...Ale o použití v praxi lidma z toho webu dost pochybuju

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:37
- Nahlásit

blanulinka1
sarax
psí sádlo jsme mívali doma,když byla ségra malá......děsně smrdělo, ale pomáhalo ( odkud ho naši měli netuším, nikdy jsem se raději neptala)

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:39
- Nahlásit

sarax
blanulinka1
ještě se prej dávalo psí sádlo..ovšem to nemůžu doporučit páč nevím a tady ho asi nikdo nedělá
to sem taky slyšela...Ale o použití v praxi lidma z toho webu dost pochybuju
Přiznám se,že jsem ho před 16 a půl lety kupovala od jedno zvláštního pána,vzhledem k obtížím,které měl tehdy můj půlroční syn od narození!A pokud můžu soudit,stejnou službu nám udělal i olej nebo obyčejné sádlo!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:39
- Nahlásit

brut
sarax
tak teď doufám, že to co na mě matka plácala byl jezevec

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:43
- Nahlásit

blanulinka1
tak teď doufám, že to co na mě matka plácala byl jezevec

doufej.....

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:45
- Nahlásit

blanulinka1
doufat můžeš

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:50
- Nahlásit

brut
sarax
možná to byl jezevec...ale "domácí, štěkací, hlídací..."

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:55
- Nahlásit

blanulinka1
... takže vlastně jezevčík

abby
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:59
- Nahlásit

blanulinka1

ono záleží,kolik toho sádla bylo.Pokud hodně,tak to byl velkej pes nebo hodně jezevčíků

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:00
- Nahlásit

abby

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:18
- Nahlásit

abby
lahvička od kojenecký výživy...(takže standard...)

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:23
- Nahlásit

blanulinka1
jj, jeden jezevčík to byl, podle té velikosti lahvičky

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:26
- Nahlásit

brut
nééééééé jsem skoro kanibal ... Ale ne, věřím, že to byl jezevec, jelikož jsme současně s lahvičkou toho sádla dostali i vyčiněnou kožku (to jezevčík stopro nebyl, to sem poznala )

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:28
- Nahlásit

blanulinka1
kožka mohla být bůhví jak stará.....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:30
- Nahlásit

brut
hele nekaž mi to jóóóó

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:24
- Nahlásit

blanulinka1
kožku čórli v myslivně na zdi ty woe a tys jim na to skočila! bože, po kem ty seš ségra! ?

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:13 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Zkopírováno z boxeřího fóra!!!
Hola Hola slavte v 10,20 hod se narodila Karolínka Včeláková přepisuji: mám 3,05kg, 48 cm. Mamka to přežila a taťka taky.lol:lol

Já k tomu připojuji obří gratulaci a přeju spokojené rodince první překrásné společné Vánoce!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:18
- Nahlásit

Ano, ano, je to tady!
Hurááááá, sláááááva, Včelička je na světě! Vítej Karolínko!!!
To ti 2 bílí slintáčci budou mít parťačku na hrátky!
Gratuluju Včelko, vím že sem pak zavítáš... i panu otci Čmelákovi samozřejmě! Doufám, že ho nemrzí, že nebude mít onparťáka na motorku... Tak leda pak šup do druhého Čmeldy.
VIVAT Karolínka!

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 11:20
- Nahlásit

Taky posíláme velikou gratulaci, přání všeho nej, nej a taky hodně radosti

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 15:34
- Nahlásit

Taakže
velikananásnká gratulace ke krásné holčičce...vybrali jste nádherný
jméno
Hodně štěstí a lásky do života Vám všem

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 15:50
- Nahlásit

Mar
woe ségra sem tenkrát neuměla ani do tří napočítat...(ale jezevca z lesa sem poznala... ) Ten "strejda" byl myslivec, takže tu kožku čórovat ani nemusel Sem s ním jezdívala (to už sem počítat uměla) na čekačku, na vysokou, černou a tak...

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 18:20
- Nahlásit

Jablunko to je skvělá zpráva. Karolínka se teda narodila dneska? Pochopila jsem to správně?
Supéééééééér, další ženská.
Takže taky moc moc gratuluji a přejeme Karolínce i celé rodince hodně zdravíčka, lásky a prostě všechno všecičko nej nej nej.
Jo a mimiochodem Karolínku mám neteřinku - moc pěkné jméno.
Už se těším na fotečky a myslím, že nejsem sama.
Tak to vypadá, že tu bude nějakou dobu Péťa samotnej chlapák mezi babama. Ještě se pak musím Včelky zeptat, jestli páni doktoři pohlaví trefili nebo bylo překvapení, protože psala, že to věděli, ale neříkali. Tak jsem zvědavá.

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 18:25
- Nahlásit

Martina
protože psala, že to věděli, ale neříkali. Tak jsem zvědavá.
to je fakt sem zapomněla tak šup sem s infem

Chodka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 19:40 - Změnil/a: Chodka
- Nahlásit

sarax
Martina
jestli můžu jsem pověřena drbem a co vím a to určitě tak se páni doktoři trefili.O Karolínce věděli dlouho,ze začátku pro taťku motorkáře zklámání,ale potom už si tak zvykli,že říkala Včelka kdyby to mělo být jinak,že už by to ani nechtěli.
Vím jenom,že ve dvě v noci odjela do porodnice a v 10,20 byla Kája na světě.Docela fofr na první.

P.S Všechny máte kouzelné děti občas se tu mrknu na fotky.Já už jenom vzpomínám jaké to bylo.

Martina
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 19:52
- Nahlásit

Chodka
jé díky za zprávu, já s Včelkou jednou diskutovala u Vás na boxerech a vím, že jsme tam řešili, to že se někdy na tom ultrazvuku doktoři spletou, že pokud to není z plodovky, tak je to pořád padesát na padesát a ona na to napsala, že by byla skoro ráda, kdyby se doktoři spletli, takže já jsem si myslela, že jim doktor řekl, že budou mít kloučka a ona že by chtěla holčičku a teď koukám, že to bylo teda naopak. Vím, že je to taková fráze, hlavně, že je to zdravé ať je to co je to, ale je to tak. Taky jsme s manželem trochu doufali v kloučka, když dvě holčičky máme, ale teď jsme strašně šťastný, že máme zdravou holčičku. Jo a nikde není psáno, že nebude Karolínka prohánět motorku s tátou. A nebo se povede klouček podruhé nebo potřetí nebo počtvrté.
Takže od nás moc Včelku pozravuj.
ještě k tomuhle:
ze začátku pro taťku motorkáře zklámání
to úplně chápu. Já když vylezla z ultrazvuku,kde nám řekl, že na 90 % holčička, tak jsem se na chlapa nemohla ani podívat, bála jsem se jak bude zklamanej, všichni do něj hučeli, jestli "konečně" zadělal na toho kluka apod. a ty řeči mě opravdu pěkně štvaly. Teď je jak král (jak napsala Ola z boxerů), který má tři dcery.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání