Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 19:38
- Nahlásit

Terri
Díky moc,další nášup přijde jistě od sarax co nevidět.

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 19:39
- Nahlásit

Terri
njn Míša byla ja Madona
jablunka
hele!!!!!!!!!!my děkujem
bylo to príma i malý,velký bůůů
jinak máte super nafukovací barák...4 dospělý 6 dětí a 5 psů

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 19:55
- Nahlásit

sarax
Míša byla ja Madona
Dvojitá!!!!!!
bylo to príma i malý,velký bůůů
Jasně a my díky vám poprvé zavítali do místního Sportbaru!!!Ale na další jeho návštěvu počkáme na vás!
jinak máte super nafukovací barák...4 dospělý 6 dětí a 5 psů
Je to neuvěřitelný,kdyby mi to někdo vyprávěl,tak nevěřím!!!

brut
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 20:20
- Nahlásit

jablunka
hezkýýýý

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:03
- Nahlásit

jablunka
sarax
jééé koukám, že jste si návštěvu všichni krásně užili, maminky pokecaly, dětičky si pohrály, pejsánci se trošku pomordovali. (Tý jo už jsem z tý češtiny z těch diktátů tak zmagořená, že to po sobě pořád kontroluju, abych tam neměla hrubky).
Moc krásný fotečky, už se těším na další.
Já se musím zase pochlubit s perníčkama, v sobotu jsme s holkama dělaly hokus pokus. Vedle klasických s cukrovou polevou jsme dělaly plněný bonparama. Možná to děláte. Je to teda ale spíš na ozdobu nebo pro někoho kdo má dobrý zdravý zuby.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 11:13
- Nahlásit

Martina
no totok, to je něco, co u nás nikdá nebude (páč to nesvedu)

AOZ
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 12:03
- Nahlásit

Martina
jste šikovné kuchařky, na něco takového já moc nejsem

sarax
Vikča jako vždy úžasná

Terri
detail Míši je taky moc pěkný, dáváš fotek málo

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 12:16
- Nahlásit

Terri
to je něco, co u nás nikdá nebude
jen neříkej, počkej až přijde Michalka ze školky, že paní učitelka dělala perníčky a že chce taky dělat perníčky a proč my neděláme perníčky a maminko ty neumíš perníčky? Tak tak nějak začalo moje pečení perníčků. To víš kdyby to záleželo na mě tak se na to ani nevyprdnu. Na vánoce bych utřela prach, vyluxovala a Ježíšek by mohl přijít. Jednou jsem na vánoce neumyla okna a Ježíšek taky přišel, tak od tý doby to nějak neřeším.
AOZ
na něco takového já moc nejsem
nebudeš tomu věřit, ale já taky ne.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 13:18
- Nahlásit

Martina
no perníky mám taky napečený jen zdobení děláme až později
máme zatím 2+2 druhy a budem asi končit letos dělám jen to nutný..pak ještě nepečený

brut
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 16:34
- Nahlásit

Martina
sarax
teda vy jste v předstihu, já peču až kolem 10. prosince a perníčky jsem loni dělala 22. večer, naštěstí je máme hned měkké

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 19:16
- Nahlásit

sarax
letos dělám jen to nutný
brut
teda vy jste v předstihu
no právě v předstihu a dělám jen to nutný, proto jsem začala tak brzy, abych jako náhodou nebyla ve skluzu, protože jsem si nějak odvykla jaké to je dělat něco od miminka. Takže letos tu vánoční přípravu vezmu ještě rychleji než obvykle, nevím teda jestli to ještě rychleji jde, no uvidíme.

Dneska jsem byla s Dorotkou na kontrole ve čtyřech měsících. Takže máme za sebou první očkování a váží 6,5 kg, takže teď přibrala za měsíc 90 dkg. Teď možná bude přibírat víc, jelikož kojíme v noci tak 2x, někdy 3x a to mě teda nebavíííí.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 19:44
- Nahlásit

AOZ
detail Míši je taky moc pěkný, dáváš fotek málo
děkujem nějak nestíhám (zmenšova, házet na web..)

Martina
jen neříkej, počkej až přijde Michalka ze školky, že paní učitelka dělala perníčky a že chce taky dělat perníčky a proč my neděláme perníčky a maminko ty neumíš perníčky?
teda vy mně strašíte, první koza bez kozy jako hrady či co a teď perníčky

Dneska jsem byla s Dorotkou na kontrole ve čtyřech měsících. Takže máme za sebou první očkování a váží 6,5 kg, takže teď přibrala za měsíc 90 dkg. Teď možná bude přibírat víc, jelikož kojíme v noci tak 2x, někdy 3x a to mě teda nebavíííí.
Nic si z toho nedělej, my vážíme 6,400 - a za měsíc jsme přibrali jen 100 gramů. Takže - váhu máme v pohodě a to je nejdůležitější
My taky kojíme v noci 2-3 krát Je to síla že? Už jsem se těšila že se vyspím...

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:28
- Nahlásit

Terri
první koza bez kozy jako hrady či co
to byl čáp bez čápa jako hrad bez hradu. Včera jsem jí dávala ten diktát co tak zmastila a opět napsala čápy odpočívaly, sssssem fakt myslela že ji zabim.
My taky kojíme v noci 2-3 krát Je to síla že? Už jsem se těšila že se vyspím...
Já si totiž zvykla, že jsem kojila v noci jen jednou, vždycky vydržela od koupání tak do třech, čtyřech hodin, pak vstávala v osm, jednou to přespala celé, ale teď už vím, že to bylo jen náááhodou.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:43
- Nahlásit

Martina
to byl čáp bez čápa jako hrad bez hradu. Včera jsem jí dávala ten diktát co tak zmastila a opět napsala čápy odpočívaly, sssssem fakt myslela že ji zabim

Já si totiž zvykla, že jsem kojila v noci jen jednou, vždycky vydržela od koupání tak do třech, čtyřech hodin, pak vstávala v osm, jednou to přespala celé, ale teď už vím, že to bylo jen náááhodou
no přesně, my taky tak... kojení jen jednou a dokonce i vícekrát až brzké ranní. A teď zase zpět na 3 hodinové intervaly Njo, rostou nám
Už mám taky jen půl vlasů

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 22:30
- Nahlásit

Terri
Už mám taky jen půl vlasů
tak s tímhle naštěstí problém nemám. Ale švagrová už je z toho taky dost nešťastná, padají jí úplně hrozně, kupuje různé vitamíny a nic nepomáhá. Normálně se jí začínají dělat kouty, řekla jí to i kadeřnice, která si toho všimla a to jí teda dostalo úplně.

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 13:51 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

ahooj holky, nějak nás zlobil internet tak sem tu nabyla.
Máte krásné fotečky.
Potřebovala bych radu od právníka nebo tak něco je tu někdo takoví? Je to ohledně domu já jsem výhradní majitel a chtěla bych se něco ohledně toho zeptat.

Holky Péťa nějak zase često kaká a má to trošku jeko hleny je to možné? a nemá to úplně žlutou barvu je to zrošku tmavší žlutá, nebo mám hned jít k Dr. jinak je v pohodě pěkně spinká i dobře papá

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:00
- Nahlásit

Petra
Péťa nějak zase često kaká a má to trošku jeko hleny je to možné?
A nemá třeba trochu rýmu???Protože se sám nevysmrká a v poloze ležmo mu to stejká do krčku,tak to polyká a je pak jasné,že bude mít častější stolici s hlenem!

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:06
- Nahlásit

jablunka
ahoj no úplně klasickou rýmu nemá ale holuby mu šťourám každý den ale nosánkem dýchá dobře, ale taky mě to napadlo

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:10 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
Ale švagrová už je z toho taky dost nešťastná, padají jí úplně hrozně, kupuje různé vitamíny a nic nepomáhá
Mně taky nic nepomáhá, resp. doktorka říkala, že je to prostě z kojení (i Neessi tu psala totéž) a nic nepomůže, ani vitamíny. Kouty zatím nemám, ale zřídlo to pořádně. Zkrátila jsem to o dobrých 20 čísel a pořádně prostříhala. Padá to po hrstech, po umytí nemluvě Po zemi mám teď víc mojich vlasů než psích chlupů ALe má se to pak spravit....

Včera se Mišanka poprvé otočila sama na bříško! No a to pak byla noc, každou chvíli "vysvobóooď mně, koušu mříže" jak se točila a byla nacpaná nahoru.

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:34
- Nahlásit

Terri
ale pak se to srovná...mě už padaj méně jako fakt
Včera se Mišanka poprvé otočila sama na bříško! No a to pak byla noc, každou chvíli "vysvobóooď mně, koušu mříže" jak se točila a byla nacpaná nahoru.

gratulujeme a ted jí budeš lovit noc noc..my taky máme noční píďalku...
my stojíme bez držení a umíme už ukazovak jak je veliká) a paci paci a papa a ještě různosti

brut
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 14:54
- Nahlásit

Terri
šikulkáááááá

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:01
- Nahlásit

sarax
ale pak se to srovná...mě už padaj méně jako fakt
ještě že tu je pár lidiček v předstihu
a ted jí budeš lovit noc noc
už se opravuju, začala se otáčet i na druý bok (na bříško z něj ještě ne) a dnes se obrátila z bříška na záda!! (aniž by to bylo přepadnutí).
No tak jen teď nevím, když má trávit hodně času na bříšku a umí se otočit zpět, jak to mám zařídit

my stojíme bez držení a umíme už ukazovak jak je veliká) a paci paci a papa a ještě různosti
teda jste šikulky! jen informujte, ať vím, co náš čeká

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:08
- Nahlásit

Terri
zatím mi vlasy nepadají ale jak vím tak to nemine žádnou maminu,
Když už píšete co vaše mimi umí tak píšu taky, Péťa se směje nahlas už se trefí obouma ručičkama do pusinky a osahává hračky na hrazdičce, povídá si a křičí halooooo, jo a neskutečně cáká při koupání

abby
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:39
- Nahlásit

Tak jsem si právě přečetla,že syn Žilkové umřel

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:43
- Nahlásit

abby
taky jsem na to koukala...
je mi jich i jeho líto....

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 16:44
- Nahlásit

brut
děkujém
Petra
pusinky a osahává hračky na hrazdičce, povídá si a křičí halooooo, jo a neskutečně cáká při koupání
šikulky my taky cákáme a tváříme se u toho strašně zamyšleně a důležitě
abby
Já taky 6 měsíců... Kolik má Žilková roků?

abby
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 17:01
- Nahlásit

Terri

45.

Martina
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 17:56
- Nahlásit

sarax
Petra
Terri
to jsou šikulky vaše dětičky. Naše nejoblíbenější zábava je cokoliv cpát do pusinky. Nejradši palec, pak skoro celou pěst a slintáme jak o život. Dřív to dělala třeba před jídlem, když měla hlad, teď i po kojení - šup s pěstičkou do pusy.
syn Žilkové umřel
chudáček malej, to je hrozný, co si vytrpěl on i celá rodina a stejně to takhle špatně skončilo. Holky není nad zdravé dětičky co? No nic, jdu koupat, dneska jdeme dřív, protože je nějaká protivka protivná.

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 18:29
- Nahlásit

holky to je príma když se tady můžeme pochlubit co???
syn Žilkové umřel chudinka, je mi jich moc líto

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:29
- Nahlásit

Ahoj holky, kamarádčina dvouletá Simonka má zánět průdušek a náběh na zápal plic, už dostaly antibiotika a nějaký sirup. Neexistuje třeba nějaký zábal (babská rada), která by prckovi mohla ještě ulevit?

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání