| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 22:47
- Nahlásit
sarax
a hele..jak ti máte nějaký ty repráky na zemi a nějaký video nebo DVD nízko to si užijete ještě chvíli a stěhujete
už jsme se o tom taky bavili, že musíme konečně koupit nábytek na jaro...nebo dřív?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 22:50
- Nahlásit
Moje moje moje...
(podotýkám, že jsem vyfotila a psa k jeho nelibosti vyhnala... )
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:20
- Nahlásit
Terri
mno na jaro možná stačí..ale kdo ví
a proč jsi vyhnala psa??dyt tam nevadil ne??
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 08:44 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
teda holky to je fotek, jedno dítko hezčí než druhé
Terri
taky máme všechno nadosah, Martínka to moc nezajímalo i kytky mohly být ale každé dítko je jiné sem zvědavá jak bude vystěhováno u Péti, dneska jedeme na vážení to jsem zvědavá, už nemáme skoro co na sebe (myslím nového) po M toho je dost, Peťa roste jako z vody. 68 vel.už je mu akorát
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 14:38
- Nahlásit
sarax
Terri
Kráááááááásný holčičky.
Naše prostřední přišla ze školy a opět za tři ze čtvrtletky z češtiny a pětku z diktátu jako bonus. Ptám se jí jak můžeš napsat čápy létaly tvrdé y, podle jakého je to vzoru? Ona na to: čáp bez čápa jako hrad bez hradu. Fakt už si začínám myslet, že si ze mě dělá prdel. Ve čtvrtek je rodičák, už se odmítám rozčilovat ještě ztratím mlíko.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 14:45
- Nahlásit
Martina
Ona na to: čáp bez čápa jako hrad bez hradu.
to je dobrý
to mám skoro se synkem..teda ne tak ale někdy se divím
na rodičák nechod..stejně se jen naštveš
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 14:58
- Nahlásit
tak normálně jsem napsala příspěvek on se odeslal a tady není takže znova
Terri
moc hezká ta druhá fotka je oc hezká je vidět ten rozdíl mezi chlupatcem a miminkem ještě bez vlásků
sarax
druhá fotka je podle mě spíš, hele poceeem, tady je to supr, póď
Martina
si matně vzpomínám jak jsem máti vysvětlovala gramatiku stylem motýlí, motýlá, motýlé..
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 14:58
- Nahlásit
sarax
to je dobrý
no jí to taky připadá hrozně vtipný.
Pořád jsem říkala, už ne další díťátko už jen kvůli té škole, tak teď říkám Dorotce: vizáží seš po Šárce, ale učit se musíš po Verunce (ta má zatím do 7. třídy samé jedničky). Šárka je zase hrozně šikovná doma, vaří se mnou, peče, to Verunka je zase na domácí práce nepoužitelná a to je starší, tak ono potom co je zase lepší. Pořád si říkám jaká bude Dorotka? A jelikož mi bude čtyřicet až půjde do první třídy, tak bude muset být v poho (jak by řekla puberta), nebo by mě taky mohlo jakožto starší matku prvňáčka trefit.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 15:23
- Nahlásit
Holky pěkný fotky, ty děti vám teda rostou, to mně opět utvrdilo v tom že mám zbytečně moc věcí velikosti 56, že to asi ani neužijem. Sem to fakt nedomyslela.
Taky by mně zajímalo když máte ty děti takhle na zemi třeba na těch hracích dekách nebo na těch křesílkách, tak co dělaji vaše psiska, jestli nemaji tendence je olizovat, krást jim hračky nebo na ně sedat, lehat apod. Obávám se že u nás když dám dítě k zemi, tak psi ho budou hned otravovat, si to právě u nás nějak neumim představit.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 15:30
- Nahlásit
Vcelka
co dělaji vaše psiska,
nejvíc otravovala když byla malá doma nová tedka si k ní lehne a olízne jí..nechává jí po sobě prolézat a celkem pohoda...
Martina
nebo by mě taky mohlo jakožto starší matku prvňáčka trefit.
jj jsme na tom podobně...
co se týče učení nehrotím to..zjištuju že každej chce bejt manager a tak..ale aby šli kluci na kominíka to neee,tam prej je zima.
na co budou mít to at dělaj,hlavně kdyby je to bavilo...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 16:24 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
sarax
na co budou mít to at dělaj,hlavně kdyby je to bavilo
jj, tak tak, už to nějak přestávám řešit. Vždycky mě vytočí a pak si říkám, jestli mi to za to stojí. Prej bude kuchařka, bylo mi řečeno, že musí být šikovná, ale může být blbá.
Vcelka
právě u nás nějak neumim představit
to nějak zvládnete neboj, já teda moc radit nemůžu, protože naše čtyřkilová čubinka by jí asi těžko zalehla. Okolo malé prochází, čichne, odejde. Jakmile začne řvát, odchází do pelíšku. Až si říkám, jestli je to normální, že jí ani nějak moc neolizuje apod. Co myslíte? Když třeba kojím v posteli, tak přijde a lehne si úplně natěsno k nám, ale tím všechno mazlení, obtěžování atd. končí je to normální?
jo a takhle vypadá to kojení v posteli
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 17:43
- Nahlásit
sarax
proč jsi vyhnala psa??dyt tam nevadil ne??
Protože jak ležel pod tím a ještě propletený - by stačilo aby šel někdo venku a on pak vyráží jak pako hlídat... a i malé drcnutí je od kolohnáta pro Malou velké...
Tím pádem odpověď i pro Vcelku
Stanovila jsem psovi, že deka od Malé je Malé, takže na tu nechodí, lehá vedle ní (deky), takže na Malou nedosáhne.
Když je v té sedačce, a on k ní příjde, tak je hlídám, on by jí oblízal, to ho nenechávám - jen lehce naznačit, pochválit a má dovoleno drcnout jí do nožičky.
A stejně tak hračky, i když jsou pískací (tudíš lehce zaměnitelné), tak jsou na Malé dece, tudíš nejsou psí.
Kupodivu, pes to fakt chápe - a maximálně přinese svou pískací jakože on má taky a chce si hrát.
čáp bez čápa jako hrad bez hradu.
šmarjá to mně asi taky čeká co?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 01:13
- Nahlásit
Terri
tak Trinitka Vikče hračky nebere..to poznala hned..a ty hračky můžou bejt kdekoliv,neb my je ted s oblibou vyhazujem do dálky
a teda se přiznám že olizovat nechám..sice chvilku ale nechám
Martina
každej pesan je jinej..Trinča někdy celej den Vikču ani nezmerčí pomalu a jindy dělá chůvu
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 09:35
- Nahlásit
Ahoj holky tak jsme včera byly na té váze to by jste neřekly máme 5,45 to už je docela velkej chlap co?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 10:41
- Nahlásit
Všechny fotečky jsou moc hezké, sluší jim to
Martina
s učením mi ani nemluv. Jitka je bez problémů, ta se tak nějak učí sama, ale mladej je na zabití..... a to že je v devítce ho vůbec nebere. Takže jsem rezignovala a čekám s čím přijde, abych mu podepsala. Zatím se zasekl na výtvarce a sportovce... , jenže to má těžce smůlu. No hlavně, že se ve škole dobře baví blbostma druhých
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 10:42
- Nahlásit
Petra
teda, to už je pořádný kus chlapa
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 10:56
- Nahlásit
Petra
tý jo to je macek, Dorotka má něco přes 6 kg a je o dost starší než Péťa. Pěkně roste klouček.
brut
normálně je zajímavý, že každý kdo má více dětí, tak říká, že je každé úplně jiné, ve všem. Mít doma dvě jako je Šárka, tak už mi fakt asi slezly vlasy. Zkusila jsem zakázat televizi, pc a kámošky do odvolání, dokud nezačne nosit lepší známky. Pořád se jí snažím vysvětlit, že když už začne nosit v pátý třídě takhle blbý známky co pak bude dělat v osmičce nebo devítce. Tak mi řekla, že to už asi fakt propadne. Má to prostě úplně někde. Včera zalezla na chvíli do kuchyně, že se jako jde učit a přijde za 10 minut, že už to všechno umí, jestli si může pustit Ulici. Normálně jsem myslela, že ji fakt zabiju. Teď jsem se dozvěděla od kámošky, že včera měli doma všechny sešity na podepsání jako před rodičákem, aby byli rodiče v obraze. No, myslíte, že mi je dala podepsat? Správně, zase se na to vy... Fakt mě brzy trefí.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:01
- Nahlásit
Tak jsem se právě dozvěděla, že moje spolužačka ze střední bude mít mimčo... Termín porodu má 20. 12. ... hezkej vánoční dáreček
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:11
- Nahlásit
Martina
normálně je zajímavý, že každý kdo má více dětí, tak říká, že je každé úplně jiné, ve všem.
Mi to povídej,teď to fláká s holkou,taky je v devítce! Vlastně mi došlo,že gdyž jsem plodila a rodila děti,tak sem vůbec nepřemejšlela nad tím,že jednou budou chodit do školy! Gdybych trochu myslela,zastavila bych se u čísla 1 a né u čtyřky! Ještě,že nejstarší letos najel na poslední rok! Jenže ten předposlední zase v žáří nastupuje,tagže si nevyberu!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:23
- Nahlásit
jablunka
no ani nevíš, jak jsi mě ptěšila, je vidět, že ta škola neleze krkem jenom mně. Tak více takovýchto zpráv.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:34
- Nahlásit
holky i mě leze škola krkem a to je M v druhé.
P roste jako z vody až je mi to líto že to mimi je už skoro pryč a to je mu teprve 8 týdnů, ted 15 mu budou 2 měsíce. Už je sním docela sranda už žvatlá a směje se až s toho začne škytat
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:50
- Nahlásit
http://zpravy.idnes.cz/soutez_test.asp?id=107
K té škole, právě jsem si dělala test českého jazyka, tak si ho zkuste 5. třída
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:56
- Nahlásit
AOZ
no u mě je to jasné, ani si ho nemusím zkoušet, já čj neovládám vůbec, ale to ste si určitě všimly
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:58
- Nahlásit
brut
ahoj jak ti je už se vykurýrovala?
Holky děkuji za pochvalu přírůstku Péti
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:09
- Nahlásit
AOZ
Tak to mám za 24 bodů.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:15
- Nahlásit
jablunka
ja taky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:16
- Nahlásit
jablunka
pěknýýýý to je pašák
mě čeština celkem neva někdy si chybu udělám ale opravím...to taková matika a fyzika..někdy cheeemie...si pamatuje jen :ný natý itý ičitý ičný ový istý ičelý
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:21
- Nahlásit
sarax
a nezapomen ze u 5. muze bejt jak ičný tak ečný
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:23
- Nahlásit