Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 15:55
- Nahlásit

Také chválím fotky, ráda se tu na ně chodím dívat - se hned zvedne nálada

Jinak...kupuju klokanku

Martina
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 19:15
- Nahlásit

sarax
Terri
jak jste to měli s očkováním ve třech měsících? Myslím teda vaše princezny, ne vy, to už by byl nějakej pátek a taky byste si nemusely vzpomenou co? Ne teď váženě. Dorotku mi totiž nenaočkovala, protože nemá zahojený ramínko, ještě v pátek tam měla hnis a zase jí to prasklo, dneska jsem doktorce volala a říkala jsem jí to, protože jdu zítra s malou na kyčle, tak prej za ní ani chodit nemám, když to nemá dobrý, až ve 4 měsících, což je za 14 dní a pochybuji o tom, že to do té doby bude mít dobrý.

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 19:31 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
My v pohodě, protože ramínko dobrý naštěstí. Ale já - když už se ptáš - jsem to tehda v pohodě neměla Takže neporadím Držím tlapy na kyčle, my už je máme za sebou a ok

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 19:44
- Nahlásit

Martina
,y ,ěli děsnou reakci po očkování a to bylo ramínko zahojený..očkujeme hexu až tedka..hojilo se nám to skoro půl roku

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:04 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Tak kyčle má Dorotka v pořádku a už na kontrolu nemusíme, to se mi ulevilo, ale ramínko má teda zase podebraný jen prasknout. Z očkování teda asi nic nebude. Holky byly nachlazený, tak je pořád honím, aby k malé nechodily, že jdeme na očko a nic. No uvidíme za 14 dní.

na týhle fotce to vypadá jako že už má žuby, ale žuby fakt ještě nemáme.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:34
- Nahlásit

Martina
krááásná fotka...usmívá se parádně...fakt kráááásná

AOZ
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:07
- Nahlásit

díváte se některá na sama doma?? já vídám před odpolední když chodím po bytě a připravuju se, dneska mě zaujalo téma kojení. paní říká a tady taková věc, přístroj, je dobrý, ale stojí 800 Kč, tak se schválně podívám a byla to lahvička a z ní asi 3 šňůrky nebo co. Jako jsme překvapená, co všechno člověk potřebuje.

Martina
je to moc hezká holčička

ostatní a co vy vaše dítka, nějaká fota??

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:16
- Nahlásit

AOZ
jen co spojím novej foťák s kompem
ale fotek mám fakt hodně

AOZ
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:21
- Nahlásit

sarax
tak šup šup, jsem tady zaslechla něco o tom, že na nový foťák je dřív jak na boty nebo jak to bylo

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:22
- Nahlásit

AOZ
paní říká a tady taková věc, přístroj, je dobrý, ale stojí 800 Kč, tak se schválně podívám a byla to lahvička a z ní asi 3 šňůrky nebo co. Jako jsme překvapená, co všechno člověk potřebuje.
Nepotřebuje,pokud se normálně tvoří mléko!Do té lahvičky si můžeš dát odstříkané,nebo umělé mléko a ty dvě trubičky přidržuješ u bradavek a dídě saje.Časem se mléko začne tvořit samo a lahvičku nepotřebuješ.Využívají to hodně maminky co adoptují kojence.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:24
- Nahlásit

Martina
Dorotka je úžasná!!!A opravdu to vypadá,jak když se zubí.
sarax
šup,šup,začínám mít absťák!!!!

AOZ
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:30
- Nahlásit

jablunka
propána, takže i když člověk nebyl těhotný, tak tím, že přikládá dítě k prsu a to saje, tak zblbne tělo natolik, že začne dělat mlíko to jsou věci

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 14:37 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

AOZ
tak zblbne tělo natolik, že začne dělat mlíko to jsou věci
Jj,přesně tak!Něgde v mozku ti to sepne,začne se tvořit hormón prolaktin a je to!

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:02
- Nahlásit

jablunka
AOZ
i když člověk nebyl těhotný, tak tím, že přikládá dítě k prsu a to saje, tak zblbne tělo natolik, že začne dělat mlíko
fakt jo? jejda to jsou věci, týý jo co já se tu ještě nedozvím. U chlapů to asi nejde co? Že by za mě občas kojil manžel ne, abych se nemusela z hospody vracet tak brzy.

Jinak Dorotka všem děkuje za pochvalu, teď zrovna chrupe. Venku je tak hnusně, fuj. Chtěla bych usnout a probudit se na jaře. Pro mne, která nelyžuje, nesáňkuje, nebruslí apod. je zima zbytečné období roku.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:11 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Martina
fakt jo? jejda to jsou věci, týý jo co já se tu ještě nedozvím. U chlapů to asi nejde co? Že by za mě občas kojil manžel ne, abych se nemusela z hospody vracet tak brzy.
Asi by ses divila,ale jde i to!Aleto musí chlap trpět jakousi nemocí(jestli to nemoc je),narostou mu i kozy a u některých se spustila i laktace.Kdysi o tom dávali něco na Dicovery.Ale to by spíš věděla Neessi.

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:13
- Nahlásit

jablunka
týý jo, no ale zkoušet to nebudeme, já vlastně zas tak často do tý hospody nechodím

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:21
- Nahlásit

Martina

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:57
- Nahlásit

tak jednu a pak další

AOZ
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 20:59
- Nahlásit

sarax
vidím!!! dávej

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:03
- Nahlásit

AOZ
mno něco taky na pak ne??

Mel
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:14
- Nahlásit

sarax
Martina
ty holky jsou ale božsky vysmátý

AOZ
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:23
- Nahlásit

sarax
Vikča dlouho nebyla, žádný na pak

ta v té židličce je hezkááá

Martina
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:51 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Viktorka jako vždy úúúžasná.

Tak už je to tady. Chytly jsme od Šárky s Dorotkou rýmu. Zatím jen tak popšíkává a je slyšet, že jí tam v nosíku chrčí. Tak jsem v noci odsávala, zatím tam toho moc nemá, a kapala kapičky Libenar (píšou tam nosní kapky šetrně čistí ucpaný noc, pro každodenní použití, lze používat i dlouhodobě, k čištění nosu u dětí, které ještě neumí správně smrkat, je vhodný zejmnéna při rýmě a alergické rýmě). Máte s nima nějakou zkušenost, nebo co dáváte těmhle prťatům vy?
A co můžu užívat já při tom kojení, když mě třeští hlava, a jaký kapky do nosu. Poraďte, už si to vůbec nepamatuju. K doktorce zatím nepůjdu, je to jen rýma, teplotu nemá. Na tu mám koupenej panadol baby sirup a paralenový čípky. Co dáváte radši. Už totiž začínám vyšilovat, tyhle nemocný děti to já jsem pak z toho mimo, ale to asi každá máma. Tak mi prosím poraďte, díky

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 09:23
- Nahlásit

sarax
Holky sou čananý!
Na tý druhý fotce ná Vikýsek nadhernej karotenovej nosánek!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 09:36
- Nahlásit

jablunka
Holky sou čananý slyším v tom Olmik

Petra
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 09:44
- Nahlásit

Martina
ahoj jo rýma to je sviňa. Libenar to je neškodný můžeš používat jak píšeš, já to kápnu i když má Péťa holuba a namůžu ho dostat ven.
Na hlau mi Dr. poradil že hned po kojení můžeš i brufen, a kapky do nosu ti určo poradí v lékárně, tam poradí kolikrát líp než doktoři zeptej se tam na všechno co potřebuješ.
Dorotka je už slečna kolik váží? je taková pěkná asi se nedá šidit viď.
Vikča už papá sama? vyfoť jí jak se při tom pěkně zmaže

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:03
- Nahlásit

blanulinka1
slyším v tom Olmik
to je ale úplně mimo......

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:20
- Nahlásit

jablunka
tak kde se tohle ještě říká?

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:37
- Nahlásit

blanulinka1
tak kde se tohle ještě říká?
No to nevím,kde se tohle ještě říká,ale já jsem od Chrudimi.

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:38
- Nahlásit

Martina
Jsem taky hodně nachlazená (teda teď to už naštěstí ustupuje) a krom brufenu mi Dr i v lékárně řekli, že můžu jen homeopatika (Paragrippe - na příznaky chřipky). Žádné cucací pastilky na krk ani kapky do nosu.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání