| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:46
- Nahlásit
Martina
Mě to funguje.Dobrý
Tak jsme včera byli u těch známých,co mají 1,5 roku starého chlapečka a bylo to úžasný.Hrozně milej a šikovnej klučina Nakonec jsme koupili popelářské auto a mělo úspěch.Sice jsem si až u nich uvědomila,že moje teta má velkoobchod s hračkama,ale co už
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:46
- Nahlásit
Martina
tak né nefunguje
mel
no smršť...eště ty fotky teda hromadně zmnešit že jo
Jirikovo
mno boty nemám sem naštvaná...ale foťák vypadá doobře
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:48
- Nahlásit
abby
tak to je dobrá zpráva, tak nejsem zase taková blbka
koupili popelářské auto
to byla skvělá volba, vím, že popelářem chce být snad každej malej kluk. Manžel se taky těšil jak bude nakupovat autíčka. No nějak to zase nevyšlo.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:49
- Nahlásit
sarax
ale foťák vypadá doobře
jsem jenom ze sve pozice fotografa - amatera chtel upozornit na skutecnost, ze nezalezi na tom, jak vypada fotak, ale na tom, jak vypadaji fotky .....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:50
- Nahlásit
sarax
tak né nefunguje
to je ale blbé, můžu ti to poslat na mail, kterej máš uvedenej pod členem?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:50
- Nahlásit
Martina
No,my jsme si s tím hráli asi víc než on.Ale jsme super popeláři přes piškoty
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:56
- Nahlásit
Martina
jasně..pošli budu ráda
nika00
ty mi taky napiš maila..at nezapomenu
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 11:00
- Nahlásit
sarax
tak posláno, ale nevím jestli ti to bude fungovat, třeba tomu vašemu compu něco chybí.
|
Gina
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:38
- Nahlásit
sarax
Ty jsi tady někde dříve dávala fotku malé s tou dekou a hrazdičkou s hračkama. Kde jsi tu hrazdičku sehnala a kolik asi tak stojí, vzpomeneš si? Dík
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 13:41
- Nahlásit
Martina
nefunguje to, protože to máš uložené ve svém mejlu a tam se ti my ostatní bez příhlášení nedostanem.... to bys to musela mít uložené někde normáně na webu, kde to je volně přístupný
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:05
- Nahlásit
Gina
myslíš tohle???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:08
- Nahlásit
Gina
já to koupila v Chicco krámě za děsný 2399 tuším...ale tedka se to na netu sežene o 700 mín
třeba tady to mají
|
Gina
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 14:16
- Nahlásit
sarax
jj, přesně to jsem myslela. Díky za odkaz
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 15:00
- Nahlásit
sarax
ahoj, nevis jak to prosim vypada s tema mapama do navigace?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 15:03
- Nahlásit
nika00
nika00
ty mi taky napiš maila..at nezapomenu
sem ti tohle psala o pár příspěvků výš..jakože pošli to na maila..at nezapomenu..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 15:20
- Nahlásit
sarax
jejda pardon sem si nevsimla
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 16:11
- Nahlásit
Gina
já ji mám z normál krámu - ne Chicco a stála 1000, ale možná není značková
taky jsem zjistila, že držátko na dudlík od Chicca co jsme koupili za 82,- stojí, pokud to Chicco není cca 30 kč
|
Gina
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 16:30
- Nahlásit
Terri
Díky, budu muset tyhle obchůdky projít a kouknout. Slíbila jsem dceři, že jí to koupím malému k vánocům. A ta cena je fakt síla.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 17:27
- Nahlásit
Mel
tak to je dobrá zpráva, tak nejsem zase taková blbka
takže opavuji, jsem blbka, tak jsem se tu zase ze sebe udělala hňupa, no nic, chtěla jsem se pochlubit.
A nějakej jednoduchej web kam bych to mohla zkusit uložit?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 18:05
- Nahlásit
Terri
já ji mám z normál krámu - ne Chicco a stála 1000, ale možná není značková
taky jsem zjistila, že držátko na dudlík od Chicca co jsme koupili za 82,- stojí, pokud to Chicco není cca 30 kč zapomeňme na značku..., jaký je rozdíl v kvalitě? Zrovna u takových věcí by mě zajímala spíš kvalita než "vyražený cejch", který ne vždy a ne u všeho toto zaručuje...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 19:11
- Nahlásit
Terri
tahle taky není Chicco ale Tiny love..a fakt jí můžu doporučit..je na ní dost aktivit a Vikinku to na ní baví pořád
a co se týče "značkovejch" a "neznačkovejch" věcí tak u těch značkovejch je vidět i různý atesty a tak..u levnejch málokdy
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 21:52
- Nahlásit
Martina
no, přímo se seznamovským mejlboxem získáváš myslím i 1 MB za swebu... zkus mrkout na www.sweb.cz a přihlásit se stejně jako do mejlu
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:11
- Nahlásit
Mel
díky moc, že se se mnou otravuješ. Koukala jsem na to, ale nevím jestli kvůli jednomu klipu, který mám z mobilu a nevím jestli by tam vůbec fungoval, zase zakládat stránky, ještě uvidím. Známým co jsem to poslala to někomu funguje, někomu ne, přehrává se to v tom quick time playeru, takže kdo ho nemá, tak se zřejmě nepodívá. Tak ještě jednou díky.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 11:02
- Nahlásit
blanulinka1
sarax
No mně 1000 za tu deku nepřijde málo
Jinak na atesty se dívám, pokud jsou. Třeba Avent je taky dražší, ale dobrý. Ale u držátka na dudlík dát třikrát tolik - tam mi to přijde absurdní. (jakože jsem to dala )
Krom toho - dávat si pozor na hračky z číny...no třeba ten Fisher-Price alá Mattel má skoro vše z číny, tak si pak nevybereš
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 11:04
- Nahlásit
Martina
jo, to není ten problém, jen to nemůžeš sem dávat jako odkaz... funguje to jen, když ty jsi přihlášená ve svém mailboxu...
na swebu nemusíš zakládat stránky, můžeš to tam mít i jen jako adresáře, podobně jako doma v počítači...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 11:55
- Nahlásit
Terri
mno zrovna držátka na dudlík zkoumám pečlivě furt jsou v puse...a Fisher price je sice ala čína asi..ale to je skoro všechno..pokud to splnuje normy...a 1000 za deku málo není..ale člověk musí počítat co tam je všechno ne???
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 13:39
- Nahlásit
sarax
zrovna držátka na dudlík zkoumám pečlivě furt jsou v puse
jo no tak u nás zatím ne (ale když, tak mám ten drahý )
..pokud to splnuje normy...
no doufám ...
počítat co tam je všechno ne???
Jasně já vybírala mezi skoro stejnýma - rozdíly byly jen v barvách a pozadí a materiálu.
Vypadá teda jak Tvoje, je tam 5 zavěšených hraček a pak dvě co jsou na podložce a ještě uprostřed je lev který má pískací čumák.
Co tam máš Ty?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 14:54
- Nahlásit
Ahoj holky, nějak nestíhám, hodně chodíme ven včera a předevčírem bylo krásně tak jsme byli venku a dneska celé dopoledne. A teď to tady pročítám nějak jste se rozepsaly.
Taky máme deku s hrazdičkou, dostali jsme jí ale koukala jsem že v obchoďákách tuším že v Tesku byla za 700,- a bylo tam taky 5hraček na hrazdě a na dece 2 + pískací čumák, jen stačilo vybrat barvu.
Jinak taky kupuju věci radši drašší a s atestama než laciný bez, a hlavně ty co mimi strkají do papuli a to je skoro všechno
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 15:16
- Nahlásit
Terri
zavěšené hračky...pískátka a šustítka v podložce..pak přidělávací chrastítka a pískátka okolo,nafukovací jako podložka aby když jsou malí neleželi na rovném a zrcátko co při bouchnutí hraje melodie..fakt děsná hračka
Petra
a hlavně ty co mimi strkají do papuli a to je skoro všechno
jj
no jo na prochajdy taky chodíme..at si venku užije..až bude hodně hnusně a budou plískanice..pokud budou tak se mi ven nebude chtít
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 17:48
- Nahlásit
sarax
Tak musím uznat, že máš asi odpovídající ceně
Taky Malá dnes byla venku asi 3 hoďky. Je teplo, ale poprchává.
Já jsem dost nachlazená
|