| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
le to je kráásně napsáááno
hásky nám to brůtice sesumírovala, žeáno
brut
víš, jak moc je tu potřeba
nebuť lenora a švihej do křovíčka
ty něco přes ten řev slyšíš?
jistěže, sem multifunkční
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:02
- Nahlásit
inu
to souvisí s mozgem.. taková sem byla dycky: fšecko děsně moc řešit
to je jak v Jáchyme hoť to do stroje...:
Neber úplatky neber úplatky..nebo se z toho zblázníš!!!
pojem Neber úplatky nahraď slovem neřeš "kokotiny"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:04
- Nahlásit
inu
Rok a devět měsíců... ale cvaklo mu z ničeho nic začal se chovat jako úplnej debil Bez kecůch
no jo, holt puberta je puberta a tohle je jeden z jejích nezaměnitelných příznaků
PetraK
manijak, vona je Oldříku manijak!!
mám migrííínu jak hrom, takže sem si málem ukrojila prstíček.... japka pro dnešek skončila ( teda jede sušička na plný kule, ale to je vše)
podivej se u nás za vobraz se slunečnicema, tam už se našlo věcí!!
vy máte vobras co se pod něj vejde matrace do postele i s roštem?
já držim hlavně palce na tu kontrolu, páč na matraci vim, že to je stejna zbytečný, ešče sis dostatečně neužila vybírání. Dva roky je prt
kontrola bude dobrá...s.e jen dozvím výsledky magnet.rezonance zbytku zad , ale tu matrac s roštem potřebujůůůůůůů, páč už nemůžu nikde pořádně spinkat, jak moc mě bolej zádička a nožičky, ručičky... zkrátka celej člověk
šak já vim, ona je to recese. No ale víš co, hubišku na šňupáka dostal a přání aby byl můj zdravej hodnej hošik to taky , ale dorta mu stejnak udělám
tak mu k tomu dortu přidej další hubičku ode mě a přání od háravé pirani, ať je tady v plném zdraví co nejdéle a hlavně, že se na něj těší
no to právě nevim, neumim posoudit
tak to je pak problém neboli prekérka
neměla by bejt sežraná spíš ta koza?
a co když je koza místo vegetariánkou masožrafkou?
to děláš zásadní chybku
sem nepřesvědčená
houby, dyk já sem jak mílujus
vztekej mílujus
no ale to děláš zásadní chybu, zase
tak mě přesvěč
NE!! NE!! NE!
no jo, jenže moje scípácky šlachy na rukou to viděj jinak
a proč toho teda taháš tolik najednou?
mám ráda zvířátka
to je vidět, když je taháš domů v naporcovaným stavu
no nejni nad babský rady
si snad baba? Já teda ne!! Takže spíš bych řekla, že není nad naše milé a optimistické rady
to je zajímavý, ty čvterečku, že vostatní to viděli
neviděly, alespoň jedna z nás to ještě neviděla
a že ty neumíš číst??
umím, si psala, žes to fotila bez máminých polštářků a pak hned, že nevyfotíš...tak co čéka může napadnout než že sou růžový a ty to nechceš prozradit
Ešůska nestíhá
tě lituju ...ale já taky ne...ty japka, pro změnu
inu
Vony přicházej v takovejch chvílích, kdy se blbě zdrhá: třá u oběda
tak jim u oběda řekni, že je to jen a jen tvoje věc a až se rozhodneš, tak jim dáš vědít
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
to dělám už vod rána...běhám do lesa nad náma ten kopec bo se montují radiátory na záchodech a já zrovna dneska potřebuju častějš než normálně...
|
inu
Člen |
- Nahlásit
PetraK
se mlčky zvedneš hásky se na ně usměješ - pak je zmlátíš - a půjdeš si číst, ať se tam sežerou.
Lepší?
Bože, bože, ta moje představivost... v kuchyni hromada krvavý kaše, já v pokoji haksnu přes haksnu, v jedný ruce rrrrůžovou knihovnu, v druhý vínko...
brut
ale jako devatenáctiletá holka sem na dětský patologii viděla a slyšela tolik hrůz,
Takovýdle zážitky nemám, ale stačilo mě, když jsem viděla všecky možný a nemožný vývojový vady.. si toho Bechtěrefa snad eště budu hýčkat
umíš si vyhovět, jen to neumíš použít vždy a všude
no dyk to tady tvrdím celou dobu
.tak to taky tak zkus. Zkrátka nemysli na gramatiku, ale na děj....
Já to tak mám, ale vždycky jsem byla pyšná na to, na jak dobré úrovni mám češtinu, takže mě štve, že nad tím musím dneska občas přemejšlet Třeba "mně" a "mě".. věčnej problém. Nebo s-/ z- taky věčnej problém
tak studuj, to lze i při zaměstnání
já vím, brůtofko, ale zapomněla jsi? Momentálně nemám prachy Musela jsem pustit i džíponštinu...
Ale to neznamená, že se o to v nějakejch lepších časech nepokusím...
když by to pro mě znamenalo zase jít do škol, páč nemám patřičný počet bodíků, které se od jisté doby sbírají
Bodíky na co? Budu přece ten dochtor, tak ať se s tím hergot netrápím nadarmo U mě žádný body nepotřebuješ, leda ty, co se vystřihujou do různých soutěží, třá aquila hvězdičky
devatenácti plácala sama, páč v tý době mi umřela mamka...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:08
- Nahlásit
Fajka
ale to je kráásně napsáááno
líp bych to nenapsala
ale prdlajs... napsala, páč už myslíš stejně
PetraK
jak můžu jít do křovíčka, když tu na mě kouká tucet cikánů, kteří sem choděj pravidelně a pak další tucet bezďáků z azyláku, který ho maj přímo pod voknama? Ty si ale vošklivá, ceš, aby na mě každej trouba čučel, místo aby si pořídila kadibutku
jistěže, sem multifunkční
......důůůůra
Fajka
správně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:10
- Nahlásit
Fajka
to dělám už vod rána...běhám do lesa nad náma ten kopec bo se montují radiátory na záchodech a já zrovna dneska potřebuju častějš než normálně...
že by zákon schválnosti zafungoval? ale snad budete mít konečně vše namontováno, než přijde to hlášené ochlazení a budete pořádně topit...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:10
- Nahlásit
Fajka
můžu radši ty úplatky?
Ale jinak mi to říká hodně lidí.. občas se mi daří je neřešit.. tak den nebo dva mám ještě hodně na čem zarábať
brut
olt puberta je puberta a tohle je jeden z jejích nezaměnitelných příznaků
jestli je to jenom puberta, tak dobrý... jestli mu něco sežralo mozek, tak blbý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:12
- Nahlásit
inu
a já sem prej voptimista
ty vole ale ve svým vjěku fakt pardubickou nevyhraju , páč Váňa teda rozhodně nejsem
Ivana?
se nebojim, že by tam nějaký to úkáčko mezi těma montérama nebylo
že tak najednou?
a cos myslela? Že ti přijde nejdřív avízo nějaký? Ne prostě se to zlomí, musíš bejt trpezlivá, trvat si na svým a vydržet to.A občas ho prodstě i přetáhnout traverzou
Dyš vidím, že půlka lidstva jsou totální debilové?
že si s tou zbylou půlkou pak rozumíš o to víc. ale hlavně
Input je dobrej, nestěžuju si, ale neumím to jaksi zužitkovat...
VE VZTAHU DÍFČE, VE VZTAHU a to je fakt, že ho zužitkovat teda neumíš, to ne. což je teda škoda.
což je třá u chlapů hrozná nevýhoda
to nevím, mý kamarádi a kolegové tohle právě kvitujou.
nelogický chování, emotivní chování, todle je u mě na denním pořádku.
a no jo, šak to mám taky, klidně se rozpláču u reklamy na prací prášek- kdybych na to koukala.
musíš ty dva v sobě vybalancovat - teda částečně, ono úpa se to nepovede. A taky se musíš naučit, že ne před každým chlapem můžeš tu chlapskou stránku ukázat - teda hned z první.
(a v tomhle je velkej kus pravdy)
no to má hodně hodně pravdu, nikdy nemůžeš navíc předpokládat, že do toho druhá strana vloží to stejný co ty
voe, to s vědou nesouvisí... to souvisí s mozgem.. taková sem byla dycky: fšecko děsně moc řešit
no jasně, ale vjedec to ešče podpořil. Zkus chvíli žít jako ten kopáč. Upozorňuju a zdůrazňuju kopáč!! Ne kopáčová, páč ta by řešila taky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:21
- Nahlásit
inu
Takovýdle zážitky nemám, ale stačilo mě, když jsem viděla všecky možný a nemožný vývojový vady.. si toho Bechtěrefa snad eště budu hýčkat
ty sem tam viděla taky... mimo jiný.... ale na jednu stranu mi to pomohlo urovnat v hlavě zmatek a určit si priority. Na druhou strašně vyděsilo a naplnilo "posvátnou" úctou k těm, kdo dokáží zabránit alepoň části těhle hrůz...
no dyk to tady tvrdím celou dobu
tak si uvědom, že je to furt a ve všem stejný.... když nemůžeš psát, tak kreslíš... když nemůžeš zkousnout "rady a dotazy", tak je utni...
Já to tak mám, ale vždycky jsem byla pyšná na to, na jak dobré úrovni mám češtinu, takže mě štve, že nad tím musím dneska občas přemejšlet
když zadáš dotaz do ústavu jazyka českého, tak ti řeknou, že i oni musí nad věcma přemýšlet
Třeba "mně" a "mě".. věčnej problém. Nebo s-/ z- taky věčnej problém
to mám taky ...a to budu muset synkovi pomáhat s přípravou na maturitu, páč to co po nich teď budou chtít se nikdy neučil a ani to v osnovách nemají....
já vím, brůtofko, ale zapomněla jsi? Momentálně nemám prachy
nezapomněla..... ale můžeš se pokusit najít kurzy, kde většinou nechtěj nijak závratný sumy a tam docházet ( pokud vím, tak v Brně se ceny pohybují okolo 200-400 za kurz, páč sou stejný jak všude jinde), navíc nejsou tak ravidelný jako třá výuka jazyka a tak se tolik finančně nevyčerpáš
Ale to neznamená, že se o to v nějakejch lepších časech nepokusím...
v lepších časech se přihlaš na vysokou, i když to bych být tebou zkusila už teď...třá jen proto, aby si byla schopná vidět věci v jiné perspektivě, nahlídla pod povrch a hlavně si to ošahala.... za zkoušku nic nedáš, ale může ti hodně pomoc
Bodíky na co? Budu přece ten dochtor, tak ať se s tím hergot netrápím nadarmo
každý laborant sbírá nějaké bodíky za kurzy a jiné vzdělání, páč pokud to neděláš tak neukazuješ dostatečný zájem o svůj obor a další vzdělávání
U mě žádný body nepotřebuješ, leda ty, co se vystřihujou do různých soutěží, třá aquila hvězdičky
máš ráda jejich kufříky, batůžky atd? Bych možná něco ještě na půdě našla...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:25
- Nahlásit
inu
Ale jinak mi to říká hodně lidí.. občas se mi daří je neřešit.. tak den nebo dva mám ještě hodně na čem zarábať
to zvládneš, páč si uvědomuješ, že to je potřeba a chceš s tím něco dělat
jestli je to jenom puberta, tak dobrý... jestli mu něco sežralo mozek, tak blbý
tohle bude puberta.... oni dospívají taky později než ostatní, že? Brut mi začal takhle vyšilovat v necelým roce a půl... začínala jsem s ním od začátku a pak jak když utne, tak se vrátil k tomu, co uměl jako štěndo. Zkrátka puberta dosedla na Orisláfka, tak měj fůru trpělivosti, začni pomalu utahovat udidlo a hlavně ho za všechno kladný mooooc chval a odměňuj , za výstřelky sprdni nebo jak to máte s "trestem"
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:28
- Nahlásit
PetraK
ty vole ale ve svým vjěku fakt pardubickou nevyhraju
jak to, že ne, voe, koukni na Váňu! Děděk a jak frčí Nesmíme bejt připokakaní, víme?
že by tam nějaký to úkáčko mezi těma montérama nebylo
Né všichni Britové se jmenujou Ivan
Vlastně jich bude asi docela málo
a cos myslela? Že ti přijde nejdřív avízo nějaký?
Ne, že ten holomek už to prodělal na jaře a letos bude pokoj ... asi to chodí s línáním
že ho zužitkovat teda neumíš, to ne.
no tak vidíš, takže je mi to na co? Na houno veliký!
to nevím, mý kamarádi a kolegové tohle právě kvitujou.
asi to v Prahe máte jiný
A taky se musíš naučit, že ne před každým chlapem můžeš tu chlapskou stránku ukázat
Ano, toto je další velikánskej problém.. s kterým jsem se nepopasovala, páč je to trošku proti jedný stránce mýho charakteru... ach jo, proč nejsem nějaká dementní barbína? Měla bych to tááák snadný
no to má hodně hodně pravdu, nikdy nemůžeš navíc předpokládat, že do toho druhá strana vloží to stejný co ty
Hm, tyhle prostý pravdy mě celkem míjej a docela za ně vysoko platím. Pro mě je všechno opravdový, když o někom prohlásím, že je můj přítel, tak to tak myslím i se vším, co to slovo původně znamenalo a je mě jedno, jestli je na Aljašce nebo kde... A TO JE TA CHYBA
Už chápeš, co myslím tou zavostalostí?
kus chvíli žít jako ten kopáč.
Myslíš jako stát někomu pod voknama vopřená vo nářadí?
(just kidding)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:29
- Nahlásit
brut
.
mám migrííínu jak hrom
ajaj!!!!!!!!!! no tak se na to fakt vyprdni už.
vy máte vobras co se pod něj vejde matrace do postele i s roštem?
my máme vobras, kde najdeš naprosto fšechno co se ztratilo enem ztracený mládí sem tam ešče nenašla, možná tim, že sem ho ani nehledala
...s.e jen dozvím výsledky magnet.rezonance zbytku zad
a jak s tou operací???
jak moc mě bolej zádička a nožičky, ručičky... zkrátka celej člověk
tak to držim taky !
přání od háravé pirani, ať je tady v plném zdraví co nejdéle a hlavně, že se na něj těší
hlavně ten začátek a ten konec, ten ho bude zajímat nejvíc
masožrafkou
pak máme po vlkovi a vlk po hehe
sem nepřesvědčená
tak mě přesvěč
asi kurz Ti uspořádám nějakej rrrrrrrrammštajní
vztekej mílujus
ale nene! Náhodou dneska sem jí rozesmála, páč sem jí řekla, že její dítě je určitě reinkarnovaten Babinskej. No ale dyš von prej jako dítě nesnes spát v zamřížovaný postýlce, nesnes bejt přikurtovanej a vůbec nějak omezovanej, tak to je jasný.má fóbiji z vězení!
a proč toho teda taháš tolik najednou?
no páč - pajšl sem si objednala minulej tejden v jednom řeznictví a fčéra v tom našem objevila, že maj hovězí srdéčka za geniální cenu. Vetamiks je už léta nemá, běžně taky nejsou k sehnání, tak jsem vzala šécko co měli, aby jako do zásoby (no jo no ruský geny, no!)
to je vidět, když je taháš domů v naporcovaným stavu
a co mám dělat, když vcelku mi je doma nepovolej?? Sem chtěla, že bych si koupila tu indickou kachnu, co žere slimáky, že bych si jí jako vychovala, aže aby snáma mohla bydlet a Brtnik řek: "Buď kachna nebo já!" no. Tak si představ co by bylo, dybych dovedla celou krávu a vepře
že není nad naše milé a optimistické rady
máš pravdu, takhle napsaný to vypadá lípějc
alespoň jedna z nás to ještě neviděla
no ano, ale to proto, že jako f práci to nejde, ale tys to na jednom počítadle neviděla a na tom stejnakým pak už viděla. Chyba nebude tentokrát v Metriksu
bez máminých polštářků a pak hned, že nevyfotíš...tak co čéka může napadnout než že sou růžový a ty to nechceš prozradi
já myslim, že sem to tam právě napsala??? Nebo ne??
..ty japka, pro změnu
ti řikám dej je do igelitky, do rožku a pak na ně zapomeň
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:31
- Nahlásit
brut
to zvládneš, páč si uvědomuješ, že to je potřeba a chceš s tím něco dělat
no, ale to potrvá, že...
Zkrátka puberta dosedla na Orisláfka, tak měj fůru trpělivosti, začni pomalu utahovat udidlo a hlavně ho za všechno kladný mooooc chval a odměňuj
no jó, to víš, já jsem zvyklá dosud na ofčáky a jelikož Orisláfka je v mnoha ohledech... víc jako čék, tak sem předpokládala, že bude i krapítek rozumnější... kdepak, je to stejnej tydýt
za výstřelky sprdni nebo jak to máte s "trestem"
dosud stačilo jen hubovat s tím, že je to vošklivej Šmudličák, ale už si začínám hledat tu traverzu...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:38
- Nahlásit
inu
no jó, to víš, já jsem zvyklá dosud na ofčáky a jelikož Orisláfka je v mnoha ohledech... víc jako čék, tak sem předpokládala, že bude i krapítek rozumnější... kdepak, je to stejnej tydýt
hele klííít voproti pruhovaný je zlatej a kdyby prováděl já nevím co a když já přežila jí tak ty v poho přežiješ úletíky Orisláfka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:44
- Nahlásit
inu
, koukni na Váňu
dyk píšu, že Váňa zrovna nejsem a taky vnímání pádů a úrazů je jaksi jiný, než v letech dosti předešlý- mám ve svý blízkosti dva lidi, který už to nerozchodili doslova. No ale já říkám, že mě to netrápí - to byl jen příklad. navíc za to, že jsem to nezrealizovala si tak trochu dost můžu sama páč jsem v tom určivým věku měla věci dost na háku... tak pozdě bozděcha honit
Britové
voni jí to tam montujou Britové???
.. asi to chodí s línáním
ne v takovejch vlnkách jako. a víš proč?? Aby ses nenudila a neusla na bobkovým listí
Na houno veliký!
no to ne, můžeš se to naučit. Prostě díky tomu víš, jak chlapi fungujuo a že jsou určitý věci daný, tak pak je nutný s tím počítat. Jednoduchá matematika.
asi to v Prahe máte jiný
ale prt, šak je všechny nahoře jedou na jedný kopírce
páč je to trošku proti jedný stránce mýho charakteru...
jehehéé jehehééé,no já ti rozumim, ale todle prostě kousnou musíš.
roč nejsem nějaká dementní barbína? Měla bych to tááák snadný
no to zapomeň, víš jaký životní drámo by byl zlomenej růžově nalakovanej nehýtek??
Buď hrdá, že nejsí barbína, nauč se žít sama se sebou, neřeš, nepřepínej NEKOMPLIKUJ SI TO.
Pro mě je všechno opravdový, když o někom prohlásím, že je můj přítel, tak to tak myslím i se vším, co to slovo původně znamenalo a je mě jedno, jestli je na Aljašce nebo kde.
ano to ano a je to dobře, ale........ nemůžeš předpokládat, že fšicí budou za a) vhodný pro to, aby to byli tvojí přítelové - ono přátel člověk moc nemá, myslím těch opravdových, co mu ve tři ráno přijedou pomoct odklidit mrtvolu - já mám třeba jen Ričinkiho - a hlavně opravdu lidi jsou různý, ne každý vidí parametry přátelství totožně jako ty, bohužel pro hodně lidí tohle slovo nemá tu správnou váhu. Takže musíš dobře, dobře a ještě jednou dobře vybírat, kdo je doopravdy tvůj přítel. Ne každý člověk se na to "hodí"
Už chápeš, co myslím tou zavostalostí
ne to není zavostalost, to je zarytá naivita. Nemůžeš hledat ideální svět, když von je někdy právě díky lidem zatracená sviňárna. Když si budeš trvat na tom, že - teď to přeženu - chci a chci a chci to vnímat takhle, tak si bohužel ublížíš. Ten svět halt taky musíš přijmout takovej jakej je a nebejt neščastná z toho, že není takový jak sis představovala. Jo já vim, blbý. ALe člověk musí slevit - když si to neche hodit někde přes větev.
pod voknama vopřená vo nářadí?
no a proč ostatně ne? Přijeď na chalupu, tam si to můžeš vozkoušet, nářadí i vokna máme, jámu vykopem, budem sázet umírající keř.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:56
- Nahlásit
Fajka
hele klííít voproti pruhovaný je zlatej a kdyby prováděl já nevím co
chceš ho teďkonc pučit?! Možná změníš názor
PetraK
a taky vnímání pádů a úrazů je jaksi jiný,
V tomhle má výhodu Kuboj-sebevrach.. bojí se podstatně míň než většina normálních lidí...
voni jí to tam montujou Britové???
Jsi psala UK né?
Aby ses nenudila
eště bych to před smrtí chtěla zažít... jako teda to nudění se
Jednoduchá matematika.
To mi nikdá nešlo
šak je všechny nahoře jedou na jedný kopírce
to není možný, dyš každá máme jinej fkus
jehehéé jehehééé,no já ti rozumim, ale todle prostě kousnou musíš.
vona se mi eště směje...!!!!!!!!
že nechci předstírat, že sem nesamostatná blběna
víš jaký životní drámo by byl zlomenej růžově nalakovanej nehýtek??
ne, ale asi jsou to kráááásný starosti
NEKOMPLIKUJ SI TO.
Pravdu? Já to tak NESNÁŠÍM!!!! Ať dělám, co dělám, furt sem exot a nikam nezapadám (ve smyslu nikam se nehodím)
bohužel pro hodně lidí tohle slovo nemá tu správnou váhu. Takže musíš dobře, dobře a ještě jednou dobře vybírat, kdo je doopravdy tvůj přítel. Ne každý člověk se na to "hodí"
Neboj, už sem to taky pochopila Sice je mi teď líp, ale tak nějak smutnějc
to je zarytá naivita.
nevím ,jestli bych tomu říkala takhle...
chci a chci a chci to vnímat takhle
já mám krapítek jinej problém, asi mě prostě ani nenapadá, že by to mohlo bejt jinak... jakože asi předpokládám, že když něco jde u mě, proč by to nemohlo jít u jinejch.. nebo jak to říct.
Ale zase bych kecala, kdybych tvrdila, že jsem si "svoje" světy nevytvářela jako částečný úniky před neuspokojivou realitou, s kterou jsem se neuměla srovnat..
budem sázet umírající keř.
Blbá a eště blbější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:01
- Nahlásit
inu
. víc jako čék,
no hošíček je taky hodně čék, někdy bych řekla že je víc čék, než kdyby dovopravdy byl čék. ALE FURT JE TO ČOKL a POZÓRE DĚCKA, VONI DOKÁŽOU BEJT ZATRACENĚ "VYČŮRANÝ A VYPOČÍTAVÝ" ne ve smyslu lidským, ale prostě, jak to kurnik říct, umí si dát dohromady dvě a dvě , a to co je pro ně výhodnější, a velmi rychle se naučí zneužívat toho, že člověk je právě bere víc jako člověka než jako psa. Nesmíš přejít určitou hranici (zas ty moje hranice - asi sem reinkarnovanej hraničář ). NAUČ SE NA TOM ČOKLOVI BEJT DŮSLEDNÁ V TOM CO CHCI. když tě neposlechne že třeba nutně hajzlán musí tetkon čuchat, tak ho vezmi hásky na udidlo a dej mu u toho místa drilofku, aby věděl, že I U TRSU KTEREJ POSCALA PSÍ ANGELÍNA DŽOLÍ TĚ MUSÍ VNÍMNOUT.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:12
- Nahlásit
PetraK
klít, já vím, že je to čokl, nikdy jsem ho jako nic jinýho nebrala, má celkem tuhý životní pravidla
Ale narážela jsem na to, že s ním celkem rychlá domluva... ovšem když se uráčí spolupracovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:17
- Nahlásit
inu
. bojí se podstatně míň než většina normálních lidí...
No já se taky nebála, ale kamarádka se zdrátovanou nohou, prošroubovanýma rukama a jeden člověk, kterej dopad mnohem hůř mi jaksi názor změnili. Joooo já vim, čék to takhle nemůže brát,že se něco může stát, ale tady je celkem slušná pravděpodobnost a já se zas na druhou stranu už teď mám ráda a hlavně - naučila jsem se vážit toho co je to zdraví, takže tohle je bod, stejně jako motorka, kde fakt nehodlám hazardovat.
Jsi psala UK né?
úká, úkáčka, neboli ukrajinci.
eště bych to před smrtí chtěla zažít.
šáák neboj, ,dočkáš se
To mi nikdá nešlo
no mi zas nejde ta složitá
to není možný, dyš každá máme jinej fkus
děfče - jde o hadrdisk, ne vo tu krabici f který ten hadrdisk je,
vona se mi eště směje.
no bať,páč vim o čem je řeč, nejsem zas o moc jiná , jen je mi o fous víc, takže něco už trošáááááneček vim a proto Ti to cpu do hlavy, abys to nemusela objevovat sama a ušetřila to nejdrahocenější co máme - a to ČAAAAAAAAS.
že nechci předstírat, že sem nesamostatná blběna
ale to přece po tobě nikdo nechce.
Já to tak NESNÁŠÍM!!!! Ať dělám, co dělám, furt sem exot a nikam nezapadám (ve smyslu nikam se nehodím)
hele pokud jde o tohle - proč nutně potřebuješ zapadnout?? Proč nemůžeš bejt hrdá na to že si jiná?????? Že nejsi třá slípka kvokavá, co se hemží v hejnu, že máš svý vlastní názory, nahlížení na svět, že si věci děláš tak jak chceš ty a ne jak diktuje společnost /viz to, že se holčičky nutně musej družit - nemusej, nemusej- já se taky nedružim, že musej dělat tohleto a támhleto, že musej číst a poslouchat tůdleto) Buď rád žes jiná, výjimečná.
ne, ale asi jsou to kráááásný starosti
pro tebe, ne pro barbínu. Hele já vedle jedný půl roku seděla. a......... pekelnej je proti tehdejším mým zážitkům lázeňskej pobyt. ach ach, vzpomínkou se mi dost přitížilo. Myslim, že tehdy jsem složila nejdelšího bobřika mlčení v dějinách lidstva, jinak bych jí asi musela bejvala zabít.
ale tak nějak smutnějc
proč? pravej přítel - to je dar a vzácnost, nerostou na stromě. nejsou na každým rohu. Ale neboj- nejsi v tom osamocená. Moje mladá kolegyně si tímhle ozdravným procesem prošla nedávno- dobře si u toho nabila hubu, ale kdybych jí to bývalabyla říkala, tak by mi nevěřila, vypadalo by to , že pomlouvám svých pár kolegů, protože ona považovala všechny kolem za báječné a přátelské lidi, kterým se může svěřit naprosto se vším,což bohužel takto není. Musela na to přijít sama. Některý věci jsou nepřenosný.
mě prostě ani nenapadá, že by to mohlo bejt jinak... jakože asi předpokládám, že když něco jde u mě, proč by to nemohlo jít u jinejch.. nebo jak to říct.
ale jo, já to mám stejně. Nepředpokládám levou, protože jí sama nehraju. ale...... nevím jak to říct kurnik??? jo už vím - k tělu si prostě nepustím každýho -takhle asi.???
neuspokojivou realitou,
hele vona je jenom realita, neuspokojivá - hm to je těžký říct že je neuspokojivá. Je to prostě realita
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:19
- Nahlásit
inu
klít, já vím, že je to čokl, nikdy jsem ho jako nic jinýho nebrala, má celkem tuhý životní pravidla
Ale narážela jsem na to, že s ním celkem rychlá domluva.
jo já vím co myslíš - jenže právě na tu rychlou domluvu nemůžeš úplně spoléhat ta funguje : když ho něco učíš, když jste v klidovým prostředí, ale když je tam rušivej élement, funguje to jinak.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:21
- Nahlásit
PetraK
ajaj!!!!!!!!!! no tak se na to fakt vyprdni už.
šak už jen odpočívám a ani se moc nerozhlížím, páč díky japkům, Svinííí a plesnifcům to tu vypadá jak v prasečím chlífku ....asi budu dělat, že sem slepá a v pátek odjedu s tím, že snad někoho napadne, aby to alespoň trochu poklidil
my máme vobras, kde najdeš naprosto fšechno co se ztratilo
tak to pak je vobraz k ničemu, páč já nic mimo myšlenky neztratila
jak s tou operací???
nevejdu se jim do programu, takže zatím nic
tak to držim taky !
děkuji
hlavně ten začátek a ten konec, ten ho bude zajímat nejvíc
si myslím totéž
pak máme po vlkovi a vlk po hehe
asi kurz Ti uspořádám nějakej rrrrrrrrammštajní
kdy a kde? Že bych zrovna byla nemocná a nemohla se zůčastnit
Náhodou dneska sem jí rozesmála, páč sem jí řekla, že její dítě je určitě reinkarnovaten Babinskej. No ale dyš von prej jako dítě nesnes spát v zamřížovaný postýlce, nesnes bejt přikurtovanej a vůbec nějak omezovanej, tak to je jasný.má fóbiji z vězení!
trůůůůpko .... taky sem nesnesla bejt v zamřížovaný postýlce abejt přikurtovaná... mi po operaci dokonce uvolnili úvaz, páč pochopili, že jinak budu řičet na celej špitál
pajšl sem si objednala minulej tejden v jednom řeznictví a fčéra v tom našem objevila, že maj hovězí srdéčka za geniální cenu. Vetamiks je už léta nemá, běžně taky nejsou k sehnání, tak jsem vzala šécko co měli, aby jako do zásoby (no jo no ruský geny, no!)
hamoun, si hamoun a pak se strháš
co mám dělat, když vcelku mi je doma nepovolej??
Sem chtěla, že bych si koupila tu indickou kachnu, co žere slimáky, že bych si jí jako vychovala, aže aby snáma mohla bydlet a Brtnik řek: "Buď kachna nebo já!" no.
se mu nějak nedivím .... chudinka Brtník
máš pravdu, takhle napsaný to vypadá lípějc
ale to proto, že jako f práci to nejde, ale tys to na jednom počítadle neviděla a na tom stejnakým pak už viděla. Chyba nebude tentokrát v Metriksu
ta bude někde po cestě k písí ale ne mému
já myslim, že sem to tam právě napsala??? Nebo ne??
ne!!
ti řikám dej je do igelitky, do rožku a pak na ně zapomeň
u nás do rožku? A do kterého, když každej proleze buď Svinííí nebo plesnifci? By je akorát roztahali po baráku a skutek utek
inu
no, ale to potrvá, že...
chceš aby si zmoudřela přes noc? Tak to máš holka smolíka, páč to takhle nefunguje, ale při troše dobrý vůle a práce na sobě to do roka a dne zmákneš se vším všudy ( včetně práce, knížky atd)
sem měla stejnej pocit s Brutem a bohužel jeho puberta byla dost šílená, takže u pirani sem byla zase furt ve střehu a puberta prošla tak nějak v relativním klidu.... holt každej je jinej ( trouba)
dosud stačilo jen hubovat s tím, že je to vošklivej Šmudličák, ale už si začínám hledat tu traverzu...
ano, traverza je jedinečná na hluché hafany
Koukám, že Ešuska zvládá vysvětlovat babochlapa dokonale, takže jen připojím, že ani já nemám tolik přátel se vším všudy...asi je to daný tak trochu tím, že miluju svoje soukromí a nepouštím do něj kde koho. Dávám si pozor a než o někom řeknu že je přítel se vším co s tím souvisí, tak to nějaký čas trvá.... ale na druhou stranu, pak mu pomůžu třeba o půlnoci balit mrtvolu do koberečku vod Ešusky
Myslím, že ty jsi jen tak trochu nejistá a zmatená ohledně svého okolí. Možná vysíláš signály "pomoooooc, potřebuju zachránit", ale to se fakt upraví ve chvíli, kdy se srovnáš, naučíš se mít sama sebe ráda se všema chybama a kladama. Nehledej nikde složitosti a uvidíš, že se ti bude nejen líp spát ( bez Rohypnolu) , ale i dejchat a uvažovat
Pokud máš mozek vědce, kterej opravdu musí mít vše zaškatulkovaný, rozložený na prvočinitele, tak i s tím se dá dost dobře žít a být nad věcí... jen si holt musíš udělat šuplík " vopruz" a tam házet blbý dotazy a narážky
Dámy jdu s piraňou ven, pak jdu vzít Bruta a nakonec jdu pomalu připravovat věci na víkend, páč zítra na to mít čas nebudu. Se tu mějte hezky a večer se tu snad objevím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:32
- Nahlásit
brut
to tu vypadá jak v prasečím chlífk
moje kancelář je na tom podobně a zvládla jsem to sama!
a bez jablek. Jen s obědem
nic mimo myšlenky
taktně bych tě ráda upozornila, že ani tu myšlenku si pravděpodobně neztratila
nevejdu se jim do programu, takže zatím nic
ani tady v prahé ne?
kdy a kde?
my docházíme až do domu
uvolnili úvaz,
hmm, tak to nejsi ani pitbull ani tažnej pes
seš prostě jen taky reinkarnovanej kriminálník
hamoun, si hamoun
nejsem hanoum, myslím na dobro svého hošíčka
... chudinka Brtník
už zas je chudinka jen von, a mě, nepolituje nikdo, že mi doma nechtěj dovolit kachnu!
a bude někde po cestě k pís
jo jasně, problém je někde mezi monitórem a klábosnicí
ne!!
se číhnu, ale esli kecáš, tka uvidíš!
, když každej proleze buď Svinííí nebo plesnifci?
zmlať je hajzly jedny, kvůli nim se strhneš!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:33
- Nahlásit
brut
ale na druhou stranu, pak mu pomůžu třeba o půlnoci balit mrtvolu do koberečku vod Ešusky
tak a pojeď vem dva koberce od Ešusky a zabalíme do nich ty topenáře
ale to se fakt upraví ve chvíli, kdy se srovnáš, naučíš se mít sama sebe ráda se všema chybama a kladama
jja ale i tak se najde vobčas chvíle kdy to sama se sebou nemůžu vydržet a nejrač bych si nafackovala...ale zase..zamyslím se pořeším sama v sobě co sem potento a hlavně se snažím poučit ze svých chyb a nejen svých
no já se du chystat budem brzo vyrážet nach Brno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:35
- Nahlásit
brut
.. jen si holt musíš udělat šuplík " vopruz" a tam házet blbý dotazy a narážky
ešče jí upozorni, že tam bude furt plno
Fajka
a já zrovna dneska potřebuju častějš než normálně.
jo zákon schválnosti, když nebyl průchozí prostřední pokoj a na chalupě sem musela-když jsem chtěla na záchod- vyjít z pokoje zadem, projít garáží, vyběhnout ven, oběhnout barák, odemknout vchodový dveře... šécko potmě plný strašidel a bubáků, co myslíš - cválala sem zahradou furt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:36
- Nahlásit
Fajka
ty topenáře
zkrm to!! zkrm to! neplejtvej tagle
jja ale i tak se najde vobčas chvíle kdy to sama se sebou nemůžu vydržet a nejrač bych si nafackovala
dycky tak jednou za 28 dní
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:39
- Nahlásit
PetraK
ale kamarádka se zdrátovanou noh
a víš, že Kubojíček mohl bejt vozejčkář? Místo toho má nadosmrti páteř smontovanou titanovou deskou... a myslíš, že ho to "vyléčilo" z kojotin? Ale kdepak
nejdrahocenější co máme - a to ČAAAAAAAAS.
vííílo, kdes byla před deseti lety
Proč nemůžeš bejt hrdá na to že si jiná?????? Že nejsi třá slípka kvokavá, co se hemží v hejnu, že máš svý vlastní názory, nahlížení na svět, že si věci děláš tak jak chceš ty a ne jak diktuje společnost
třeba proto, že se někdy cejtím osamělá? I přes to, že mě většinu času jsou lidi buřt, tak mě chybí někdo, s kým by se dalo kecat? Něco podniknout? Něco takovýho?
Bejt výjimečná je super... dokud si neuvědomíš, že zase až tak mimořádná nejsi..
pravej přítel - to je dar a vzácnost, nerostou na stromě. nejsou na každým rohu.
proč? Právě proto, když důvěřuješ někomu... a pak votevřeš ty voči...
k tělu si prostě nepustím každýho
nápodobně, akorát já si obvykle až na výjimky pustím ty blbý
když ho něco učíš, když jste v klidovým prostředí, ale když je tam rušivej élement, funguje to jinak.
Já ho driluju všade: na Svoboďáku pod falusem, na tichým plácku v lese.. dycky mě vnímal aspoň zašvidráním, teďka mrsk.. mám pocit, že jsu mu dobrá akorát na žrádlo a to, že ho někdo vypustí ven... ano, skutečně puberta
brut
chceš aby si zmoudřela přes noc?
No, chtít to můžu, ale vím, že to nejde.. já jsem vomezená blběna, ale ne zase tolik
ano, traverza je jedinečná na hluché hafany
se směješ, ale já jsem normálně chtěla k vetoj, aby mu zkontroloval zvukovody
Dávám si pozor a než o někom řeknu že je přítel se vším co s tím souvisí, tak to nějaký čas trvá.... ale na druhou stranu, pak mu pomůžu třeba o půlnoci balit mrtvolu do koberečku vod Ešusky
no vidíš a dyš mě někdo řekne, že jsem jeho přítel, tak, když to zjednoduším, předpokládám, že pude balit taky, páč já bych šla.. ale vono néééé.. na můj fkus se tím slovem moc plýtvá
Pokud máš mozek vědce, kterej opravdu musí mít vše zaškatulkovaný, rozložený na prvočinitele
Můj mozek je spíš nastavenej na ty prvočinitele, než na ty škatulky
Se tu mějte hezky a večer se tu snad objevím
Užívej sluníčka, taky s Orisláfkem pudem... kdybych se vrátila bez Orisláfky, prosím vobjednat jeden koberec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:01
- Nahlásit
inu
Ale kdepak
no fšak řikám, že sem na sebe vopatrná
vííílo,
doufám, že nemáš na mysli tu zubní vílu co dávala do Tak při pátku Mucholabka
kdes byla před deseti lety
myslíš jako místně?
počky to bylo v roce 2000?? To sem seděla na Ruzyni. Jako ne za katrem, ale měli jsme tam kanceláře
třeba proto, že se někdy cejtím osamělá
no to někdy je, ale to je daň. Život nikdy nic nedá zadáčo. Kdybys byla milijounářka, budeš ešče osamělejší . A pak - hele tady mezi úhylama osamělá nejsi. Seš na tom líp než ta milijounářka, páč ta nemá svoje bratry ouhyly . A pak... hmm a ty myslíš, že ty kvokatůry z toho hejna osamělý ve svý podstatě nejsou?? Voni moc dobře vědí, že nemůžou těm druhejm kvokatůrám věřit. I z toho osamění se dá vykutat plus - to že jsi silná a ustojíš to. Já jsem někdy ráda vlk samotář - teda vlčice no, dyš su kus ta ženská
zase až tak mimořádná nejsi..
Ne? jak to? každej jsme mimořádnej. (no dobře tak barbína z hejna asi míň)
Právě proto, když důvěřuješ někomu... a pak votevřeš ty voči...
no nemůžeš ale důvěřovat kde-komu. Důvěřuj, ale prověřuj. jak se tímhle neřídím v manželství , tak v přátelství ano. Tím myslím, že je mi proti srsti kdybych měla bejt manželova stíhačka, ale než někomu začnu věřit, tak to zatr trvá.
akorát já si obvykle až na výjimky pustím ty blbý
málo filtruješ? zapni ženskou intuici.
Já ho driluju všade:
hele a nedriluješ ho zas moc?? Je možný, že krom tej puberty se k tomu přidala otrava z drilování a buzerace. Nemůžu posoudit, zkus zapřemejšlet a případně trochu ubrat - tzn. zkrátit to a víc si hrát. ALE POZOR - NEVNUCOVAT SE - vzhledem k tomuhle :jsu mu dobrá akorát na žrádlo a to, že ho někdo vypustí ven...
udělej se trochu "vzácnější, jakoby se mu tolik nevěnuj, nebo jak to říct???" Je to jedináček, šécko má tak trochu hned z první, veškerou pozornost - určo o trochu víc i vzhledem k předchozím zdrav. komplikacím - dej mu od sebe trochu vydýchnout.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:36
- Nahlásit
PetraK
kvokatůry
Tohle si nech patentovat!!!!!!
jinak mě samota většinu času nevadí... ale halt, občas máme každej svoje potřeby...
zapni ženskou intuici.
a mám ji vůbec?
hele a nedriluješ ho zas moc?
ne, né, ale prostě v každý prostředí, do kterýho přijde, tak krátce pocvičíme, i kdyby to mělo být jen "pac". Naopak proti Kubojovi jsem hodně benevolentní, většinu času po něm zas tolik nechci, jen aby nelítal do silnice a počkal, když má tendenci zdrhat.
udělej se trochu "vzácnější, jakoby se mu tolik nevěnuj, nebo jak to říct???"
Blbý je, že jsem teď furt doma.. když jsem chodila do práce, taky to bylo vo něčem jiným...
jakoby se mu tolik nevěnuj,
právě že to dělám. Většinu času chodím vokolo, nemluvím na něj, nedrbu ho, nic. On beztak chrní jak pantáta.. doma je to OK, horší jsou ty procházky..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:41
- Nahlásit
inu
ale halt, občas máme každej svoje potřeby...
ale neboj, potřeba občas dolehne na každýho. Ale víš - když si uvědomíš, že největšího přítele máš sama v sobě a že pomocnou ruku najdeš zpravidla na svým rameni, líp se to pokouše
Tohle si nech patentovat!!!!!!
výstižné, že?
a mám ji vůbec?
ale ano, máš jí, jen jí objevit.
ne, né, ale prostě v každý prostředí, do kterýho přijde, tak krátce pocvičíme, i kdyby to mělo být jen "pac"
no možná právě tu školu bych tetkon chvilku vynechala jakoby.
Blbý je, že jsem teď furt doma.
to neva žes doma, doma máš taky svůj prostor a čas.
Hrajete a blbnete si doma?
horší jsou ty procházky..
no jasně,tam seš jen nutnej vopruz a koule na noze. Co bude když si sedneš na lavičku a nebudeš si ho všímat?
|