| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:28
- Nahlásit
Ramštajn v růžovejch teplácích vespolek
Byla jsem na návštěvě u kamaráda a jeho ženy, bavili jsme se o dítěti třetího kamaráda, jestli má nadváhu nebo je to ještě OK (s ohledem na váhu rodičů a další aspekty).
Holka u který jsme byli, svýmu dítěti (9 měs) všechno váží na gram a přesně propočítává denní dávku. Já krmím dítě spíš asi dlouhodobě vyrovnaně
A tak jsme se tak bavily o přiměřeném množství stravy, načež jsem zcela nevinně říkala, že fakt jídlo nevážim a výživnej stav určuju podle hmatnejch žeber jako u psů.
Mno, podívala se na mě celkem nepěkně. Takže raději doma uklízim a očekávám návštěvu sociálky...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:31
- Nahlásit
kachna_
Mno, podívala se na mě celkem nepěkně. Takže raději doma uklízim a očekávám návštěvu sociálky...
Fakt jo? Bože, ty lidi jsou paka...
Ať se každej stará o svoje..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM RRRRRRRRRRAMM RRRRRRRRRRRRRRRAMM RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
inu
a neštvete mi dneska , nebo bude ran jak u Verdůna
Inu
Tak aspoň teda jeden syfilis, beztak je to z jednoho kmene:
sem nevědíla, žes až tak vysazená na tu růžofku, že si aji choroby pořizuješ do barvy
bych přepadávala
dyby banku, tak do toho du s váma, jo?
Fajka
že bych nakonec neměla borelku
hele může bejt, podle novin prej je letos nějakej velkej nárůst syfla - hlavně mezi mladými muži prej
Topíte??
kachna_
turbo má domov
JOOOOOOOOOOOOOO HURASÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! podrobnostě asi nová rodina nehodila, co?
hele slíbený info od Dášenky furt nikde ,ale ona má záda v háji, tak se ani nedivím a čas, tak ten teda nemá vůbec
Fifi
Kdys mela naposled srajdu a pred tim karbenatky
v létě? ale to nebylo nic jako že bych z toho hajzla nemohla odejít. Todle to nebude asik, břicho mi nebolí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:39
- Nahlásit
kachna_
Ramštajn v růžovejch teplácích vespolek
no ofšem to je předtava
že fakt jídlo nevážim a výživnej stav určuju podle hmatnejch žeber jako u psů.
pooooooooooooooo-óóóóóóóómóóóóóóóćt!!
Si
Mno, podívala se na mě celkem nepěkně
ále dyk ničemu nerozumí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:39
- Nahlásit
PetraK
sem nevědíla, žes až tak vysazená na tu růžofku, že si aji choroby pořizuješ do barvy
to víš, musím to mít sladěný s kabelkou
dyby banku, tak do toho du s váma, jo?
jo, jo, my to pak hodíme na tebe a prachy shrábnem samy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:43
- Nahlásit
inu
to víš, musím to mít sladěný s kabelko
spíš s legínama ne?
my to pak hodíme na tebe a prachy shrábnem samy
no jak myslíš, jak myslíš. ale.... ošéfovat se dá všechno a každej máme svoje plány
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:51
- Nahlásit
PetraK
spíš s legínama ne?
ne, ne ladí se vždy s kabelkou a botama, tos nevěděla?
ošéfovat se dá všechno
já to ošéfuju i za tebe, nebuj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:52 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
inu
Fakt jo? Bože, ty lidi jsou paka...
probůh ne, i kdyby si to myslela, tak myslim, že by to neudělala. Bylo to psaný v nadsázce. Bych jim zrušila nájemní smlouvu Promiň, mě nenapadlo, že to vezmeš vážně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:53
- Nahlásit
inu
tos nevěděla?
ne. já sem sladěná celá - černá je černá
á to ošéfuju i za tebe
gůt jarkofský
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:04
- Nahlásit
PetraK
ne. já sem sladěná celá - černá je černá
jo, jo, zvlášť v létě
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:18
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
Brý den vinšuju! Nechcete mi někdo ve zkratce shrnout včerejšek? )) Nestíhám číst.
A furt čekám na ty fotky jak to vypadá u ešusů a vono nic! Všude růžovo a bydleníčko nikde??? Co to je za bordel?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:18
- Nahlásit
inu
ani v létě s ní nemám problém , šak kočovníci taky ne a ty sou ve větším teplíčku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:20
- Nahlásit
mishi
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
no konečně někdo, kdo je slušně vychovanej a umí pořádně pozdravit
a bydleníčko nikde???
jak to že ne?? Já spešl kvůlivá vám, skorem už na umření, pani fčera vytahovala fotky z foťáku a dávala je na předchozí stranu pani co máte s vočima?
Jak chůdě Gastonek?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:33
- Nahlásit
ramštaááááj všem a hlavně růůůůůžovejm tepláškůůůům!!!!!!!
Netopíme ale neva je kráááásně, vyklízíme druhou sklepní koooji, dneska přijede kontejner, zítra příjdou zedníci a topenáři. rozvody budou hotový v pátek a na víkend už topíme všade..je tur krásně azůůůro na sluníčku 20 stupňů
tak vyklízim a dělám třídim co kam do odpadu atd... jediný blbý je že mamina je nemocná, asi má zánět žil nebo co tak sem jí musela skorem zamknout v obýváku aby jí nenapadalo že mě pomůže a odpoledne jí lifruju k doktorce....
to bude boj, zase na ní budu muset bejt očklivá ...jináč jí totiš nedonutím aby ležela a nic nedělala...
ale ono je to fuk jestli to uklidíme všecko příští tejden nebo o tejden dýl že....
du makat tak tu nezlobte
kachna_
bože to je boží zviřátko!!!! to je dobže že má novou rodinu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:37
- Nahlásit
Fajka
TY RŮŽOVÝ TEPLÁKY SI NECH DŮRO JEDNA ZMRZLÁ!
... jediný blbý je že mamina je nemocná, asi má zánět žil nebo co
No tak to na ní ted buď očklivá a zamkni ji na 10 západů, páč jinak je v průseru. Voni ty matky sou někdy fakt hrozný.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:56
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Rrrrrrrramštajníííí rrrrrrrůžovýýýý tepláááčkýýýýý s rrrrrrůůůůžovým dnem a snem
Sem naprosto hotová, páč japka vůbec neubejvaj..... jsou velikosti golfového míčku a menší, což je děsný
Včera jsem udělala nutelu, zavařila kousky, nacpala několik balíčků do mrazáku, usušila další křížaly a stále mi zbývá víc jak půlka.
Dneska budu strouhat, strouhat, strouhat ..... a pak taky rozvařovat, aby bylo na buchty či do buchet. Pokud vše půjde dobře, tak udělám opět štrůdl a spoustu jablečných knedníků
inu
už jsem myslela, že sem zas něco zeslonila
ty ne, ale ten, kdo s tebou dělal pohovor, tak až moc
S Richardem to snad nějak upytlíkujem vod novýho roku, do tý doby dezerce a kdyžtak budu někde chvilu za pultem...
do tý doby ti vyjde podpora v plné výši, takže raději v klídku dodělej dezerci, ať máš vše hotový a odjíždíš s čistým štítem
Smiřické předobré, které jsme si v záchvatu zuřivosti překřtili na Smiřické velehnusné. Nejlepší jsou ovšem Panenská, mrňavý červený jabka, kterých je tři miliony
anoooooo, to znám, mám tohle doma...akorát ty Smiřické nevím, jak vypadají , ale mrňavých máme tolik, že se z nich asi zblázním. Bohužel uskladnit nejdou, páč máme vlhkej sklep
čuměla jsem na Ivančickou kandidátku, co za exoty se hrne do politiky: třeba jedna tfujbaba z DDM, potom bejvalej starosta-tunel, kterej chce zpátky ke korytu nebo náš šííííleně důležitej dějepisář z Gymplu... musim jít volit, jinak to dopadne blbě
tady je to podobný ... jen s tím rozdílem, že je tu převaha doktorů, který, když odejdou do politiky, tak zmizí i ten pslední zbytek dobrej doktorů
Neumím čučet do mozků, ale na vobličejích jim bylo celkem čitelný, že já teda fakt ne. Neumím základy ani metodu, co potřebujou a oni budou muset makat, páč je to grant na detekční kit a musí bejt do pěti let hotovej. To je takovej fofr, že nemaj na nováčky čas.
tak v tomhle máš naprostou pravdu....jak je to časově omezené, tak to budou rádi za zkušené a ne za nováčky
Pokud nejsem jejich jediný kandidát, tak myslím, že... se fakt nemusím bát.
doufej, že nejsi
to jo, hlavně, že všude píšou, že to na lidi skoro neleze.. já jich ze sebe vobírala dvacet
horší je, že potfory koušou a bolí to po nich
PetraK
já to vidím nejspíš takhle
já taky bohužel
těško, dyš já nezahlcuju rodinu japkovejma orchijema
za orchije nemůžu, páč ty sem dostala darem a nějak je zlikvidovat musím
Ne, ne . ne!! Tady nikdo nebude pracovat a nebude
opravdu tu nikdo nepracuje a každýmu je to fuk
no jenže mi to teď přijde, že se to zahuštuje a zhoršuje
protože se o všem víc mluví a nedrží v ústraní
no nevim, esli by s tebou moje kolegyně dneska souhlasila , chudák to tady celej den odnáší
koukej bejt na kolegyně hodná, páč s nima budeš ještě spoustu let pracovat
ondynoj to tady vo sobě dokonce psala sama
to byl asi záchvat sebe lítosti
áále to sem lítala odjakživa
tohle je ovšem něco trošinku jiného.... přece jen si o něco starší než když ti bylo šest
mohli by mě dávat na předpis
jj, tohle ségra říkala o mých harantíííí taktéž
no, dovolim si pochybovat
vůbec nepochybuj
i koukla a hlavně vidim to denně
ne, musíš juknout na tu fotku a ne doma na stěnu
Ne! To teda fakt nemůžeš
děkuji za povolení
plnotučný Bijo mléko Amálka tě přesvědčí vo opaku
bijo mléko je dobré, asi lepší než normál.... páč mi víc chutná
jojojo, ale musí to bejt něco moc jednoduchýho aby to uměl udělat i debil jako já.
neboj, počítám s tím, že ne každej je kuchtík
to FPr
....deli
tam sou Bedujíni, musíš na Mars, ale tam sou zas tydlety
bedujíni jsou dobrý, maj rádi blondýnky...
beton, stěrku, ypu. a co tam máte vy?
tam kde máme beton, což je v kuchyni a koupelně, tak tam je podlahofka a dlažba, u holky je na betonu plovoučka, jinak máme vzduchové polštáře plněné drtí a na tom prkna
PetraK
inu
voe, vidělas dnešní ceny výživ?
no tak nějakou supermárketofkou se to dá pořešit ne?
tak se někdy podívej na složení ty Jitko
dámy, obě ste Jitky.....v supermárketech prodávají stejné výživy jako jinde. Pokud nekupujete bio, tak zase tak šílený ceny nemaj, hlídá se tam obsah, takže to není papundekl, ale opravdu to, co píšou ve složení. Ovšem nikdy bch to nejedla dýl jak jednou za uherský rok ( myslím tím ovocné, masové vůbec )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:09
- Nahlásit
Janiii
zdravím dalšího maroda a přeju, aby do pátku byly bacily pryč, páč jet do Poděbrad do lázní zní naprosto úžasně
Zkus si dát o kousek míň zázvoru nebo přidej trochu víc medu a citronu... ono to strhne tu pálivou chuť
PetraK
nemůžeš sem dávat ty fotky tak, abych je taky viděla? Všichni je chálí a já vidím akorát černý čtverečky
Fajka
momentálně vyplňuju papíry pro zelenou úsporám a sem z toho jelen parohatej ...růůůůůůůžovej bo essi dám tohle dohromady tak už fakt šécko....
tohle soused říkal taky, vyplnil to a měl strach, jestli neudělal chybu, aby o dotaci nepřišel
kachna_
A tak jsme se tak bavily o přiměřeném množství stravy, načež jsem zcela nevinně říkala, že fakt jídlo nevážim a výživnej stav určuju podle hmatnejch žeber jako u psů.
Mno, podívala se na mě celkem nepěkně.
Takže raději doma uklízim a očekávám návštěvu sociálky...
ále prd... nikdo tě nenavštíví. Malá je pěkňoučká a díky jedné větě se ic řešit nebude
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:15
- Nahlásit
Fajka
Netopíme ale neva je kráááásně, vyklízíme druhou sklepní koooji, dneska přijede kontejner, zítra příjdou zedníci a topenáři. rozvody budou hotový v pátek a na víkend už topíme všade..je tur krásně azůůůro na sluníčku 20 stupňů
hlavně opatrně, ať se nedorazíš ještě ty
jediný blbý je že mamina je nemocná, asi má zánět žil nebo co tak sem jí musela skorem zamknout v obýváku aby jí nenapadalo že mě pomůže a odpoledne jí lifruju k doktorce....
to udělej, aby pak neměla velký problémy
to bude boj, zase na ní budu muset bejt očklivá ...jináč jí totiš nedonutím aby ležela a nic nedělala...
ale ono je to fuk jestli to uklidíme všecko příští tejden nebo o tejden dýl že....
donuť jí dojít k doktorce ahlavně se pak doktorky pořádně vyptej.... a případně nech maminku poslat na cévní, pro jistotu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:17
- Nahlásit
brut
do tý doby ti vyjde podpora v plné výši, takže raději v klídku dodělej dezerci, ať máš vše hotový a odjíždíš s čistým štítem
to nebude moc dobrý pro cíví
doufej, že nejsi
bez perdele doufám!
dámy, obě ste Jitky.....
a ty seš třetí , páč mezi AVE výživou a Hamé výživou je sakra rozdíl. Já si vybírám ty, co nejsou uměle doslazovaný a to bejvá kolem pětadvaceti káčé za sklinečku.. Jiný než ovocný bych ani do huby nevzala.. nechápu "boloňské špagety" a podobný výživy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:21
- Nahlásit
inu
to nebude moc dobrý pro cíví
já vím, ale zase budeš mít klídek
bez perdele doufám!
já vím
páč mezi AVE výživou a Hamé výživou je sakra rozdíl. Já si vybírám ty, co nejsou uměle doslazovaný a to bejvá kolem pětadvaceti káčé za sklinečku..
u nás se kupuje Hamé jablečná( meruňková a jahodová), páč jí harantííí milujou a pokud vím, tak je bez všech kozervantů a přidatných látek a stojí okolo 14 kaček
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:22
- Nahlásit
brut
Malá je pěkňoučká a díky jedné větě se ic řešit nebude
Nikdy nevíš! Starosta tudle poprosil Cajty, aby mu při objížďce rajonů vylepil plakátky, že se bude předávat slavnostně hasičům nový hasičský auto. A co myslíš? Někdo to vyfotil a ještě ten den to bylo na idnes, že starosta nechává cajty vylepovat po městě předvolební plakáty...
Takže pokud je ta kočena debil, stát se může cokoliv...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:23
- Nahlásit
brut
já vím, ale zase budeš mít klídek
ani né, matka furt háže dotazy.. a je schopná se do toho vložit sama, kdybych jako dlouho nic
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:14
- Nahlásit
PetraK
Se omluvuju na stotisíckrát, mi to tu nevokazuje obrázky, tak na to juknu večer doma... To je ten mega rychlej internet, co nám nainstalvoali v práci, abysme na něj nelezli. :-D
Gastoňák v cajku, jen mu zarůstá ta rána, takže už mám problém se tam dostat pátradlem a nedejbože tekutym drenem, tim to tam už nejde. Ale když zajedu pátradlem, mám pocit, že je ta díra furt stejně velká, tak nevim, no... Zejtra další kontrola, tak uvidíme.
Ale jako už jsem Gastoňákovi zatopila na noc (a rozštělovala jsem takovou tu krabičku na přímotopy, takže máme nastavený, aby nám to topilo na 25 stupňů - debil sem, musim zjistit, jak se to snižuje). No a já měla ráno v ložnici takovou kládu, že jsem vylejzala i s peřinou a Gastoňák v obýváku krásně teploučko. No, co bych pro něj neudělala, že jo. ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:25
- Nahlásit
brut
nějak je zlikvidovat musím
zkus igelitku zapomenout v koutě bytu. To funguje.Ale musíš do ní dát ty japka, pochopitelně. ale je to vysoce funkční, mám vyzkoušeno, fčera letěla
a každýmu je to fuk
jo přesně, abych nemusel hnout zadkem
všem víc mluví a nedrží v ústraní
ne, nemyslím srovnání s komančem, myslím, za posledních tak deset let.
koukej bejt na kolegyně hodná, páč s nima budeš ještě spoustu let pracovat
ti nevim čéče
to byl asi záchvat sebe lítost
spíš chybějící sebepoznání??
.... přece jen si o něco starší než když ti bylo šest
no ale to si řikala, že mi je
tohle ségra říkala o mých harantíííí taktéž
vůbec nepochybuj
a pochybuju.
ne, musíš juknout na tu fotku a ne doma na stěnu
vidim co vidim
, asi lepší než normál.... páč mi víc chutná
Amáálka je mňam!!
počítám s tím, že ne každej je kuchtík
no tak hlavně abys počítala s tim, že já sem ten debil
.deli
bedujíni jsou dobrý, maj rádi blondýnky.
no na co ty nemyslíš
podlahofka
co je podlahofka? co je vzduchovej polštář??
zase tak šílený ceny nema
no vida, tak má Imunita postaráno o stravu
nemůžeš sem dávat ty fotky tak, abych je taky viděla?
dyk tam sou - normálně z rajčete, nejdříf sou černý čtverečky - to abych jim naředila tu limonádičku a pak sou fotky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
tak spešl ještě 1x pro zmatenou Brůtofku:
rozkopaná fáze:
mezifáze:
a hotovooooooooooo!:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 13:04
- Nahlásit
BRRRRRR BRRRRRR BRRRRRRRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮTICE
HELEJ CO MAJ NA AUKRU - TO NUTNĚ POTŘEBUJEŠ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 14:58
- Nahlásit
inu
Starosta tudle poprosil Cajty, aby mu při objížďce rajonů vylepil plakátky, že se bude předávat slavnostně hasičům nový hasičský auto. A co myslíš? Někdo to vyfotil a ještě ten den to bylo na idnes, že starosta nechává cajty vylepovat po městě předvolební plakáty...
to snad néééé
matka furt háže dotazy.. a je schopná se do toho vložit sama, kdybych jako dlouho ni
tobě je pod osmnáct? Já se holce do ničeho nepletu .... je to její život, tak ať si s ním naloží podle svého nejlepšího vědomí a svědomí ( samozřejmě, že poradím, když jsem žádána, ale konečný rozhodnutí nechávám na ní)
mishi
Gastoňák v cajku, jen mu zarůstá ta rána, takže už mám problém se tam dostat pátradlem a nedejbože tekutym drenem, tim to tam už nejde. Ale když zajedu pátradlem, mám pocit, že je ta díra furt stejně velká, tak nevim, no... Zejtra další kontrola, tak uvidíme
snad to bude v cajku
Ale jako už jsem Gastoňákovi zatopila na noc (a rozštělovala jsem takovou tu krabičku na přímotopy, takže máme nastavený, aby nám to topilo na 25 stupňů - debil sem, musim zjistit, jak se to snižuje). No a já měla ráno v ložnici takovou kládu, že jsem vylejzala i s peřinou a Gastoňák v obýváku krásně teploučko. No, co bych pro něj neudělala, že jo.
to znáááám..... zatopíme harantííím a psům, sami mrzneme
PetraK
zkus igelitku zapomenout v koutě bytu. To funguje.Ale musíš do ní dát ty japka, pochopitelně. ale je to vysoce funkční, mám vyzkoušeno, fčera letěla
mám je f přeprafkách...do igelitek nikdy japka nedávám
jo přesně, abych nemusel hnout zadkem
jj, hlavně že se vlk nažral a koza zůstala celá
ne, nemyslím srovnání s komančem, myslím, za posledních tak deset let.
aha, ale i to do toho spadá .... o všem se víc mluví, tahá se na světlo a kolikrát i překrucuje
ti nevim čéče
že by utekly, když musej furt poslouchat dus, dus?
spíš chybějící sebepoznání??
že by až tak?
no ale to si řikala, že mi je
jen duševně, holka, jen duševně
a pochybuju.
nepochybuj.... !!
vidim co vidim
ne, vidíš, co chceš vidět a ne to co tam je
Amáálka je mňam!!
mňam, je mlíčko rovnou od krávy popř. mlíko z automatu
no tak hlavně abys počítala s tim, že já sem ten debil
debil kuchtík či jak tomu mám rozumnět?
no na co ty nemyslíš
na to, že bych měla vždycky dost vody, abych neumřela žízní .... na co myslíš ty?
co je podlahofka? co je vzduchovej polštář??
podlahofka je podlahový topení, vzduchovej polštář je prostě mezi trámama vysypaná škvára a trocha vzduchu, aby mohl cirkulovat a nedržel tím pádem vlhko
no vida, tak má Imunita postaráno o stravu
přesně tak
normálně z rajčete, nejdříf sou černý čtverečky - to abych jim naředila tu limonádičku a pak sou fotky
vidím jen ty čverečky a nic jinýho
tak spešl ještě 1x pro zmatenou Brůtofku:
tak tohle už konečně vidím
Brtnííík je mooooocinky šikovnej a patří mu obdif před nastoupenou jednotkou ve složení: Ešuska, Ešusek, Kostižer
BRRRRRR BRRRRRR BRRRRRRRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮTICE
HELEJ CO MAJ NA AUKRU - TO NUTNĚ POTŘEBUJEŠ
ta je nádherná ... kde je a za kolik?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:47
- Nahlásit
mishi
híml, jak to, že tvojí odpověď jsem předtím neviděla a vidím ji až tetkon??? asi se pudu léčit
Se omluvuju na stotisíckrát,
se nevomluvuj a založ s Brrrůtofkou koalici, ta taky vidí starou belu prej
rychlej internet, co nám nainstalvoali v práci, abysme na něj nelezl
mrchy sou to.
Zejtra další kontrola, tak uvidíme
tak já budu hrozně držet palce
že jsem vylejzala i s peřinou a Gastoňák v obýváku krásně teploučko.
a proč teda nejseš hnípat ke Gastoňákovi??
brut
ta je nádherná ... kde je a za kolik?
http://aukro.cz/item1263312663_stary_dreveny_kufr_ malovany.html
mám je f přeprafkách...do igelitek nikdy japka nedávám
no tak zkus mojí variantu, to se jich pak zbavíš ani nevíš jak rychle.
hlavně že se vlk nažral a koza zůstala celá
vlk bude mít večeři
... o všem se víc mluví, tahá se na světlo a kolikrát i překrucuje
to jo, ale mi prostě přijde že je toho víc a víc
když musej furt poslouchat dus, dus?
ale di ty, to je mjůzik, žádný dus, dus. Navíc ondynoj říká kolegyně - jak to že neposloucháš Ramštajny? - sem byla ohleduplná, páč měla migrýnu, tak sem jí nechtěla ten den hudebně zdělávat
že by až tak?
no jistěže
jen duševně, holka, jen duševně
no ale neřiká se, že čéku je tolik na kolik se cejtí??
(ale já se dneska necejtim , takže to bude asi průser )
nepochybuj..
děfče v tomdle mě asi nepřesvědčíš
vidíš, co chceš vidět
mňam, je mlíčko rovnou od krávy
no do toho sem ešče nikdá nešla
debil kuchtík
BRŮTOFKO!! TAGLE UPŘIMNÁ TEDA BEJT ZAS NEMUSÍŠ!
... na co myslíš ty?
jak vodtáhnu domu ty tři kila hovězího srdéčka pro pséčka za 35,- káčézakilo, když ešče mám vyzvednout v další masně dvě kila pajšlu, tak na todle tetkon myslim
podlahofka je podlahový topení,
aha a co je na tom topení
vzduchovej polštář je prostě mezi trámama vysypaná škvára a trocha vzduchu,
aha jo todle znám.
přesně tak
tak jsme jí to pořešily, holce naší eskymácký
vidím jen ty čverečky
co tagle vyčistit brůle?
tak tohle už konečně vidím
no vidiš a je to furt to stejný, si blbě koukala
Ešuska, Ešusek, Kostižer
už se ho dočkal, asistovala aji Babina. A v reálu to vypadá ešče líp. Jen ..... teda..... sem..... nevyfotila ty polštářky co tam dala máma.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 16:54
- Nahlásit
brut
to snad néééé
to jó Lidi jsou divní
tobě je pod osmnáct?
Bohužel né.. ale asi mám nějaký divný flujdum, kdy maj všichni pocit, že musím odpovídat jejich představám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:38
- Nahlásit
Ramštajn při večeru,
tož máme vyklizeno a připravenou druhou kooji na opravu.
Mamina u doktorky byla a je to fakt zánět žil..už to má poněkolikátý dneska poctivě ležela a do práce se nám nemíchala tak to bylo v klidu...
dočítat vás nestíhám bo musím ještě dělat nějaký nabídky, přes den nebyl čas
|