| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:38
- Nahlásit
inu
to mám určitě z toho Kloše jeleního.. jinak si to neumím vysvětlit
asi to spolu souvisí , ale já mám taky šílený sny a to ani nemusím mít kloše
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:39
- Nahlásit
brut
nějak nejsem schopná pochopit, že ti to můžou dělat
nevím, no, ale už jsem si všimla, že spoustu lidí takhle "dráždím" :-/
tohle mi přijde jako nejdůležitější věc, umět děti pustit do života a neplést se jim do něj
tak oni se mi nijak zvlášť nepletou... teda do chvíle, než se potřebuju vylejt.. to to začnou hrotit, dávat zaručené rady, co bych měla, apod.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:52
- Nahlásit
inu
nevím, no, ale už jsem si všimla, že spoustu lidí takhle "dráždím" :-/
teda do chvíle, než se potřebuju vylejt.. to to začnou hrotit, dávat zaručené rady, co bych měla, apod.
já je chápu, taky se musím někdy držet, ale snažím se tohle všechno nedělat nebo jen omezit na nejnutnější informaci,protože jestli chci, aby se naučili v životě nějak "chodit" a opravdu žít, tak je musím pustit a neplést se, i když se to ve mě spírá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 08:42
- Nahlásit
NEŽ SE DO TOHO TADY ZAS PUSTIM, včera jsem už odpadla, tak jsem to nestihla
inu
ak to, že všichni tak dobře vědí, jakej život bych měla vést, když to nevím ani já sama?
A proč si myslíš, že bys měla nutně vědět, jak bys měla život vést? Není lepší ho žít a hlídat si přitom čistej štít? O nic složitějšího si myslím jít nutně nemusí. Není nutno, pokud nejsem pytel ambicí drásat se nahoru, není nutno , pokud cítím, že to ve mě není zkoušet za každou cenu objevit neobjevitelný, vydělávat prachy na burze..... Naslouchej sama sobě.Ne každej musí bejt présídent, Ajnštajn, Nobel, řídící v ŽOLOO.... ,a nikdy nevíš, kdy přijde tvoje důležitá chvíle a ani která to vlastně bude- protože můžeš udělat něco pro Tebe jakoby nevýznamnýho, ale bude to třeba něco co někoho jinýho zas posune jinam........
nemimrej se v tom- neni to vzorek v kádince. Žij.
a teď du na to
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 08:53
- Nahlásit
Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamštáááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááájn.................. ..
dneska bude grilčo...grilčo topenářů..... je hááásky.... Fajuška by si drobátko masejka taky určo dala...barf je zdravej... kdo chcete přijeďe budou hody.... bo s těma dvouma to už fakt nen možný!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:13
- Nahlásit
PetraK
A proč si myslíš, že bys měla nutně vědět, jak bys měla život vést?
Já to myslím tak, že v podstatě nevím, co chci. Když sem byla mladší, tak sem to věděla naprosto přesně.. dneska už ale nevím Společnost se mě teda snaží nacpat do nějakejch konvencí (měla bych se vdát, mít děcka, bo mám nejvyšší čas atp.), ale odpovídá to tomu, co fakt chci? Nebo si vem to s tou prací: každej mě říká, že je škoda vykašlat se na vědu. Fakt je? A pokud se vykašlu, co teda chci jako dělat.. No, to nevím.. fakt ne.
Prostě si myslím, že je dráždí zrovna todle: když vidí, že nemám žádnej jasnej cíl, za kterým jít. Tak se mi snaží nějakej dát.
Nepitvám se v ničem, jen.. mi to přijde zvláštní.. všichni kolem mě ví, co maj dělat, ale já v tom tápu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:14
- Nahlásit
Fajka
. bo s těma dvouma to už fakt nen možný!!
klidně jednoho vola pošli, ale nesmí mít BSE a musí mít na perdeli razítko veterinární kontroly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:18
- Nahlásit
inu
klidně jednoho vola pošli, ale nesmí mít BSE a musí mít na perdeli razítko veterinární kontroly
ale nesmí mít BSE
jako někdo kdo nemá mozek nemůže tuhle nemoc vůbec chytnout..bud fklidu...
sem tak vytočená že bych mu tam to razítko snad byla schopná vyhriznout i dyž nejsem veterinární kontrola....
....k tomu všemu ještě sem zjistila že dneska musim jet na otočku do Brna.... mám dost už jako ale fakt...
a to sem si myslela že tenhle tejden už to bude v klidu bo už nikam nespěcháme... no nebude tov klidu aaaaaaaach jooooooo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:23
- Nahlásit
Fajka
byla schopná vyhriznout
fuj, takhle hluboko jsi snad ještě neklesla
že dneska musim jet na otočku do Brna...
chůdě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:23
- Nahlásit
inu
Společnost se mě teda snaží nacpat do nějakejch konvencí (měla bych se vdát, mít děcka, bo mám nejvyšší čas atp.), ale odpovídá to tomu, co fakt chci
ježíš...co mám říkat já?????????????
ale prostě tohle já vůbec neřeším co bych měla jak bych měla a co by bylo v mým věku už dobrý a tím pádem mě to nijak nestresuje...a myslíš že na mě nejni a nebyl žádnej tlak????? a vem si o kolik sem starší ....
já totiž dost kašlu na všechny co si na mě ukazujou prstem, bo co jim je do toho jestli chci nebo nechi děti, v kolika je chci, jestli chci bejt vdaná nebo nechci atd atd... je to totiž MUJ život a mýho partnera a pokud nám to vyhovuje toboum tak se ostatní můžou postavit na hlavu a vodpichovat ušima a je jim to prd platný že...
a taky oni už to vědí a už skoro nepruděj...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:24
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM
RRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
VÁŽENÉ DÁMY. HOŠÍČKOVI BYLO FČÉRA CELÝCH ŠEST LET A PÁNČIČKA JE KRAFKA, PÁČ SI MYSLELA, ŽE VČEREJŠEK JE AŽ POZEJTŘÍ. POČÍTÁ SE JAKO DÁREK, ŽE DOSTAL NOVEJ PELECH?
Fajka
dneska bude grilčo...grilčo topenářů..... je hááásky.... Fajuška by si drobátko masejka taky určo dala...
ajajajajajajáááááááááááj, story evidentně ešče nemá hepýend . Blbý? moc?
ssssssss já sem tvuj slabej vodvárek..
no na to zapomeň, radši přestaň ucházet jak papiňák a přiznej si, že přát si nahýho Travoltu s pštrosem neni nic moc normálka. Neni to vůbec normálka, je to naprostá úhylárna
brut
někam se nám určitě bude hodit
já tam taky nad dvěma uvažuju
se nějak nehlásí, takže má smolíka, páč nezbyl
vlk drží ozdravnou dyjétu asi
To je kraváááááááááááál, šílenej, hroznej, děsnej!!!!!!!!!
no to teda nejni, ani náhodou, je to velmi zvuková mjůzik s kvalitními texty
nebo si byla vzteklá a soptila, tak si řekla, že bude lepší přežít dus, dus než ohnivou Ešusku
ti řikám, že se mě bojí, no
jo, ale to se netýká prcků
ále ! Tělo prej má bejt zhutnovaný, než se dopoužívá, řikaj taky. No tak dneska sem to už nevydržela a vyrazila za těžkooděnce. mám zas své milůvané botičky, kolega mi salutoval a pravil, no konečně ste přišla pořádně voblečená
si chtěla upřímnost
vocaď podaď, jo?
páč si silná ženština, když zvládneš dusání štajnů
tak za á to už si tady vopakujem poněkolikátý, že to nejni dusání a za bé, ty vole to bylo těžký jako kráva!!!!!!!!! A přitom to byla kráva jen způlky - to srdce, pajšl byl vepřovej
když máš v podlaze topení (my máme klasiku ne elektriku), tak už nemusíš mít radiátory.... je to moc příjemný
ale tys taky matla, to je mi jasný, že to je příjemný! Sem myslela jako co je na tom topení poleženýho za podlanu, ne co je na tom zavýhody
se nás má ptát dopředu a má po problému
no ať vznese dycky dotaz a my jí to tady pořešíme už
ty nemám, páč bych je měla zas*atý od japlek
no spíš to vypadá, že Ti do tech japlek spadly , dyš si to neviděla
viděla jsem až tu druhou várku
jo páčs tu první přehlídla
ak ještě vyfoť ty
ANI NÁHODOU!!
inu
stejnak to do zejtra zapomene
A žes to trefila teda, ale to bylo tím snem, mám z něj bolavý srdíčko. Sem jak když mě přejeli pásákem.
mě se nechce
ale momentálně se mě chce spíš do světa optimismu...
no ták! Vida jí dífče šikovný!!
tady se zjevně hulí ve velkým
nésu troškař ne ?
ale v životě jsem zatím měla jen tři
jo ty jsou fajn, ale......... já dycky tvrdě dopadnu na zem. Přistání mi nějak nejde
ach bože, Jitko! Použij růžovej závit, co máš v hlavě... standartní staf = že se mě děje to samý,
hele ty růžová Jitko, jak to asi z tý holý věty mám vydedukovat, he? No?
Rozmnožuje se to?
O týdle položce neuvažuju
no ale já to výjimečně nemyslim nijak dvojsmyslně, ale že to je prostě taky živý , tak je pak takovýhle zacházení mučení. No jsem zvědavá, jestli to dá a zvládne, zima už je tady, obávám se, že to asi neklapne, chůdě malý. No malý, malý úplně teda ne
Mozek teda ale říkala, že nemá ...
no a co bys tak chtěla prodat teda? Mozek nemá, játra prochlastala kvůlli topenářům...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:31
- Nahlásit
inu
všichni kolem mě ví, co maj dělat,
já nejsem fšichni. Já to třá taky nevim
Když sem byla mladší, tak sem to věděla naprosto přesně
a změnilo se to od doby, kdy jsi byla mladší? Nechtěla bys to i dneska? Pochopitelně asi by to úplně neklaplo, kdybys chtěla bejt třá Messnerem....
Společnost se mě teda snaží nacpat do nějakejch konvencí
NA SPOLEČNOST A OKOLÍ SE VY.........R, víš jak se ti uleví?
(měla bych se vdát, mít děcka, bo mám nejvyšší čas atp.
no tydle kydy, z toho je mi fakt na blití, dovopravdy, na to už kašli naprosto vůbec nejvíc. KDO KDY ŘEK, KDY JE NA CO SPRÁVNEJ ČAS?? Maj na to diplomy? Maj? nemaj, tak ať se dou projet tobogánem a držej kušnu hergot už!
každej mě říká, že je škoda vykašlat se na vědu.
heh, škoda je jediný - a to umřít. ale ostatní ne. BAVÍ TĚ TA VĚDA?? MÁŠ Z TOHO RADOST? no jasně neřikám každej den, cválat s úsměvem na rtu a pjéseňkou parkem do práce a lomcovat dveřma před votvíračkou, ale prostě jestli máš radost z toho, co děláš někdy. . Já jsem to zažila v předešlý práci, hrozně moc mě to bavilo a kdyby to osud nenalajnoval jinak, sedim tam na věky věkůf. No ale co nadělám, nejni to tak, tak to tak nejni, do voblouku kvůlli tomu nepudu
já ti řikám poslouchej sama sebe.
podivej na FAJFKU
já totiž dost kašlu na všechny co si na mě ukazujou prstem, bo co jim je do toho jestli chci nebo nechi děti, v kolika je chci, jestli chci bejt vdaná nebo nechci atd atd... je to totiž MUJ život a mýho partnera a pokud nám to vyhovuje toboum tak se ostatní můžou postavit na hlavu a vodpichovat ušima a je jim to prd platný že...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:32
- Nahlásit
inu
fuj, takhle hluboko jsi snad ještě neklesla
věř tomu že JO!!!!
PetraK
no a co bys tak chtěla prodat teda? Mozek nemá, játra prochlastala kvůlli topenářům
story evidentně ešče nemá hepýend . Blbý? moc?
no tak bordel neřešim se uklidí ale to co okolo sebe zničej a opravit jde těžko a nebo vůbec nejde...jako třeba propálenej novej koberec uprostřed místnosti to mě fakt sere bo kolem toho budu chodit dalších X let a pokaždý když to uvidim si na ty hoxxda vzpomenu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:32
- Nahlásit
Fajka
jako někdo kdo nemá mozek nemůže tuhle nemoc vůbec chytnout..bud fklidu...
...k tomu všemu ještě sem zjistila že dneska musim jet na otočku do Brna.
A do...... do řiti!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:34
- Nahlásit
Fajka
třeba propálenej novej koberec uprostřed místnosti
ty vado!!!!!!!!!!! no tak ať to firma uhradí!! Mají na to pojistky. A pokud ne, jejich problém. My taky museli cálenzíbitte, když jsme při stěhovačce něco zmasili . To po nich podle mě můžeš normoš chtít, aby uhradili, co zničili.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:36
- Nahlásit
PetraK
ty vado!!!!!!!!!!! no tak ať to firma uhradí!! Mají na to pojistky. A pokud ne, jejich problém. My taky museli cálenzíbitte, když jsme při stěhovačce něco zmasili . To po nich podle mě můžeš normoš chtít, aby uhradili, co zničili.
neboj až přijde šéf tak mu to ukážu jak má šikovný kluky.... a stačilo by přitom dát si jen trošku pozor...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:52
- Nahlásit
Fajka
tak mu to ukážu jak má šikovný kluky....
stačilo by přitom dát si jen trošku pozor...
ach bože, ach boooože, pardon, přepadla mě puberta
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:59
- Nahlásit
Fajka
a myslíš že na mě nejni a nebyl žádnej tlak?????
no, tak předpokládám, že je.. ani tak ne proto, že seš starší, ale proto, že seš blíž generaci, kde kdo byl neprovdanej do dvaadvaceti byl považovanej za starou pannu
a taky oni už to vědí a už skoro nepruděj...
voni to taky věděj, ale co mám jako furt říkat v následujících dialozích?
- Kdy bude svatba?
- Nebude, já se vdávat nechci!
- A proč spolu teda jste?
...
PetraK
ale to bylo tím snem, mám z něj bolavý srdíčko.
Jakej sen? Mě se zdálo vo AMV, který neexistuje... a pak taky fůra hovadin a zas mě strašil šéf, se ptal, kdy bude dezerce... tfuj, že von na mě myslí?
jo ty jsou fajn, ale......... já dycky tvrdě dopadnu na zem
já né, já né... já lííítám a je to paráda.. no hele, dneska jsem možná lítala taky, ale nebyl to pravej lítací sen, ne takovej ten, co pozitivně nabudí na další dva dny, ale zdálo se mě, že letím nad nějakou lesní cestou, vím, že se mě to zdá, tak zkouším různý krávovinky a docela si to užívám... ale byla to jen chvíle, pak jsem doletěla k nějakýmu telegrafnímu sloupu v lese, kde byla poštovní schránka a já tam dala dopis do soutěže, kterou jsem chtěla vyhrát a napsala, že je mě 15
Ty prášky jsou zajímavý, už to můžu brát jen třikrát, takže dneska si v noci zase budu experimentovat
hele ty růžová Jitko, jak to asi z tý holý věty mám vydedukovat, he? No?
nesmíš myslet jenom na sebe.. altruismus, pani, altruismus
tak je pak takovýhle zacházení mučení. No jsem zvědavá, jestli to dá a zvládne, zima už je tady, obávám se, že to asi neklapne, chůdě malý.
vopčas je škoda, že se kytky nemůžou zvednout a buď jít jinam nebo nám nafackovat, jak se k nim někteří chováme
a změnilo se to od doby, kdy jsi byla mladší? Nechtěla bys to i dneska?
to by asi nefungalo.. dřív sem chtěla děcka, barák a chlapa, o kterýho se budu starat. Dneska chci malinkej domeček někde vod lidí, vo žádnýho chlapa se starat nehodlám a z děcek mě vobchází mráz po zádech..
Měla jsem přízemní životní cíle, no.. ale to bylo eště v době, kdy jsem si myslela, že všichni viděj svět jako já
KDO KDY ŘEK, KDY JE NA CO SPRÁVNEJ ČAS??
No, tak média jim to rvou do hlavy každej den, že... co je a co není dobrý, atd.
cválat s úsměvem na rtu a pjéseňkou parkem do práce a lomcovat dveřma před votvíračkou,
jehehé, to je čurina sem si to představila a to sem neměla..
ale prostě jestli máš radost z toho, co děláš někdy. .
poslední roky ani né... pro mě je to prostě jen.. práce.. místo, kam musíš, abys měla nějaký peníze.. ale nevím, jestli je to podstatou tý práce nebo tím, v jakým blbákově jsem osm let hnila.
Já ti řeknu, co mě baví: něco vytvářet. Třeba píct rakve. Blbý je, že se spálej, ale tak co už A nebo kreslit, psát. Mám dva velký sny: napsat a ilustrovat kníšku, která by někde vyšla, potom nějakej komix a nakonec udělat 2D animák.. jenže tímhle se absolutně neuživím.
Myslela jsem si, že věda je taky něco kreativního, že tam každej jeden pracuje na tom, aby byl nějakej celek.. zatím to vidím tak, že je to odrbávačka furt dokola, kde se maj nejlíp ti, co vlezou do toho správnýho zadku a aby se měli dobře, tak se neštítí šlápnout druhýmu za krk.. :-/
A jak jsi psala, já si laborku nezaložím. Nemám na to bejt lídr, nejsem průbojná.
á ti řikám poslouchej sama sebe.
..kdybych poznala, co sem já a co jsou cizí myšlenky...
podivej na FAJFKU
pěkná, nó...
Fajka
věř tomu že JO!!!!
Bože, bože...
třeba propálenej novej koberec uprostřed místnosti
jim to naúčtuj!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:02
- Nahlásit
PetraK
ach bože, ach boooože, pardon, přepadla mě puberta
Ešusová!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na co myslíš!!!! naco ty myslíš!!!!?????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
Kdy bude svatba?
- Nebude, já se vdávat nechci!
- A proč spolu teda jste?
Moje odpověd:
protože chceme a jestli bude a nebo nebude svatba ja naše věc a TICHO !!!!!
a jakmile zakončím větu slovem ticho tak už žádný z příbuzenstva si nedovolí se ptát dál bo už ví že já debatu o tomto tématu ukončila...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:06
- Nahlásit
podivej na FAJFKU
pěkná, nó...
vo*e ale musíš si k tomu vzít brejle !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:07
- Nahlásit
inu
..kdybych poznala, co sem já a co jsou cizí myšlenky
tak tohle já vím naprosto ale naprosto přesně....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:16
- Nahlásit
Fajka
a jakmile zakončím větu slovem ticho tak už žádný z příbuzenstva si nedovolí se ptát dál bo vím že já debatu o tomto tématu ukončila..
no jo, ale ty máš něco, co já ne: RESPEKT
vo*e ale musíš si k tomu vzít brejle !!!
voe, kdykoliv seš někde na fotce, tak se usmíváš, postavička jako lusk, projevy éterické víly, optimistka..
kde vidíš něco nepěknýho?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:18
- Nahlásit
Fajka
tak tohle já vím naprosto ale naprosto přesně....
paní je taky schizofrenik?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:22
- Nahlásit
PetraK
VÁŽENÉ DÁMY. HOŠÍČKOVI BYLO FČÉRA CELÝCH ŠEST LET A PÁNČIČKA JE KRAFKA, PÁČ SI MYSLELA, ŽE VČEREJŠEK JE AŽ POZEJTŘÍ. POČÍTÁ SE JAKO DÁREK, ŽE DOSTAL NOVEJ PELECH
jéééééééééééé to sem postřehla až teeeeď že posíláme zrzounkoj pušinku na čeníšek!!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:24
- Nahlásit
Fajka
VÁŽENÉ DÁMY. HOŠÍČKOVI BYLO FČÉRA CELÝCH ŠEST LET A PÁNČIČKA JE KRAFKA, PÁČ SI MYSLELA, ŽE VČEREJŠEK JE AŽ POZEJTŘÍ. POČÍTÁ SE JAKO DÁREK, ŽE DOSTAL NOVEJ PELECH
taky sem to nepostřehla Mám dost...
Gratulujeme lázeňskýmu švihákovi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:26
- Nahlásit
inu
voe, kdykoliv seš někde na fotce, tak se usmíváš, postavička jako lusk, projevy éterické víly, optimistka..
kde vidíš něco nepěknýho
no to mám kliku že si mě neviděla ted tech posledních 14 dní... špinavá, potrhaný voblečení, nakrknutá na řemeslníky a lítám jak čarodejnice bez koštěte přijeď u uvidíš že nekecám
no jo, ale ty máš něco, co já ne: RESPEKT
ty vado, ale já si ho taky musela vypěstovat s tím se člověk nenarodí (nebo né každej) ale jde to..... ale musíš chtít ty sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:27
- Nahlásit
inu
Jakej sen?
moc a moc vočklivej a hlavně jsem vůbec nepochápla proč se mi to zdálo a proč jsem se chovala tak, jak bych se nikdy já nechovala .
le zdálo se mě, že letím nad nějakou lesní cestou, vím, že se mě to zdá, tak zkouším různý krávovinky a docela si to užívám... ale byla to jen chvíle, pak jsem doletěla k nějakýmu telegrafnímu sloupu v lese, kde byla poštovní schránka a já tam dala dopis do soutěže, kterou jsem chtěla vyhrát a napsala, že je mě 15
no tak to seš na tom o mnoho mnoho lípějc teda, že bych ďobla Rohypnůlek ?
Ty prášky jsou zajímavý, už to můžu brát jen třikrát, takže dneska si v noci zase budu experimentova
co zbyde mi pošli, jo?
. tfuj, že von na mě myslí?
von de po tobě, chce tě urvat, to je jasný!
nesmíš myslet jenom na sebe
my sopci to jinak neumíme
nám nafackovat
ano , to je věčná škoda. Třá můj šéf by byl celomodrej.
. Dneska chci malinkej domeček někde vod lidí, vo žádnýho chlapa se starat nehodlám a z děcek mě vobchází mráz po zádech.
no tak vidíš, že víš co chceš! Tak se podle toho zařiď, co ti v tom sakra brání?? no? Když teda opominu ten domek, ale ten já taky chcu a nemám, ale vostatní si čék opravdu může zařídit, jak to cejtí.
Měla jsem přízemní životní cíle, no..
milá ženo, normální život přeci neni přízemní? Kdo ti tohle zas řekl, no?
ak média
médija sou k hounu, fakt kašli na to a takovejma krávovinama se nenech otravovat, nech je ať si békaj a nebo - si dupni, ať držej kušnu, podle toho na co se cejtíš- druhá varianta je dost zábavnější ale
ehehé, to je čurina sem si to představila a to sem neměla..
: gůt, já tetkon taky
zatím to vidím tak, že je to odrbávačka furt dokola, kde se maj nejlíp ti, co vlezou do toho správnýho zadku a aby se měli dobře, tak se neštítí šlápnout druhýmu za krk.. :-/
hm, to by se mi taky ani za mák nelíbilo. Hele to máš někdy těžký- já taky nedělám vůbec teda ani trochu to co bych dělala úplně ze všeho nejvíc nejradši- ale za to si můžu teda jednak sama a druhak - jo neuživilo by mě to asi a by mě to asi sežralo duševně. Na tu druhou práci bych neudělala školu, a tu třetí, kterou jsem dělala a co mě bavila moc, tak tu huž nemám. Nadělám něco? Ne? Tak to prostě nechám bejt.
Já ti řeknu, co mě baví: něco vytvářet. Třeba píct rakve.
a hledat obor, kde bys tohle mohla uplatnit?
co sem já
to co chceš, to při čem ti "poskočí" srdce a co tě mrzí , že nemáš , nebo jak to říct
Nemám na to bejt lídr, nejsem průbojná.
aco? A nic, já taky nejsem lídr a nejsem průbojná a rozhodně bych nechtěla nést odpovědnost za druhý, když si něco po.... já sama, můžu si za to sama, ale abych musela nést zodpovědnost za druhý, to bych neuměla.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:28
- Nahlásit
Fajka
lítám jak čarodejnice bez koštěte
opravuji...bo zametám každou chvíli tak že čarodějnice s koštětem
tak nevím spadne ten barák nespadne... slyším zbíječky ze tří stran
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Ešusová!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na co myslíš!!!! naco ty myslíš!!!!?????
EDIT( nato abyste měli co jíst!! " )
no! Myslim na to,a byste se tady měly čemu smát bože ale dyk se na to podívej, jak to vypadá napsaný : to nešlo, to nešlo, to nešlo
inu
RESPEKT
no tak halt
zařvi a pořádně - fakt - nekecám. A hned uvidíš to divení, naser se jako chlap a zařvi.
Fajka
inu
posíláme zrzounkoj pušinku na čeníšek!!!!
Gratulujeme lázeňskýmu švihákovi
díkuju vyřídim.
taky sem to nepostřehla
se divíte v tomdle bordelu co sme tu vytvořily?
no ale já se na sebe načtvala, páč sem fakt myslela, že to je až ve čtvrtek . Nemám tortu!! Musim dneska upíct tortu!! Dostane ju zítra na chalupě - esli teda fakt pojedem už zajtra.
|