| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
fakt je to růžovej banán
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
sem praktická žena
v tomdle teda nevim, esli si úplně praktická
MILÉ DŮRY JE ČAS SE NA CHVÍLI ROZLOUČIT.
VARUJU VÁS!! BUDE TADY TICHO!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:12
- Nahlásit
kachna_
fakt je to růžovej banán
ešče že už tady nejsem!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:16
- Nahlásit
ešče sem se vrátila:
VŠEM PŘEJU KRÁSNÝ VÍKENDA VENKU, DYŠ MÁ BEJT HEZKY A FAJFCE AŤ TO TRŮBKUJE A MISHI, AŤ ZMASAKRUJE TY ZMETKY.
OSTATNÍM PŘEJU TO CO POTŘEBUJUOU.
A FŠEM PŘEJU ČERNÝ SPANÍ!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:33
- Nahlásit
tve, přestávám žrát banány, ten růžovej je moc naturalistickej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 16:35
- Nahlásit
Chci tři koberce...prášky na nervy a hlavně na mě zavolejte Chocholouška...
přijeli montovat kotel opakuji přijeli montovat kotel ..... o den dřív než jsme je čekali !!!! někdo spletl datum.....měli přijet až zítra
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 16:46
- Nahlásit
Fajka
a co teď?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 17:48
- Nahlásit
Fajka
přijeli montovat kotel opakuji přijeli montovat kotel ..... o den dřív než jsme je čekali !!!!
ty voe, todle je fakt banánistán!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 18:05
- Nahlásit
děcka, todle mě teď došlo na email:
URL
A samá růžová
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
a co teď?
a co potom...ubezdušit šééécky krom zedníků bo to sou kucí co nás dneska fakt zachránili!!!!
vykopli jsme topenáře (prej můžou rozchodit kotel jen s jedním radiátorem..a jeden topenáři kupodivu fakt stihĺi ), zedníci nám pomohli dopravit do kotelny 350 kilovej kotel (jako nevím jak by to chtěli jak udělat když montéři přijeli jen dva ... v 6ti lidech jsme měli velký starosti .
Už mám v sobě dva frťany, ale nejrač bych vyžahla celou flašku no a ted tu poskakujem a lítáme kolem kotlařů a máme dneska asi noční ....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:29
- Nahlásit
Fajka
Už mám v sobě dva frťany
to mluví za všechno
já včera chlastala taky ne že by to pomohlo, ale docela to chutnalo ... v práci je to šílený, programátoři jsou banda neschopnejch lidí ještě že je víkend
a peču bramborový štrůůůůdle, mňááááám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:29
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRrrrrrrrruzovy RRRRRRRRRaaaaaaaaaaandal preju!
Fajka
Už mám v sobě dva frťany, ale nejrač bych vyžahla celou flašku
To je dobrej thriller, ty vase trupky. A kokotel do toho - drzim palce a veselou nocni smenu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:30
- Nahlásit
Dělám Michalovi svačiny do práce. Tak jsem jí připravila a nechala na stole. Všichni už spali a Cir, kterej občas krade jídlo ze stolu spal venku.
Večer Michal řikal, že roztomilé štěňátko vytahalo ze sendvičů salám a sýr.
Je to chytré štěně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:46
- Nahlásit
Pěkné růžové dopoledne všem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:57
- Nahlásit
Take preji ruzovou sobotenku.
Fajka
Tak co u vas, uz te slehlo nebo mate hotovo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 15:42
- Nahlásit
vlkuuuu
Ty mas siby, vid? nemuzes to nekde rozsirit? Na nejaky sibi fora a tak?
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-3544-q-shiba
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:15
- Nahlásit
Fifi
dej to na inuvnouzi.estranky.cz
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 08:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Něco pro vás mám, doufám, že jste vyspané do růžova a nerozhodí vás ani ramštajní v růžových teplácích ani růžové teletabís
Fajka
držíme palce ať topíte
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:45
- Nahlásit
Fajka
Jak jste to nakonec zvládli? By mě zajímalo, jak by to udělali, kdybyste tam nikoho neměli... Nám taky přivezli obrovskou jímku a pán přijel sám... Jsem vlítla vedle do hospody a vytáhla dělníky od oběda. Tak držim palce, ať už to jde jako po másle...
Jinak hlásim, že jsme na veterině vyfásli takovej šťourák a každej den mu musim v tý ráně jezdim tou tyčkou, aby z ní vytejkal bordel, páč se nám udělala v ráně kapsa. No na blité mi z toho je, když vidim, jak mu tu tyčku strčim z půlky do hrudníku.
A teď jdu na banánovej koktejl, páč tu je zase nějak růžovo.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:50
- Nahlásit
mishi
Jinak hlásim, že jsme na veterině vyfásli takovej šťourák a každej den mu musim v tý ráně jezdim tou tyčkou, aby z ní vytejkal bordel, páč se nám udělala v ráně kapsa. No na blité mi z toho je, když vidim, jak mu tu tyčku strčim z půlky do hrudníku.
vydržať, pani, taky se mě zvedal kýbl, když jsem strkala Ořechovi stříkačku do díry v hlavě, z toho, jaký zvuky to vydávalo a co z toho teklo a jak to smrdělo, ale pomáhalo to, tak snad u vás taky bude...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:02
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRAMM RRRRRRRRRRRAMM
RRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!
VY DŮRY NEBESKÝ, JÁ VÁM TADY TU RŮŽOVOU LIMONÁDIČKU NAŘEDIM!! VY SE NEPOSTAČÍTE DIVIT!!
Fifi
RRRRRRRRRRRrrrrrrrruzovy RRRRRRRRRaaaaaaaaaaandal preju!
FIFINO, MEGERO JEDNA BLÁZNIVÁ, JÁ TI PŘIVŘU PŘÍVOD KYSLIKU, POČKEJ!!
kachna_
Pěkné růžové dopoledne všem
A KACHNĚ BUDE RYBNIK MALEJ!!!!
Víkend byl naprosto lukcusnííí!! Když teda opominu, že jsem v sobotu naprosto chcípla, ale totál , ale nedala jsem se, sice jsem ležela, ale odpoledne mi došla trpělivost, vzala jsem čokla a vyrazili jsme do polí, protože nejkrásnější dny podzimu nehodlám proválet v peří!! Našli jsme úplně čerstvě mrtvýho zajíce musel chudinka asi humřít chvilku než jsme přišli a asi na žinfárkt nebo co, vůbec nic mu nebylo, byl krásně čisťounkej, vypadalo to, spíš, že si tam jen hodil chrupku na bůčku. Tak jsem ho hned použila na cvičení - teda ne, že bych to vzala do rukouch- nejsou zelená mozkovna, brr, ale cvičili jsme u něj poslušnost a odvolání.
A VÍTE CO?? VÍTE CO?? MÁME HUŽ HOTOVEJ KONEČNĚ PROSTŘEDNÍ POKOJ!!!! BRTNIK POKLÁDAL V SOBOTU LINO - JE KRÁÁÁÁÁSNOVÝ-DŘEVĚNÝ. JE TO TAM DĚSNĚ ÚTULNÝ!! MILUJU TEN POKOJ. AŽ STÁHNU FOTKY, TAK SE HNED POCHLUBIM, ABYSTE MOHLY HLASITĚ JÁSAT A OBDIVOVAT
No ale návrat dom teda nebyl moc slavnej
mishi
páč se nám udělala v ráně kapsa.
DOPRDELE!!! Tak to je debilní. chudítko malinkej!! A jak mu je, jak to nese - myslím jako přes den, to že se před váma dekuje, jak jen se jde operovat, to je bohužel nad slunce jasnější. Ach jo!!
Imunita má pravdu :
stříkačku do díry v hlavě, z toho, jaký zvuky to vydávalo a co z toho teklo a jak to smrdělo, ale pomáhalo to
Fajka
hele tak jak to nakonec celý dopadlo? Jak jste to zvládli? Já huž pak nepsala, páč máme zákaza, nechci dráždit hada bosou nožkou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:19
- Nahlásit
custe děcka...sem mrtváááááááááááááááááááááááá
MOntážníci začali kotel montírovat v pátek ve 4 hodiny do 10 do večera, pak jeli přespat na ubytovnu někam...v sobotu přijeli v půl sedmý ráno a trvdili že to mají tak do půlnoci a že to zvládnou...no nezvládli .....nakonec jim to trvalo až do půl sedmý do rána takže prakticky 24 hodin...to jsme jim jěště neustále byli oba k ruce (přines podej udělej ) aby to šlo rychlejš a spoustu věcí ci číf udělal sám, třeba zásobník jsme postavili s čífem prakticky sami...perlička byla že od tří rána do těch šesti ráno ten kotel nešel zapnout ..tak pátrali proč... no a v podstatě přitom jak to furt zkoušeli probíhalo zaškolování obsluhy kotle.... nechápu jak mohl číf po tak náročným tejdnu vydržet bejt vzhůru (já vytuhla v ty tři hodiny) a hlavně jak mohl ještě vstřebávat info aby uměl kotel ovládat ....
ted už tu sou zas ty deb..topenáři a připojujou radiátory...
uf ještě jeden takovej víkend a sem mrtvá :-//
ted musím letět na banku zařizovat papíry...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:32
- Nahlásit
Fajka
..v sobotu přijeli v půl sedmý ráno a trvdili že to mají tak do půlnoci a že to zvládnou...no nezvládli .....nakonec jim to trvalo až do půl sedmý do rána takže prakticky 24 hodin
.perlička byla že od tří rána do těch šesti ráno ten kotel nešel zapnout ..tak pátrali proč..
na to moc není co říct. Snad jedině - nechat je utratit????? Ty vado taky nářez.!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAMÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍ
OKAMŽITĚ SE TU ZJEF!! DĚLEJ!!
CHCI TI VYSLOVIT POCHVALU PŘED NASTOUPENOU JEDNOTKOOOOOOOOOOOU!!
Právě mi přišly nádherný fotky Hrošice a Dědka od Peti. Bože já ho miluju!!!!!!!!!!!!! Ty jeho voči!!! Von je děsná "mrcha"!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:52
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
a jeden pozdrav spešl pro Ešusku
Rrrrrrrrrrrramštajnííííí rrrrrrrrrrůžovýýýý teplááčkýýýýýýýý
Sem od pátku zpracovávala japka a hrušky. Bohužel jsme v sobotu odjeli ke švagrům a nafasovali dalších cca 15kg jablek, takže mám do středy co dělat, abych to zpracovala.
Naštěstí hrušek už máme jen pár a to na chroupání, ale ty japka, to je strašný. Nějak letos moc nenarostly jsou dost drobné, takže se blbě loupou, vykrajujou atd
Dneska budu dělat jablečnou nutelu do koláčů, pak kompot, strouhat japka do sklenic a ty pak zavařovat, aby bylo připraveno na zimu na štrůdl a na koláče či buchty.
Vše musí být zpracováno do středy, páč ve čtvrtek sem v Práglu a v pátek jedu na Orlík na víkendofku.
Jo a aby toho nebylo málo a měla sem co vymejšlet, tak se rozhárala piraňa, ale nějak divně, páč dva dny a pak jak když utne. Brut jí sice občas žďuchne čumákem do zadele, ale to je vše....tak přemýšlím, jestli hárá a tak dobře se myje nebo nehárá a jen se na hárání připravuje. Zkrátka o víkendu bude doma
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 10:10
- Nahlásit
PetraK
no čim taky asi by domýšlel že
jistěže stát se to někomu od nich tak je brajgl
máte pravdu přecedo
já nevim, nemůžu soudit, ale......... zkus se někdy zeptat Brtnika
ani Brtník nebude moct říct nic, co by tě posunulo směrem k soptíkovi
tobě nevěřim ani, žes brůtiková
to by si ale měla
a já bych měla na dlouho o zábavu vystaráno
nejen ty, si myslím
a toho se nebojim, páč si sama nic nepamatuješ
tak dobrá, když si myslíš, že nepamatuju, tak co třeba spinkání jako ......., nebo ráno, když si vstávala v krásných růžových tepláčkách a šla ven.....
tak to vám teda moc nejde, páč mi bolí f krku ale nehodlám to vzdát, venku je krásně, BUDU VENKU BUDU, BUDU
si stejná, jak moji harantíííí, tak neposlouchaj svoje tělo a pak skučej
no co, čéku je tolik na kolik se cejtí
takže pět?
nyc! NÉÉSSINA zeměbába je nejlepčí
neřekla bych Je to o tom, že spousta lidí ani jinou variantu nezkusila, takže nemůže posoudit .... já můžu obě varianty a kdybych se měla rozhodnout, tak bych nevěděla, páč obě mají něco do sebe a jsou prostě jiné.... ovšem, kdyby se mi někdo zeptal, kde víc vynikne chuť jablek, tak to řeknu hned, že v tý co dělám já, páč tvaroh značně přebíjí japka
to neni parte!! Řeknu to Brtnikoj, počkej, von ti dá!! A plnej krajáč mlíka teda nečekej,
řekni a taky mu řekni, že si sem hodila foto i s cintátem, takže to fakt jak parte vypadá Naštěstí mlíko téměř vůbec nepiju, takže mi jeho nedostatek vadit nebude
pacholíka??
neříkej, žes ho zase dělala Ti musím najít další ze slíbených, ale až po japkách
nemužu, nemužu, potřebuju dneska po sto letech vypadnou dříf, JEDU VLÁČKEM NA VÝÝÝÝÝLET!!! jUCHÉ JUPÍÍÍ HURASÁÁÁ
jak sem se dočetla, tak si to v sobotu moc nerozchodila....to je přesně ono, nezvolníš, nezvolníš a pak sebou flákneš na apaluše. Koukej zvolnit alespoň teď přes tejden
HM,jen ať to zkusí! Zasypu ho nůdlema a vobložim zeměbábou! a pocukruju ho japkovejma žížalama!!
zajímavá kombinace, hlavně ty japkový žížaly
hele ty si to uměj načasovat, todle hošíčci naščesti nemajou
ne, to nemají, pro změnu náš hošíček papá ostatní pejsky, což zase většinou nemají holčičky, teda v takový míře
nevzdávej tu bonitaci, zkus to - pak bys litovala, kdyby to bylo jinak, rozhodnout se neuchovnit se můžeš vždycky,.
uvidím, jak na tom bude ....v týdnu budu volat poradkyni chovu a zkusím to s ní nějak domluvit...
ovšem ten odkaz od WAMI - to je taky moc prima zpráva ach jo. Nesnášim tyhle svině.
Edit: svině myšleno jako ty otravovače, ne wami!!! aby se to nevyložilo jinak
já sem to pochopila hned .....ale k těm otravám.... sem volala v pátek měšťákům a ty byli tak "moc ochotní", že se mi podařilo několika cílenejma dotazama a drobným rozčílením zjistit, že několik psů záhadně uhynulo za řekou v druhé půlce města, prý lidi se psama nikde nebyli. Takže se tím oni nezabývají Teď se pokouším dovolat na město, ale zatím jim nefunguje pevná a mobily nemají
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 10:16
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRAMŠTAJN na věčné časy a rrrrrrrrrůžový teplášky navrch....
PetraK
TAK SE HNED POCHLUBIM, ABYSTE MOHLY HLASITĚ JÁSAT A OBDIVOVAT
...tak stahuj, potřebuju nad něčím jásat, neb včera šibajzny v obejváku ulovily megamyš a hned ji na místě rozcupovaly. Ještě večer jsem sice vytřela a vysbírala zbytky myši, ale zjišťuju při denním světle, že mám krev i na stěnách a na sedačce.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 10:18
- Nahlásit
brut
...ale k těm otravám...
právě jsem se dozvěděla, že jedný milý osobě ze Zvířetníku OTRÁVILI OBA PSY-NA ZAHRADĚ a Kočenky se taky domů nevrátily.
Napíšu pozdějš, jsem moc a moc nas*aná. Moc. A je mi to moc líto. NESNÁŠIM LIDI, JSOU TO FAKT SVINĚ.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 10:20
- Nahlásit
mishi
jsme na veterině vyfásli takovej šťourák a každej den mu musim v tý ráně jezdim tou tyčkou, aby z ní vytejkal bordel, páč se nám udělala v ráně kapsa.
chuděrka Gastonek Snad to pomůže, aby se kapsa nezavřela a hnus mohl vytejkat a chlupáček byl zase brzy fit. Držíme palečky, ať už se vše začne pořádně hojit a zase má kluk radost ze života
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 10:27
- Nahlásit
PetraK
právě jsem se dozvěděla, že jedný milý osobě ze Zvířetníku OTRÁVILI OBA PSY-NA ZAHRADĚ a Kočenky se taky domů nevrátily.
Já se nemůžu dovolat na město a na webovkách nic není, takže stále tápu
|