| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:33
- Nahlásit
Fajka
špinavá, potrhaný voblečení,
takže ses ešče vod naší návštěvy nedala do cajku, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:34
- Nahlásit
Fajka
ty vado, ale já si ho taky musela vypěstovat s tím se člověk nenarodí (nebo né každej) ale jde to..... ale musíš chtít ty sama
IMUNITO -ASPOŇ VIDÍŠ, ŽE TO STEJNÝ, NEŘIKÁM JEN JÁ. furt Ti to melduju, ostatní dojdou tam, kam jim dovolíš ty sama a neřikej že to nejde. DE! Fajfka a já sme důkaz místo slibůch.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:37
- Nahlásit
Fajka
že si mě neviděla ted tech posledních 14 dní... špinavá, potrhaný voblečení, nakrknutá na řemeslníky a lítám jak čarodejnice bez koštěte přijeď u uvidíš že nekecám
no, ale máš důvod.. teď si představ, že já tak vypadám a se tak chovám bez důvodu
ale musíš chtít ty sama
akorát mě řekni, jak se to dělá, dyš tě nikdo neposlouchá?
PetraK
moc a moc vočklivej a hlavně jsem vůbec nepochápla proč se mi to zdálo a proč jsem se chovala tak, jak bych se nikdy já nechovala
Podvědomí je sfiň
no tak to seš na tom o mnoho mnoho lípějc teda, že bych ďobla Rohypnůlek ?
vono se to menuje Sirdaluz.. a bacha, nesmí se to brát dlouho.. prej to uvolňuje svalový křeče kolem páteře, ale zjevně to taky uvolňuje lucidní sny
no tak vidíš, že víš co chceš!
a co když to dovopravdy nechu? Co když jsem jen momentálně nasratá na život a je to jen přechodný staf?
milá ženo, normální život přeci neni přízemní? Kdo ti tohle zas řekl, no?
Hm... nikdo, asi... ale vono je to stejně nesplnitelný jako superkariéra...
Tak to prostě nechám bejt.
Čiliže z toho plyne.. co?
a hledat obor, kde bys tohle mohla uplatnit?
myslíš spálený rakve? Ten asi budu muset teprvá založit
aco? A nic, já taky nejsem lídr a nejsem průbojná a rozhodně bych nechtěla nést odpovědnost za druhý, když si něco po.... j
Jen to, že jsem si říkala, že dyš nemůžu najít takový podmínky, jaký by mi vyhovovaly, tak bych si je měla zkusit vytvořit...
Fajka
tak nevím spadne ten barák nespadne...
a třepe se? Nám tu fčera válcovali a to se třepal solidně
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:41
- Nahlásit
PetraK
naser se jako chlap a zařvi.
to nebude problém
se divíte v tomdle bordelu co sme tu vytvořily?
no, já většinou čtu jen to, co vopsahuje imunitu.. což je možná na veřejným foru divnej přístup, ale přijde mě, že mě po tom vostatním nic není no a pak se dozvím až namátkou, že někomu bouraj barák, a někomu napadli čokla
takže ses ešče vod naší návštěvy nedala do cajku, jo?
voe, co vy dvě ste u toho dělaly?
Fajfka a já sme důkaz místo slibůch.
Ale já vám dámy věřím, že to de.. jen jsem ještě nepříšla na to, jak se toho zhostit u sebe...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:49
- Nahlásit
inu
Podvědomí je sfiň
PROBOHA, PROBOHA nestraš mě ano??
ale zjevně to taky uvolňuje lucidní sny
chci Sirdaluz.. chci Sirdaluz.. chciSirdaluz.. musim si něco nutně dovyřídit
a co když to dovopravdy nechu? Co když jsem jen momentálně nasratá na život a je to jen přechodný staf?
žiš ty si fakt éro. Tě řikám, nenimrej se, přestaň páčit a žij, svobodně žij.
vono je to stejně nesplnitelný j
co? normální život je nesplnitelnej? proč?
Čiliže z toho plyne.. co?
prostý fakt, že přijmu skutečnost taková jaká je, stejně jako přijmu sama sebe takovou jaká jsem - se všema vadama a záhybama - víš jak se ti uleví?
Ten asi budu muset teprvá založit
ani ne, stačí si zajet doPelhřimova - nebo kde maj to krematorijum
tak bych si je měla zkusit vytvořit...
jo to ano, ale musíš zvážit, zda je to realizovatelný finančně, časově, duševně- z čehož to první je nejdůležitější.
a třepe se?
esli zapnou életrikou a pustěj zároveň vodu -což by ty šikulové tam určo zvládlí levou zadní, tak se třepat zaručeně bude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:52
- Nahlásit
inu
to nebude problém
no vidíš, vidíš, vidíš -
a ještě ad Orisláfka a respekt - a ty si myslší, že třá Ešus ze mě má respekt?
že mě po tom vostatním nic nen
šak tu je šécko pro fšécky, je to místo, kde si čék uleví -(tetkon nemyslim, že by sem šel místo na butku ).
voe, co vy dvě ste u toho dělaly
mi špatně rozumíš, vona tagle huž vypadala
bože vona mě zabije,zabije
jen jsem ještě nepříšla na to, jak se toho zhostit u sebe...
nepátrej a udělej to. Buď jako chlap- nekomplikuj věci - dělej je přímočaře a uvidíš, jak se ti uleví.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:54
- Nahlásit
PetraK
PROBOHA, PROBOHA nestraš mě ano??
no, tak práskni to, horší než scíplej jelen f Práglu to bejt nemůže
musim si něco nutně dovyřídit
mám ještě dvě nenačnutý platíčka.. chceš?
Tě řikám, nenimrej se, přestaň páčit a žij, svobodně žij.
Amen
proč?
protože najít vhodnou půli s podobnejma vizema je zasr... těžký. A pak taky našetřit tři mega až pět na ten barák
se všema vadama a záhybama - víš jak se ti uleví?
mě se asi uleví, ale se sociálním životem jsou ty záhyby krapet neslučitelný... ale stejně, psala jsi to k tématu práce
ebo kde maj to krematorijum
jakože bych vyráběla masový spálený rakve?
jo to ano, ale musíš zvážit, zda je to realizovatelný finančně, časově, duševně- z čehož to první je nejdůležitější.
Pokud máš bohatýho sponzora, tak jo.. pokud ne.. asi zůstanu u tý kníšky
tak se třepat zaručeně bude
voni dneska stavěj baráky z pudingu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:54
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Sem unavená, otrávená a hlavně znechucená z neustálýho dělání téhož, což bytostně nenávidím.
Ještě dneska se pustím do jablek, ale od zítřka mám volno, páč budu v Práglu.
Nejprve na ko, ale pak v Holešovicích, kde je nějaká výstava lázeňství a je tam předpoklad, že najdu nejen tu matraci co už dva roky hledám, ale zároveň rošt do nových postelí.
Tak prosím zítra držte palce, ať mám štěstí, jinak budeme dále spát na zemi
inu
Já to myslím tak, že v podstatě nevím, co chci. Když sem byla mladší, tak sem to věděla naprosto přesně.. dneska už ale nevím Společnost se mě teda snaží nacpat do nějakejch konvencí (měla bych se vdát, mít děcka, bo mám nejvyšší čas atp.), ale odpovídá to tomu, co fakt chci? Nebo si vem to s tou prací: každej mě říká, že je škoda vykašlat se na vědu. Fakt je? A pokud se vykašlu, co teda chci jako dělat.. No, to nevím.. fakt ne.
něco bych k tomu měla.... všechno záleží jen a jen na tobě!!!! Pokud chceš něco dělat, tak to vyzkoušej, pokud ne, tak to nedělej..... ale nikdo tě nikam nacpat nemůže a ani to nedělá ( pokud nepočítám tvojí rodinu, která se tak trochu křečovitě a dost nemotorně snaží pomáhat).
Vše co uděláš, je jen a jen na tvém rozhodnutí, na tvém uvážení a na tvé představě, která se v průběhu života může, ale nemusí měnit.
Takže si sedni v klidu, dodělej to, co máš rozdělanýho a pak začni s čistým štítem dělat to, na co máš chuť.... třeba změň profesi nebo cestuj, to je jedno ( samozřejmě v mezích práva, že ). Zodpovídáš jen sama sobě a nikomu jinému. Hlavně se nenech rozhodit případným neúspěchem nebo nedej bože řečma
Tohle se každý musí naučit sám, nikdo nemá patent na rozum a na budoucnost, nikdo se s tím nenarodí, každej si musí projít všema fázema výuky žití .... takže hlavu vzhůru a žij!!!!
Fajka
dneska bude grilčo...grilčo topenářů..... je hááásky.... Fajuška by si drobátko masejka taky určo dala...barf je zdravej... kdo chcete přijeďe budou hody.... bo s těma dvouma to už fakt nen možný!!
chceš říct, že to ještě nemáte dodělaný?
k tomu všemu ještě sem zjistila že dneska musim jet na otočku do Brna.... mám dost už jako ale fakt...
potěš koště
já totiž dost kašlu na všechny co si na mě ukazujou prstem, bo co jim je do toho jestli chci nebo nechi děti, v kolika je chci, jestli chci bejt vdaná nebo nechci atd atd... je to totiž MUJ život a mýho partnera a pokud nám to vyhovuje toboum tak se ostatní můžou postavit na hlavu a vodpichovat ušima a je jim to prd platný že...
tohle je svatá pravda, kterou by si měl každej uvědomit a naučit se s tím žít!!!!! ....... mám to stejně a stále se mi díky tomu daří okolí překvapovat
PetraK
HOŠÍČKOVI BYLO FČÉRA CELÝCH ŠEST LET A PÁNČIČKA JE KRAFKA, PÁČ SI MYSLELA, ŽE VČEREJŠEK JE AŽ POZEJTŘÍ. POČÍTÁ SE JAKO DÁREK, ŽE DOSTAL NOVEJ PELECH?
samozřejmě, že počítá ... u nás se plesnifci dočkají akorát dobré hovězí kosti a to je tak všechno. Navíc pes si naštěstí svůj věk a datum narození narozdíl od lidí neuvědomuje
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:56
- Nahlásit
PetraK
a ještě ad Orisláfka a respekt - a ty si myslší, že třá Ešus ze mě má respekt?
no, tak selektivní hluchota je obecně rozšířená choroba, ale on se mi na mou duši, začal poslední dny chovat jak po trepanaci lepky.. jako hluchej, slepej, úplně mě ignoruje a to předtím vůbec nedělal. předtím aspoň na mazlivý zavolání přišel, teď přijde jen když řvu jak na lesy
Přijde mi mimo, jak kdyby taky zobal nějaký bobule
ak tu je šécko pro fšécky, je to místo, kde si čék uleví -(tetkon nemyslim, že by sem šel místo na butku
no, ale to bys měla jako zvážit.. tu butku, myslím
mi špatně rozumíš, vona tagle huž vypadala
jako před nebo po?
Buď jako chlap- n
Bože, bože, kdybys věděla, cos právě napsala...!!!!!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:59
- Nahlásit
brut
Ještě dneska se pustím do jablek, ale od zítřka mám volno
Hoď to do zmole a máš klíííít
to je jedno ( samozřejmě v mezích práva, že
Ešusko.. slyšíš to? Banka se nekoná
takže hlavu vzhůru a žij!!!!
Něco mě říká, že dezerce je proti tomu malina
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:12
- Nahlásit
PetraK
já tam taky nad dvěma uvažuju
jestli sou v pořádku, tak se ti ani nedivím ....ale mě neprošla, prý si mám opravit a pokreslit ty, co mám doma
vlk drží ozdravnou dyjétu asi
spíš se bojí, aby nebyl sežrán
no to teda nejni, ani náhodou, je to velmi zvuková mjůzik s kvalitními texty
naštěstí mám na zvukouvou mjůzik a kvalitní texty jiný názor a toho se hodlám držet dál....
ti řikám, že se mě bojí, no
chuděra, pracovat neustále ve střehu a ve strachu
No tak dneska sem to už nevydržela a vyrazila za těžkooděnce. mám zas své milůvané botičky, kolega mi salutoval a pravil, no konečně ste přišla pořádně voblečená
vocaď podaď, jo?
jak vocaď pocaď, když chceš upřímnost, tak jí máš mít ( pravdou ale je, že nevěřím, že jsi takové kopyto, za jaké se vydáváš, takže to je z mé strany dobrá nadsázka)
á to už si tady vopakujem poněkolikátý, že to nejni dusání
néééééé? A co to jako je, když tam dělaj dus, dus, dus? Dusání nebo znáš nějaký jiný název pro kravál?
za bé, ty vole to bylo těžký jako kráva!!!!!!!!! A přitom to byla kráva jen způlky - to srdce, pajšl byl vepřovej
dyť to bylo jen 5kg? Tak to je normální běžnej nákup
Navíc, proč taháš domů krávu s vepřem?
Sem myslela jako co je na tom topení poleženýho za podlanu,
na tom topení je dlažba, aby to dobře sálalo, ale dou tam dát i prkna
no ať vznese dycky dotaz a my jí to tady pořešíme už
se bude holka divit
no spíš to vypadá, že Ti do tech japlek spadly , dyš si to neviděla
ále prd, já tam mám stále jen čtverečky a nic jinýho, si to nějak blbě uložila či co
jo páčs tu první přehlídla
myslíš, že šly čtverečky přehlídnout, když byly na skoro dvou třetinách stránky?
ANI NÁHODOU!!
že ty sou růžový, proto je nechceš vyfotit
Fajka
no tak bordel neřešim se uklidí ale to co okolo sebe zničej a opravit jde těžko a nebo vůbec nejde...jako třeba propálenej novej koberec uprostřed místnosti to mě fakt sere bo kolem toho budu chodit dalších X let a pokaždý když to uvidim si na ty hoxxda vzpomenu
cožéééééééééééééé? Bych jim to naúčtovala a nechala zaplatit, tohle přece nejde nechat jen tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:20
- Nahlásit
inu
Ale já vám dámy věřím, že to de.. jen jsem ještě nepříšla na to, jak se toho zhostit u sebe...
já ti to povím...hlavně se vykašli na všechny kydy a kecy lidí vokolo!!! a bude ti hnet o 50% líp !
že se něco tak nedělá, nebo že děláš něco jinak než všichni ostatní a jim to připadá divný..na to se vy..er prostě si dělej věci tak jak to cejtíš ty ... je to tvůj život a nikdo nemá právo ti ho linkovat... když si to tak vemeš tak jedinej s kým se musíš sladit je druhá polovička protože žijete život spolu...
ostatní si můžou víš co... protože nebudeš dalších 20 let žít s maminkou ani babičkou ani tetou, ani bratrancema setřenicem a bůhví kým ještě...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:23
- Nahlásit
inu
voni to taky věděj, ale co mám jako furt říkat v následujících dialozích?
- Kdy bude svatba?
- Nebude, já se vdávat nechci!
- A proč spolu teda jste?
...
a proč se do těch dialogů pouštíš? Bych rovnou řekla, že jde o mé osobní rozhodnutí, které až udělám, tak všem dám vědět a měla bych klid ..... nesmíš se nechat zahnat do kouta otázkama, to by si byla za chvíli opravdu v loji
No, tak média jim to rvou do hlavy každej den, že... co je a co není dobrý, atd.
ty je posloucháš a bereš jako bernou minci?
Já ti řeknu, co mě baví: něco vytvářet. Třeba píct rakve. Blbý je, že se spálej, ale tak co už A nebo kreslit, psát. Mám dva velký sny: napsat a ilustrovat kníšku, která by někde vyšla, potom nějakej komix a nakonec udělat 2D animák.. jenže tímhle se absolutně neuživím.
tak vytvářej.....i dneska se můžeš přihlásit na kurzy, do škol atd. Snaž se svůj sen splnit, třeba pomalu, oklikou, ale snaž se a neohlížej se okolo sebe na nic a na nikoho.... nikdo nežije tvůj život, nikdo se místo tebe netrápí, nikdo není nešťastnej, to seš jen a jen ty sama....tak s tím začni něco dělat bez toho, aby si se furt ohlížela na společnost, názory tv, přicmrndálky, rejpaly..... nikdo z nich ti nic nedá
A jak jsi psala, já si laborku nezaložím. Nemám na to bejt lídr, nejsem průbojná
mno, před yx lety jsem se pokoušela zjistit, jestli bych mohla založit laborku ..... mohla, v tom problém nebyl, pokud bych nad sebou měla jako garanta nějakýho doktora.
Ale jen zařízení vyšlo natolik, že se mi protáčely panenky a dělalo zle. Na tohle by musel bejt člověk milionářem s pořádně tučným kontem neb pouhé tři melounky by nestačily
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:32
- Nahlásit
inu
Hoď to do zmole a máš klíííít
raději z vokna, ale to by si mohli nabrat cikáni a to teda ani náhodou
Ešusko.. slyšíš to? Banka se nekoná
Ešuska neslyší, páč má na uších sluchátka se štajním kraválem
ále prd.... zkrátka se jen začni poslouchat a měj se ráda, pak máš vyhráno, alespoň z půlky
Fajka
že se něco tak nedělá, nebo že děláš něco jinak než všichni ostatní a jim to připadá divný..na to se vy..er prostě si dělej věci tak jak to cejtíš ty ... je to tvůj život a nikdo nemá právo ti ho linkovat... když si to tak vemeš tak jedinej s kým se musíš sladit je druhá polovička protože žijete život spolu...
ostatní si můžou víš co... protože nebudeš dalších 20 let žít s maminkou ani babičkou ani tetou, ani bratrancema setřenicem a bůhví kým ještě...
tak tohle jí tu tlučeme do hlavy celou věčnost, ale holka nějak není schopná pochopit, že fakt jen a jen záleží na tom, co chce ona a ne někdo okolo ní
Chvílema mi připomíná Jitku, když se plácá ve svých "depkách a trápeníčkách".... podobné věci slýchám i od ní, ale tam se musím pokaždý spíš smát, vzhledem k jejímu věku.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:33
- Nahlásit
Fajka
rotože nebudeš dalších 20 let žít s maminkou ani babičkou ani tetou, ani bratrancema setřenicem a bůhví kým ještě...
na to se dá říct jen jediný: díky bohu!!!!!
brut
proč se do těch dialogů pouštíš?
nevím. Asi proto, že mě ty votázky klade druhá strana?
ty je posloucháš a bereš jako bernou minci?
Já ne, krom jediný věci, že po 35ce se zvyšuje riziko Downa.. ale to mám ze školy..
Snaž se svůj sen splnit, třeba pomalu, oklikou,
Jo, jo, todle jsem nevzdala, řeším spíš to, že se tím neuživím, tak to nemůžu dělat full time a musím k tomu dělat ještě něco jinýho.. ale nevím co.
nikdo z nich ti nic nedá
to já vím, proto často slýchám, že jsem sobec
Na tohle by musel bejt člověk milionářem s pořádně tučným kontem neb pouhé tři melounky by nestačily
No, nějaký granty existujou, ale žádná sláva.. taky potřebuješ mít fleka, nápady na výzkumy, prachy na lidi..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:36
- Nahlásit
brut
. podobné věci slýchám i od ní, ale tam se musím pokaždý spíš smát, vzhledem k jejímu věku.....
Ber to tak, že v některejch věcech jsem hooodně opožděná... tak vo deset let, řekla bych
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:43
- Nahlásit
inu
nevím. Asi proto, že mě ty votázky klade druhá strana?
tak je utni hned v začátku.... když to párkrát uděláš, tak budeš mít na čas pokoj, jen se musíš do toho pustit a nebrat ohled na to, že neodpovíš podle pravidel
Já ne, krom jediný věci, že po 35ce se zvyšuje riziko Downa.. ale to mám ze školy..
jestli ne, tak proč potom píšeš, že na tebe tlačej? Víš, co je za problém? Studovala jsi něco, co se v tobě pere....a musíš se naučit s tím, co si slyšela ve škole pracovat.
Je ti pětatřicet? Není, tak se na to všechno vyprdni a žij si podle svého...buď se jednou rozhodneš mít děti nebo je mít prostě nebudeš. Navíc dneska je technologie tak vyspělá, že na Downa se dělají testy poměrně brzy a tak nehrozí porod postiženýho dítěte
Jo, jo, todle jsem nevzdala
zaplaťpánbu
řeším spíš to, že se tím neuživím, tak to nemůžu dělat full time a musím k tomu dělat ještě něco jinýho.. ale nevím co.
a co zkusit něco v tom uměleckým směru? Něco, kde by si získala možnosti volnější pracovní doby, ale zároveň se mohla věnovat svému snu?
Co v rámci dezertačky začít psát i něco pro svůj klid a odpočinek? Něco malého, milého, co tě pohladí? Nešlo by to?
to já vím, proto často slýchám, že jsem sobec
ále prd, jestli ty jsi sobec, tak já sem moucha
No, nějaký granty existujou, ale žádná sláva.. taky potřebuješ mít fleka, nápady na výzkumy, prachy na lidi..
proto říkám, že do začátku by sem bývala potřebovala cca 3 melounky... na flek, vybavení a zaplacení lidí.... granty atd. můžeš psát a hlavně podávat, až když máš kde a jak je realizovat.
Já nechtěla dělat moc výzkumu ( mimo jednoho, kterej se týkal onkologie), ale spíš klasickou laborku se vším všudy...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:50
- Nahlásit
inu
Ber to tak, že v některejch věcech jsem hooodně opožděná... tak vo deset let, řekla bych
dobře, když seš opožděná, tak ti řeknu to, co říkám jí:
Využij všechny možnosti, které ti život nabízí. Nekoukej vpravo, vlevo, páč žádnej člověk, instituce atd. ti nic zadarmo nedá. Snaž se žít tak, aby si na sebe mohla být na konci života když ne hrdá, tak alespoň sama se sebou spokojená. Nezraňuj lidi svým chování, ale snaž se jim jasně určit hranice kam jsi je ochotná pustit. Nežij podle konvencí a zažitých principů, žij tak, aby se ti dobře dýchalo. Pokud budeš potřebovat žít někde jinde ve světě proto, aby si mohla být volná a žít v klidu, tak jdi za svým. Všechno, co od života chceš si musíš vybojovat sama. Prvotním úkolem je naučit se sama sebe mít ráda a sama se sebou vycházet... pokud tohle zvládneš, tak máš za sebou polovinu úspěchu. Každá prohra je pro tebe poučením a je důležité to tak brát... nikdy se svět nezboří, když se ti něco nepovede a ty to uznáš a budeš se snažit vše napravit.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:11
- Nahlásit
brut
že na tebe tlačej?
Já se asi blbě vyjádřila, tlačej na mě lidi, co ta média sledujou
tudovala jsi něco, co se v tobě pere....a musíš se naučit s tím, co si slyšela ve škole pracovat.
Todle je částečně pravda!
Co v rámci dezertačky začít psát i něco pro svůj klid a odpočinek? Něco malého, milého, co tě pohladí? Nešlo by to?
Šlo, šlo, určitě, ale na psaní je potřeba nálada, takže si spíš kreslím. Na to je taky potřeba nálada, ale je to míň.. jak to říct.. míň u toho musíš přemýšlet. Už jsem pár let ze školy, gramatiku jsem zapomněla, tak občas přemejšlím, co se tam píše za i/y apod. U čmárání nemusím, tak si čmárám. ALe ke psaní se vrátit chci.
a co zkusit něco v tom uměleckým směru?
Blbý, potřebovala bych vystudovat ještě jednu školu
ále prd, jestli ty jsi sobec, tak já sem moucha
bzzzz dyk o mě nic nevíš
granty atd. můžeš psát a hlavně podávat, až když máš kde a jak je realizovat.
a pak je třá vůbec nemusíš dostat.. že..
Já nechtěla dělat moc výzkumu ( mimo jednoho, kterej se týkal onkologie), ale spíš klasickou laborku se vším všudy...
Sežeň ty prachy, já ti to vo šéfuju a založíme nejlepčí laborku s.r.o. v ČR Bude se menovat: U dvou spálenejch rakví
dobře, když seš opožděná, tak ti řeknu to, co říkám jí:
Ty očividně vopožděná nejseš! Jitka má štěstí, že její matka není Jitka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:23
- Nahlásit
inu
to bejt nemůže
omyl paní, hlubokej.
. chceš?
uvažuju o tom
Amen
neámeň a prováděj
protože najít vhodnou půli s podobnejma vizema je zasr... těžký
no tohle já neumím posoudit.
ale se sociálním životem jsou ty záhyby krapet neslučitelný..
proč?
jakože bych vyráběla masový spálený rakve?
no a máš to! Jen se musíš modlit, aby se půlka lidstva nedala na vegetarijánství, páč pak by masový rakve nechtěli
asi zůstanu u tý kníšky
no člověk nemusí splnit úplně všechno coby chtěl - já taky - bohužel - ty koně nejezdím, ač bylo našlápnuto, no místo toho dřepim na zadeli tu f budniku
voni dneska stavěj baráky z pudingu?
to ani ne, ale zkus napustit místnost do půlky vodou - což by ty génijové zvládli a pak do toho hoď kabely pod vysokým napětím (pro ně taky žáden problém) a barák ti zatancuje dupáka
přišel, teď přijde jen když řvu jak na lesy
hárání?
Přijde mi mimo, jak kdyby taky zobal nějaký bobule
kolik mu je?
. tu butku,
jako že bych vám sem ešče pořídila butku? Nic, s tim už tu přišla před rokem Brůtofka a neprošlo to, žádná butka nebude. Nejsem ročild, dyš máte potřebu skáknite si do křovíčka.
jako před
no před, dyk to řikám
ešče že je tu takovej bordel, že todle přehlídne
kdybys věděla, cos právě napsala.
návod na jednoduchej život.
Ešusko.. slyšíš to? Banka se nekon
proč? Kvůli právu? ále di ty
NE-NI. jen si to nekomplikuj. Zkus se na život nekoukat jako vědec do petriho misky, ale jako kopáč do výkopu (když to trochu přeženu to zjednodušení života ) Myslím tím,a bys nemeldovala tolik nehledala, nerozebírala, ale dala tomu volnost. Sobě i svýmu životu.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:31
- Nahlásit
PetraK
proč?
na to přijdeš, jestli se někdy potkáme v reálu
, no místo toho dřepim na zadeli tu f budniku
eště ti nebylo vosumdesát.. nikdá nevíš
a barák ti zatancuje dupáka
a naroste mu muří noha?
hárání?
to by muselo hárat celý Brno a Vangl k tomu
kolik mu je?
Rok a devět měsíců... ale cvaklo mu z ničeho nic začal se chovat jako úplnej debil Bez kecůch
žádná butka nebude.
voe, aby ti to tady nezavřel hygienik!
ešče že je tu takovej bordel, že todle přehlídne
vona má dooost selektivní zrak, dyš sce
návod na jednoduchej život
né, můj největší problém, páč mě doma nadávaj, že se chovám jako chlap Sem babochlap - to nejhorší z obou světůch
ale jako kopáč do výkopu
takže na červy, zdechliny a tmu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:32
- Nahlásit
brut
Ještě dneska se pustím do jablek
manijak, vona je Oldříku manijak!!
nejen tu matraci co už dva roky hledám
podivej se u nás za vobraz se slunečnicema, tam už se našlo věcí!!
Tak prosím zítra držte palce
já držim hlavně palce na tu kontrolu, páč na matraci vim, že to je stejna zbytečný, ešče sis dostatečně neužila vybírání. Dva roky je prt
Navíc pes si naštěstí svůj věk a datum narození narozdíl od lidí neuvědomuje
šak já vim, ona je to recese. No ale víš co, hubišku na šňupáka dostal a přání aby byl můj zdravej hodnej hošik to taky , ale dorta mu stejnak udělám
jestli sou v pořádku,
no to právě nevim, neumim posoudit
spíš se bojí, aby nebyl sežrán
neměla by bejt sežraná spíš ta koza?
a toho se hodlám držet dál....
a to děláš zásadní chybku
chuděra, pracovat neustále ve střehu a ve strachu
houby, dyk já sem jak mílujus
nevěřím, že jsi takové kopyto,
no ale to děláš zásadní chybu, zase
néééééé?
NE!! NE!! NE!
Tak to je normální běžnej nákup
no jo, jenže moje scípácky šlachy na rukou to viděj jinak
Navíc, proč taháš domů krávu s vepřem?
mám ráda zvířátka
se bude holka divit
no nejni nad babský rady
já tam mám stále jen čtverečky a nic jinýho, si to nějak blbě uložila či co
to je zajímavý, ty čvterečku, že vostatní to viděli
že ty sou růžový
a že ty neumíš číst??
Ešuska neslyší, páč má na uších sluchátka se štajním kraválem
Ešůska nestíhá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:34
- Nahlásit
inu
Asi proto, že mě ty votázky klade druhá strana?
KŮŮŮŮŮŮRVA a kdo Ti řekl, že na to musíš reflektovat? Se taky můžeš otočit a vodejít, párkrát to zkusej, pak toho nechaj. A nemusíš je ani mlátit. No a nebo můžeš, páč to je zábavnější
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:36
- Nahlásit
brut
tak je utni hned v začátku.... když to párkrát uděláš, tak budeš mít na čas pokoj, jen se musíš do toho pustit a nebrat ohled na to, že neodpovíš podle pravidel
jehéhéé,jehehééé, píšem tu šécky to stejný.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:36
- Nahlásit
PetraK
KŮŮŮŮŮŮRVA a kdo Ti řekl, že na to musíš reflektovat?
Vony přicházej v takovejch chvílích, kdy se blbě zdrhá: třá u oběda
A nemusíš je ani mlátit.
pacifistko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:44
- Nahlásit
inu
na to přijdeš, jestli se někdy potkáme v reálu
.
di ty drndo.
eště ti nebylo vosumdesát.. nikdá neví
no to teda sice nebylo, ale tohle je fakt rozhodně pasé ,ale žíly mi to nerve, proč taky, změním to? Ne teď už ne, tak proč se otáčet, líp koukat na to co je teď a tady.
a naroste mu muří noha?
heh, a z Fajfky fakt bude ta čarodějnice
a bude volat:" Chaloupko! K lesu čelem, k Ivanovi zády!"
.......... a pak ji vodvezou do cvokhauzu. COž ji asi ale kvůlivá topení vodvezou stejně, takže to má za jedny prachy
Rok a devět měsíců... ale cvaklo mu z ničeho nic začal se chovat jako úplnej debil
no šak ale oni dospívají hodně pozdě, ne? Takže to bude o tomhle. Vydrž, ešče ho chvíli nezabíjej, to pomine.
Sem babochlap
NO A TO JE NEJBOŽEJŠÍ KOMBINACE, mám to stejnak. Výhoda- vidíš do fšech jak do hubený kozy, aj do chlapů , aj do bab, do tebe nevidí nikdo(nebo takhle, moc jich neni)
to nejhorší z obou světůch
to ne to ne, díváš se na to špatně, to je to nejlepší. Já jsem za to vděčná.
takže na červy, zdechliny a tmu?
ty vole, to je právě to vono! Todle tam uvidí ten štouravej vjedec, dežto kopáč ten uvidí prostě jen a jen výkop a půjde domů s čistou hlavou. FršténSímich?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:45
- Nahlásit
inu
: třá u oběda
si řikala že stejnak nemůžeš žrát, tak vo nic nepřídeš, když se mlčky zvedneš hásky se na ně usměješ a půjdeš si číst, ať se tam sežerou. Ne?
pacifistko
no dobře teda, tak znov:
se mlčky zvedneš hásky se na ně usměješ - pak je zmlátíš - a půjdeš si číst, ať se tam sežerou.
Lepší?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:48
- Nahlásit
brut
Využij všechny možnosti, které ti život nabízí. Nekoukej vpravo, vlevo, páč žádnej člověk, instituce atd. ti nic zadarmo nedá. Snaž se žít tak, aby si na sebe mohla být na konci života když ne hrdá, tak alespoň sama se sebou spokojená. Nezraňuj lidi svým chování, ale snaž se jim jasně určit hranice kam jsi je ochotná pustit. Nežij podle konvencí a zažitých principů, žij tak, aby se ti dobře dýchalo. Pokud budeš potřebovat žít někde jinde ve světě proto, aby si mohla být volná a žít v klidu, tak jdi za svým. Všechno, co od života chceš si musíš vybojovat sama. Prvotním úkolem je naučit se sama sebe mít ráda a sama se sebou vycházet... pokud tohle zvládneš, tak máš za sebou polovinu úspěchu. Každá prohra je pro tebe poučením a je důležité to tak brát... nikdy se svět nezboří, když se ti něco nepovede a ty to uznáš a budeš se snažit vše napravit.
ale to je kráásně napsáááno brůůtofko si jednička líp bych to nenapsala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:48
- Nahlásit
inu
Já se asi blbě vyjádřila, tlačej na mě lidi, co ta média sledujou
tak jim řekni, že ne všechno v médiích odpovídá pravdě a ať tě nechaj žít vlastní život
Todle je částečně pravda!
jj, taky sem se musela poprat s tím, co do mě hustili ve škole a v práci, zvlášť, když sem pak dělala v místech, kde člověk opravdu vidí jen ten neskutečný zmar a neštěstí..... ono se mi to dneska říká s úsměvem a fakt mám nadhled, ale jako devatenáctiletá holka sem na dětský patologii viděla a slyšela tolik hrůz, že to bylo na zešílení. ale na druhou stranu mě to neskutečným způsobem posílilo a naučilo věřit sama sobě....
Šlo, šlo, určitě, ale na psaní je potřeba nálada, takže si spíš kreslím. Na to je taky potřeba nálada, ale je to míň.. jak to říct.. míň u toho musíš přemýšlet.
tak kresli, jestli ti to momentálně vyhovuje víc Tohle je přesně to, o čem celou dobu mluvím, umíš si vyhovět, jen to neumíš použít vždy a všude
Už jsem pár let ze školy, gramatiku jsem zapomněla, tak občas přemejšlím, co se tam píše za i/y apod. U čmárání nemusím, tak si čmárám. ALe ke psaní se vrátit chci.
jednou sem byla na nějaký autogramiádě ( bytostně nenávidím tyhle akce, ale občas sou i pro mne nezbytné) a jeden z dotazů na autorku byl ohledně gramatiky. Její odpověď spoustu lidí zarazila a mě pobavila. Říkala, že píše tak, ajk si myslí, že by to mělo být a pak nechá udělat korekturu někoho, kdo těm i/y rozumí a kdo jí zároveň řekne, jak moc se mu příběh líbí nebo ne....tak to taky tak zkus. Zkrátka nemysli na gramatiku, ale na děj....
Blbý, potřebovala bych vystudovat ještě jednu školu
tak studuj, to lze i při zaměstnání, na pracáku atd. ...... jdi za tím, co chceš a neohlížej se okolo a na nikoho
bzzzz dyk o mě nic nevíš
neumím číst?
a pak je třá vůbec nemusíš dostat.. že..
to je bohužel svatá pravda, proto jsem tenkrát chtěla rozjet hlavně klasickou laborku, abych měla jistotu, že se uživím i bez těch grantů ....ty jsem měla jako bonus. Navíc mám ségru, která o granty na svou práci žádá tak 10x do roka....a je zázrak, když jí schválí jeden za pár fńufníků a to si myslím, že chce dělat ( vlastně už dělá, ale dotuje to neustále ze svýho)dost dobrou věc
Sežeň ty prachy, já ti to vo šéfuju a založíme nejlepčí laborku s.r.o. v ČR Bude se menovat: U dvou spálenejch rakví
trupkááááááááááááááá, si trůůůůpkáááááá
Kdybych věděla o někom, kdo by byl ochotnej tohle sponzorovat, alespoň do doby než se laborka postaví na nohy, tak bych nad tím vážně uvažovala .... i když by to pro mě znamenalo zase jít do škol, páč nemám patřičný počet bodíků, které se od jisté doby sbírají
Ty očividně vopožděná nejseš!
to doufám
Jitka má štěstí, že její matka není Jitka
děkuji, taky jsem musela tohle všechno pochopit a poprat se s tím..... na štěstí nebo na neštěstí sem se ve všem od svých devatenácti plácala sama, páč v tý době mi umřela mamka....
PetraK
jako že bych vám sem ešče pořídila butku? Nic, s tim už tu přišla před rokem Brůtofka a neprošlo to, žádná butka nebude. Nejsem ročild, dyš máte potřebu skáknite si do křovíčka.
sopče ...víš, jak moc je tu potřeba
proč? Kvůli právu? ále di ty
hernajs, ty něco přes ten řev slyšíš?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:56
- Nahlásit
PetraK
no to teda sice nebylo, ale tohle je fakt rozhodně pasé
a já sem prej voptimista
Chaloupko! K lesu čelem, k Ivanovi zády!
A kde seženem Ivana?
no šak ale oni dospívají hodně pozdě, ne?
to jó, ale já si spíš říkám, čím to je, že tak najednou?
Výhoda- vidíš do fšech jak do hubený kozy, aj do chlapů , aj do bab, do tebe nevidí nikdo(nebo takhle, moc jich neni)
No a k čemu mě to je? Dyš vidím, že půlka lidstva jsou totální debilové? Input je dobrej, nestěžuju si, ale neumím to jaksi zužitkovat...
to ne to ne, díváš se na to špatně, to je to nejlepší
Hele, já nevím, jak ty, ale já se neprojevuju jako ženská, což je třá u chlapů hrozná nevýhoda, páč je to vodrazuje a ty, co to nevodradí, ti zas většinou neberou v potaz, že nejsem 100% chlap.
Na druhou stranu se neprojevuju ani jako chlap - nelogický chování, emotivní chování, todle je u mě na denním pořádku. Nevím, co chci, ale nedám pokoj, dokud to nedostanu.
V důsledku vlastně děsně vodrazuju lidi obého pohlaví plus s nima neumím mít normální vztahy (a teď nemyslím nutně ty sekcuelní). Ségra mě to vysvětlovala tím, že prej přikládám obecně jednotlivejm vztahům větší důležitost, než ve skutečnosti mají (a v tomhle je velkej kus pravdy) a druhá strana to obvykle tak nevidí ALE nemyslím si, že je to jedinej problém..
ty vole, to je právě to vono! Todle tam uvidí ten štouravej vjedec
voe, to s vědou nesouvisí... to souvisí s mozgem.. taková sem byla dycky: fšecko děsně moc řešit
|