| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 15:54
- Nahlásit
PetraK
líp se to pokouše
a pak že to není osamělý Na co teda vlastně vůbec někoho potřebujem?
výstižné, že?
A jak Bože, mě se ti vybavilo při tom slově ksichtů
Hrajete a blbnete si doma?
jo, jo, rád se tahá, tak se decentně potaháme, on víc, páč má pořádnou sílu. A pak se taky rád honí.
Co bude když si sedneš na lavičku a nebudeš si ho všímat?
To ti klidně zodpovím: zdejchne se.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:01
- Nahlásit
inu
Na co teda vlastně vůbec někoho potřebujem?
iluze je krásná věc
Bože, mě se ti vybavilo při tom slově ksichtů
velký hejno, že? Hotovej velkochof
jo, jo, rád se tahá, tak se decentně potaháme, on víc, páč má pořádnou sílu.
no tak na chvilku uber.
zdejchne se.
jo,no klasika, jsou zajímavější věci, než my. No hele má rád pískače?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:05
- Nahlásit
PetraK
iluze je krásná věc
to teď myslíš jak?
Hotovej velkochof
dyš já jsem zastáncem toho, že někerý lidi by se prostě množit neměli
No hele má rád pískače?
Jo, to má
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:15
- Nahlásit
inu
to teď myslíš jak?
no že ve svý podstatě je čék stejnak dycky jakoby sám,když to trošku přeženu. Podívej - může se prostě stát v životě cokoliv,že člověka zklame i ten komu věřil pomalu víc než sám sobě,člověk jemu nejbližší, kdokoliv z rodiny. Nejmíň pravděpodobný je to u matky dítětě, páč tam je pouto nejpevnější. Ale když bude matka nějakým způsobem narušená, tak to klidně udělá taky , ale je to míň pravděpodobný, než třeba u otce, kde to pouto takový není. Černá realita? No trochu jo,, ale život to tak někdy nastaví. Jedinej za koho kdy můžeš dát ruku do ohně budeš vždycky jen a jen ty sama. Není to o tom s něčím takovým žít věčně před očima, ale prostě vědět, že se to stát může, nebo jak bych to kurnik řekla.
dyš já jsem zastáncem toho, že někerý lidi by se prostě množit neměl
a komu bychom se posmívali, dyby nebylo hejno?? , neblbni, todle mi zrušit nemůžeš
Jo, to má
no tak je doma zabaf. Kup novýho úžasnýho nějakýho - třá u nás vedou takový ty bodlinatý věci s naprosto příšerným zvukem,kterej ti vyrve játra i s plícema. A to po nějakým bezpískačovým čase přines domů, mezi dveřma z toho udělej vzácnost, zahraj mu dívadlo, cože za úžasnost to máš. ALE!! NE ABYS MU TO DALA. NARVI TO ZA MIKINU A DĚLEJ Z TOHO VZÁCNOST. Vytáhni to až venku - nech ho ale nejdřív vyčůrat . Chvilu si s tim pohrajte a pak šup,zas zabavit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:47
- Nahlásit
KEREJ KRETÉN, KERÝ HOVADO VYRÁBÍ BALENÍ NA VLASOVÝ NUDLE SE SPOJEM TAK PEVNÝM JAKO JE MÝ POUTO K RAMŠTAJNŮM?? BEZVA FAKT, TAHÁM TAHÁM ABYCH TO VOTEVŘÍLA A VE CHVÍLI, KDY SI ŘIKÁM, DÍFČE VEM SI RAČI NA POMOCT NŮŽKY, MOHLO BY SE TI TO KRUTĚ NEVYPLATIT..... SE MI TO OPRAVDU KRUTĚ NEVYPLATILO.
BOŽE SEM JAK BRŮTOFKA - NŮDLE NAPROSTO FŠADE!! ZAVOLEJTE PANA BRŮTOFCE, AŤ SI TO ZAS UŽIJE
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:04
- Nahlásit
A JÁ SEM DRUHEJ KRETÉN, PÁČ SEM PRÁVĚ FKYDLA DO DŘEZU CELOU LAHEV MLÍKA VE FORMĚ POLOTEKUTÝHO TVAROHU JAK TO VODTAMA DOSTANU TO MI ASI NIKDO NEPORADÍ ŽE?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:08
- Nahlásit
PetraK
Není to o tom s něčím takovým žít věčně před očima
a přesně todle je jak voda na mlýn mýho mozgu
a komu bychom se posmívali,
a proč bychom se měli někomu posmívat?
no tak je doma zabaf. Kup novýho úžasnýho nějakýho
tak já to vyzkouším
...
CO TADY VYVÁDÍŠ S TÍM CAPSLOCKEM?????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:10
- Nahlásit
zdarec všem
dnešek stejně jako několik posledních dní je prostě na hovn* v práci je to na vodstřel, páč nic nefunguje takže já už tejden nedělám co potřebuju a jaksi to pány programátory nezajímá dneska už jsem nevěděla, jeslti řvát nebo brečet, nervy pochodovaly ...
ale musim vám napsat zážitek ... mám jednoho kolegu, kterej měří víc jak dva metry a celkově má postavu vyhazovače věděla jsem, že má doma psa - to tak jako u kolegů vedu v patrnosti, a oni zas ví, že jsem psí šílenec (a nejen psí, co si budu fandit). a dneska ten kolega přišel a namířil si to ke mně a řiká, že ráno odvezl tu jejich fenku na veterinu, že večer začala krvácet no a že má zánět dělohy a že ji musí operovat čubince - retrievřici - je 12. holky, on mi to vyprávěl a měl slzy v očích, že má o ni strašnej strach ... kdybyste to viděly, toho chlapa jak horu a ty lesklý oči ...
odpoledne přilít k nám do kanclu, že mu volali, že je to v pořádku a večer si pro ni může přijet a zase oči jak skleněný to mi vám bylo najednou tak hezky, že nejen pro mě je pes prostě člen rodiny a neni to věc ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:15
- Nahlásit
inu
a přesně todle je jak voda na mlýn mýho mozgu
jde o to věci přijmout, ne jím podlýhat
a proč bychom se měli někomu posmívat?
to nevim,asi ze mě promluvila nezřízená pýcha??? a touha vyrovnat se s tim, že bárbýny sou krásný a kompenzovat to tim, že si řeknu, že sou na druhou stranu úplně blbý, zatimco já jsem jen blbá? nevim ale prostě takovýhle chování mi přijde naprosto směšný
tak já to vyzkouším
gut, nezapomeň se držet jednoho pravidla- ty a pískač musíte bejt tak trochu nedostupný
CO TADY VYVÁDÍŠ S TÍM CAPSLOCKEM
křičim ne? Páč sem zoufalá - po kůchni mám nůdle a v dřezu mi trůní neodplavitelná hmota, tak křičim.dyž už nemůžu nic rozmlátit
MMCH - nemůže mi někdo poradit, jak vysvětlit pejskovi, že nemůže pořád jen papat, když jsem ho naučila tak debilní grify, jako přinést si misku, plní ruličku a různý krabičky?? Ten kretén mi stojí za zády a když neuspěje s miskou, tak vytáhne ruličku, když neuspěje s ruličkou, dovalí krabičku......... dokolečkáááá dokola. Tetkon přitáhnul plnící míček. Nosí enem věci, který se daj naplnit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
MMCH 2- nemůže mi někdo vysvětlit proč ten zrzavej šílenec zapíná elektrický koště, který pokojně odpočívá na zdi? teda do teď odpočívalo. Vypnu robot a dostala sem žinfárkt, najednou takovej hlasitej hrkavej zvuk, hošíčci to nebyli tak to co sakra je?? To jelito prostě něco kutilo v předsíni a zaplo smeták tohle je rodina šílenců
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:28
- Nahlásit
Janiii
dneska už jsem nevěděla, jeslti řvát nebo brečet,
zabíjet, rovnou zabíjet. počítačovej lid je fšade stejnej. asi, až na výjimky.
zase oči jak skleněný to mi vám bylo najednou tak hezky, že nejen pro mě je pes prostě člen rodiny a neni to věc ...
zvlášní viď u tak obřího stvoření. , tak fajn, že to dobře dopadlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:30
- Nahlásit
Sem tu, ale jen na chvíli, páč hlavobol nějak nepřestává, tak to nechci moc dráždit.... navíc mi to samozřejmě nedalo a japka sem dělal dál...
PetraK
moje kancelář je na tom podobně a zvládla jsem to sama!
a bez jablek. Jen s obědem
mno, já to nechám na mužským, ať se pochlapí a hezky uklidí.... teď jsem ráda, že se vůbec někde plácám
taktně bych tě ráda upozornila, že ani tu myšlenku si pravděpodobně neztratila
ti nevím, sem nějaká zmatená a mám furt pocit, že něco někde mám vyřídit a nevím co ..... navíc jsem opět vzteklá kvůli tetě, ale to pak ústně, páč jinak se zase vytočím do fialova a budu tu běsnit stejně jak před hodinou
ani tady v prahé ne?
ani tady..... nezapomeň, že se blíží konec roku a to už mají penízky vyčerpaný.... navíc teď nikdo neví, jak to vůbec bude a já odmítám, aby do mně řezal nějaký začátečník
my docházíme až do domu
klidně doraž, ale dus, dus, dus nechej venku
hmm, tak to nejsi ani pitbull ani tažnej pes
nejsem ani jedno....sem tak max. vůl, ale to sem taky tahat nebudu
seš prostě jen taky reinkarnovanej kriminálník
nejsu, sem normální, kdo by chtěl bejt přikurtovanej? Já teda ne a dneska už to alespoň můžu hlásit dopředu, což sem jako malá holka nemohla...
nejsem hanoum, myslím na dobro svého hošíčka
myslíš na svého hošíčka tím, že seš hamoun a chceš se strhnout?
už zas je chudinka jen von, a mě, nepolituje nikdo, že mi doma nechtěj dovolit kachnu!
kachna bude ráda, že se bude mět kam nastěhovat na zimu ( ale dej bacha, aby si mimo Lucinky nevzala aji Máju, štěndo, Cira, mužskýho a další nezbytnosti )
jo jasně, problém je někde mezi monitórem a klábosnicí
na tvé straně, páč já už nic neviděla
se číhnu, ale esli kecáš, tka uvidíš!
nekecám...seš skleroza a svádíš to na nevinný
zmlať je hajzly jedny, kvůli nim se strhneš!
to nejde,oni tak hezky čučej
Fajka
tak a pojeď vem dva koberce od Ešusky a zabalíme do nich ty topenáře
chceš říct, že stále nedělaj a když už jo, tak s bordelem? Tak to jedu a maj šmidra.... beru s sebou Bruta s piraňou, alespoň se psi jednou za rok řádně nažerou
jja ale i tak se najde vobčas chvíle kdy to sama se sebou nemůžu vydržet a nejrač bych si nafackovala...
to je naprosto normální stav.... jen pak musí dojít ta druhá fáze zamyslím se pořeším sama v sobě co sem potento a hlavně se snažím poučit ze svých chyb a nejen svých
PetraK
ešče jí upozorni, že tam bude furt plno
to bude, občas je nutno šuplík vylejt a řádně vydezinfikovat
inu
chtít to můžu, ale vím, že to nejde.. já jsem vomezená blběna, ale ne zase tolik
víš, seš třeba všecko možný, ale vomezená teda nejseš a blběna taky ne
se směješ, ale já jsem normálně chtěla k vetoj, aby mu zkontroloval zvukovody
to mi připomíná, jak sme chtěli jet k vetovi, páč každej mimo mě viděl, jak má Brut u kuliček nějakou bouli. Furt mi to opakovali, furt to každýmu vadilo a řešili, co to může bejt, až sem zvedla foun, zavolala vetovi a ten řekl, ať dorazíme. Sedli jsme do auta a jeli.... můj popis byl dost prapodivný, páč já nikdy nic divnýho neviděla a hlavně ani nenahmatala, tak se slova ujal mužskej. Načež vet začal pokašlávat a prosil nás, aby sme Bruta položili na záda....v tu chvíli mu naskočily u šourku dvě bouličky, chlap zajásal a já se málem propadla pod podlahu, páč Brutík byl jen vzrušenej
no vidíš a dyš mě někdo řekne, že jsem jeho přítel, tak, když to zjednoduším, předpokládám, že pude balit taky, páč já bych šla.. ale vono néééé.. na můj fkus se tím slovem moc plýtvá
tak to předpokládám taky a hlavně sem si jistá, že to ten daný člověk fakt udělá, páč já sem fakt možná až moc opatrná a přátelství se vším všudy nedávám až tak snadno
Můj mozek je spíš nastavenej na ty prvočinitele, než na ty škatulky
super, tak to bude naprosto normálně fungovat bez škatulek
kdybych se vrátila bez Orisláfky, prosím vobjednat jeden koberec
koberec zamluven, jen si myslím, že nebude potřeba
PetraK
inu
to teď myslíš jak?
Podívej - může se prostě stát v životě cokoliv,že člověka zklame i ten komu věřil pomalu víc než sám sobě,člověk jemu nejbližší, kdokoliv z rodiny. Nejmíň pravděpodobný je to u matky dítětě, páč tam je pouto nejpevnější. Ale když bude matka nějakým způsobem narušená, tak to klidně udělá taky , ale je to míň pravděpodobný, než třeba u otce, kde to pouto takový není. Černá realita? No trochu jo,, ale život to tak někdy nastaví.
souhlasím... z vlastní zkušenosti můžu říct i to s tou matkou. Páč když umře, tak je to totéž, jak když od tebe odejde z nějakého důvodu pryč. Člověk je pak strašně sám a musí se s tou samotou poprat. Já vím, že okolo toho daného jedince je spousta lidí... rodina, kamarádi, známí...ale to nejdůležitější si musí každej vybojovat sám se sebou a zároveň se musí naučit být sám, páč už nemá to nejbližší pouto, které strašně moc potřebuje i když je mu třeba padesát.
Jedinej za koho kdy můžeš dát ruku do ohně budeš vždycky jen a jen ty sama.
navíc bych dodala, že strašná spousta lidí se během let mění.... mají v tom "prsty" peníze, špatné zkušenosti, zaměstnání, rodina atd. Jen ty sama se sebou se musíš naučit žít a fugovat tak,aby si si jednou mohla říct, že si ublížila jen minimu lidí, ale pro většinu lidí si byla podporou a pomocí a život jsi prožila plně a hodnotně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:40
- Nahlásit
PetraK
BOŽE SEM JAK BRŮTOFKA - NŮDLE NAPROSTO FŠADE!! ZAVOLEJTE PANA BRŮTOFCE, AŤ SI TO ZAS UŽIJE
ten by měl opravdu radost, že nejen u nás sou nudle, ale větší by mu momentálně udělalo, kdyby zmizely japka
Janiii
dnešek stejně jako několik posledních dní je prostě na hovn* v práci je to na vodstřel, páč nic nefunguje takže já už tejden nedělám co potřebuju a jaksi to pány programátory nezajímá dneska už jsem nevěděla, jeslti řvát nebo brečet, nervy pochodovaly ...
ajajaj, takže stále na prd ....to je snad něco ve vzduchu, to není možný... Fajka, ty... snad už bude dobře a zase nastane klídek, nezbývá mi nic jiného než držet palce
dneska ten kolega přišel a namířil si to ke mně a řiká, že ráno odvezl tu jejich fenku na veterinu, že večer začala krvácet no a že má zánět dělohy a že ji musí operovat čubince - retrievřici - je 12. holky, on mi to vyprávěl a měl slzy v očích, že má o ni strašnej strach ... kdybyste to viděly, toho chlapa jak horu a ty lesklý oči ...
odpoledne přilít k nám do kanclu, že mu volali, že je to v pořádku a večer si pro ni může přijet a zase oči jak skleněný to mi vám bylo najednou tak hezky, že nejen pro mě je pes prostě člen rodiny a neni to věc ...
hezkýýýý , to je skvělý, že vše dobře dopadlo ( od tý doby, co nemáme díky zánětu dělohy Denynku, tak je mi při každý zmíňce zle)
PetraK
Tetkon přitáhnul plnící míček. Nosí enem věci, který se daj naplnit.
Vím, proč tohle psy neučím...ale pokud tě to uklidní, tak brut neustále nosí kus špalku a to ve chvíli, kdy něco chce a to cokoli
To jelito prostě něco kutilo v předsíni a zaplo smeták tohle je rodina šílenců
ještě, že to uznáváš
Jinak FKYDLA DO DŘEZU CELOU LAHEV MLÍKA VE FORMĚ POLOTEKUTÝHO TVAROHU JAK TO VODTAMA DOSTANU TO MI ASI NIKDO NEPORADÍ ŽE?
ti můžu poradit jedině to, že si máš vzít pytlíček, lžíci a vše krásně sebrat do pytlíčku a pak dřez jen řádně vypláchnout
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:46
- Nahlásit
snad už bude dobře a zase nastane klídek
minimálně od pátku do neděle joooo, protože jedu dělat švihačku láázeňskou
PetraK
a hošíčkovi včecičko nejlepčííííííííííí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:52
- Nahlásit
Milé dámy, loučím se, přeji dobrou noc, hezký zítřejší den a hlavně hodně veselou mysl
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 19:58
- Nahlásit
Janiii
zase oči jak skleněný
ale to je hezký
PetraK
to nevim,asi ze mě promluvila nezřízená pýcha???
Já to nemám ráda... ne, že bych se k tomu nikdy nenechala strhnout, ale pak se za sebe děsně stydím Vím, jaký to je, když se ti lidi posmívaj a není to hezký.. není
I když jsou blbý jak tága
Voni za to ale nemůžou
po kůchni mám nůdle a v dřezu mi trůní neodplavitelná hmota
Ešus by to nevyluxoval?
MMCH - nemůže mi někdo poradit, jak vysvětlit pejskovi, že nemůže pořád jen papat,
neporadím. Dneska jsem Vořechova chtěla trošku podpořit, tak jsem vzala piškůtek a von začal řádit Sedal, lehal, řval, točil se mi kolem nohy.. fšecko zkoušel, magor Tak jsem ten piškot radši zase schovala
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:15
- Nahlásit
brut
víš, seš třeba všecko možný, ale vomezená teda nejseš
co kecáš? Dyk sem přece vomezená inuita!
a já se málem propadla pod podlahu, páč Brutík byl jen vzrušenej
už chápu, proč nás veti tak milujou
páč já sem fakt možná až moc opatrná a přátelství se vším všudy nedávám až tak snadno
a já jsem blbá, páč vybranejm lidem ho dám hned.. a pak dostanu přes hubu
Ale dobrý, už jsem to konečně pochopila..
páč už nemá to nejbližší pouto, které strašně moc potřebuje i když je mu třeba padesát.
A co když nějakej extra silnej vztah s matkou nemá? To pak znamená, že..? Je tím poznamenanej nebo něco? Takovejch lidí je hafo...
navíc bych dodala, že strašná spousta lidí se během let mění....
snad se to týká i změny k lepšímu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:26
- Nahlásit
brut
já to nechám na mužským, ať se pochlapí a hezky uklidí....
hm, taky si s timdle nápadem mohla přijít dříf, neuklízela bych to bejvala a nechala to na říďovi, aby se až přijde pochlapil a hezky uklidil
ti nevím
no ale my víme, my víme. A to ani nejsme modří seš prostě pako.
No a s tetou- hm - zas se předvedli, co? Ach jo! No to jsem zvědavá, co vytasili
nezapomeň, že se blíží konec roku a to už mají penízky vyčerpaný....
hergot taky už!! Já vim, no ale prostě tady jde o zdraví až na posledním místě
klidně doraž, ale dus, dus, dus nechej venku
my chodíme všade spolu
sem tak max. vůl, ale to sem taky tahat nebudu
sem normální,
jehehééé jehehéééééé ááá pomoct!
myslíš na svého hošíčka tím, že seš hamoun a chceš se strhnout?
ne myslím na něj, aby nezemřel hlady
kachna bude ráda, že se bude mět kam nastěhovat na zimu ( ale dej bacha, aby si mimo Lucinky nevzala aji Máju, štěndo, Cira, mužskýho a další nezbytnosti
ale jooo, jen ať přijdou!! Pak bude Brtnik rád za jednu jedinou opuštěnou malou indickou kachnu A to je nápad!!
na tvé straně,
a to se zas budu hádat - na tvý!
seš skleroza
sem páč sem se nečíhla
to nejde,oni tak hezky čučej
zmlať je používaj nedovolený zbraně
to mi připomíná, jak sme chtěli jet k vetovi,
ale větší by mu momentálně udělalo
a tak at mi zavolá, já mu poradim rychlou metodu
špalku a to ve chvíli, kdy něco chce a to cokoli
no takže to jsme na tom stejně
ti můžu poradit jedině to
no tak to ti děkuju, to je značně neefektivní metoda, tu jsem vobjevila taky ,kurnik už taky, sem fakt degen
tááák dobrou. Peču bábfku a hošikovi dorta, to jsem zvědavá co z toho bude
Janiii
a hošíčkovi včecičko nejlepčííííííííííí
díkuju, vyřidim mu to, zrovna se láduje sušenou šlachou kterou dostal darem od sousedky Danušky
inu
Vím, jaký to je, když se ti lidi posmívaj a není to hezký.. není
a šak jo, taky vim, jako bejvalej brejloun s klapkou, jaký to je a v reálu to nedělám. sem třá jediná, kdo si u nás nedělá srandu z jednoho náměstka, kterej má takovej slovní tik, kterej používá jako berličku.
I když jsou blbý jak tága
Voni za to ale nemůžou
to ne ale někdy je to s nima tak strašný, že jediný řešením je se tomu zasmát
Sedal, lehal, řval, točil se mi kolem nohy.. fšecko zkoušel, magor
no vida, princip klikru.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:28
- Nahlásit
inu
a já jsem blbá, páč vybranejm lidem ho dám hned.. a pak dostanu přes hubu
no pani s lidma je to jako s tim čoklem. Nesmíte se "dávat fšanc"
To pak znamená, že..? Je tím poznamenanej nebo něco?
to pak znamená, že tim neni poznamenanej, ale prostej fakt, že má prostě ne úpa ideální vztah s matkou. Kdo kdy řekl, že každej vztah s matkou musí bejt ideální?? No?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:40
- Nahlásit
PetraK
Peču bábfku a hošikovi dorta, to jsem zvědavá co z toho bude
Hosicek bude mit nejaky vyroci? Slavis uchopeni misky prvne do tlamicky nebo jeho prichozeniny? V tom pripadke aj slusne pozdravim
RRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAMSTAAAAAAAAAAAAAAAJN
a Esusackovi hosickovi silenymu heeepy brzdyyyyyyyyyy tuuuu him.. Blemcy a hudlanec na cumacek!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:47
- Nahlásit
Fifi
a Esusackovi hosickovi silenymu heeepy brzdyyyyyyyyyy tuuuu him
děkujeme pěkně. Je prý ve věku, kdy pejskové mají rozum. No ale on ho nemá kam dát, takže to nehrozí naščestí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:53
- Nahlásit
PetraK
Je prý ve věku, kdy pejskové mají rozum. No ale on ho nemá kam dát
Ty asi furt nechapes, proc ti nosi ty veci, do kterych se ma neco cpat, vid??
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 20:57
- Nahlásit
PetraK
Kdo kdy řekl, že každej vztah s matkou musí bejt ideální?? No?
Nikdo, ale měla jsem pocit, že je to pro čéka hodně důležitý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:02
- Nahlásit
inu
Nikdo, ale měla jsem pocit, že je to pro čéka hodně důležitý
hm to je těžký. Důležitý, důležitý. Když ale třeba ten čék nemůže za to jaký ten vztah je, tak má se pro to soužit, když to nemůže změnit?? Čistě objektivně bez citů vzato. Myslím, že nemá. Kdyby to byla tetička, soužit se nebude. Ale chápu, že to člověku líto je. Ale zas na druhou stranu - úvaha- čím je výjimečnější třeba nefunkční matka proti třeba vysoce funkčnímu manželovi, nebo kamarádce? Jen tím, že čéka porodila?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:13
- Nahlásit
PetraK
Jen tím, že čéka porodila?
fakt nevím.. žádný děcko nemám, tak si neumím představit, jakej vztah tam může bejt.. jaký pouto se tam vytvoří
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:41
- Nahlásit
Hele řeknite mi esli ta Brůtice neni cáklá, dyš dělá takový věci:
páč hlavobol nějak nepřestává, tak to nechci moc dráždit.... navíc mi to samozřejmě nedalo a japka sem dělal dál...
inu
jaký pouto se tam vytvoří
no to záleží hodně na tý mámě to bez debaty, ale šécko se na ní hodit nedá, je to taky trochu na genech, ty prostě pracujou taky. Budou dvě děti, obě dostanou stejné /myšleno výchovu, lásku, podněty..../ a jedno bude mít třeba ten vztah lepší, druhé horší - nemusí to být ani ničí vina, je to třeba dáno povahou těch dvou dětí, rozdílného vnímání. Můžu někdy podat zářný příklad mne a mojí sestry .
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:45
- Nahlásit
PetraK
řeknite mi esli ta Brůtice neni cáklá,
je.. a krom toho má asi tvrdou hlavu..
Můžu někdy podat zářný příklad mne a mojí sestry
tak podávej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:48
- Nahlásit
inu
tak podávej
dneska už to nestihnu, je to na dýl, aby to vyznělo nějak smysluplně, Brtnik přišel dom ze důmoschůzování a já coby vzorná manža mu jdu podat večeři, aby mi nezdechnul hlady.
krom toho má asi tvrdou hlavu
já bych nebyla tak taktní, já bych řekla, že tu hlavu má pěkně vyhoukanou, když dělá takový krávoviny
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:52
- Nahlásit
PetraK
já coby vzorná manža mu jdu podat večeři, aby mi nezdechnul hlady.
a je po emancipaci
já bych řekla, že tu hlavu má pěkně vyhoukanou, když dělá takový krávoviny
žencká, no..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 21:58
- Nahlásit
inu
a je po emancipaci
počky já ale nejsem emanka!
|