Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 19:17
- Nahlásit

Fajka
dám si mám hlat

to bych nežrala, smetana jde na tloušťku a inuiti mají BSE

du venčit a pak bych si prosila ten jeden Inuití řízeček..doufám že bue dost velkej
velkej a tuhej... doufám, že ti zaskočí, ty kanibale

a pošleš do Prahééé, a mělo by tam bejt názvů tuším šest a z toho oni ti jeden vyberou..
Já myslela, že se to vybírá na FCI...??

Jináč já si žádnej název zaregistrovat nemůžu, i kdybych chtěla, páč mě ho vyfoukli kokři nebo co to je za havěť

PetraK
ticho, nebo z tebe udělám Inuití řízek na smetaně

a prej, že deš pryč

a ešče si mi hraje s tekstem tiskařka jedna

to děláš běžně, ty slívo

brut
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 19:29
- Nahlásit

Milé dámy, jen prolítávám, takže Vás zdravím a zároveň přeju hezký víkendík ........... já ho budu mít, doufám,moc fajn, páč jedu na víkendofku na Orlík do kempu se spoustou psů. Na jednu stranu se těším na druhou bych nejraději zůstala doma..... hlavně kvůli počasí.

inu
co kecáš? Dyk sem přece vomezená inuita!
a jooo, sem byla asi už moc unavená, že mi to nezapalovalo

už chápu, proč nás veti tak milujou
po téhle trapné chvilce se teď třikrát přesvědčuju, že je opravdu nezbytně nutné k vetovi jezdit

a já jsem blbá, páč vybranejm lidem ho dám hned.. a pak dostanu přes hubu
od všech asi ne, to by si byla furt opuchlá jak nit

A co když nějakej extra silnej vztah s matkou nemá? To pak znamená, že..? Je tím poznamenanej nebo něco? Takovejch lidí je hafo...
člověče, to nevím, ale myslím, že smrt matky se tě dotkne vždycky daleko víc než smrt jiné osoby.... ale možná že i tady je důležitý věk jedince

snad se to týká i změny k lepšímu
to doufám, ale v okolí mám víc těch horších případů

PetraK
hm, taky si s timdle nápadem mohla přijít dříf, neuklízela bych to bejvala a nechala to na říďovi, aby se až přijde pochlapil a hezky uklidil
nevím, jestli bych riskovala nechávat bordel, když bych měla šéfa a doufat v jeho pomoc může jen osoba střelená

no ale my víme, my víme. A to ani nejsme modří seš prostě pako.
nejsem pako, sem unavená, zpruzená, že na celém wellnes a lázeňském hnusu neměli ani jednu postýlku a ani jeden rošt.... byl to opruz ... jediné pozitivum byly naprosto vynikající sušené plátky mrkve, řepy, rajčat a jablek s příchutěma

No a s tetou- hm - zas se předvedli, co? Ach jo! No to jsem zvědavá, co vytasili
jednou větou... přemístí tetu do Znojma a nechaj barák prázdnej, aby ušetřila....takže se dá čekat, že jí porupe voda, atd

hergot taky už!! Já vim, no ale prostě tady jde o zdraví až na posledním místě
to je každýmu jedno.... dneska jsem se o tom krásně přesvědčila

my chodíme všade spolu
se zabavuje a vrací na konci školního roku, pokud se nenechá za dveřma

jehehééé jehehéééééé ááá pomoct!
co řveš a řehtáš se? Máš snad něco proti?

ne myslím na něj, aby nezemřel hlady
ahááá, aby se nabaštil strhané paničky

ale jooo, jen ať přijdou!! Pak bude Brtnik rád za jednu jedinou opuštěnou malou indickou kachnu A to je nápad!!
jejda, chudinka Brtník.... nemá moc na výběr

to se zas budu hádat - na tvý!
se nehádej a přiznej, že na tvý straně

sem páč sem se nečíhla
klasika, vím, nééé?

zmlať je používaj nedovolený zbraně
to je jejich vlastnost, nemůžu někoho mlátit za to, že blbě čumí...to by dneska přišla domů půlka Práglu s monoklem

a tak at mi zavolá, já mu poradim rychlou metodu
raději ne, si myslím, že rady mu stačí ode mě

no takže to jsme na tom stejně
jasně, čekáš něco jinýho

no tak to ti děkuju, to je značně neefektivní metoda, tu jsem vobjevila taky ,kurnik už taky, sem fakt degen
ááále, tohle se občas stává

Hele řeknite mi esli ta Brůtice neni cáklá, dyš dělá takový věci:
páč hlavobol nějak nepřestává, tak to nechci moc dráždit.... navíc mi to samozřejmě nedalo a japka sem dělal dál...

no jo, ale co jinak s nima? Sem před chvíli dorazila dom a už zase dělám japka... jak jinak. Balit budu asi až o půlnoci, páč musím dodělat to, co mám rozdělaný

inu
je.. a krom toho má asi tvrdou hlavu..
jak je? Tvrdou hlavu mám, páč jinak bych měla furt díru v palici, jak si jí někde otloukám

PetraK
já bych nebyla tak taktní, já bych řekla, že tu hlavu má pěkně vyhoukanou, když dělá takový krávoviny
tssss, od tebe to sedí

archie
jéééé, žiješ.

kachna_
Pominu půlhodinový dialog těch třech o tom, že "nevadí, že ujde jen dva tři krůčky, že za chvilku bude běhat", ale jakmile Michal odešel telefonovat, vrhly se na mě jak saně, jestli prej plánujeme ještě druhý. Mno, byla jsem zlá. Trvala jsem na tom, že ne a k čemu, když na hrani má psy. Příště jim řeknu, že ne, protože chceme kupovat dalšího psa
tohle si udělala moc dobře... bbudeš mít chvíli klidu a hlavně ten další pes udělá pak divy... jen na to nezapomeň

brut
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 19:36
- Nahlásit

Fajka
Bruuut prosim tě ty koberce až pojedeš k nám vem tři a jeden rezervuj tady naší paní růůůžový ramštajnový !!!
rozkaz šééééfe !!!!!!

topíme
hurááááááááááááááááá

Tak dámy a tímto se loučím... jdu dělat japkový knedníky, pak jablečnej kompot a nakonec jdu balit, páč ráno v osm odjíždíme pápá.... se tu mějte báječně, nezmrzněte a hlavně buďte hodné a moc nepište, ať to v ponděélnik stihnu dočíst

inu
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 19:45
- Nahlásit

brut
jdu dělat japkový knedníky
To se teda neloučíš, bo chci recept!!!! HNET!!!!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2010 20:44
- Nahlásit

přežila jsem!!!!!!!! myslim jako tenhle pracovní tejden a jsem tááááákhle moc ráda, že zítra do toho blbákova nemusim
teď jdu balit a zítra tradááááááááááááááá do hnusnýho počasí ale aspoň bude důvod dát si svařáček

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 08:22
- Nahlásit

Růůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůžovejm tepláááákůůůůům třikráááát slííííívaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Janiii
jak to že máte dneska šici dofču???? a kdo bude makat sakra????
to zas zbejvá na mě že jo

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 08:50
- Nahlásit

Fajka
čůůůůs, nevim japato že všici, ale já ji mam zaslouženou!!!! protože v tom kocourkově bych nevydržela už ani hodinu. snad to přes víkend nějak doprogramujou
akorát teda venku nemušelo bejt jako tak hnusně

inu
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 08:55
- Nahlásit

já teda žádnou dofču nemám

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 09:05
- Nahlásit

no měla bych si jít už fakt sbalit, za hodinu už mam být na cestě
tak tu nezlobte a pěkný víkend!!!

inu
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 12:57
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRoxette forever!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 13:21
- Nahlásit

inu
myslim, že Ešusce právě zaskočilo
Si živě představuju jak zoufale řiká Brtníkovi, že měla noční můru - ne že jí někdo honil, ale že Ramštajnům předskakovali Lunetici

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 13:31
- Nahlásit

inu
já teda žádnou dofču nemám
já taky ne

ale koukám že ty už jí taky potřebuješ jak sůůl

Tak já mizím, budu až v pindělí asik.... jedu nach dojčland převlíknout štajny do rrrrrrrrrůůůůůžovýhoooo

kachna_
Ramštajnům předskakovali Lunetici
Lunetici napajcovaný pumprdlici a šici v růůůůůůůůůůůůžovejch teplášcíích
Ešuska nás zpopelní až se vrátí

inu
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2010 14:10
- Nahlásit

Fajka
ale koukám že ty už jí taky potřebuješ jak sůůl

jo, jo, potřebuju vypadnout a vyčistit si kebuli.. bohužel se udělalo na víkend hnusně

. jedu nach dojčland převlíknout štajny do rrrrrrrrrůůůůůžovýhoooo
OPRAVA: Ty potřebuješ dovolenou jako sůl. Nemělas jíst ten šílenej imunitní řízek

kachna_
myslim, že Ešusce právě zaskočilo

doufám, že řízek!

ale že Ramštajnům předskakovali Lunetici

Náhodou ale Roxeťácký "I wish I could fly" miluju

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:09
- Nahlásit

Ramštááááááááááááááááááááááááj všem růůůžovejm tepláááškůůůů a růůůžovejm prasáááááátkůůůůům

Bože já su tak ščastnéééé, že topíme že sem doma a vůbec že sem vlastně tu že si to ani nedokážete přectavit.
Eště dyby tak chtěl za mě někdo udělat to Dípíháčko

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:11
- Nahlásit

hlásím návrat z procedůůů rlázeňských, lidi to vám byl takové pěkné pocit
jediná starost byla, stihnout procedůru a vybrat nějakou pěknou hospodu a obojí nám šlo s kamarádkou skvěle

inu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:14
- Nahlásit

Čest soudržky a soudrzi a jiní soudržníci!

Paní Čibuk má mejla

Janiii
jediná starost byla, stihnout procedůru a vybrat nějakou pěknou hospodu

víš, co se říká: tvoje starosti bych chtěla mejt

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:15
- Nahlásit

Janiii
procedůůů rlázeňských, lidi to vám byl takové pěkné pocit
jediná starost byla, stihnout procedůru a vybrat nějakou pěknou hospodu

týýýjo tak takový starosti bych taky snesla

obojí nám šlo s kamarádkou skvěle
vo tom nepochybuju

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:16
- Nahlásit

inu
Čest soudržky a soudrzi a jiní soudržníci
aš na věky ramštajn

Paní Čibuk má mejla
vo*e to bych asi měla sundat ty pavučiny z mailofky

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:16
- Nahlásit

Fajka
týýýjo tak takový starosti bych taky snesla
hele ale jako fakt to chtělo skvělou produkci, páč ten program jsme měly děsně našlapanej ... přes poledne jsme měly na hospodu jako třeba jen dvě hodiny i tak jsme ji stihly od pátku odpoledne do neděle do dopoledne - a 4 hospody, to jde ne? plus lahvinka na pokoji

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:19
- Nahlásit

Janiii
a 4 hospody, to jde ne
no to jste z nemuseli chodít vůůůbec

plus lahvinka na pokoji
je to notor!!!

inu
a je to mail vod vás? mám tam jen maila vod Kikinky vod vás ne...

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:21
- Nahlásit

Fajka
oprava - ono to byly kavááááárny!!! akorát v pátek večír to byla irská hospůdka, ve který jsme si daly mexickou tequilu
v kavárně pak byla na pořadu dne káva, zákusky, mochito a tááák

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:24
- Nahlásit

Janiii
oprava - ono to byly kavááááárny!!! akorát v pátek večír to byla irská hospůdka, ve který jsme si daly mexickou tequilu
v kavárně pak byla na pořadu dne káva, zákusky, mochito a tááák

to je paráda dyž umí někdo takhle žít

a co tlumočník? ten byl doma? ten by ty lázně taky potřeboval..a nebo už mu je zase líp?

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:32
- Nahlásit

Fajka
to je paráda dyž umí někdo takhle žít
když tak nad tím přemýšlím, tak to byla od doby, co máme Berni, tzn. skoro za 6 let, jediná dovolená, aniž by to byla psí akce (pokud nepočítám posvatební dva dny na zámku místo svatební cesty). a poprvé ani s Mírou, ani s psíma kámošema, jen s kamarádkou ... a je to zas uplně jinej relax
co tlumočník? ten byl doma?
ač s kabelkou, tak pořád neni holčička a tohle byl dámský víkend
já chtěla jet už dlouho, ale on mi řekl, že neví, jestli by ho to tam bavilo ... tak byl doma a pracoval
už mu je zase líp?
no po víkendovém vyhazování podlah z okna nevim uvidíme zítra ... ale cítí se líp ...

inu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:40
- Nahlásit

Fajka
vo*e to bych asi měla sundat ty pavučiny z mailofky

voe, víš, jak to dopadlo poslednějc.. radši se tam mrkni

a je to mail vod vás?
Neříkej, že ti to nedošlo. Bylo to vo obojkách, dneska tak v půl jedný posílaný

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:41
- Nahlásit

Janiii
když tak nad tím přemýšlím, tak to byla od doby, co máme Berni, tzn. skoro za 6 let, jediná dovolená, aniž by to byla psí akce (pokud nepočítám posvatební dva dny na zámku místo svatební cesty). a poprvé ani s Mírou, ani s psíma kámošema, jen s kamarádkou ... a je to zas uplně jinej re
a dyk jo já to schvaluju čék vopčas potřebuje vyčistit hlavu

ač s kabelkou, tak pořád neni holčička a tohle byl dámský víkend

no po víkendovém vyhazování podlah z okna nevim uvidíme zítra ... ale cítí se líp ...
tak držím palčáky at je mu dobře....ono letos už toho asi moc nestihnete co? má už bejt velká zima. a nebo budete pokračovat i přes zimu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:43
- Nahlásit

inu
voe, víš, jak to dopadlo poslednějc.. radši se tam mrkni

a je to mail vod vás?
Neříkej, že ti to nedošlo. Bylo to vo obojkách, dneska tak v půl jedný posílaný

ted sem koukala štyrykrát ..nic tam fakt neni nevím prostě ta mailofka furt nějak zlobí jednou mail dojde pak zas ne... no děs
pošli to znovu..síím prosím DIK

inu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:44
- Nahlásit

Fajka
nevím prostě ta mailofka furt nějak zlobí jednou mail dojde pak zas ne... no děs
jo tak proto je s váma houby domluva A huž sem si myslela, že mě ignorujete oumyslně

pošli to znovu..síím prosím DIK

už se stalo

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:46
- Nahlásit

inu
uš to došlo a máte replay

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:47
- Nahlásit

inu
jo tak proto je s váma houby domluva A huž sem si myslela, že mě ignorujete oumyslně
no asi takhle krom toho že je se mnou houby domluva a ignoruju vás tak mě ještq k tomu blbne mailofka

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:47
- Nahlásit

ono letos už toho asi moc nestihnete co?
chceme ještě vyvozit šterk, co byl pod podlahama, a to zbývá ještě v původním obýváku, jinak už to kluci zvládli. no a pak chtějí udělat odpady a vodu, je to pod starou střechou, tak pokud nebudou ooobr mrazy, tak se prý snad bude dát dělat co nejdýl, budou si přitápět kamnama na propanbutan ... no a zbytek na jaře

<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání