| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:37
- Nahlásit
Janiii
teď jdu balit a zítra tradááááááááááááááá do hnusnýho počasí ale aspoň bude důvod dát si svařáček
jediná starost byla, stihnout procedůru a vybrat nějakou pěknou hospodu a obojí nám šlo s kamarádkou skvěle
to byl super odpočinek , až závidím
Fajka
Bože já su tak ščastnéééé, že topíme že sem doma a vůbec že sem vlastně tu že si to ani nedokážete přectavit.
myslím, že to topení je nejdůležitější , představit dokážu...sem byla bez topení dva dny a nedá se to už zvládat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 12:28
- Nahlásit
Koukám, že je tu už madam Koláče, takže jí musím krrrrrrásně pozdravit:
Rrrrrrramštajní rrrrrrrrrrůůůůžovýýýýýý den, teplááááčkýýýý a úsměff
PetraK
jsem zasadila tu čudinku tůji bez kořenů!!
Sázela jsem keře jak pitomá, hrabala obří listy od pawlónyje, která už komplet shodila šatičky a u ní je problém, že je má nejen hodně bohatý, ale taky ty listy jsou fakt veliký - jako moje hlava
sem nevěděla, že máte kebulku jako listí , ale pokud totak je, tak si dejte pozor na zimu, ať vám neodletí nebo neupadne
jak bylo??
viz výše.... komplexně dobře, ale chvílema ouvej
Tsssé, naděje umirá poslední, to nevíš?
to je sice pravda, ale znáš to : čert nikdy nespí
tam měli asi jen samý bazény?
měli tam asi tři bazény, pak nějaké hopsadla, posilovací stroje,masážní potfory pro domácnost nebo menší masážní studia, pak víno, nabídku lázeňských pobytů jako byla Janiíí, nabídku krémů, mýdel a dalších naprostých nesmyslů, pak taky nabídku vynikajících ovocnozeleninových lupínků ( ale vážně vynikajících), oříšků Bio a taky tyčinek pro sportofce.... a to je v kostce všechno
si dělaj prdel?????????
ne omyl, nedělaj si predel, dělaj si zálusk na ten barák!! To je jasný. Kam do Znojma?? Jako do domova důchodců?? Bože!
nedělaj Do domova důchodců zatím ne, na to by teta naštěstí nepřistoupila, půjde k nim do 2+1 ve třetím patře, kdy bude spát v ložnici s tou paní a syn s otcem budou v obýváku...
si to nech a pouštěj klindě ve sborovně, páč já mám dost zásoby
seberu ti i je a budeš mít po zásobách
no to výrazně jako
no proto
ach jo brůtofko!! No ale nám to jedno neni - jenže... to ti moc nepomůže, já vim.
já vím, že vám to jedno není a sem moc ráda, že vás mám , ovšem, pořád to neřeší to, co je potřeba.....někde jinde
tuhle už dospěl do vyčerpanýho stádija - povidal: "Koláče, až budeme mít ten barák, pořiď si čoklů třeba deset!" A dodal: "a já Ti ešče koupim toho koňa!" Je hodnej!
je moooooc hodnej
Ale na koňa musim zapomenout, na to nemáme - myslím na provoz koňa, ne na jeho pořízení, to se dá sehnat v poho, jenže to von neví kolik ten provoz sežere. A hlavně, co provoz, co by se ještě třeba dalo, ale veterinář - to je blbý.
to je právě ta nejhorší částka...vet
i kdepak paninko, na vaší
a jééééje, tohle vypadá jako pigpong
no nestihám no
taky nic novýho pod sluncem
heh, ale inovace neni nikdy dost
to je taky pravda, vyzkoušíme to?
do igelitky, furt ti to řikam
sem je nechala v kůchni s tím, že je mužíček strčí do sklepa.... jenže těch informací na něj bylo asi moc a tak je do sklepa nestrčil, zůstaly na původním místě a představ si, že sem vyhodila jen jedno japko, páč ostatním nic nebylo
no já rozhodně nezpracovávám japka po vagónech
ani nechtěj vědět, co sem četla místo "vagónech"
inu
Já bych si je nasbírala sama, kdybych ovšem tolik sladkýho dokázala sežrat Ale páč vím, kde jsou mé možnosti, tak jsem poprosila vo kolektivní pomoc, bo uzávěrka hrnkiády je koncem listopadce
ty potřebuješ obaly od čekuládky na hérneček s krávou Milkou? Kolik jich je potřeba? Harantííí tyhle čekuládky milujou, tak se jich zeptám, jestli nějaké nemají v zásobárně....
Fajka
ja ja pani potkali ..na dálnici a jeli jsme zhruba stofkou a vedle nás kamidžon
ale měli jsme štěstí v neštěstí my v pohodě, auto ještě jakž takž i když oprava tak kolem 30 tisíc určitě... no ale nach dojčland už jsme nedojéchali
pane bože!!!! Hlavně, že vy jste v pořádku, auto se opraví, i když ty prašulky na stromě nerostou, tak furt je to takhle lepší.... ufff, jen ta představa mi nedělá dobře..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:02
- Nahlásit
brut
ty potřebuješ obaly od čekuládky na hérneček s krávou Milkou? Kolik jich je potřeba? Harantííí tyhle čekuládky milujou, tak se jich zeptám, jestli nějaké nemají v zásobárně...
celkem mají mít hmotnost 700g na 1 hrnek, to je sedm stogramovejch čekulád a nebo dvě třísetgramové a jedna sto gramová.. a nebo nějaká kombinace...
Jinak sou celkem tři dizajny, respektive tři stračeny: Lisl, Resi a Frída.. ale vybrat si nemůžeš, tož su zvědavá... Jitku ani Rouru bohužel nevedou
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:31
- Nahlásit
čááááááááááááu! Já už zase nestíhám, tak jen zdravim...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:33
- Nahlásit
inu
Jitku ani Rouru bohužel nevedou
škoda, bych jí pořídila holce ...po víkendu s ní si myslím, že mám nárok, páč sem se utvrdila v tom, že jí jméno sedí
celkem mají mít hmotnost 700g na 1 hrnek, to je sedm stogramovejch čekulád a nebo dvě třísetgramové a jedna sto gramová.. a nebo nějaká kombinace...
poptám se harantíííí, ty je oblibujou, tak jestli nemají nějaké v záloze
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:35
- Nahlásit
brut
po víkendu s ní si myslím, že mám nárok, páč sem se utvrdila v tom, že jí jméno sedí
copááák, taky je krásná nebo hodná nebo co to vlastně bylo?
poptám se harantíííí, ty je oblibujou, tak jestli nemají nějaké v záloze
šékuji
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:35
- Nahlásit
mishi
čááááááááááááu! Já už zase nestíhám, tak jen zdravim...
nic nového u tebe ...taky zdravím a zároveň mám dotaz... pokud bych ti poslala fotky, uděláš mi, prosím, zase kalendář? Nějak nejsem schopná ho vyrobit tak jak ty.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:37
- Nahlásit
inu
šékuji
néjní zač
copááák, taky je krásná nebo hodná nebo co to vlastně bylo?
jo, přesně odpovídá dotazu z filmu ....a navíc bych ještě přidala trupkovitost
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:48
- Nahlásit
brut
Jasně, vyber 13 fotek a já ti to pak zase pošlu a ty si to vytiskneš. Mejlika máš?
No jo, nestíhám, páč doma pořád pracujem bo se motáme kolem Gastoňáka a v práci nemám přístup na net, jen když na chvíli vyhodim šéfa a von má teď furt nějak moc práce, tak mě sem nepouští...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:50
- Nahlásit
Jinak s Gastoňákem jsme dneska zdárně ukončili léčbu! Ještě pár dní počkáme a můžeme ho vykoupat, páč strááááááášně smrdí. Ale fakt moc. Asi jak se to z něj dostávalo bo co. Ale je fit, v sobotu musel asistovat upe u všeho, takže věnce na hřbitov jsme dělala půl dne a zůstal po nás takovej bordel, že se manžel zhrozil, když to viděl. Ale von chtěl Gaston pomáhat (respektive nechtěl, abych něco dělala), tak mi z ruky vyhodil všechny slaměný ozdoby a rozdupal je a pak mi ještě kradl šišky a tahal je po baráku. No prostě tvořivej pes asi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:55
- Nahlásit
brut
a úsměff
úsměffffff ti vole brzo ztuhne na rtíkách, důro bezpřehá!!
sem nevěděla, že máte kebulku jako list
ztuhne, ztuhne Ti úsměffff
úplně tagle:
komplexně dobře
tak fajn, hlavně že sis to užila. Přiznám se, že volně pobíhající psy bez dozoru na hromadných akcích ráda nemám ani trochu, přijde mi to bezohledný, páč pak ten druhej musí ohoukávat nespravedlivě svýho psa - jako když nám do chatky nakukoval boxer - krom toho, že hošík z placatých čumáků nemá radost, tak navíc ještě mu lezl do jeho území.
čert nikdy nespí
no to je fakt, někdy bych si už ale celkem ráda zdřímla
půjde k nim do 2+1 ve třetím patře, kdy bude spát v ložnici s tou paní a syn s otcem budou v obýváku...
cože?? A co na to teta, chudinka??
seberu ti
na tajný zásoby nedosáhneš
no proto
ty kubo!! dyk řikám, že mám výrazně něco proti tomu, žes normální no ale když myslíš....
ovšem, pořád to neřeší to, co je potřeba.....
no, na to jsme bohužel moc malý pání, páč jitřenka řídí kokrhání bohužel
je moooooc hodnej
pipinkááááááááááá malinkáááááááááááá
: bože, zabil by mě, kdyby tohle četl
to je právě ta nejhorší částka...vet
no v koňskejch dáfkách je to fakt trága. A to nemluvím o tom, že nikam nemůžeš, páč kdo by Ti pohlídal koňa? A co kdyby se mnou něco bylo....... hm, prostor by byl, možnosti bohužel ne.
tohle vypadá jako pigpong
smééééééééééééééč
taky nic novýho pod sluncem
hm, papíry mě začínaj zavalovat , sou fšade mrchy
to je taky pravda, vyzkoušíme to?
no bať, ať mi cinkne na mobila a já mu večer poradim co s japkama
že sem vyhodila jen jedno japko,
panebože co to je za nezodpovědný japka, že neshnily?
vagónech
brůtice!! To že kdysi tam Nééééssina při ordinování našla knedliky, neznamená, že tam musíš hledat šécko!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:59
- Nahlásit
mishi
Jinak s Gastoňákem jsme dneska zdárně ukončili léčbu!
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MILÁŠEK UŽ TO MÁ V CAJKU!!!
páč strááááááášně smrdí. Ale fakt moc. Asi jak se to z něj dostávalo bo co
Jo, to jak je tim vošmrdlanej chudinka
Ale je fit, v sobotu musel asistovat upe u všeho, takže věnce na hřbitov jsme dělala půl dne a zůstal po nás takovej bordel, že se manžel zhrozil, když to viděl. Ale von chtěl Gaston pomáhat
prdelka asistenční
No prostě tvořivej pes asi
kreativec je to!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:51
- Nahlásit
mishi
Jasně, vyber 13 fotek a já ti to pak zase pošlu a ty si to vytiskneš. Mejlika máš?
díííky moc ... mejlíka snad někde najdu v seznamu, když tak bych se tu hlásila jak o život
Jinak s Gastoňákem jsme dneska zdárně ukončili léčbu!
huráááááááááá, takže rána je v pořádku a nic ho nebolí...to mám radost, že se takhle dal do pořádku
No prostě tvořivej pes asi.
jednu tvořivou, háravou mám právě v obýváku ..... někdy mám pocit, že dělat něco s ní je utrpení, ale zase se člověk nasměje, díky tomu, co všechno je napadne
PetraK
úsměffffff ti vole brzo ztuhne na rtíkách, důro bezpřehá!!
nonono, copak takhle se vyjadřuje slušná paní ... navíc vůbec nechápu, proč se čertíš
ztuhne, ztuhne Ti úsměffff
úplně tagle:
cos to sem zase dala za pokus o obludárium?
Přiznám se, že volně pobíhající psy bez dozoru na hromadných akcích ráda nemám ani trochu, přijde mi to bezohledný, páč pak ten druhej musí ohoukávat nespravedlivě svýho psa -
přesně tak to mám nastavený já.... u nás sice nikdo nikam nenakukoval, páč dveře byly permanentně zavřený, ale na podestě sem měla furt nějakýho nebo nějakou a to bylo chvílema dost o strach, páč i ta podesta byla "naše"
no to je fakt, někdy bych si už ale celkem ráda zdřímla
madam, vy máte k čertoj doooost daleko nebo bydlíte u dědečka isdpicha?
cože?? A co na to teta, chudinka??
teta to právě odsouhlasila s tím, jak to bude super, kolik ušetří za elektriku atd ( jí to tak bylo vysvětleno).... jen jí nedošlo, že bude muset barák vytápět stejně, páč jí jinak popraská topení a voda, navíc bude někdo muset odpouštět vodu, páč jinak jí zamrzne přívod ze studny.... nehledě na to, že bude po celou zimu uvězněná v bytě a totálně jí odejdou nohy, páč nebude chodit
na tajný zásoby nedosáhneš
tsss, se poradím s Ešuskem a Brtníkem
ty kubo!! dyk řikám, že mám výrazně něco proti tomu, žes normální no ale když myslíš....
já sem normální, jen ty všechno překrucuješ a tak si pochopitelně překroutila i mé no proto
, na to jsme bohužel moc malý pání, páč jitřenka řídí kokrhání bohužel
to je fakt
pipinkááááááááááá malinkáááááááááááá
bože, zabil by mě, kdyby tohle četl
sem si to říkala taky
koňskejch dáfkách je to fakt trága. A to nemluvím o tom, že nikam nemůžeš, páč kdo by Ti pohlídal koňa? A co kdyby se mnou něco bylo....... hm, prostor by byl, možnosti bohužel ne.
u nás naštěstí nejsou ani ty prostory...takže můžu bejt v klídku
smééééééééééééééč
pravotočivé prasátko
, papíry mě začínaj zavalovat , sou fšade mrchy
t máš dobrý, papíry odfoukneš, ale japka ne, ty zase zavalujou mě
panebože co to je za nezodpovědný japka, že neshnily?
to nevím ....právě se duševně připravuju na velký japkový souboj
brůtice!! To že kdysi tam Nééééssina při ordinování našla knedliky, neznamená, že tam musíš hledat šécko!
Všécko ne, ale něco přece jen ..... knedníky já taky našla, v lednici, okoralý...myslíš, že by je Nééésssi chtěla?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:14
- Nahlásit
brut
vyjadřuje slušná paní
tady někdo takovej je??
proč se čertíš
protože takovej hnusnej růžovej pozdraf tu nemá co dělat, tak!
cos to sem zase dala za pokus o obludárium?
a tagle budeš vypadat, dyš mě načtveš . Víš! Jako tendle pán! Aji s tou síťkou na makovici .
o strach, páč i ta podesta byla "naše"
no ale jo! Dyk to jejich v podstatě je, je to pro tu danou chvíli jejich domeček se fšim fšudy. Tak ho prostě hlídaj. No a člověk je musí vokřikovat kvůli někomu, kdo prostě svýho psa nechá takhle lítat - grrrr. To je to co mě právě na hromadných akcích štve- tydlencty lidijové.
u dědečka isdpicha
no to von by ze mě byl celej radostnej ale náááhodou s Čertidlem sme si kapánek podobný, jen nemám ten jeho čertofskej vocásek
po celou zimu uvězněná v bytě a totálně jí odejdou nohy, páč nebude chodit
ach jo! Co na tohle říct????????????????????
s Ešuskem a Brtníkem
pani tak zrovna tydle dva maníci sou na mě úplně nejvíc krátký
já sem normální
jehehéééééééééééééééééééééé jehehééééééééééééééééé pomoct! POOOOOMOCT!! PO!MOCT!
sem si to říkala taky
už takhle si s Ričrdem děláme srandu, že.... "Chudáček Davídek!" už ani nevim jak to vzniklo, pamatuju se že sme se hrozně řehtali, no a už to zvostalo mezi cintátama. kdyby ešče čet todle, tak si sám dobrovolně zavolá Chocholouška.
..takže můžu bejt v klídku
no já nejsem, je to vážně moje hrozný přání už od dětství - jako čtyřletá jsem se motala koňoum na Xaverově mezi haxnama. Mám je moc ráda, takže bych to moc a moc chtěla. Jak je mi ukradenej svět materiální - jestli budu mít todleto a nebo támdleto.... tak tohle mě mrzí, že nemůžu zrealizovat - ten výkup koňa co má skončit jako salám.
pravotočivé prasátko
to je jako nadáfka jo??
t máš dobrý, papíry odfoukneš
votevřela sem vokno a je to!
japkový souboj
sem četla japonský soubor
japoncký soubor písní a tanců asi už z tý Imunity džíponcký blbnu du domu!
..myslíš, že by je Nééésssi chtěla?
myslim, že knedliky Nééééééééééssina nesnáší. Hlavně tedy ty čvestkový !!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:22
- Nahlásit
musim si postěžovat - zjistila sem, že celá rodina se proti mě spikla !!!!
Seděli jsme včera u oběda na chalupě a během nějaký debaty řiká Brtnik mojí mámě: "Tak jí něco řekni! Si její matka, tak Tě musí poslouchat!" Babina mu odvětila že "Prosim Tě copak ta někdy někoho poslouchala????!!!" a víte co von jí řek?? Víte co von jí řek?? " No ale ty se máš, ty jí můžeš aspoň zmlátit! To já nemůžu!" chápete to?? No chápete to?? A máma to zatloukla větou, že " A i to u ní bylo dycky marný!" Voni by mě normálně tloukli!!! Mě!!! Sem klustý chudáky!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:29
- Nahlásit
PetraK
tady někdo takovej je??
vidím, že néjní
protože takovej hnusnej růžovej pozdraf tu nemá co dělat, tak!
dobře, ještě ho upravím na rrrrramštajníííí rrrrrůůžovýýýý tepláááčkýýýý, ponožtičkýýýý, mišelínovskýýýý úsměv, rrrrrůžovou čepičkůůůů a hlavně rrrrrůůůůžovou tvářřřřřičkůůůůů
a tagle budeš vypadat, dyš mě načtveš . Víš! Jako tendle pán! Aji s tou síťkou na makovici .
síťku už sem nosila...takže to mám vyzkoušený, nevadí
To je to co mě právě na hromadných akcích štve- tydlencty lidijové.
tohle byl extrém...většinou všichni dodržují daná pravidla...tady se ani bobky neuklízely hromadně, jen někdo byl natolik ohleduplný, že hromadu sebral
no to von by ze mě byl celej radostnej
to říkáš ty, ale ne on
ale náááhodou s Čertidlem sme si kapánek podobný, jen nemám ten jeho čertofskej vocásek
myslím, že ti chybí ještě něco.....
ach jo! Co na tohle říct????????????????????
na to nejde říct nic jinýho, než že se někdo chce moooc rychle dostat k baráku nebo alespoň k penězům
pani tak zrovna tydle dva maníci sou na mě úplně nejvíc krátký
nene, Ešusek má dobrej frňákovník a Brtník hlavu plnou nápadů
jehehéééééééééééééééééééééé jehehééééééééééééééééé pomoct! POOOOOMOCT!! PO!MOCT!
máte sand pocit, že ste tu normální vy?
Chudáček Davídek!" už ani nevim jak to vzniklo, pamatuju se že sme se hrozně řehtali, no a už to zvostalo mezi cintátama. kdyby ešče čet todle, tak si sám dobrovolně zavolá Chocholouška.
šak říkám furt, že je chudák
no já nejsem, je to vážně moje hrozný přání už od dětství - jako čtyřletá jsem se motala koňoum na Xaverově mezi haxnama.
vzhledem k tomu, že mám ráda kde jaký zvíře, tak mi rodinka říká, že je dobře, že bydlíme tam, kde to nelze splnit, páč by už nikdo z nich nikdy neměl volnou chvilu, páč by to u nás vypadalo jak v žoo
to je jako nadáfka jo??
ste trůůůpka, paní ...copak bych vám takhle nadávala?
Pravotičivé prasátko je úder v pingpongu
votevřela sem vokno a je to!
to je dobrej nápad... nemusíš foukat a nestrhneš si plíce
sem četla japonský soubor
ááá, koukám, že nejen já čtu kraviny
japoncký soubor písní a tanců asi už z tý Imunity džíponcký blbnu du domu!
taky sem imunitou postižená,hlavně japonským gulášem
myslim, že knedliky Nééééééééééssina nesnáší. Hlavně tedy ty čvestkový !!
tak to je dobrý ...tyhle byly jablečný a nesnáším je pro změnu já
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:31
- Nahlásit
PetraK
chápete to?? No chápete to?? A máma to zatloukla větou, že " A i to u ní bylo dycky marný!" Voni by mě normálně tloukli!!! Mě!!! Sem klustý chudáky!!
co si zase Brtníkoj provedla, že byl na vážkách?
U mamky se nedivím, když jí kvůli tobě zešedivěly všechny vlasy, ale Brtník, to je něco jinýho....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:40
- Nahlásit
brut
vidím, že néjní
sim tě, kde by se tady někdo takovej vzal asi, ne?
hlavně rrrrrůůůůžovou tvářřřřřičkůůůůů
no tu budeš mít, páč tě po ní fláknu!
.
síťku už sem nosila.
a takys byla takhle vzhledná
.většinou všichni dodržují daná pravidla..
no když mě stačí i když se najde ten jeden- otráví to , proč já mám kurnik hulákat na svýho psa, kvůli tomu,ž e ten druhej je bezohlednej. No a kdybych to ale neudělala a že mám sto chutí teda, tak ho pak akorát toho svýho v tom chování podpořím, což nechcu.
někdo byl natolik ohleduplný, že hromadu sebral
no vo tomdle už vůbec nemluvim!!!!!!!!!
to říkáš ty, ale ne on
no šak to taky byla yrónyje
myslím, že ti chybí ještě něco.....
Ričinky?
než že se někdo chce moooc rychle dostat k baráku nebo alespoň k penězům
no přesně a pak řeknou, že to v tak malým prostoru v tolika lidech nejde vydržet...... a teta pojede!! Prosim Tě nedá se jí to vymluvit?? ach jo.
Ešusek má dobrej frňákovník a Brtník hlavu plnou nápadů
sem f klidu, kombinace Brtnik a Ešusek je bežžubá
Tss, sem naučila Ešusa mávat, jakoře 3x zamává levou tlapkou, Brtnik to chtěl taky vykoušet, no tak nejdřív mu Hošíček předvedl Áve Cézar, pak Zajíčka a pak koukal na mě jakože: "Mám mu to vokázat?" a místo toho dělal Ármstronga
šak říkám furt, že je chudák
ne chudák, ale CHUDÁÁČEK!
páč by to u nás vypadalo jak v žoo
jooo jooo, to by se mi moc líbilo
Pravotičivé prasátko je úder v pingpongu
no ale vypadá to jako nadáfka
nestrhneš si plíce
jo místo toho si strhnu záda, páč mi táhne na cemr
čtu kraviny
no hlavně je často píšeš jehehééé jehehéééé sem ftipná!!
japonským gulášem
to je guláš z džíponce?
.tyhle byly jablečný a nesnáším je pro změnu já
světe dif se, když je vyrábíš po tunách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 15:48
- Nahlásit
JOOOOOOOOOOOOOOO KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNOOOOOOOOOOOOO KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNOOOOOOOOOOOOOO
Hele - necheš pro malou knížku Pohádek z Vysočiny?
brut
U mamky se nedivím, když jí kvůli tobě zešedivěly všechny vlasy, ale Brtník, to je něco jinýho....
co bych někomu dělala! Voni se proti mě šikujou. Já sem chudák!!!! Chudák co má svůj vlastní názor a stojí si za nim. no. nic víc
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 19:38
- Nahlásit
PetraK
čus, teda to si piš, že jsem z toho lítání po hospodách celá udřená
ale bylo to fááákt bááájoooo, dám dohromady fotky a pošlu odkaz
hlavně jsme šly do jedný kavárny, kde maj naše stroje a kafe, a paní majitelka je naprosto bombová ženská, a má to tam tůůůůze moc krááásnýýýý
a daly jsme si její teplý moučník - pralinkové knedlíčky s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou. no to bylo ovšem boží rumová pralinka obalená v nějakým těstě, uvařená jak knedlík, obalená v kokosu, pocákaná čekuládou a uprostřed těch knedlíčků kopeček zmrzliny a šlehačka!!!!
prostě jsme ten chlast schovávaly i do moučníků
inu
ale jináč já jsem taky abstinent
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:20
- Nahlásit
Janiii
Pošli posly s rumovejma knedlikama, to mě zajímá!
Lidíííí, gdo všecko bude chtít kalendář? Abysem jakože začala včas, páč mamka přišla s tim, že budem dělat jako překvápko pro tetu s fotkama bratránka s Gastoňákem a Barůnou ( bo Bávou, jak jí říká prďola - se jí nastěhoval i do boudy, jak jí miluje). Tak abych to všecko stihla.
Teď se tu morduju s programama, slíbila jsem babi video z fotek (už v září) a mezitim mi kleknul pičítač a teď zjišťuju, že nemám ten program a už jsem si nainstalovala asi tři a furt to nende a do toho potřebuju nějakou dětskou muziku a zjistila jsem, že ani nende rozbalit zip a rar. Booože, zas práce na celou noc todlecto. Doufám, že mi do toho zase zčerná obrazovka.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 20:49
- Nahlásit
Janiii
a co tam teda chceš chlastat?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 08:47
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN! Krásný den vinšuju!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 09:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
zima, zima, ziima. musím přitopit. je mi děsná zima.
Janiii
: jehehééé, ftipná jako Brůtice, když tvrdí, že je normální
čus, teda to si piš, že jsem z toho lítání po hospodách celá udřená
jo to mu rozumim, je to děsná šichta mě dneska jedna taková čeká. Jdeme s Ričrdem!! To budou konce, to budou konce.
a daly jsme si její teplý moučník - pralinkové knedlíčky s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou. no to bylo ovšem boží
ach néééééé, ach néééééééééé, já chci teplýý rumový moučníík!! Je tu zima jak f psinci, potřebuju se zahřát.
mishi
Lidíííí, gdo všecko bude chtít kalendář?
no já mám na to program od kamaráda, pořád si říkám, že to zkusím....... a ještě jsem to nezkusila
hele na co se to tiskne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 09:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
mishi
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
A TOMU ŘIKÁM POŘÁDNEJ POZDRAF!! Vyslovuju vám mladá pani pochvalu před nastoupenou jednotkou.
Gastonítko v cajku?
bo Bávou, jak jí říká prďola - se jí nastěhoval i do boudy, jak jí miluje
uka foto!!
a zjistila jsem, že ani nende rozbalit zip a rar.
vůbec, vůbec, vůbec nevim jakým jazykem to mluvíš??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 09:29
- Nahlásit
Ach bože!!!!!!!!!!!!!!!!! Ach bože!!!!!!!! Asi bych si měla balit kufre.......... , nevim jak to dělám, že dělám furt takovýhle věci
mordovala jsem se tady s počítačem, hajzl šel proti mě, odmítal spolupracovat. Situace se vyhrotila, naštvala sem se a vykřikla: "Ty Sajrajte!"........... Nevěděla jsem že mezi dveřma stojí pán. Pán co přišel na návštěvu. Pán co chodí pracovat do senátu. Rozhodně jsem to nemyslela na něj, ale to už asi nevysvětlim, že ne?
Prosim vás, buďte někdo tak laskaf a na hrop mi dejte jednu jedinou červenou růži.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 09:57
- Nahlásit
Ramštááááááááááájní růůůžovoučkéééé ranníčko
je tu mlha jak u Rákosníčka, má padat sníha zahrada není zazimovaná nestíhám nic ani vás číst
a zákazníci šílej musím dělat samý velký nabídky, jedna má zrovna 120 položek + nějaký alternativy a chce to hnet to nestíhám snad ani do pátku
PetraK
zima, zima, ziima. musím přitopit. je mi děsná zima.
a nám už je tééplo
naštvala sem se a vykřikla: "Ty Sajrajte!"........... Nevěděla jsem že mezi dveřma stojí pán. Pán co přišel na návštěvu. Pán co chodí pracovat do senátu. Rozhodně jsem to nemyslela na něj, ale to už asi nevysvětlim, že ne?
no tak to fakt ne teda
buďte někdo tak laskaf a na hrop mi dejte jednu jedinou červenou růži.
máme jen růžovou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:20
- Nahlásit
Fajka
a zákazníci šílej
co se divíš? když maj obchodního partnera šílence, kterej se dožaduje nahýho travolty s pštrosem, nejlépe v růžovejch barvách
a nám už je tééplo
no abych pravdu řekla, tak mě po tom společenským zážitku s návštěvou už taky, už taky. Ach jo - proč se mi furt dějou takovýdle věci?? Kolegyně co tu sedí se mnou si málem prorvala bránici, jak se smála, uklízečka, která tu tou dobou byla upadla pod stůl a druhá kolegyně, který jsem se šla vyplakat na rameno, plakala místo mě- smíchy, krafka jedna a pravila: "No esli tě viděl jako komplet" - mám dneska botičky- "tak se asi musel i bát! naščestí sem seděla tak mě komplet neviděl. UUUUUuuuuhůůůůůůůůůůůůůůůůů pomoct, pomoct, sem bez práce asi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:22
- Nahlásit
Fajka
máme jen růžovou
tu si narvi do trenek. A doval tudle
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 10:35
- Nahlásit
PetraK
Pani, to se vysvětlí, dyk to určo nemůže bejt takovej suchar a hlavně na takový oslovení musí bejt ze senátu zvyklej.
Kalendář tisknu na fotopapír normální. A Gastoňák v poho, jsem mu dneska nechala aj zapnutý topení na plno...
|