Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNO
KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNO

GDE SI KURNIK??

Mám pro tebe skvělýho plivnika, kterýho si můžeš dát na stránky

Mistr Máártyn Lííí Góre prosim:

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:24
- Nahlásit

mishi

hlavně na takový oslovení musí bejt ze senátu zvyklej.

blbá, siiii naprosto blbáááááááááááááááá
Kalendář tisknu na fotopapír normální.

aha a sim Tě jak to pospojuješ?

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:30
- Nahlásit

Zdravím milé dámy
RRRRRamštajn rrrrrůžový sen

PetraK
sim tě, kde by se tady někdo takovej vzal asi, ne?
to je taky fakt

no tu budeš mít, páč tě po ní fláknu!
buď ráda, že nehlásím rrrrrůžové tepláčkýýýýý

takys byla takhle vzhledná
to sem furt

No a kdybych to ale neudělala a že mám sto chutí teda, tak ho pak akorát toho svýho v tom chování podpořím, což nechcu.
to je přesně to dilema, který sem měla.... na jednu stranu bych Bruta pustila na volno, na druhou bych ho podpořila v chování, které mu zakazuju. Takže byl s košem na vodítku a já řvala jak prokoplá, že maj mít psy pod dohledem a u vázaný, že venčit na volno můžou mimo areál

no vo tomdle už vůbec nemluvim!!!!!!!!!
si představ, že deš po tmě a šlápneš do pořádný hromady, páč vlkouši nedělají malinkatý bobeček, ale hromadu jak hrom. Sem tam chodila jak v minovým poli, abych náhodou do nějakýho nadělení nešlápla...

no šak to taky byla yrónyje
tak to pak joooooo

Ričinky?

Prosim Tě nedá se jí to vymluvit?? ach jo.
zatím ne, ale zkouším to

sem f klidu, kombinace Brtnik a Ešusek je bežžubá
bych se jich samozřejmě zeptala zvlášť a ne dohromady

"Mám mu to vokázat?" a místo toho dělal Ármstronga
to je stejný, jak piraňa na mladou.... každýmu ukáže "popros. Jen jí zajíce, vůbec nechápeme proč

ne chudák, ale CHUDÁÁČEK!
dobře ať je po tvým, je Chudááááček

jooo jooo, to by se mi moc líbilo
mě taky, ale kdo by se o všechny staral, když bych nemohla já?

no ale vypadá to jako nadáfka
je vidět, žes nikdy nehrála pingpong, páč tohle je úder, který nejde vybrat, pokud nejseš Saxána

jo místo toho si strhnu záda, páč mi táhne na cemr
si jak Jitka, taky jí táhne furt na cemr... kup si delší triko

no hlavně je často píšeš jehehééé jehehéééé sem ftipná!!
tak tohle říká ta pravá

to je guláš z džíponce?
ne, to je guláš v kedlubně z džíponských bláznivin

světe dif se, když je vyrábíš po tunách
huš, budu končíííííít, heč, heč, heč

co bych někomu dělala! Voni se proti mě šikujou. Já sem chudák!!!! Chudák co má svůj vlastní názor a stojí si za nim. no. nic víc
bych to řekla trošku jinak..... oni sou chudáci, páč mají správný názor a ty musíš být neustále v opozici

Janiii
teda to si piš, že jsem z toho lítání po hospodách celá udřená
si dovedu představit

Kde jste byly? A co jste měly za procedůry...teď mám vybrat víkendový pobyt v lázních a nějak se nemůžu rozhodnout kam jet a co vybrat...

mishi
už vybírám foto... jen, mají být v menší velikosti ( jako třá když je dávám na rajče), že? Sem totiž nějaká pomatená. Pokud je nepošlu do čtvrtka, tak pak až po neděli neb jedu zase na víkendofku a to v pátek nestíhám nic jinýho než navařit harantííím a zabalit

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:31
- Nahlásit

PetraK
tu jsem a přeju RRrrrrrrrrramštajn v růžovejch tangách všem

Na následující fotce je vidět snování vzoru "Till", v popředí je snovací buben:

Dost mě to jako zklamalo, jestli mi rozumíš

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:42
- Nahlásit

PetraK
jehehééé, ftipná jako Brůtice, když tvrdí, že je normální
já sem normální, ale ty to máš trochu posunutý a tak ti přijde, že sou všichni okolo tebe nenormální

a vykřikla: "Ty Sajrajte!"........... Nevěděla jsem že mezi dveřma stojí pán. Pán co přišel na návštěvu. Pán co chodí pracovat do senátu. Rozhodně jsem to nemyslela na něj, ale to už asi nevysvětlim, že ne?
asi ne

Prosim vás, buďte někdo tak laskaf a na hrop mi dejte jednu jedinou červenou růži.
červenou? Nevedeme... mám na zahrádce jen rrrrůžový

Fajka
je tu mlha jak u Rákosníčka, má padat sníha zahrada není zazimovaná nestíhám nic ani vás číst
u nás byla ráno taky mlha, teď se klube něco mezi mrakama a vypadá to jako sluníčko, ale je ho děsně málo

zákazníci šílej musím dělat samý velký nabídky, jedna má zrovna 120 položek + nějaký alternativy a chce to hnet to nestíhám snad ani do pátku
ajajaj, chudáku

PetraK
Kolegyně co tu sedí se mnou si málem prorvala bránici, jak se smála, uklízečka, která tu tou dobou byla upadla pod stůl a druhá kolegyně, který jsem se šla vyplakat na rameno, plakala místo mě- smíchy, krafka jedna a pravila: "No esli tě viděl jako komplet" - mám dneska botičky- "tak se asi musel i bát! naščestí sem seděla tak mě komplet neviděl.
se jim nedivím, sem tu řvala smíchy též a to jsem nebyla při tom

aha a sim Tě jak to pospojuješ?
misha mi už jeden kalendář připravila a tak jsem si vše stáhla na flešku a odnesla do fotoshopu, kde mi kalendář vytiskli a "svázali"...cena byla podle velikosti a myslím, že to bylo 250,-

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:50
- Nahlásit

brut

rrrrrůžový sen

Ty se mi snad zdáš!! Zdáš zdáš!!

to sem furt

sem si nefšimla, že ste si s tim pánem tak podobný

já řvala jak prokoplá, že maj mít psy pod dohledem a u vázaný, že venčit na volno můžou mimo areál

a už sem zas nasratá páč to fakt nemám ráda, tohleto. Ešus toleruje, že se mu chodí třeba Kolumbus domů na kontroly, není nadšenej, brblá, když mu Kolumbus lustruje misku a obratem mu letí vyfurtovat tu jeho , ale to je pes kterýho zná a tak to pobere, ale ty co nezná - proč by je pouštěl na svoje území?? Je to normální přirozená reakce, že si před vetřelcem hlídá svoje teritorium, jenže když mu to člověk nezakáže, tak pak z toho bude konflikt... a posunem se jinam, než chceme bejt. ach jo.

si představ, že deš po tmě a šlápneš do pořádný hromady

, kreténi , fakt že jo.

zatím ne, ale zkouším to

no tak to Ti hodně moc držím palce.

samozřejmě zeptala zvlášť a ne dohromady

furt f poho, páč voba maj v makovici průvan, nic jinýho než průvan. A ešus ešče tetkon hárafku, jako bonus asi

vůbec nechápeme proč
páč z ní má čurinu, no.

dobře ať je po tvým, je Chudááááček

hlavně aby to nečet

ale kdo by se o všechny staral,
no bať no

nehrála pingpong,

hrála, ale jako ponocnej,páč jak může jednovokej hrát pingpong, dyš se netrefí ani do nafukovací velryby?

. kup si delší triko

mám dnes. Mám dlouhé, veledlouhé triko, skoro až k dlouhým veledlouhým botám Vypadám jak razítko

guláš v kedlubně
něco jako když se servíruje goulage ve vykotlanym pecnu chleba jo? Tak todle je ve vykotlaný kedlubně, jo?

huš, budu končíííííít
no jasně, skončíš zapadaná japkama

ty musíš být neustále v opozici
no takhle drasticky bych to teda neviděla. ALe co mátinka má, co si udělala, Brtnik co si nafasoval , já se nikomu nikdá nevnucovala

kachna_

RRrrrrrrrrramštajn v růžovejch tangác

Nene! Sou navostro!

snování vzoru "Till",

poooooooooooooooooomooooooooooooooooooooooooct, zakažte jí někdo, zakažte jí někdo!!!

snovací buben:

no , ž eho teda má, ten buben!!

Dost mě to jako zklamalo

probohaživýho přestaň

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:52
- Nahlásit

kachna_

jo Kachno, krom toho nabízenýho plivnika - sem Ti nabízela, esli nechceš pro Lucku, až bude o kapánek větší, knížku Pohádek z Vysočiny, jako dítě jsem to měla ráda, mám tu knížku na chalupě, říkala jsem si, že by se někomu s díťátkem mohla hodit.

mishi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:55
- Nahlásit

PetraK
to nesu do copy centra a tam mi to za tři pětky sváže. Tisknu doma, jináč nás vyjde stránka na 15 kaček.

brut
f poho, stíhám. Do vánoc času dost.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:55
- Nahlásit

brut

já sem normální,

Sem totiž nějaká pomatená.

todle druhý sedí spíš seš prostě pomatená., my to víme, ale i přes to tě máme moc rády, jako vlastní

.asi ne
no obávala jsem se toho. Mohlas bejt trochu milosrdnější

a to jsem nebyla při tom
ty vado ale to je hrozná situace!! Proč furt jen já?? proč něco takovýho nemůže provést třeba kolegyně? ach jo, jo, jo.

mám na zahrádce jen rrrrůžový
tak ty si taky strč do trenek

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 12:08
- Nahlásit

PetraK
dík, Já se mrknu u mamči, jestli jí nemá (sbírala pohádkový knížky)
až bude o kapánek větší
jj, zatim vystačim před spaním s Dostálem a Genetikou a šlechtěním plemen psů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 12:16
- Nahlásit

kachna_
jestli jí nemá

o.ká, tak dej když tak vědít. U mě v okolí teď mrňousi na pohádky nějak nejsou.

šlechtěním plemen psů.

to řekni zas na příštím sletu harpyjí, až budou mít dotazy

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 13:12
- Nahlásit

PetraK
Ty se mi snad zdáš!! Zdáš zdáš!!
Takže sem se strefila.... supééééér

sem si nefšimla, že ste si s tim pánem tak podobný
si se jen blbě koukala

Je to normální přirozená reakce, že si před vetřelcem hlídá svoje teritorium, jenže když mu to člověk nezakáže, tak pak z toho bude konflikt... a posunem se jinam, než chceme bejt. ach jo.
přesně to samý sem se pokoušela vysvětlit jedné osobě... no, koukala jak vypadlá z třešně

kreténi , fakt že jo.
jj, šak sem to taktéž řádně okomentovala a byl klid, ovšem na náladě to fakt nepřidalo

no tak to Ti hodně moc držím palce
to budu potřebovat, páč co si teta umane, tak je nevymluvitelný a kor, když jí někdo na ten nápad přivede...

furt f poho, páč voba maj v makovici průvan, nic jinýho než průvan. A ešus ešče tetkon hárafku, jako bonus asi
Alu u vás nebyla , průvan se konat nebude... Brtník dostane mooooc čekuládky a Ešusek velkou kost, takže prásknou i to co nevědí

páč z ní má čurinu, no.
to bude ono

hlavně aby to nečet
tohle snad může, vždyť ho tu lituju

no bať no

hrála, ale jako ponocnej,páč jak může jednovokej hrát pingpong, dyš se netrefí ani do nafukovací velryby?
si jednovoká? Sem si teda nevšimla.... .... tohle je snad jediná chvíle, kdy sem schopná se do míčku trefit

mám dnes. Mám dlouhé, veledlouhé triko, skoro až k dlouhým veledlouhým botám Vypadám jak razítko
blbáááááááááááááááááá , sem si tě představila jak razítko a málem si poprskala poblífkou monitór

něco jako když se servíruje goulage ve vykotlanym pecnu chleba jo? Tak todle je ve vykotlaný kedlubně, jo?
přesně tak, milostivá

no jasně, skončíš zapadaná japkama
nene, teď dodělávám poslední dáfku sušenejch, pak nakrouhám poslední dáfku na štrůdl a je konééééééc

takhle drasticky bych to teda neviděla
mno, ty možná ne, ale všichni okolo jo

ALe co mátinka má, co si udělala, Brtnik co si nafasoval , já se nikomu nikdá nevnucovala
jo, to říkáš teď, ale jak to bylo před půl stoletím víbůh

todle druhý sedí spíš seš prostě pomatená., my to víme, ale i přes to tě máme moc rády, jako vlastní
eště aby ste mě neměly rády, to by byl vrchol

no obávala jsem se toho. Mohlas bejt trochu milosrdnější
Jáááá? To přece nečekáš, že?

ty vado ale to je hrozná situace!! Proč furt jen já??
páč ty si jediná, která to ustojí bez ztráty květinky ( sice nevím, jestli bez ztráty sebevědomí,ale to není zase až tak důležitý)

tak ty si taky strč do trenek
nemám trenky

mishi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 13:59
- Nahlásit

Vypadám jak razítko
Tak to je hláška týdne!

brut
nemám trenky
řekni dětem, ať ti je daj k vánocům. Každá správná žena by měla mít trenky, že jo!

inu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:00
- Nahlásit

Čest práci, soudržky, dneska jen probíhám, mám bolehlaf..

tak mi napsali, že mě na tu pozici, jak jsem dělala pohovor, neberou.

Jinak novýho nic..

inu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:02
- Nahlásit

mishi
Každá správná žena by měla mít trenky, že jo!

jo! Trenky s přibaleným chlapem, podotýkám

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:08
- Nahlásit

mishi
řekni dětem, ať ti je daj k vánocům. Každá správná žena by měla mít trenky, že jo!
bych v nich vypadala jak voteklá mrkef....nic nebude, trenky nechcíííí

inu
uff, to je úleva, viď?

inu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:16
- Nahlásit

brut
uff, to je úleva, viď?

ani nevím, zeptej se zejtra, dneska mě bolí šiška tak je mi fšecko jedno

Ale napsali to hezky, to vodmítnutí, to jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:25
- Nahlásit

VONO TO NESTAČÍ DNESKA, CO BYLO RÁNO??? NESTAČÍ!
NESTAČÍ . Volal mě pan řiditel, potřeboval ode mne podklady, když jsem odcházela, všimla sem si, aktivně, aktivistka jedna blbá, že tam má na jednacím stolku dva hrnky od kávičky, tak říkám, že to rovnou odnesu. No měla sem spíš říct rozhodim, páč můj záměr odnést hrnky z prostoru se opět vymknul kontrole a já po prostoru rozsypala hrnky, lžičky, talířky, mlíčka, cukříčky.......... ešče že tam nebyla třá bábofka, mohla bych jí ve svý šikovnosti zadupat do koberce Proč JÁ?? Nemám bejt blbá aktivistka aktivní no.

Ešče, že sem v rychlosti aspoň botky stačila skopnout pod stůl a nanapochodovala tam v nich , pak už stačilo tam to poházený nádobí rozdupat, vzít si batůžek a jít dom

brut
Takže sem se strefila..

netrefila, růžovou nesnášim

si se jen blbě koukala
ty jo pani zelený voči sice kapek máte, ale tak začmouděná jako von teda nejste

.. no, koukala jak vypadlá z třešně
je to marný, je to marný, je to marný. Ale tohle je ještě celkem dobrá varianta, horší jsou lidi jak u nás s tím buldogem včera jsem zjistila, že už šel po 4. psovi. Navíc ten pes byla jaksi fenka. Dobrej psík

ovšem na náladě to fakt nepřidalo

mělas křičet na celej areál:" Miluju tydle kretény, kvůli kterejm, když du uklidit po vlastním psoj, šlápnu do cizího ho...na! "

páč co si teta umane,

a jéje

Alu u vás nebyla

ne alu to nejni. Je to Agáta. foxina ostrá holka - nemám jí z pár důvodů moc ráda, její soukmenofkyně Dáša, to byl jinej hrnek kafíčka, ta byla fajn. Hošik si ji jindá taky nevšímá, páč mu taky nesedí ale tetkon, tetkon dovádí

tohle snad může,
chlap by asi nebyl rád, kdyby se tu prezentoval jako chudáček stačí, že ho tejráme s Ričrdem

i jednovoká? Sem si teda nevšimla.
no sem, fakt. Jedu jen na půl plynu, páč su tupozraké

, sem si tě představila jak razítko

no ale já tak opravdu vypadám, no

přesně tak
takže máš místo hlavy vykotlanou kedluben, jo?

a je konééééééc
nejni možná, pan Brůtovec bude opět ščastný muš!§

apropóó - jak Brůtik a bolavá noženka?? Sem zapomněla napsat, že mě u něj nepřekvapuje, že i přes to běžel, myslim, že by běžel, i kdyby si urval hlavu

ale všichni okolo jo

a to je jejich problém

před půl stoletím

tak špatně na tom ešče nejsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eště aby ste mě neměly rády, to by byl vrch
a tak co víš, lidi sou dneska hrozný

To přece nečekáš, že?

ne,to rozhodně ne, to byl pouze ironickej povzdech

páč ty si jediná, která to ustojí bez ztráty květinky
no hlavně aby to bylo bez ztráty zaměstnání, to je důležitý

nemám trenky
chodíš navostro jako kucí?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:29
- Nahlásit

mishi
Každá správná žena by měla mít trenky, že jo!

no hlavně každá slušně vychovaná žena! A ne tady pobíhat s holym zadkem jako Ramštajňáci

brut

trenky nechcíííí

pak se nedif, dyš ti tam nafouká a nastydne ti močák. Já Tě litovat nebudu!

inu
bolehlaf

Neřiká se Boleslaf?

zkus si strčit nohy pod hodně studenou sprchu, nejvíc co vydržíš, někdy to pomůže. esli nejsi nastydlá ale, to by Ti taky pomohlo ale leda tak do hrobu

a máš radost nebo ne?

Trenky s přibaleným chlapem, podotýkám
S PĚKNÝM CHLAPEM. To je základ, jinak Ti dodaj vobludu nějakou. Víš?

inu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:33
- Nahlásit

PetraK
zkus si strčit nohy pod hodně studenou sprchu, nejvíc co vydržíš, někdy to pomůže. esli nejsi nastydlá

já to mám asi z horký vody.. strašně dlouho jsem se ráno čvachtala a pak se mě udělalo děsně šoufl

a máš radost nebo ne?
jo i ne. Jo, páč by to asi nebylo úplně pro mě, ne, páč to znamená, že sem furt anymplojd

S PĚKNÝM CHLAPEM. To je základ, jinak Ti dodaj vobludu nějakou. Víš?

to je snad samozřejmý, že nejde vo to, aby byl hodnej. Hodní sou tu na něco jinýho, víme?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:41
- Nahlásit

inu

. strašně dlouho jsem se ráno čvachtala a pak se mě udělalo děsně šoufl

no tak tím tuplem, tomu se řiká vyhánět čerta ďáblem- když ti něco je, musiš ešče přitvrdit, pak ti bude špatně jinak, ale to původní tě vopustí
a.... seš scvrklá jako stará babička z tej vody ešče?

, že sem furt anymplojd
no a? Si blbá, anymlojd si chvílu, ne furt.

to je snad samozřejmý,
no to milé dífče vůbec neni samozřejmý!!! Páč v dnešním světě musíš svoji vobjednáfku specifikovat do detajlu přesně, jinak tě dodavatel veme u huby a .. dostaneš toho hodnýho . A nebo v tom nejhoršim případě enem ty trencle

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:50
- Nahlásit

inu
ani nevím, zeptej se zejtra, dneska mě bolí šiška tak je mi fšecko jedno
zkoušela jsi teplý na čelo? To by ti mohlo zabrat.... zítra se zeptám znovu

Ale napsali to hezky, to vodmítnutí, to jo
někteří to uměj, ale nic to nemění na situaci, že je to odmítnutí

PetraK
No měla sem spíš říct rozhodim, páč můj záměr odnést hrnky z prostoru se opět vymknul kontrole a já po prostoru rozsypala hrnky, lžičky, talířky, mlíčka, cukříčky..........

Ešče, že sem v rychlosti aspoň botky stačila skopnout pod stůl a nanapochodovala tam v nich , pak už stačilo tam to poházený nádobí rozdupat, vzít si batůžek a jít dom
si šla bosa?

netrefila, růžovou nesnášim
brepto

ty jo pani zelený voči sice kapek máte, ale tak začmouděná jako von teda nejste
tsss, si mě neviděla roztápět venku vohníček...sem byla nejen začmouděná, ale i vzteky zelená

včera jsem zjistila, že už šel po 4. psovi. Navíc ten pes byla jaksi fenka.
nakopat páníčkům zadel je málo..... a jako vždy s tím nehodlaj nic dělat, že?

:" Miluju tydle kretény, kvůli kterejm, když du uklidit po vlastním psoj, šlápnu do cizího ho...na! "
sem místo toho brblala hodně nahlas, že když jedu na nějakou akci, tak počítám s tím, že nejsem sama a čokla si hlídám, aby neotravoval okolí svojema hounama.
Bylo to účinné, jen holka se málem propadla do země, jak se za mě styděla

a jéje
no, právě

Je to Agáta. foxina ostrá holka -
to je momentálně Al taky.... hrcá mi na všechny, co se přiblížej víc než je její ideální vzdálenost, takže lidi choděj obloukem, kočky se škrábou na strom a psi se dekujou pryč, ač zrovna ty by chtěla

chlap by asi nebyl rád, kdyby se tu prezentoval jako chudáček stačí, že ho tejráme s Ričrdem
on se neprezentuje, ho prezentuješ ty

no sem, fakt. Jedu jen na půl plynu, páč su tupozraké
ahááá, tupozraké je momentálně kde kdo, tak to je f poho

no ale já tak opravdu vypadám, no

takže máš místo hlavy vykotlanou kedluben, jo?
vo kedlubně nebyla řeč.....sme mluvili o kebuli, ty trůůůůpko

nejni možná, pan Brůtovec bude opět ščastný muš
on je šťastný, uš teď

jak Brůtik a bolavá noženka?? Sem zapomněla napsat, že mě u něj nepřekvapuje, že i přes to běžel, myslim, že by běžel, i kdyby si urval hlavu
noženka vypadá o fousek líp.... sem mu to prokapala Betadinou a hlídám, aby si noženku neolizoval a vypadá, že se mu strany začínají konečně zatahovat. Takže do nedělního závodu by mohl být ok... pokud si zase něco neudělá.
On by běžel i bez nohy, páč je to magor .... mě málem v neděli zabil, jak se hrnul na start.
Paní rozhodčí se jen uchichtávala mojí snaze o brždění. Nakonec jsem ho musela čapnout za kšíry, zvednout a po zadních dovést na místo, tam ho postavit, upravit a vypustit

a to je jejich problém
to je fakt

tak špatně na tom ešče nejsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vím já?

tak co víš, lidi sou dneska hrozný
tady ne, tady jsou moc hodný, milý a hlavně férový

ne,to rozhodně ne, to byl pouze ironickej povzdech
ahááá, ty dneska jen vzdycháš.... asi potřebuješ nějakou vzpruhu..třá odnést hrnečky, či bojovat s monitórem nebo nakonec si oblíct rrrrůžový tepláčkový sen

no hlavně aby to bylo bez ztráty zaměstnání, to je důležitý
si myslím, že už si zvykli

chodíš navostro jako kucí?
prosím, já mám bombarďáky páč trenky nosej kucíííí

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:53
- Nahlásit

PetraK
pak se nedif, dyš ti tam nafouká a nastydne ti močák. Já Tě litovat nebudu!
začni, nějak podezřele moc chodím na záchod.... si právě dělám čůravej čajík a doufám, že zabere, páč v pátek musím bezpodmínečně odjet pryč na víkend

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 15:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

CO UDĚLÁ BYLINKOVEJ ČAJ V MÝM MILOVANÝM TELEFONU??

CO TO JE DNESKA ZA DEN?

brut

si šla bosa?

ne. vzala sem si dřevníky. Neboli černý dřeváky. Sou vo krapet víc jako trochu aspoň úřednicky vypadající.

a nesměj se cizímu, neboli mýmu neščestí, budeš muset u nás dole pak topit o nějakou tu stofku let dýl

roztápět venku vohníček...sem byla nejen začmouděná,

no tak vidíš!! Už si Ramštajn dífče- rozděláváš vohníčky, si začouděná! Jak řikám, vono to pude

. a jako vždy s tím nehodlaj nic dělat, že?

samozřejmě že ne páč voni na něj nemůžou sehnat košik přece. Na americkýho buldoga asi nevyráběj

en holka se málem propadla do země, jak se za mě styděla
no to ať se nepropadá, ať je naopak hrdá.

no, právě

tak halt dífče bojuj, no.

to je momentálně Al taky
no vona je takhle ale furt. Ondynoj mi z ničehož nic vyjela po Ešusovi, kterej si tam hrál s kámoškou. Normálně k nám doběhla a pustila se do něj . Chůdě koukal jak půk

ho prezentuješ ty
no právě, že by to teda neměl jako číst

no ale!! abych z něj nedělala enem chudáčka, tak víte jak von umí koukat? úplně stejně jako tuhle tendle Davídek

miluju Davídky

tupozraké
jenže já to mám vod narození

kedlubně

Dýr Lejdy, vo kedlubně ste prvně psala výýýý

on je šťastný, uš te

no jistě, páč si to musí užít, než dovalíš další zásoby ovoce a zeleniny

pokud si zase něco neudělá.

nejpozději na startu

Nakonec jsem ho musela čapnout za kšíry, zvednout a po zadních dovést na místo, tam ho postavit, upravit a vypustit

se nedivím, že se paní rozhodčí uchichtávala

vím já?
no tetkon uš jo!

hodný, milý

nakonec si oblíct rrrrůžový tepláčkový sen
ne takhle zle na tom ešče nejsem. a že je dneska teda fakt vypečenej den!!

si myslím, že už si zvykl

takhle rychle? to asi nepůjde

bombarďáky

jak todle nacpeš do kalhot? A k čemu ti to je?

, nějak podezřele moc chodím na záchod

klid, to je tady z těch hovadin co tu čteš

(ne ale držim. nenastydlas na tý víkendofce? )

inu
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 19:17
- Nahlásit

PetraK
a.... seš scvrklá jako stará babička z tej vody ešče?

jo, jo, pracky se mě kroutí eště teď...

no a? Si blbá, anymlojd si chvílu, ne furt.
No jó, ale vono těch nabídek tři lopaty nejní

Páč v dnešním světě musíš svoji vobjednáfku specifikovat do detajlu přesně, jinak tě dodavatel veme u huby a .. dostaneš toho hodnýho . A nebo v tom nejhoršim případě enem ty trencle

Hodnej ani trencle nejsou na závadu.... hodnej pude strašit a trencle třá padnou mýmu bratrovi

brut
někteří to uměj, ale nic to nemění na situaci, že je to odmítnutí

to možná je, ale čék si zachová aspoň zdání hrdosti.. beztak jsem věděla že ne už při pohovoru, takže.. to není žádný nepříjemný překvápko..

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 19:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ešusko! co to tu je za ty nahatý kucí???????????? kam se hrabe teda travolta s pštrosem
větší ouchylárnu by čék pohledal teda

Já jako již tradičně nestíhám ale hlásim že má komplet hotovou rekonstrukci déééééržkovýho chrupu
Při mojí smůle dostanu brzo do papule a budu si je moct vyskládat do krabičky jako nový

Jináč jako fprahé 10 stupňů polojasno a u nás stupně 2, mlha a déšť
Ešusko STYĎ SE!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 09:03
- Nahlásit

brut
Kde jste byly? A co jste měly za procedůry...teď mám vybrat víkendový pobyt v lázních a nějak se nemůžu rozhodnout kam jet a co vybrat...

Poděbrady - solná jeskyně, perličkovou koupel, čokoládový zábal, masáž a poukaz do kavárny

mishi
pani dodatečně všéééécko nejlepčííííííííííí

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 10:03
- Nahlásit

Krása holky, krása, víte co sem dneska ráno viděla?????????????
PŘÍLET HAVRANŮ!! Nádherný, fakt. Nejdřív jsem zaslechla jen tak něco málo, podívala jsem se nahoru a mezi barákama viděla tři. říkala jsem si, žjo, kucí moji, už sou tu?? (mám havrany děsně ráda) a pak najednou , ty brďo bylo to úža, takovej zvuk divnej a pak takový obří hejno Skvělej start do dnešního dne. když opomenu bolehlav ze včerejška teda

no a tetkon..... musim pochopitelně pozdravit, ale nejdřív jsem to musela napsat, páč to byla fakt paráda. Takže

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM RRRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Něco kapek málo na zahřátí, abyste mi děvenky nezmrzly

Fčéra sem byla s Ričrdem v Kozlovně a dneska mě z toho bolí hlava, chjo, ale moc dobrý papů jsem měla - stejka obalovanýho v asi padesátidruzích pepřůch -huba mě pálí ešče tetkon - a jako přílohu zelený fazolečky na slanině. Když jsme přijeli dom, byla jsem celá ešče vzhůru, tak jsem si šla pocourat po sídláku, to je vám povenčeníčko vo půlnoci . Jen dneska teda asi běhat nepůjdu - rozskočila by se mi makovička

Fajfka
Ešusko! co to tu je za ty nahatý kucí????????????

fur lepčí nahatý, než s žůžovejma tangama

ale hlásim že má komplet hotovou rekonstrukci déééééržkovýho chrupu
Hotovo, hotovo hotovo??? Tak to je úlevička, což? Musíš to oslavit. No a bacha na klacky v psí hubě, mi doteď v tom pantu přes kterej sem letos v létě dostala od Ešusa sukovicí, ešče křoupe

Ešusko STYĎ SE!!

zač? já nic, to vono samo! Jako dycky, vono samo.

Janiii

Poděbrady - solná jeskyně, perličkovou koupel, čokoládový zábal, masáž a poukaz do kavárny

ááááááááááá to zní nechutně lukcusně

MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSHIIIIIIIIIIIII

Připojuju se s dodatečnou gratulací - šééééééécko nejlepčejší

a tady máš pršůtkovej dortik

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 12:09
- Nahlásit

Zdravím milé dámy
Rrrrrůžovoučkýýý den, rrrrrůůžovééé tvářřřřičky a hlavně rrrrrůžovou rrrrůžičku rrrrrramštajní vinšuju

Sem tu jen na skok, páč sem si včéra nakoupila mooooooře moc zeleninky a dneska jí musím zpracovat.... takže z jablek přestupuju na mrkef, porek, květák, celer a spoustu dalšího ..... sem cvok, páč vůbec, ale vůbec nepřemejším nad konečnýma důsledkama nákupu

PetraK
CO UDĚLÁ BYLINKOVEJ ČAJ V MÝM MILOVANÝM TELEFONU??
pokud nebyl slazenej medem, tak to je ještě dobrý... max. ho budeš muset vysušit

vzala sem si dřevníky. Neboli černý dřeváky. Sou vo krapet víc jako trochu aspoň úřednicky vypadající.
ti nevím, jestli dřeváky jsou víc úřednický, ale když to říkáš, tak to asi bude pravda ....ale na tobě jsou dost nebezpečný, že?

nesměj se cizímu, neboli mýmu neščestí,
ti nevím, jestli to někomu jde se nesmát....já to ale nejsem

no tak vidíš!! Už si Ramštajn dífče- rozděláváš vohníčky, si začouděná! Jak řikám, vono to pude
bych řekla, že sem byla začmouděná ještě dříf než tvý milovaný štajni přestali strkat palce do pusy

samozřejmě že ne páč voni na něj nemůžou sehnat košik přece. Na americkýho buldoga asi nevyráběj
ahááá, takže když se nevyrábí košík an australáka, tak bude chodit bez něj.... hmmmm, to by byl argument pro policajty či řidiče autobusu. Bych vypadla jak pytel a ještě bych dostala přes kokos..... Když nemůžou sehnat náhubek v krámu, tak ať mu ho nechaj vyrobit na míru, pitomci

no to ať se nepropadá, ať je naopak hrdá.
to prý nejde, páč mám šílenej ječák, takže sem slyšet až za horama, za dolama

tak halt dífče bojuj, no.
snažím se, snažím se.... šak víš, že to jen tak nevzdám, ale je to únavný, děsně moc

no vona je takhle ale furt. Ondynoj mi z ničehož nic vyjela po Ešusovi, kterej si tam hrál s kámoškou
tak to moje piraňka je protivná akorát při hárání a těsně po něm, pak je zase miloučká a mazlivoučká

no právě, že by to teda neměl jako číst
stejně se to jednou dozví... není hloupej, chlapeček

abych z něj nedělala enem chudáčka, tak víte jak von umí koukat? úplně stejně jako tuhle tendle Davídek

jenže já to mám vod narození
to oni taky

Dýr Lejdy, vo kedlubně ste prvně psala výýýý
ale ne vo kedlubně, ale o kebuli, což je rozdíl ...sice nepatrnej, ale rozdíl to je

no jistě, páč si to musí užít, než dovalíš další zásoby ovoce a zeleniny
prosííííím, už je dovaleno

nejpozději na startu
spíš v killu, páč se na ten kus igeliťáku vrhá jak šílenej a to vždycky hrozí malérem

se nedivím, že se paní rozhodčí uchichtávala
já taky ne, zvlášť když viděla, jak se ostatní mlátěj smíchy ....naštěstí nerozumněla, co sem mu říkala po cestě ( což slyšeli ti okolo, že)

no tetkon uš jo!
já vím, že nic nevím, nic neznám, ničemu nerozumím a ničemu rozumět ani nechci

e takhle zle na tom ešče nejsem. a že je dneska teda fakt vypečenej den!!
ještě za ně budeš ráda, až se zase budeš klepat zimou, myšelíne

takhle rychle? to asi nepůj
všechno de, když se ce a jemu se evidentně ce

jak todle nacpeš do kalhot? A k čemu ti to je?
nacpu, heč , de mi líp lítat sem tam

klid, to je tady z těch hovadin co tu čteš

(ne ale držim. nenastydlas na tý víkendofce?

to je fakt dobrá výmluva .... asi malinko jo, proto piju urologickej čajík, sem v teploučku a ani moc nechodím ven ( stejně nemám s kým... Brut stále pajdá, ale o dost míň než v pondělí; piraŃa vyleze ven, vyvenčí se do dvou minut a zdrhá domů, když s ní chci jít dál, tak jí za sebou táhnu jak kačera, takže to stejně vzdám a jdu dom.... to ovšem peláší, až se jí za packama práší)

inu
to možná je, ale čék si zachová aspoň zdání hrdosti..
to je fakt.... toho by si čék měl vážit

Fajka
ale hlásim že má komplet hotovou rekonstrukci déééééržkovýho chrupu
huráááááá, takže budeš mít konečně klid, to je dobře

Janiii
juj, to zní náramně ..... přidám do seznamu, dík

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 12:10
- Nahlásit

mishi
dodatečně se i já připojuji k přání všeho nej, nej, nej a hlavně splnění všech přání

<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání