| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:10
- Nahlásit
brut
není mezi nima nějakej problém( divná manželka, či názorové rozpory atd) a nebo nebyl tvůj manžel víc oblíbený dítě?
to je těžký, já myslim, že vina je hlavně na straně tchyně, že má celkem talent lidi od sebe odpuzovat.
Prostě jsem ale doufala, že to Janino těhotenství ten vztah zlepší, srovná.
Jen pro ilustraci, znala jsem jí od mejch šestnácti, přesto jí dodneška vykám, protože mi tykání nikdy nenabídla. No a fakt je toho mnohem víc.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:13
- Nahlásit
inu
né a i kdybych byla, Orisláfka mě spolehlivě probudí
sem si to myslela
tak já nebudu nic dodávat...
já vím....ale v tomhle tomu prostě věřím
to nemusí bejt dycky pravda, náš dochtor je předepisuje u každýho štípnutí, aspoň co vím vod mámy.
fakt? U nás teda ne, jen pokud to opravdu odpovídá a ještě většinou dělají odběry předem, během a po ...
si děláš srandu
bohužel ne ... doktor mi řekl, že musím jít na operaci, která je dle ct nezbytná. Řekl, že má smlouvu s Motolem a že tam zavolá a objedná mně a ať přijdu za 14 dní na kontrolu a domluvíme se..... po 14 dnech mi řekl, že na to zapomněl a že tam zavolá sestřička, takže při příští návštěvě to domluvíme ( v tý době jsem mu řekla, že do Motola nechci, protože vím, jaký tam sou a není to nic moc, zkrátka jim nevěřím). Tak mi řekl, že to probere se svým šéfem a od tý doby dělá mrtvýho brouka, teda jen ohledně tý operace. Takže sem vzala ct, jeho zprávu, zprávu z neurol a přes kamarádku, která dělá na interně sem to poslala do Liberce a teď čekám na jejich rozhodnutí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:14
- Nahlásit
brut
viď, taky si říkám
no jo, když je halt člověk masochista
to zkus a
ne , to je nuda
píš se bojí o flek a nechce na sebe zbytečně upozorňovat,
ne to ne fakt, ona tady prostě hnije no tak nastal čas na průvan, no
ale představila jsem si klasický kanclíky
No tohle právě není úplně jako klasickej kanclík, vo to lepší ale ..... když se tu sebe představím s nebozezem,....
a máš je dobře uschovaný?
tak tu sedím nabalená jak bezďác
utěšim tě chceš?? na chalupě zemru, nedá se tam ještě topit, barák kamennej, studenej, brrrr bude zle, bude zle
jo mám. No takhle, já nemyslim, že je cejtím, když jsou uskladněný, ale jako že i usušený prostě cejtit sou.
aha, jaký pán, taký péf
to zní mnohem hůř než ta moje varianta
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:16
- Nahlásit
kachna_
to je těžký, já myslim, že vina je hlavně na straně tchyně, že má celkem talent lidi od sebe odpuzovat
tak s tím ti holka neporadím... pokud se ona sama od sebe nezmění, tak s tím nic nenaděláš
Jen pro ilustraci, znala jsem jí od mejch šestnácti, přesto jí dodneška vykám, protože mi tykání nikdy nenabídla.
mno, já s tchýní bydlela v bytě skorem 12 let a taky jsem jí celou dobu vykala. Nikdy mi tykání nenabídla a nějak mi to ani nevadilo, zvykla jsem si a nakonec to bylo i docela zajímavý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Beska i Mája se občas nechají pohladit od Lucky
todle jsem ve svý potrhlosti přehlídla
no paráda
prodělala zástavu srdce a kvůli úsporám jim krachlo podnikání - stavěli střelnice
a do řiti!!!
už vlastně jedinej syn čeká dítě?
třeba je jí to vůči tobě líto??
že náš kočárek má kšírky na dítě.
čéče to je objef na nobelofku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:21
- Nahlásit
PetraK
no jo, když je halt člověk masochista
ne , to je nuda
bych řekla, že by byl moc překvapenej a hlavně by se pak děsil toho, co zase kde vyvedeš
ne to ne fakt, ona tady prostě hnije no tak nastal čas na průvan, no
tohle je snad úplně nejblbější varianta Po tvém štajním průvanu si myslím, že buď ráda odejde nebo se změní, nic jinýho jí nezbyde
No tohle právě není úplně jako klasickej kanclík, vo to lepší ale ..... když se tu sebe představím s nebozezem,....
nechceš to vyzkoušet a natočit, abych z toho měla to správný potěšení?
na chalupě zemru, nedá se tam ještě topit, barák kamennej, studenej, brrrr bude zle, bude zle
ojojoj, chudáku...hlavně se hodně hejbej, ať nenastydneš
jo mám. No takhle, já nemyslim, že je cejtím, když jsou uskladněný, ale jako že i usušený prostě cejtit sou.
aha, takže trocha šumu na trati...zkrátka sou cejtit víc než syrový a to o dost .... tak je to správně?
to zní mnohem hůř než ta moje varianta
ale pravdivějš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:23
- Nahlásit
inu
seš si tím vytučněným jistá?
no dobře, tak to upřesním - přemejšlíš v rámci svých omezených možností
ještě není, takže stejnak velký prd.
tak já budu vykřikovat, že chci něco na čtení
chtěj plejboje, budeš se řehtat a porodíš ani nebudeš vědět jak
a jak to zjistím
máš radost ze života?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:26
- Nahlásit
brut
sem si to myslela
chytrá, no ...
fakt? U nás teda ne, jen pokud to opravdu odpovídá a ještě většinou dělají odběry předem, během a po
fakt. Co jsou ty třídenní (azitrox a spol), tak je to normál.
po 14 dnech mi řekl, že na to zapomněl
debil!!!!! Já to fakt jinak říct nemůžu
teď čekám na jejich rozhodnutí
řezníci!!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:28
- Nahlásit
PetraK
přemejšlíš v rámci svých omezených možností
tak teď nevím.. mám se urazit.. nemám se urazit..
chtěj plejboje,
neblbni, co bych měla z malejch pumprdlíků a velkejch silikonů?
budeš se řehtat a porodíš ani nebudeš vědět jak
spíš se počůrám ani nebudu vědět jak
máš radost ze života?
Co to jé? Něco jako syfilita říznutá borelií?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:29
- Nahlásit
brut
hlavně by se pak děsil toho, co zase kde vyvedeš
no! takhle se už ničemu nediví
já jsem fakt pomatenec - jak jsem psala včera tý kolegyni a poslala to omylem Fajfce - tak prostě pan řiditel včera odcházel na dovolenou, ještě neodjel a já mu rovnou popřála hezkej zbytek dovolený .
Po tvém štajním průvanu si myslím, že buď ráda odejde nebo se změní, nic jinýho jí nezbyde
i ne, ona je taková ta žaba na prameni. Ale tak co mi je to jedno,věci který potřebuju si vošéfuju a s ostatním ať se děfče matlá.
abych z toho měla to správný potěšení?
no ty možná, ale já bych z toho potěšení neměla, páč natočený by to určo bylo, ale policejní kamerou a já bych udělala jenom Pápááá a už by mě vezli
hlavně se hodně hejbej,
no to bude Brtnik celej radostnej, až se takhle hodně budu hejbat v noci. už takhle nadává, že dělám vojenský manévry místo toho abych spala, jestli se budu ve spánku hejbat ešče víc, asi ho ukopu
.. tak je to správně?
no úplně nejsprávnějš je , že prostě smrděj jak psí kšíry, nicméně ve výraru a v kyselu a v houbový omáčce jsou dokonalý
ale pravdivějš
Brůtice, v úterý ti zlomim berli!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:34
- Nahlásit
inu
ak teď nevím.
jo to ti děfče neporadim
o bych měla z malejch pumprdlíků a velkejch silikonů
no právě že tu srandu, ne??
spíš se počůrám ani nebudu vědět jak
smíchy .a rovnou mimovolně porodíš
Co to jé?
eh jak Ti to mám říct??
brut
teď čekám na jejich rozhodnutí
Brůtice - v úterý mi tohle téma připomeň. Myslím, že po posledních zkušenostech asi ten Liberec nebude dobrá volba, což?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:38
- Nahlásit
PetraK
jo to ti děfče neporadim
jak to, že ne? ty seš přece všudyzdejší, nejchyřejší
no právě že tu srandu, ne??
a nechtělo by se mě spíš třá blejt?
míchy .a rovnou mimovolně porodíš
a bude další, co slít po hlavě z porodního stolu
eh jak Ti to mám říct??
jednoduše a srozumitelně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:40
- Nahlásit
inu
chytrá, no ...
a jéjej, moc mně nepřeceňuj, ještě by mi mohl narůst frňák směrem nahoru a pak bych si ho někde pořádně natloukla
fakt. Co jsou ty třídenní (azitrox a spol), tak je to normál.
týýý brďo ... u nás vůbec nedávají krátkodobý, ale rovnou na 3 neděle a to jen ve chvíli, kdy uznají podle všech dostupných informací a příznaků, že by to mohlo být problematický
debil!!!!! Já to fakt jinak říct nemůžu
říkáš to samý co já ...
řezníci!!!!
no, zatím to fakt vypadá na operaci, ale asi se nevejdu do letošního programu a tak ví bůh, jak to bude příští rok
PetraK
no! takhle se už ničemu nediví
jen aby neusnul na vavřínech
prostě pan řiditel včera odcházel na dovolenou, ještě neodjel a já mu rovnou popřála hezkej zbytek dovolený
ty si fakt pako
ne, ona je taková ta žaba na prameni.
Ale tak co mi je to jedno,věci který potřebuju si vošéfuju a s ostatním ať se děfče matlá.
hlavně aby si se s tím časem nematlala ty a ona si nelakovala zatím nehtíky
no ty možná, ale já bych z toho potěšení neměla, páč natočený by to určo bylo, ale policejní kamerou
to ne, musíš to natočit sama a ne k tomu mít osazenstvo a pozorovatele
no to bude Brtnik celej radostnej, až se takhle hodně budu hejbat v noci. už takhle nadává, že dělám vojenský manévry místo toho abych spala, jestli se budu ve spánku hejbat ešče víc, asi ho ukopu
holt mu musíš dopředu vysvětlit, že když se nebudeš hejbat, tak nastydneš a bude se pro změnu hejbat von, jak se o tebe bude starat
no úplně nejsprávnějš je , že prostě smrděj jak psí kšíry,
tak to kecáš, páč psí kšíry proti houbám fakt děsně páchnou a to i vypraný
Brůtice, v úterý ti zlomim berli!
tu kovovou? ... už mám nárok na další, tak bych měla holt doma další pár do sbírky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:41
- Nahlásit
PetraK
úterý mi tohle téma připomeň. Myslím, že po posledních zkušenostech asi ten Liberec nebude dobrá volba, což?
to je jiný oddělení, ale připomenu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:44
- Nahlásit
brut
ještě by mi mohl narůst frňák směrem nahoru a pak bych si ho někde pořádně natloukla
jo, jo, koukat pod nohy je důležitý
u nás vůbec nedávají krátkodobý, ale rovnou na 3 neděle
podle mě u nás je tato logika: ďobanec, kterej nechce zmizet, ale není to borelioza = jiný bakterie. Bakterie = antibiotika
říkáš to samý co já ..
a svěřujte takovejm lidem zdraví a život
no, zatím to fakt vypadá na operaci, ale asi se nevejdu do letošního programu a tak ví bůh, jak to bude příští rok
ty seš co já, jen v bleděmodrým
Akorát ty seš na tom hůř
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:52
- Nahlásit
brut
jen aby neusnul na vavřínech
po dvaceti letech??? To asi ne
ty si fakt pako
no jo no, tak ale von už si asi zvyká
hlavně aby si se s tím časem nematlala ty a ona si nelakovala zatím nehtíky
no to by měla smolikof, já umim stáfkovat
musíš to natočit sama a ne k tomu mít osazenstvo a pozorovatele
no to asi úpa jako neklapne
holt mu musíš dopředu vysvětlit, že když se nebudeš hejbat,
jo to bude moc radostnej, když zjistí, že se nevyspí už vůbec
áč psí kšíry proti houbám fakt děsně páchnou a to i vypraný
to je fakt, to je fakt, zrovna dvoje letěj do útulku zlatý řetízkáče
tu kovovou?
jo tu, páč čurinu si ze mě nikdo dělat nebude, ani Brůtofka
to je jiný oddělení, ale připomen
hele jedno jako druhý si myslím- hlavně co se péče personálu týče. Já bych se bála.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:07
- Nahlásit
inu
jo, jo, koukat pod nohy je důležitý
viď? Se vždycky bavím, když vidím ty páprdy s panděrem, jak se bojej vlízt na chodník, páč neodhadnou, kde vlastně začíná a o vázání rozmotané tkaničky ani nemluvím
podle mě u nás je tato logika: ďobanec, kterej nechce zmizet, ale není to borelioza = jiný bakterie. Bakterie = antibiotika
šílenýýýý ...pak se nedivím, že je tolik rezistentních bakterií a alergických lidí na atb
a svěřujte takovejm lidem zdraví a život
mně to po tý spoustě let, co se v tom zdravotnictví pohybuju ani nepřekvapuje ... na jednoho dobrého je tak 50 na houno
ty seš co já, jen v bleděmodrým
šak stále říkám, že je to všechno na jedno kopyto, jen ty jména příznaky se trochu lišej
Akorát ty seš na tom hůř
ále prd .... chodím, sem schopná se postarat o sebe a o rodinu, dělám věci, které mám ráda, tak sem na tom dobře. Jediné hůř je ohledně práce, páč mně nikdo nezaměstná ani na zkrácenej úvazek natož na plnej ....ale i to se dá zvládnout
PetraK
po dvaceti letech??? To asi ne
no bať, víš kolik lidí se po dvaceti letech odcizí a druhý je překvapí? Mnógo, holka, mnógo
no jo no, tak ale von už si asi zvyká
to nezní moc pozitivně na to, aby si se mohla vrátit do původní kancelářičky
no to by měla smolikof, já umim stáfkovat
a protestovat taky ?
no to asi úpa jako neklapne
a próóč?
jo to bude moc radostnej, když zjistí, že se nevyspí už vůbec
mu to musíš správně podat, aby si vážil toho, že se nevyspí jen na nevytopený apaluše
to je fakt, to je fakt, zrovna dvoje letěj do útulku zlatý řetízkáče
tak vidíš, ony ty houby zase tak hrozný nejsou
jo tu, páč čurinu si ze mě nikdo dělat nebude, ani Brůtofka
čurinu? A kde si to prosím sebrala? Bych si nedovolila, přece, néééé
hele jedno jako druhý si myslím- hlavně co se péče personálu týče. Já bych se bála.
promluvíme si v úterý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:13
- Nahlásit
Tak dámy..... jdu vařit, prát a pak venčit plesnifce..... pokud se tu objevím večer, tak těm, co odjíždějí dřív na apaluchu či jinam, přeji pěkné počasí, spoustu odpočinku a hlavně mnoho legrace
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:16
- Nahlásit
brut
já to vim, že to nevyřešim, i když bych strašně ráda nějak tomu řešení napomohla. Je mi jí strašně líto, že si svůj dost těžkej život ještě připravuje o tu radost, ze který by pak mohla čerpat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:17
- Nahlásit
brut
Se vždycky bavím, když vidím ty páprdy s panděrem, jak se bojej vlízt na chodník, páč neodhadnou, kde vlastně začíná
takový panděro snad nikdo nemá
na jednoho dobrého je tak 50 na houno
a ty dobrý neberou pacoše, páč maj furt plno.
Jediné hůř je ohledně práce, páč mně nikdo nezaměstná ani na zkrácenej úvazek natož na plnej
f*ck off s toudle kocourkovskou republikou už. To by mě zajímalo, kdo je u nás teda ten zaměstnatelnej
Jináč o tebe bych se nebála, ty bys mohla jít z fleku dělat nějkaou pekařskou živnost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:23
- Nahlásit
brut
víš kolik lidí se po dvaceti letech odcizí a druhý je překvapí
no odcizí, ale tady mluvíme vo usnutí na vavřínech, se mnou na vavřínech moc spát nende , se mnou se vůbec usnout nějak nedá
nezní moc pozitivně na to, aby si se mohla vrátit do původní kancelářičky
ne , ale co, já si nějak poradim
a protestovat taky
to taky, ale to myslím nebude potřeba.Ona se mě bojí
a próóč?
no to je složitější
aby si vážil toho, že se nevyspí jen na nevytopený apaluše
no-o, vona je potíž právě, že se mnou se moc nevyspí obecně, páč pořád pořádám manévry
tak vidíš, ony ty houby zase tak hrozný nejsou
je divný, že se to prostě nedá a nedá vyprat, ty kšíry co?
Bych si nedovolila, přece, néééé
a co to tu celou dobu teda jako provozuješ, no?
promluvíme si v úterý
jasnička
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:34
- Nahlásit
PetraK
Pani nestrašte z rozrůstáním i když občas mám takový choutky Mi chybí to moje malinký mimnko, tak bych chtěla další abych si ho víc vychutnala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 20:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Tak sem si chtěla pročíst ten odkaz od Brut o borelce a normálka na to nemám nervy nemůžu to číst bo se jináč ze mě stane hypochondr....asi jdu rači spát...
Dneska bylo krásně, sice podzimě ale krásně tak snad by mohlo tak být i zítra...síííííím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 20:47
- Nahlásit
Fajka
číst bo se jináč ze mě stane hypochondr.
nečti to, bo já si přečetla, že vrzání v pantu = artróza, takže když mě v tý hubě občas vrže, tak panika největší.. to stejný s Bechtěrevem.. dyš jsem si přečetla, že z toho můžu voslepnout, vohluchnout a zdechnout, tak jsem myslela, že asi skočím z vokna.
Počkej na dyjagnozu a nestraš se předem...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 20:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
Počkej na dyjagnozu a nestraš se předem...
no asi jo čéče počkám na vodběr a výsledek a pak se do toho eventuelně pustím, ale zatím z toho mám spíš depku
achjo...potřebovala bych vrátit čas tak vo dva měsíce..neumíte to někdo zařídit????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 20:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
že vrzání v pantu = artróza, takže když mě v tý hubě občas vrže
hele a ono řikaj že by se měl bolavej kloub rozhejbat tak jestli bys neměla víc jíst čéče???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 20:51
- Nahlásit
Fajka
ale zatím z toho mám spíš depku
NEČÍST!!!!!!!
potřebovala bych vrátit čas tak vo dva měsíce..neumíte to někdo zařídit????
A já vo deset let
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 20:52
- Nahlásit
Fajka
tak jestli bych neměla víc jíst čéče???
dyk já skoro nic nepožvejkám všechno si nejdřív musím rozslintat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 20:56
- Nahlásit
inu
tak jestli bych
sem dement BYS tam mělo bejt!!!!
v jedný větě udělám 4 chyby, kde sem nechala mozek fakt nechápu
NEČÍST!!!!!!!
no asi zatim fakt nebudu páč mě tak jako z 15 druhů příznaků přilo že snad nemám jen tři..tlak v hlavě, dvojitý vidění a poruchy erekce
inu
dyk já skoro nic nepožvejkám všechno si nejdřív musím rozslintat
musíš teda přejít na tekutou stravu a nebo to nechat požvejkat Kubu...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:03
- Nahlásit
Fajka
sem dement BYS tam mělo bejt!!!!
jo táák, tak ty bys teda víc jíst měla
poruchy erekce
no když máš ten tlak v hlavě, tak v noze bejt nemůže
|