| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 20:58
- Nahlásit
Fajka
á žádnou ségru nemám!!!
ty seš syfilitida?
vno máme..prostě pošli co potřebuješ vytisknout a bez vodmlouvání Krajánková!
OK, dělám na tom
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:23
- Nahlásit
inu
ty seš syfilitida
nejsem dyž nemám ségru!!
a ted huž fakt du...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:51
- Nahlásit
Janiii
Janííí hlásííí že OKÁÁÁÁÁÁ
ES IST SÉÉÉR GŮŮŮT!!
nebo mi je Ešuska zavolá - už máme natrénovaný německý větičky
ja, sicher, ich rufe morgen
kachna_
mlč, mlč nebo nás nepozvou na svatbu.
a sakra, přišly bychom vo céremonyjál a vejslužku!! Mlčim jako ryba
brut
tak budeš hodná, ju?
no tak s tim nepočítej
Bych být tebou hodně přidala
no sem to vzala skromným pohledem
...tak ať se holka vzdělává ( hudebně), třá trochu přidá na tempu
hele to asi nehrozí začínám zjišťovat zajímavý detaily
navrtej dveře, aby to tam slyšel
: ftipe!! Sem si představila, jak navrtávám ty dvoje spešl jištěný dveře a jak mě u toho drapnou
ti nevím, jestli je normální očuchávat sušený houby
je nevočuchávám, je cejtim, prostě smrděj no.
si to dohledej ...
neni čas, je panika
už se klubou, tak to budeš vědět jako první
já bych se neradovala předčasně, páč jedna vlaštofka jaro nedělá. Zvlášť, když už je zima
Každej má ocásek, jen lidi ho maj zakrnělej, ale maj ho
já mám jen a pouze zakrnělej mozek
Fajka
Ešusová ramštajnová, nesekla ste se dneska? Ta SMSko vo vašem přání velectěnýmu šéfoj byla fakt pro mě???
no jo no, sem se utla. Sem to posílala kolegyni Fajfka nebo František, mám vás vedle sebe
neci baču borelku ani nic jinýho... stačí mě co mám.
to je najdnou skromnosti!! podivejme!
inu
přijde tak nějak neskutečné, jako bych plavala v oleji
hele teď beze srandy, užij si taky trochu to, že PROSTĚ MÁŠ TO VOLNO, jo? Neber to jen z tý stránky kde jsou starosti. Já vždycky, když jsem šla na pracák - jsem se stavila v takový rozkošný kavárně a dala si tam horkou griotku a koukala na to jak v parku sněží. Nebylo to vůbec marný. pak jsem se dycky na ten pracák už těšila
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 22:38
- Nahlásit
PetraK
užij si taky trochu to, že PROSTĚ MÁŠ TO VOLNO, jo?
hm, možná koncem září s Kuboj na pár dní na sever pojedu, ale jedna z priorit je ta zatracená debilní psací dezerttaška, takže zas bůhvíjaký volno nemám
Ale moje tělo momentálně naříká tak hlasitě, že nejsem schopná pokračovat nijak ostrým tempem.. to zase dostanu na revmatologii sprda , takže místo nějakých deseti hodin u toho budu sedět míň..
Hele, když jsem šla na pracák poprvý, tak jsem si říkala: a je to tady. Fakt se to stalo. Dělala jsem všecko možný, abych tady neskončila, ale stejně jsem tady. Je to hotová věc a už s tím nic neudělám.
Dneska jsem nad ničím takovým nepřemejšlela. Nevím, jestli věřím v takový ty fatalistický věci a podobný krámy, ale asi tu zkušenost potřebuju. MOžná proto, abych si pak vážila každý práce, i tý sebedebilnější.
Zkrátka a dobře, obvyklej pesimismus v tom není. Asi si to možná ještě úplně nepřipouštím. Ten možná nastane až po pohovorech
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 22:58
- Nahlásit
inu
doděláš dezerttašku a ono to pak všechno bude jiný
a pár dobrých informací psích na večer
- epileptickej pes minulý tchyně po kastraci prospívá, už mu i snižují dávky barbiturátů a hraje si
- dcera mýho finančního poradce už má druhýho boerboela (tý první bylo smutno tak dostala ségru) a s oběma cvičí. Příští rok bude dělat ZZO
- a Mája si po nějakejch třech měsících asi dvě vteřiny hrála se štěnětem
Ty blbý nepsí si nechám na zejtra
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 23:05
- Nahlásit
kachna_
doděláš dezerttašku a ono to pak všechno bude jiný
jo, bude vo starost míň
a pár dobrých informací psích na večer
aspoň nějaký pozitivní zprávy
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 00:14
- Nahlásit
Kukuč
(kuk mi to normálně nebere, pač je to prej prázdná zpráva )
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:04
- Nahlásit
Eimy
Holt kukat nadarmo se tu nevyplácí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:08
- Nahlásit
ááááááááááááááááááááááááá RRRRAAAAAAAAÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŘÍDÍCÍ STŘEDISKO ZAŽÍVÁ RENESANCI.
ŠPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍLŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮHR TU ZNÍ CELÝM PATREM
Když kocour neni doma Ešuska má prééééé
DNESKA BUDE HLUČNOOOOOO
Eimy
hele Ejmydlo!!
(kuk mi to normálně nebere, pač je to prej prázdná zpráva
no to je jasný znamení přece. jednoduše se rozrostete
kachna_
- epileptickej pes minulý tchyně po kastraci prospívá,
tak to je ale dobrá zpráva dobrá.
a Mája si po nějakejch třech měsících asi dvě vteřiny hrála se štěnětem
a tudleta se mi taky mocinky líbí. Ona si asi potřebuje všechno po těch změnách utřídit??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:13
- Nahlásit
inu
Zkrátka a dobře, obvyklej pesimismus v tom není.
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ten možná nastane až po pohovorech
NE. prostě si ho zakaž, řekni si , že tě to prostě NEPŘEPERE, že takovej šmejd na tebe nemá. Hm? Seš silná velká holka, pereš se s něčím mnohem horším, tak abys nezmákla takovou přízemní prekérku. Tss, hele parafrázuju přiblblou fejsbůkovou hlášku, kterou mi řekl šéf: "Ty nejsi na fejsbůku?? No kdo neni na fejsbůku, jako by nebyl" (na to jsem mu odpověděla, že to je sen každýho asocijála jako sem já - nebejt ve společnosti, kde je kdejakej vometák ). No takže milé děfče: KDO NEBYL NA PRACÁKU, JAKO BY NEBYL. Jasný??
Vem to jako čas darovaný na tu disertačku právě proto, abys jí mohla dělat v klidu a netejrala tělo víc, než je nutný.
MMCH furt Ti ešče dlužím odpověď na smalt, vím, ale ČAS!! KDE HO VZÍT A NEKRÁST?? chjo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:16
- Nahlásit
a se musím pochlubit
páč nám přijede návštěvou teda Maceška Frydrycha Falcká, upíkla jsem uvítací kuláč - švestkovej, výbornej, úžasnej, jen nevim teda, když je tak dobrej, esli do neděle vydrží
a taky moc dobroučkej chlébik.
du si koupit snídani, nebaví mě, že se tu se mnou nebavíte, že sem tu sama a vopuštěná.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:23
- Nahlásit
PetraK
že takovej šmejd na tebe nemá.
jakej je vlastně podle tebe rozdíl mezi optimismem a realismem?
Čekat na zázrak mě práci nesežene
tak abys nezmákla takovou přízemní prekérku.
mno, vzhledem k tomu, že nejedeme na systému výměny vajec za ovčí kůže, tak to, že čék nemá práci a teda i příliv kačen moc přízemní není
Ale fakt se z toho nekácím (zatím), takže klíííít
Jo a na fakrbůček jsem taky nikdy nechtěla. Bez toho bych ale neměla šanci domluvit třídní sraz
KDO NEBYL NA PRACÁKU, JAKO BY NEBYL.
Klít, já si to tak neberu, škoda, jen, že nemůžu za dva roky napochodovat na ústaf jako veleúspěšné něco, co si bude moct říct: jehehé, kdybych byla bývala s tímhle nesekla a nešla dělat XY, tak doposavad někde dělám píkra za pár chechtáků
no, nezdravé iluze jsou občas zdravé
Vem to jako čas darovaný na tu disertačku právě proto, abys jí mohla dělat v klidu a netejrala tělo víc, než je nutný.
Jo, já to tak beru..
furt Ti ešče dlužím odpověď na smalt, vím
f klidu, pani, já ti ji taky dlužím a co se vás týče, kvalit čibukoj zdaleka nedosahujete S ní už slavím několikerý výročí nezodpovězenejch emajlů
... jů, právě mi přistála na okno hrdlička....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
tebe rozdíl mezi optimismem a realismem?
a von tam ňákej rozdíl jeee?
Čekat na zázrak mě práci nesežene
no to jasně ne, jen jsem chtěla říct, abys nepanikařila, když to nějaku dobu bude trvat, což může, ale kdo hledá najde, známýmu a to je hodně vysokej ročník , se to nakonec taky po dlouhý době povedlo.
práci a teda i příliv kačen moc přízemní není+
a brigoška nejde při pracáku vzít?? Já v tomhle nevím detaily, jen mě to napadlo.
škoda, jen, že nemůžu za dva roky napochodovat na ústaf jako veleúspěšné něco, co si bude moct říct: jehehé, kdybych byla bývala s tímhle nesekla a nešla dělat XY, tak doposavad někde dělám píkra za pár chechtáků
a jak víš už teď, že nemůžeš?
Jo, já to tak beru..
tak fajn, dobře, já jen abys nepanikařila, jo?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:41
- Nahlásit
PetraK
a von tam ňákej rozdíl jeee
voe Jasně, že je. Dyš si budeš fšecko malovat narůžovo, tak můžeš dostat taky pěknej kopanec do.... vod života jako
hledá najde, známýmu a to je hodně vysokej ro
mě spíš mrzí, že nemůžu na nějaký to rekva, prej tam opčas mejvaj i grafický rekva a já umím jen s frodošopem a eště určitě ne šecko
a brigoška nejde při pracáku vzít?? Já v tomhle nevím detaily, jen mě to napadlo.
asi de, ale zatím jsem se nic nedozvěděla. Že by mě to hodlali vobjasnit až v tom listopadci? Zkusím se zeptat toho třináctýho.
a jak víš už teď, že nemůžeš?
páč sem realista a znám se Na podnikání nemám hlavu, na vyženění milionáře jsem si vybrala blbýho chlapa a vostrý lokty u mě taky nenajdeš
já jen abys nepanikařila, jo?
na to už mi fakt energie nezbývá..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:00
- Nahlásit
inu
Dyš si budeš fšecko malovat narůžovo, tak můžeš dostat taky pěknej kopanec do.... vod života jako
koukáš na to ze špatnýho úhle, nemalovat na růžovo, ale ani nečekat, že vypukne 3. světová a hlavně se nedat a ze všeho něco "vytřískat". Je jen málo věcí v životě, kdy je to doopravdy pos*aným navrch. A opravdu platí, že když nejde o život (zdraví), jde o ho*no kamaráde. Jak řekl Pavel Nový - "Důležitý je se z toho ne....at!" a že on teda mohl, páč tam už vo ten život doopravdy šlo.
a kopanců od života čék dostane!!! Jde jen o sílu úderu.
mě spíš mrzí, že nemůžu na nějaký to rekva
no to jsem taky nepochopila teda
Že by mě to hodlali vobjasnit až v tom listopad
nepočítej s tím, že oni Ti něco objasní, ptej se sama.
páč sem realista a znám se
ach bože dífče, copak můžeš vědět, co se za dva roky v tvým životě udá?? A pak na to se stejnak můžeš přece vykašlat. Důležitější je spokojenost v životě, vědět, že mám čistej stůl a že třeba dělám nějaký smysluplný kroky v životě - o to se snaž a ne o todle,že bys jim chtěla ukázat. na to se vykašli, to je jen ztráta času nad tím přemýšlet.
na to už mi fakt energie nezbývá
však ona se zase energie dostaví, neboj.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:11
- Nahlásit
PetraK
Je jen málo věcí v životě, kdy je to doopravdy pos*aným navrch
což většinou zjistíš až dodatečně, aneb jak kdysi někdo řekl: život lze pochopit pouze zpětně, ale žít jej musíme dopředu.
Jde jen o sílu úderu.
a tloušťku izolace
no to jsem taky nepochopila teda
já jo, prostě na to nejsou prachy a dle slov pracovnic bude hůř. Vem si, že ty rekva někdo musí platit - a když tam maj na rekva X-tisíc lidí, tak je to prostě nereálný, aby ho dostal každej. Vono na pracáku jsem žádný nemakačenka nepotkala, jen samý lidi, co pracovat chtějí, ale...
nepočítej s tím, že oni Ti něco objasní, ptej se sama.
však já s tím nepočítám, jenom prostě nechápu, proč se má nějaká zprostředkovatelka se mnou sejít až v listopadu
ach bože dífče, copak můžeš vědět, co se za dva roky v tvým životě udá??
to nevíš nikdy, to je fakt, ale místo mozku slámy kostku se nezmění, to už mám s léty ověřený
o to se snaž a ne o todle,že bys jim chtěla ukázat.
ale ježiš, pani, nesmíte brát vážně všecko, co tady vypustím
Voni sou mě buřt. To, co mě vůči celýmu tomu společenství točilo, už se mě netýká. Skončilo to 31.8. Jo, ještě se to nejspíš na okamžik vrátí, protože se připravuje další článek a já jsem strašně moc a moc zvědavá, jestli budu jako první autor, protože je to na 99% moje dílo a taky jsem zvědavá, kolik lidí tam bude uvedený, který na to nešáhli ani pohrabáčem, ale mají jaksi nadatleno sto let dopředu
Ale to je jen drobnost. Je mě to šumák. Protože už v tom nemusím bejt, nemusím to poslouchat, nemusím se na to dívat a nikdo na mě neřve, že jsem neschopná a nic nedělám.
Nejvíc mi bude chybět asi jeden vrátnej, takovej moudrej veselej pán, kterej mě vždycky posílal domů, se slovy, co tam ještě dělám A byl tam i ten můj poslední den, tak jsem zvědavá, jestli tam bude i příští tejden
však ona se zase energie dostaví, neboj.
jestli se zlepší zdraví, tak určitě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
jo a ještě jedno pozytývum - Beska i Mája se občas nechají pohladit od Lucky
Bývalá tchyně se mi "pochlubila", že prodělala zástavu srdce a kvůli úsporám jim krachlo podnikání - stavěli střelnice. A já si blbec myslela, že je někde po dovolenejch.
A co mě strašně mate, hele lidi přijde vám normální, že se nechlubí tím, že její, už vlastně jedinej syn čeká dítě?
jooo a po roce používání jsem zjistila, že náš kočárek má kšírky na dítě. No jo, koho by to napadlo. Prostě včerejšek byl den plný nových zjištění.
Co myslíte poprosit mojí mamču, aby jí taky občas napsala, aby neměla pocit, že na ní kašleme?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:27
- Nahlásit
inu
což většinou zjistíš až dodatečně, aneb jak kdysi někdo řekl: život lze pochopit pouze zpětně, ale žít jej musíme dopředu.
mno ale .... když si zvolíš tenhle přístup - tím myslím to, že jen málo věcí je DOOPRAVDY pos**ným navrch a víš, co by pro tebe bylo doopravdy, ale doopravdy tím p......ým navrch,tak tě pak ostatní problémy právě tak nedostanou, protože víš, že to nejcenější pořád ještě máš. Ne?
Voni sou mě buřt.
tak jo, dobrá.
a já jsem strašně moc a moc zvědavá, jestli budu jako první autor, protože je to na 99% moje dílo a taky jsem zvědavá, kolik lidí tam bude uvedený, který na to nešáhli ani pohrabáčem, ale mají jaksi nadatleno sto let dopředu
jo, tak tohle naséře, to moc chápu. Jak jsem tam pochopila, je to v tomhle oboru poměrně častá prax a nejen u nás.
Nejvíc mi bude chybět asi jeden vrátnej,
to sou důležitý osoby, páč vědí šécko
jestli se zlepší zdraví
zlepší, musíš se zklidnit. Huba co?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:52
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Konečně pátek a u nás snad nastane trocha klidu ..... kdo by řekl, že s nástupem harantííí do škol si odpočinu, tak se silně spletl Takovej blázinec tu nebyl ani o prázdninách.... pořád se tu někdo plete, furt něco chtěj a navíc tu máme synkovu holku, takže je to jak v Kocourkově. Dokonce musím vstávat buď jako první nebo poslední, páč se jinak nedostanu do koupelny
Fajka
Ste fpředstihu ještě nevím essi mám borelku
máš s téměř stoprocentní jistotou ... tak se snaž jí co nejrychleji zbavit a posílit si imunitu, páč to je druhá nejdůležitější věc, kterou musíš udělat mimo baštění atb
neci baču borelku ani nic jinýho... stačí mě co mám.
čííífa?
inu
vypadám, že k těm všem svejm problémům potřebuju ještě ségru syfilitidy?
to nevím, zkus se poradit s fajfkou
Janiii
Janííí hlásííí že OKÁÁÁÁÁÁ
hurááááááááááááááááááááááááááá ... info bude Ešuskou upřesněno
PetraK
no tak s tim nepočítej
sama si na sebe šiješ bič
no sem to vzala skromným pohledem
jo táááák, tak to pak souhlasím
hele to asi nehrozí začínám zjišťovat zajímavý detaily
nestraš
ftipe!! Sem si představila, jak navrtávám ty dvoje spešl jištěný dveře a jak mě u toho drapnou
to sem si představila ve chvíli, kdy sem ti to psala
je nevočuchávám, je cejtim, prostě smrděj no.
když je nevočucháváš, ale stejně je cejtíš, tak je strkáš k frňákovníku, páč jinak to tak hrozný není
neni čas, je panika
sem četla "janika"
já bych se neradovala předčasně, páč jedna vlaštofka jaro nedělá. Zvlášť, když už je zima
to ne, ale já mám kosa a ten lítá i v zimě
já mám jen a pouze zakrnělej mozek
jako Ešusek?
inu
Ale moje tělo momentálně naříká tak hlasitě, že nejsem schopná pokračovat nijak ostrým tempem.. to zase dostanu na revmatologii sprda , takže místo nějakých deseti hodin u toho budu sedět míň..
máš volno,tak se hoď taky do klidu a odpočívej!!...tu práci doděláš, ale nemusíš si ten zbytek zdraví ouplně pos*at. Vy ste se s Fajfkou fakt hledaly ....
Zkrátka a dobře, obvyklej pesimismus v tom není. Asi si to možná ještě úplně nepřipouštím. Ten možná nastane až po pohovorech
spíš si myslím, že díky deserttašce nemáš úplně pocit marnosti a pracáku, páč fakt stále děláš....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:57
- Nahlásit
PetraK
to nejcenější pořád ještě máš. Ne?
a to je teda co? KDyž zdravím v mým úpadku nepřipadá do úvahy?
jo, tak tohle naséře, to moc chápu. Jak jsem tam pochopila, je to v tomhle oboru poměrně častá prax a nejen u nás.
no, u nás ústaf eště navíc dává prvoautorům peníze. Čím lepčí časák, tím víc kachen. A když má někdo několik takových článků do roka .. a na dalších je napsanej, tak je nejen v balíku, ale navíc vypadá i jako super vědec
Já ale i kdybych byla prvoautor, tak žádný prachy z toho mít nebudu, páč už nejsem zaměstnanec
to sou důležitý osoby, páč vědí šécko
to jó von mě moc pomoh, dyš sem sháněla ty podpisy na výstupní list. Už se těším, až mě uvidí, protočí voči v sloup a řekne: "Co tady zase děláte?! My se vás snad nezbavíme!"
Huba co?
Huba je jak na houpačce mezi lepším, horším a blbým. Příští středu du na revmatolku, tak zkusím eště něco vymyslet tam..
musíš se zklidnit.
jenže já si právě přijdu hodně klidná..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:59
- Nahlásit
brut
.tu práci doděláš, ale nemusíš si ten zbytek zdraví ouplně pos*at.
myslíš to, co mě eště nebolí - teda pravá půlka huby a ruce?
spíš si myslím, že díky deserttašce nemáš úplně pocit marnosti a pracáku, páč fakt stále děláš....
na druhou stranu se nedokážu díky tomu flákat bez pocitu viny
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:00
- Nahlásit
brut
máš s téměř stoprocentní jistotou
brůtofko, sakra, nebuď pesimista a nebuď doktor !!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:07
- Nahlásit
kachna_
epileptickej pes minulý tchyně po kastraci prospívá, už mu i snižují dávky barbiturátů a hraje si
to je skvělý
dcera mýho finančního poradce už má druhýho boerboela (tý první bylo smutno tak dostala ségru) a s oběma cvičí. Příští rok bude dělat ZZO
šikovná a moc
a Mája si po nějakejch třech měsících asi dvě vteřiny hrála se štěnětem
jupíííííííí
Beska i Mája se občas nechají pohladit od Lucky
tak to je absolutně super zpráva....však oni se od ní za chvíli vůbec neodtrhnou, jen potřebují trochu času...všechny tři
A co mě strašně mate, hele lidi přijde vám normální, že se nechlubí tím, že její, už vlastně jedinej syn čeká dítě?
není mezi nima nějakej problém( divná manželka, či názorové rozpory atd) a nebo nebyl tvůj manžel víc oblíbený dítě?
Co myslíte poprosit mojí mamču, aby jí taky občas napsala, aby neměla pocit, že na ní kašleme?
to klidně můžeš, dopis neurazí a hlavně ona bude mít pocit, že jste jí nehodili úplně přes palubu...
jooo a po roce používání jsem zjistila, že náš kočárek má kšírky na dítě. No jo, koho by to napadlo
že byly schované vespodu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:13
- Nahlásit
inu
myslíš to, co mě eště nebolí - teda pravá půlka huby a ruce?
tak nějak
na druhou stranu se nedokážu díky tomu flákat bez pocitu viny
blbá kombinace...ale zase můžeš upravit den tak, aby jsi hodně odpočívala a nabírala postupně ztracenou sílu
brůtofko, sakra, nebuď pesimista
to nejsem, ale fajfka psala, že má veškeré příznaky a to je právě to druhé stádium, které se podáváním atb dokáže vyléčit. Tak kde je můj pesimismus mimo toho, že nebude odpočívat a bude v jednom zápřahu, což jí momentálně vůbec neprospívá?
a nebuď doktor
jak doktor?.... každej ti řekne ( a ve škole to do nás tloukli fakt fest), že při braní atb máš bej v klidu, máš si upravit životosprávu a hlavně si neustále posilovat imunitu... na to nemusím být doktorem, v tomhle případě mi stačí selskej rozum a vystudovaná zdrávka společně s prací ve špitále.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:23
- Nahlásit
brut
.ale zase můžeš upravit den tak, aby jsi hodně odpočívala a nabírala postupně ztracenou sílu
třá spát do oběda?
Tak kde je můj pesimismus
v těch sto procentech. A Fajka taky není dochtor. Tak vopravdu doufejme, že to nemá
že nebude odpočívat a bude v jednom zápřahu, což jí momentálně vůbec neprospívá?
leda bys ji přivázala k posteli
jak doktor?
jakože abys nestanovovala dijagnózy
hlavně si neustále posilovat imunitu..
nojo, jenže když já si ji posílím, tak vyleze bechtěref.. dyš si ji neposílím, tak zase budu furt marodná.. a teď babo raď
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:32
- Nahlásit
inu
třá spát do oběda?
a seš toho vůbec schopná?
v těch sto procentech. A Fajka taky není dochtor. Tak vopravdu doufejme, že to nem
a kdyby jo, tak to dobrejma atb přeléčí
leda bys ji přivázala k posteli
v tom vidím svůj pesimismus, páč ona prostě odpočívat neumí
jakože abys nestanovovala dijagnózy
já? vždyť o tom psala sama... a hlavně pokud bere atb, tak s ní počítá i její doktorka
nojo, jenže když já si ji posílím, tak vyleze bechtěref.. dyš si ji neposílím, tak zase budu furt marodná..
nějakej kompromis mezi tím není, třá neposilovat intenzivně, ale jen pomaloučku, polehoučku? Navíc tam asi záleží, co si můžeš a nemůžeš vzhledem k B. dovolit.... jestli třá bylinky v kombinaci s otužováním a dalšíma alternativama nebo přímo nějaké imunostimulátory zase v kombinaci s otužováním... tohle by ti snad měli říct na revmatologii a popř. tě poslat na imunologii, kde by ti mohli poradit ( i když pochybuju, že přesně tohle funguje, když já si musím operaci krční páteře řešit taky téměř sama, jen s lístečkem od ortopeda, že je to potřeba:smirk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:35
- Nahlásit
brut
pořád se tu někdo plete, furt něco chtěj
to je hrozný ty haranti!!
sama si na sebe šiješ bič
já ale neumim bejt hodná, zeptej se Brtnika
nestraš
no ty se neboj, bát se budu asi já , no fakt nevím co převažuje, jestli to že je líná, nebo hloupá - viz to, že radši vaří na rozbitým kávovaru, než aby zavolala servis a tak jako nějak podobně.
to sem si představila ve chvíli
no a to nevíš, jak to tady vypadá
tak je strkáš k frňákovníku, páč jinak to tak hrozný není
ne fakt ne.
sem četla "janika
ale já mám kosa
a mě zase je kosa
jako Ešusek?
no šak, dyk péf a pán jedno jsou
inu
a to je teda co? KDyž zdravím v mým úpadku nepřipadá do úvahy?
no je v úpadku,dobře, ale ještě pořád tam něco je, ne? a dejcháš, chodíš, vidíš, slyšíš, přemýšlíš, máš fantazii....... je tolik moc věcí, který máš přece , jsi pořád bohatej člověk.
Já ale i kdybych byla prvoautor, tak žádný prachy z toho mít nebudu, páč už nejsem zaměstnanec
no to by snad mělo vycházet z toho, kdy byl článek sepsán ne?
My se vás snad nezbavíme!"
Huba je jak na houpačce mezi lepším, horším a blbým
hergot taky už!!
.
jenže já si právě přijdu
no ale jsi opravdu? navíc.... počítej s dojezdem - tzn. že spousta věcí se odrazí až zpětně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:40
- Nahlásit
Dámy, víte, co budu dneska dělat? Pro harantííí do škol tuhle dobrůtku ( teda dobrůtku dle nich, já to nejím):
200 g pšeničných vloček, 200 g ovesných vloček, 50 g slunečnicových semen, 50 g sekaných lískových oříšků, 50 g kešů oříšků, 50 g sezamových semen, 100 ml podzemnicového oleje, 50 g medu, 150 g směsi sušeného ovoce, 50 g rozinek
V míse smícháme vločky, oříšky, slunečnicová a sezamová semena. Olej a med dáme do nádoby a na mírném ohni mícháme až se směs spojí. Medem zakapeme směs vloček a lehce vše vidličkou promícháme. Směs dáme na plech vyložený pečícím papírem. Plech vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 160 stupňů 40 minut do křupava. Směs oddělujeme vidličkami. Do vychladlé směsi přidáme jemně nakrájené sušené ovoce a rozinky, promícháme.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:45
- Nahlásit
PetraK
to je hrozný ty haranti!!
viď, taky si říkám
já ale neumim bejt hodná, zeptej se Brtnika
to zkus a dudeš se divit, jak to zvládneš...a nejvíc překvapenej bude Brtník
no ty se neboj, bát se budu asi já
po dočtení zbytku se ti nedivím ....spíš se bojí o flek a nechce na sebe zbytečně upozorňovat, tak vrší chybu na chybu
no a to nevíš, jak to tady vypadá
to nevím, ale představila jsem si klasický kanclíky a to mi bohatě stačilo
ne fakt ne.
a máš je dobře uschovaný? Páč já šla ještě jednou zkontrolovat, jestli sou nebo nejsou moc cejtit a zdá se mi, že moc nesmrděj....
mě zase je kosa
to mně taky, páč ještě netopíme, tak tu sedím nabalená jak bezďáci
no šak, dyk péf a pán jedno jsou
aha, jaký pán, taký péf
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:53
- Nahlásit
brut
seš toho vůbec schopná?
né a i kdybych byla, Orisláfka mě spolehlivě probudí
a kdyby jo, tak to dobrejma atb přeléčí
tak já nebudu nic dodávat...
a hlavně pokud bere atb, tak s ní počítá i její doktorka
to nemusí bejt dycky pravda, náš dochtor je předepisuje u každýho štípnutí, aspoň co vím vod mámy.
á si musím operaci krční páteře řešit taky téměř sama,
si děláš srandu
PetraK
a dejcháš, chodíš, vidíš, slyšíš, přemýšlíš, máš fantazii.......
seš si tím vytučněným jistá?
no to by snad mělo vycházet z toho, kdy byl článek sepsán ne?
ještě není, takže stejnak velký prd. A jak by se mě to šiklo
hergot taky už!!
Občas si říkám, že estli se budu někdy množit, tak zatímco kolem na porodním sále budou nastávající matky trpět, tak já budu vykřikovat, že chci něco na čtení, páč to nic není a je to nuda
no ale jsi opravdu?
a jak to zjistím?
|