| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:18
- Nahlásit
inu
No jo no
tak to někdy prostě udělej. poprvní budeš nervózní, ale pak je to moc úlevnej pocit. Věř mi
Pak ale vypadnu, slibuju
Gůt Jarkofský, vysmahni s tim svym Pavarottim ven.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:26
- Nahlásit
PetraK
tak to někdy prostě udělej. poprvní budeš nervózní, ale pak je to moc úlevnej pocit.
to chcu udělat dneska večer.. a budu to mít na talíři eště půl roku
vysmahni s tim svym Pavarottim ven.
jehehé, to je trefný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:37
- Nahlásit
inu
a budu to mít na talíři eště půl roku
a co? Hele podívej se na to takhle : řekni si, že se s tím budou otravovat ti co ti to na ten talíř budou dávat, ty prostě jen budeš kejvat hlavou, řikat ano ano ano jistě, jistě.......... a budeš si myslet svoje. Jde to, fakt to jde. a pokud by se ti nechtělo říkat ano, ano, ano jistě (což je nejsnažší forma reakce ) můžeš ještě říct moují voblíbenou větu: "No, vidíš a já si to myslím, jinak, tak se prostě neshodneme, no. Co naděláš!Tak nemá cenu se vo tom bavit"
jehehé, to je trefný
no moc se nesměj, počkej až si dotáhne domu nějakou sexkretářku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:54
- Nahlásit
PetraK
No, vidíš a já si to myslím, jinak, tak se prostě neshodneme, no. Co naděláš!Tak nemá cenu se vo tom bavit
tomu se říká asertivita, có?
počkej až si dotáhne domu nějakou sexkretářku
to nehrozí. Jednak je unikul a druhak já čubu neplánuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
tomu se říká asertivita, có?
no záleží na tom,z který strany se na to díváš. Druhá strana to možná vidí jako nasertivitu spíš
Jednak je unikul a druhak já čubu neplánuju
no to víš, tomu věř
mnoo, právě sem se zase předvedla. Rozhořčili mě naši ajťáci, páč mi asi vymazali moji databázi,kam jsem pracně cpala milion debilních údajů, tak jsem tady trochu vykřikovala v kanceláři. Jen trochu, fakt. Mám otevřený dveře na chodbu. Jediný co se asi dá publikovat je příslib vraždy tomu, kdo to provedl. No a pak se ozvalo mohutný kejchnutí. Tak jsem zavolala na půlku baráku, : ZDRRRRÁVIČKO! JAKO ŘÍÍÍÍPA!.
Kolegyně ve vedlejší kanceláři se rozplakala smíchy a prohlásila, že sem střelec.
Nevěděla sem, že je to pan ředitel, kterej je tu návštěvou.
Třeba si to ešče rozmyslí a nebude mě chtít?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:59
- Nahlásit
PetraK
Druhá strana to možná vidí jako nasertivitu spíš
tomu se správně česky říká sobeckost
no to víš, tomu věř
fakt ne, čubu fakt nechciiii
Nevěděla sem, že je to pan ředitel, kterej je tu návštěvou.
ty voe, ešusko, ty bys měla jít do marketingu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:31
- Nahlásit
inu
sobeckost
no a je na ní, pokud je nutná k udržení duševního zdraví, něco špatného?
čubu fakt nechciiii
mno, to řikáš jen proto, že Orisláfka neprožívá tolik hárací období. Můžu Tě ujistit, že já se v tuhle dobu tluču do bedny, proč jsem si já Jitka nesáhla pro čubu.
ty bys měla jít do marketing
tam maj nějaký odolný ředitele??
(nebudu tu popisovat, jak se chudák pan řiditel tvářil, když jsem na něj vyběhla z kanceláře a pod nosem sem měla kníra ze sluchátek do telefonu !,když já vůbec nikdy netušim, že tady je!!)
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:59
- Nahlásit
PetraK
je nutná k udržení duševního zdraví, něco špatného?
nic, máš recht
Právě jsme se vrátili z lesa a rostou máme krásný bedly a suchohřiby
že Orisláfka neprožívá tolik hárací období.
a není to náhodou taky trošku záležitost plemenná? Vím třá že labradoři jsou sexuální maniaci. Všichni samci. Bondy ani Mikouš tyhle tendence neměli/nemají.
proč jsem si já Jitka nesáhla pro čubu.
čubu fakt nechci. Fakt ne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:13
- Nahlásit
inu
nic, máš recht
fajn, tak se toho drž
Právě jsme se vrátili z lesa a rostou
ááááááááááá áááááách jo.
a není to náhodou taky trošku záležitost plemenná?
jo určitě, páč co se tohodle týček tak vižlouni jsou velmi aktivní seksuální vemeno
fakt nechci. Fakt ne.
já taky ani ne, ale když to začne hárat a mám doma dementa, moc bych si jí přála
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:23
- Nahlásit
PetraK
ááááááááááá áááááách jo.
neboj, dobrá polovina jsou blujáci
tak vižlouni jsou velmi aktivní seksuální vemeno
no, tak vidíš
ale když to začne hárat a mám doma dementa, moc bych si jí přála
pak by jsi nadávala, že máš doma hárafku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:57
- Nahlásit
PetraK
ale když to začne hárat a mám doma dementa
vono hárající fena je taky síla - nejdřív jsou ns zabití, protože sakra budou hárat a to ví přece každej, potom jsou na zabití, že jim nedovolíš mít štěňata a nakonec jsou na zabití, protože maj falešku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 20:06
- Nahlásit
bré den,žádám na zítřek o držení palcůch,modří uš vjedí...dle výsletku se bé situace dál vyvíjet..kujem..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 21:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
davidkova renata
my modří sice jsme ale nevíme voco go ale palce držet můžem to nás nezabije
kachna_
vono hárající fena je taky síla - nejdřív jsou ns zabití, protože sakra budou hárat a to ví přece každej, potom jsou na zabití, že jim nedovolíš mít štěňata a nakonec jsou na zabití, protože maj falešku.
v tom případě to moje hovádko hárá 365 dní v roce
i když já to mám vobráceně, když hárá je normální a hodná a když nehárá chová se jak debil permanentně
inu
já taky ne už nikdy...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 21:51
- Nahlásit
Fajka
v tom případě to moje hovádko hárá 365 dní v roce
no dyť, ta první fáze trvá čtyři měsíce, ta druhá 14 dní a ta třetí opět čtyři měsíce (za předpokladu, že fena hárá co 8 a půl měsíce)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:05
- Nahlásit
kachna_
no dyť, ta první fáze trvá čtyři měsíce, ta druhá 14 dní a ta třetí opět čtyři měsíce (za předpokladu, že fena hárá co 8 a půl měsíce
ty vado tak já nevím ale Fája hárá co 4 měsíce dyk to řikám furt že je to porouchaný a nikdo mě to nevěří
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:23
- Nahlásit
Fajka
Fája hárá co 4 měsíce
tak zase ale když píšeš, že se při hárání chová normálně . Známýho fena NO hárá co pět měsíců.
Mája s Beskou háraj +- co osm měsíců (tzn. příští hárání bude až v únoru, jupíííí), rodičů Mili tušim co 7 měsíců.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:34
- Nahlásit
kachna_
tak zase ale když píšeš, že se při hárání chová normálně
no jo ale jen dyž je v tom nej nej to překoná odpor a má ráda pséky i lídi to říkám furt že je divná
celá po paničce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 08:44
- Nahlásit
RRRRRRRRRRAMM RRRRRRRRRRAMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!RÁNO
inu
, dobrá polovina jsou blujáci
takový škody!!! chjo!!
no ale aspoň jsi pocárala lesem
no, tak vidíš
no já vim, ale se musim politovat. Voni mají i většinou dost šílený styl dvoření, vižlí představa o tom jak sbalit babu se myslím, dost liší od ostatní psí populace
pak by jsi nadávala, že máš doma hárafku.
vim máte s kachnou dost pravdu. původně jsem chtěla napsat, že ale u feny je to přeci jen krátkodobější záležitost, ale
tohle
ejdřív jsou ns zabití, protože sakra budou hárat a to ví přece každej, potom jsou na zabití, že jim nedovolíš mít štěňata a nakonec jsou na zabití, protože maj falešku.
mě vrátilo na zem. Jsem ščastná, že mám hošíčka. Možná bych neměla ani odesílat ten článek s názvem Místo mozku sexu kostku
Fajka
já taky ne už nikdy...
já nevim proč, dyk feny jsou přece líp ovladatelnější, poslušnější, závislejší na páničkovi....... neřiká se to tak??
vcelá po paničce
háráš co štyry měsíce????
DNESKA MÁTE V LIBERCI BRTNIKA!!
davidkova renata
sem na tom jako Fajfka - taky nejsem modrá a nic nevim zavolám. Třeba budu mít štěstí a vźbudim vás
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:39
- Nahlásit
čááááááááááááááááááááááááááááu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:45
- Nahlásit
mishi
hele , kdo se přikohátal!!
čááááááááááááááááááááááááááááu
vona neumí pořádně pozdravit
jak se daříš? Co štěkavec?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 16:16
- Nahlásit
Sorry. RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN! ))
Dařim se dobře, huž bydlikujem a Gastoňák naprosto spokojenej, si totiž myslí, že celej barák je jenom velká bouda. Průšvih je, že si to myslí i Baruna a furt se cpe dovnitř. Jináč Gastoňák je hrozně zamilovanej. Už tejden slintá u plotu, páč Barbora hárá. A co novýho u vás?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 12:51
- Nahlásit
PetraK
omeleta s píchavkama. Klasická omeleta a k tomu na cibulce zpěnit píchavky (okořenit dle chuti, my dali jen pepř, možná kmín) a chtělo by to přidat trošičku hřibů (stačil by jeden), zabalit do omelety
Bylo to mooooc dobrý a píchavka je sympatická, patří k těm druhům hub, po kteerejch mi neni špatně (to jako ne, že bych sbírala ty jedůvky, mně je špatně i po pravejch hřibech)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 18:49
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Jsem zde!! Dočítat vás nebudu, páč nemám tolik času a hlavně se mi chce hrozně spát.
Sem mrtvolná, páč sem tetě vygruntovala celej barák. Ale má vymalováno, uklizeno a hlavně jsem s ní byla celý týden a tak zářila jak sluníčko. Teda při našem odjezdu ne, to jí tekla slzička, ale slíbila jsem jí překvapení a tak ho hned zítra budu realizovat a pak vždycky jednou v týdnu ( zítra pošlu pohled, pak další z chaty a nakonec dopis). Snad se jí tenhle systém bude líbit a hlavně jí povzbudí.
Ani vám nebudu popisovat, jak to u ní vypadalo, když skoro nechodí a uklízí si sama a to jen to nejnutnější, protože navíc nestačí. A to tam za ní dojíždí její oblíbenkyně, která se o ní prý stará
Musím říct, že jsem se tam několikrát vytočila doběla a měla jsem co dělat, abych udržela jazyk za zubama.
Ale vyšlo počasí, takže Brutíkovec v pátek přivezl nejen plesnifce, po kterých se mi stýskalo, ale i kolo a každý večer na něm jezdil po okolí.
Zítra vám zase zmizím, ale tentokrát jen na týden a od třicátýho sem tu zase na nějakou dobu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 18:59
- Nahlásit
inu
Právě jsme se vrátili z lesa a rostou máme krásný bedly a suchohřiby
šak sem to říkala ....stihla je, holka, stihla, huráááá
PetraK
inu
Fajka
á taky ani ne, ale když to začne hárat a mám doma dementa, moc bych si jí přála
já taky ne už nikdy...
vidíte a já už zase nikdy nechci hošíčka ...raději tři čuby než jednoho psa!!
mishi
huž bydlikujem a Gastoňák naprosto spokojenej, si totiž myslí, že celej barák je jenom velká bouda. Průšvih je, že si to myslí i Baruna a furt se cpe dovnitř
sláva....to to nakonec vzalo rychlej spád. Už máte doděláno to, co vám zvrtali?
Sem si představila Gastoňáka a Barunu a dobře se tu bavím
kachna_
omeleta s píchavkama. Klasická omeleta a k tomu na cibulce zpěnit píchavky (okořenit dle chuti, my dali jen pepř, možná kmín) a chtělo by to přidat trošičku hřibů (stačil by jeden), zabalit do omelety
sem jedla omeletu s masákama a musím říct, že to byla taky lahůdka ( postup podobný, jen místo pepře byla přidaná pálivá paprika)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 19:01
- Nahlásit
Tak dámy, končím a jdu dělat prádlo....se tu mějte pěkně a pokud budu zítra stíhat, tak se ještě objevím, jinak až za 8 dní
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 11:58
- Nahlásit
Probíhám, nestíhám tak alespoň všechny zdravím apřeju hezkej den
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 12:06
- Nahlásit
Ramštajn vespolek, třikrát švestka velké náčelnici Inuitě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 12:09
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a zároveň se s vámi na týden loučím... i když se tentokrát možná na malinkou chvilku objevím a zkontroluju vás, tak buďte hodné a moc nepište
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 17:33
- Nahlásit
čest práci, soudruzi! Nestíhám, probíhám, přežívám a už zase jdu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 19:42 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Lidičké, já jsem také šťastné!!!!!!!!!!
já jsem mušela bejt tůůůze moc hodná, protože jsem už dneska dostala k narozeninám vytouženej, ale fakt vytouženej dárek!!!!! většina ženckejch v mym věku by asi chtěla diamanty, let balonem, nebo víkend na zámků, ale já dostala vopravdickou, ale vopravdickou ...... BENZÍNOVOU SEKAČKU juchůůůůůů, konec kabelům a deb**** elektrice
|