Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 783 . 784 . 785 . 786 . 787 . 788 . 789 . 790 . 791 . 792 . 793 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:01
- Nahlásit

PetraK
zasejc si chlastala??

kupodivu jo.. něco mě nalili, ale tentokrát jsem se proti všem pravidlům nezhókala: mělo to jen sedm procent. Zatím mám vyzkoušeno, že vod deseti procent je zle, tak je to asi moje hranice

houby jsou na nervíky nejlepší. o
na houby dem neska

že starej čék je moudrej??
výjimka potvrzuje pravidlo.. to neznáš?

no hlavně magora, měl by si vážit života, pitomec. a nejen svýho, není tam sám tohle fakt nemám vůbec ráda, Kuba , Nekuba.
až na tu občasnou 140tku jel kupodivu dosud úplně nejlíp

To zvládneš ale , seš čikovná.

to je vůl!!!
mám to potvrzeno ouředně hned dvakrát: čibuk si ho na chvilu pučila a za minutu ho vracela se slovy: toho taky nechcu, to je taky magor

Podle toho kolik se vybere a co bude v ten daným moment podle situace zapotřebí
Je tam někde č.ú.?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:06
- Nahlásit

inu
ale tentokrát jsem se proti všem pravidlům nezhókala:

šak vono to zas přinde, nebój sa!

na houby dem neska

ách jooooooooooooooooooooooooooooo, seš zrádkyně fšech moří!! Sem si řikala, Imunita drží basu, taky ešče neviděla hřiba a ...prt

výjimka potvrzuje pravidlo.. to neznáš?

no znám, ale sem myslela, že jedna výjimka je až až, netůchala sem, že se ke mně přidáš

až na tu občasnou 140tku jel kupodivu dosud úplně nejlíp

jednu mu fakt flákni. Měl by si uvědomit, že je to otázka debilní setiny sekundy a už to nikdy nevrátí!!! Nikdy.

toho taky nechcu, to je taky magor

esi von to nebude plemenej znak? esi voni to nemaj fchovaný?

Je tam někde č.ú.?

je trochu zašubelený kvůlivá prudičům, chceš ho poslat?? Máš ale rezervu, z který můžeš vzít?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:08
- Nahlásit

VerčaZ
Dle rozkazu, držííím!

můžeš pustit, huž šla odpověď

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:21
- Nahlásit

PetraK
Třikrát slíva Inuitě velké náčelnici, taky by se mohla jmenovat "ta,jejížpessiolizujemístoprohlavu" Bylo by to pěkné indiánské jméno hodné náčelnice.
Ramštajn ostatním.

Taky už jsem byla na houbách , na zahradě nám rostou takový ty velký píchavky. Taky nám tam rostou žampyjouní, ale ty jsou nejedlý. Řikali to v hospodě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:27
- Nahlásit

kachna_

"ta,jejížpessiolizujemístoprohlavu"

ty vole to zní hrozně nebezpečně, co kdyby se někdo někde upsal?? ,

na zahradě nám rostou takový ty velký píchavky

nám taky. jak je děláš? Já to oloupu, nakrájím na plátky osolím, opepří, mezi dva plátky dám sýr a šunku, splacatim to rukou, aby to drželo pohromadě a obalím jak řízek. MŇÁÁÁÁÁÁM. máš ešče nějakej jinej napad?

Řikali to v hospodě.

kecaj
Všechny houby sou jedlý.
Jen.............
některý jen jednou

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:40
- Nahlásit

PetraK
co kdyby se někdo někde upsal??
někdo konkrétní?

Nevím, jak je udělám, ještě jsem je nikdy neviděla
http://www.dobrehouby.cz/?p=p_136&sName=Pichavky-o brovske
líbí se mi ještě ten guláš a nadívaný píchavky
Všechny houby sou jedlý.
některý, jako tyhle, jsou hnusný

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:00
- Nahlásit

kachna_
někdo konkrétní

n eeee, kdepak, já jen.... že by se měl brát v potaz fakt, že sou mezi náma i dyslektici

dík za píchavej odkaz- proštuduju.

některý, jako tyhle, jsou hnusný
Brtnik by to dotáhnul ešče dál, řek by, že VŠECHNY HOUBY SOU HNUSNÝ

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 12:13
- Nahlásit

kachna_

Hrááánolkyy z pýýchavek - vypadaj nadějně.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Tak jsem byla venčit. Nechtělo se mi. Měla jsem zůstat doma, protože jsem se chovala jak blbeček

zabiju jí, můru flekatou, zabiju. Aby ta procházka byla echt nanic, tak když jsme přišly, mája jako, že bude vrčet atd. Ale couračka se osvedčila, sundání z Besky (jen naskočila a vrčela, víc nestihla) jsem tak nějak plynule zkombinovala s vyvěšením , náhodou. Dobrý je, že nemusim řvát, což situaci jenom zhoršuje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:12
- Nahlásit

kachna_

tak vona důra nedala pokoj ?? híml, ale to už prudí, že prudí, ne? Je nahoře, tak co chce??

protože jsem se chovala jak blbeček

a tak to seš snad už zvyknutá, ne???
(nic si z toho osobo nedělejte, ujišťuju vás hluboce, že v tom rozhodně nejste sama)

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:17
- Nahlásit

PetraK
a tak to seš snad už zvyknutá, ne???
já jo, ale před sousedama jsem to dosud úspěšně tajila
Je nahoře, tak co chce?
nevim, fakt nevim, co jsem pozjišťovala, tak pár lidí to tak má, že musí jednoho psa ze smečky prostě oddělovat (tak daleko nejsme a asi ani nebudeme)
Nechápu to. Navíc je podle mě z toho všeho sama ve stresu

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:25
- Nahlásit

kachna_
A o co tam u vas jde? Se ti snazi rvat fenule s nejakou jinou ze smecky, znicehoz nic?
pár lidí to tak má, že musí jednoho psa ze smečky prostě oddělovat
To je cesta do pekel, fakt. Ja mam 4 psice, 2 rtw a 2 perdelky, v dobe harani - hlavne kdyz to na ne jde, tak jsou takovy mirny napnelismy, kdy musim mirne zvysit hlas, znas to, bezny pms - jsou protivny, uvrkany, netykavy. Ale jsou porad spolu, neoddeluju, to jak jednou clovek udela, je v riti hluboky. Samo, ze u zradla nebo u kosti maji vzdy dohled, kazda svyho fleka, kde si zuzla. Jinak Sadlo rules, aj po ty kastraci je ma vsecky pod palcem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:25
- Nahlásit

kachna_
dosud úspěšně tajila
i přišel den, kdy končně prohlédli

A klasická otázka nezměnilo se něco?? Z čeho by mohla usoudit, že by mohla popolézt nahoru, nicméně na to nemá. Šetlička je povahou jaká? Mája je předpokládám cholera.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

FifiPetraK
Samozřejmě, že změnilo - umřela Hasky a přišla Baty, takže zatim doufám, že je ještě ve štrézu z toho všeho.
Ale ona už v té době byla Bes pod ní. Bes konflikty nevyvolává, když se do ní Mája pustí, tak se spíš brání. Blbý je, když Máju strhnu, tak do ní vlítne Bes. Mája neni cholerik, spíš nerváček.
Já nechci a nebudu oddělovat, to znamenalo, že jsem smířená s tím, že prostě Mája bude mít dlouhodobě vodítko, dokud to nepřejde. A pokud to nepřejde, tak dávat po příchodu domů pár minut pozor na to, aby se mi neservali psi neni žádný velký omezení života
edit: a taky tim, že to vidim napsaný, mi to pomáhá přemejšlet co dál. Jenže kamarádovi to poslat nemůžu, protože rada "dej jí pryč" mi fakt nepomůže

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
Ale ona už v té době byla Bes pod ní. Bes konflikty nevyvolává, když se do ní Mája pustí, tak se spíš brání. Blbý je, když Máju strhnu, tak do ní vlítne Bes.
Ty hele, ja tohle resim stejnym metrem vsem, v pms napnelismech. Dostanou vsecky stejnej dil servavaku, protoze jinak by to bylo presne jak pises - jednu strhnes a druha toho vyuzije. A kdyz vis, ve kterych chvilich to vznika, co zkusit splouchanec? Vodu do postrikovace na kytky, splichnout Maje do gesichtu, zadnej osobni kontakt, zadny stresy, jen durazny NE. A kdyz by to chtela ji oplatit ta druha, tak to samy. A uvidis, ze druhej den si to budou pamatovat.
Nebo proste zmenit celej ten vitaci ritual, kdyz se vam toho ve smecce zmenilo tolik.
Edit:
A jeste, kdyz to ctu zpetne - tohle presne dela mladsi rtw Sadlu, kdyz se primastime z venku. Naskoci na ni a huciii, chrci, nasrata a zarliva, ze ona byla a Kremylek nee. Taky je to nervak, a proste ta energie a ujma, ze sel nekdo jinej ven, v ni vre jak v papinaku. Netrestala sem ji za to, jen sem ji ty nerviky presmerovala na "dudlika" - jinou povolenou cinnost. Takze ted uz po Sadlu nehupsa (to me sralo kvuli jejim zadum a noham), uchopi pneu z horskyho kola, mlati s nim, vyda ze sebe ten "stres" - a pak se prijde blemcnout. Kdybych ji vyvesovala nebo tak neco, chytne jeste vetsi nerv a nebude vedet, vo co vlastne gou - jak pises, vystresla by se byla by nestastna.

Snad ti to v necem pomuze, ty nase zazitky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:57
- Nahlásit

kachna_
umřela Hasky a přišla Baty, takže zatim doufám, že je ještě ve štrézu z toho všeho.
Ale ona už v té době byla Bes pod ní

a do téhle doby nic, jo? Jestli byl klid předtím, tak snad se to časem fakt usadí - zvlášť, jestli je Mája nerváček, tak jí to prostě trvá potrávit to.

a taky tim, že to vidim napsaný, mi to pomáhá přemejšlet co dál

jo to znám, proto se taky mimojiné říká i sdělená starost - poloviční starost, páč krom toho že si jeden uleví, tak si i srovná myšlenky a kolikrát najde řešení.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:03
- Nahlásit

Fifi
to neni vítací rituál, přijdeme a ona jde "zabít" Besku, není tam jednoznačný spouštěč. Kdybych ale neměla zatmění, odvedla je k sobě a řekla jim"taaak a neopovažujte se porvat", byl by tu smajlík jásavý
jinak by to bylo presne jak pises - jednu strhnes a druha toho vyuzije. A kdyz vis, ve kterych chvilich to vznika, co zkusit splouchanec?
zkusit to můžu, ale já teda doufám, že do týhle fáze se už hned tak nedostaneme

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:07
- Nahlásit

kachna_
Kdybych ale neměla zatmění,

člověk je živej tvor a ne stroj. stejně jako ti čoklidi. ne vždycky všechno klapne, jak by chtěl.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:10
- Nahlásit

kachna_
není tam jednoznačný spouštěč.
?
přijdeme a ona jde "zabít" Besku
Ze by tohle?
A jinak - neni fenule nemocna? Nekdy prudej i proto.
ale já teda doufám, že do týhle fáze se už hned tak nedostaneme
Vam drzim palce.

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:55
- Nahlásit

Fifi
Ale jsou porad spolu, neoddeluju, to jak jednou clovek udela, je v riti hluboky.
tak já tam třeba jsem, a ani se za to nestydím....

Vodu do postrikovace na kytky, splichnout Maje do gesichtu, zadnej osobni kontakt, zadny stresy, jen durazny NE
kruci, kde už jsem to slyšela?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:13
- Nahlásit

Ebony
kde už jsem to slyšela?
Dobry rady je treba predavat dal, u magora to fakt zabralo.
tak já tam třeba jsem, a ani se za to nestydím....

Jenze z tvyma dvaceti nebokolika psama to je snad neco jinyho, ze.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:14
- Nahlásit

Ebony
kruci, kde už jsem to slyšela?

nefungá to?

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:15 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit

Fifi
Dobry rady je treba predavat dal, u magora to fakt zabralo
fakt? tos ani neřekla

Jenze z tvyma dvaceti nebokolika psama to je snad neco jinyho, ze
no...někdo to třeba nechápe...
ještě dopíšu: třeba Konývu bych nemohla mít spolu, ani kdybych měla jen třeba čtyři

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:16
- Nahlásit

PetraK
nefungá to?
pani, dejte si na hlavu kýbl, dnes vám to logický myšlení opravdu nefungá CINK

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:18
- Nahlásit

PetraK
Funga, sem potrebovala s necim poradit s Krysopsem (ten jak ti onehdy rikal bry den) a spolecnyma silama s ebonyjovic sme na to prisly. Jen sem byla tupa a presne, kdyz si o tom s nekym pises, tak vic hlav, vic rozumu.

Ebony
někdo to třeba nechápe...
Ja to chapu. A kdyz sem tu mela asociala, taky byl oddelenej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:19
- Nahlásit

Fifi
Jenze z tvyma dvaceti nebokolika psama to je snad neco jinyho, ze

no jo jenže co když i v malým počtu budeš mít psa, kterej o psí stejnopohlavní společnost nestojí a není mu dobře ve smečce?? pak ho prostě separovat musíš. kamarádky přítel má tuším osmihlavou smečku, jedno štěně se vrátilo od nevhodných majitelů a to v takovým stavu, že je prostě ve smečce nešťastnej

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:23
- Nahlásit

nazdar,
dneska jsme vyhlásili volno na baráku - až zítra se pojede pro přepravní pás na vyvožení bordelu z baráku na multikáru - tak Míra vymyslel, že bysme vzali Berni na dlouhou procházku, já to zdokonalila a jeli jsme s Berni na houby a bombáááá, víc jak hodinu jsme šmajdali po lese, berni lítala mezi náma, čmuchala si, ani nevzala trysk pryč, no super relax a sušička je plná a zbytek dobročinně věnuju kolegyni v práci (nechtělo se mi to krájet )

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:26
- Nahlásit

PetraK
no jo jenže co když i v malým počtu budeš mít psa, kterej o psí stejnopohlavní společnost nestojí a není mu dobře ve smečce
no a co pak? tak bude sám, jenže to už pak záleží na majiteli, jestli chce obětovat kousek pohodlí a holt se starat o jednoho psa zvlášť, a nebo zvolí jiné řešení...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:28
- Nahlásit

PetraK
pak ho prostě separovat musíš.
Ano, to musis, vsak ja to nezatracuju. Taky sem mluvila o svy smecce, ktera tu vyrusta spolecne od stenatka a navzajem se vychovavaji, jsou na sebe zvykly.
Prichozi stejnopohlavni dospelec je nemyslitelnej u nas zaradit, cupky by dalsi fenu nevzaly (stene - fenu jeste mozna, ale stalo by me to hodne usili, navic 4 psice jsou stopstav), nebo by ji silene usurpovaly. Proto rikam, ze tomu rozumim a chapu, ze ma nekdo psiska oddeleny. Netreba na toto tema rozvijet polemiky, mila medvedi hlavo

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:28
- Nahlásit

Janiii

čaaaaaaaaaau stavařko!! dostalas mýho emila?? nejde mi to prostě nakopčit - ta slíbená diskuze tady no ale když se to shrne, tak je to hlavně vo tom, že Imunita je největčí úhyl ve zdejší sekci a kachna sešívá voblečení /asi bude Slávistka/. A Fajfka pěstuje mech. A brůtofka pokřikuje na parniky a vysbírává fšechny houby.

<< 1 ... 783 . 784 . 785 . 786 . 787 . 788 . 789 . 790 . 791 . 792 . 793 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání