Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 783 . 784 . 785 . 786 . 787 . 788 . 789 . 790 . 791 . 792 . 793 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:05
- Nahlásit

PetraK
HELE??? Co to tady je? Je to tady jak v holubniku! Dovolenkářky se tu zjevujou a mizej! Tudle Brůtikofka, dneska Fajfka čumim teda.
tsss, si to začala ty, tak se nečuř

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 10:06
- Nahlásit

RRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

VODA PITOMÁ!!! NEPŘESTANE??? ach jo!!Připadám si fakt blbě tady v suchu. . Jestli ten bordel co byl na Prahou byl i na severu tak ....

Fajka

Co tak vlastně může udělat člověk sám proto aby zmírnil tenhle děsivej součastnej stav

Imunita mě předběhla , čikovná, zaslouží 3 slívy . Stromy a zeleň to je to čeho je v přírodě čím dál tím míň.

Inuita a Fajfka sou tetkon za tábority, ne? Tak si to holky užijte - tetkon to nemyslim ironicky /i když v souvislosti s počasím to tak vyznít může /

kachna_
nám neservala Mája s Beskou. Poprvé po třech týdnec

Mája má stále obojek s krátkym vodítkem a smí k Besce jen pod dozorem, jakékoliv prsení se je zatrhnuto zlomek sekundy před tím

takže do toho částečně vstupujete? Co je to HACCP (to asi nebude nová forma CCCP? nebo jo?

že tam přišiju kapsičku a sešila jsem omylem přední a zadní díl k sobě

JUHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ čikovná!
(potěší Tě, když se udám, že jsem kdysi cosi štupovala a přištupvala jsem si to k džínám??? )

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 10:23
- Nahlásit

brut

Pak až 30.8
no abys byla ráno fit, až vyrazíš do školy

celý den sme s holkou chodily na houby,

nemůžeš si to nechat pro sebe hergot??

daly se sbírat kosou

hm, bezva. No mi to nevyšlo, i když to k tomu trochu i směřovalo, ale dvojím transportem auta plnýho cihel dostala ta prodojená cesta tak na frak, že jsem odmítla každou další "zbytečnou" cestu autem tím hrozným terénem. Zas jako zdevastovat auto, kvůli pár pravákům, to nemá cenu. Snad tenhle víkend?? Možná aji dofča bude?? uvidím.

v nohách mám tisíc mil bylo pravdivé
eh, já su zvyknuté, že mám dycky pravdu

to víš, kontrola musí bejt a hlavně nečekaná

hm.

, takže o houbové dobrůtky tentokrát přišel a moc ho to mrzelo

no naprosto naprosto mu rozumim bože králofství za houbový řííízky, slintám tady jak Ešus, když háraj feny .

.sem normální magor
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MÁME JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!

normální magor
MMCH to je hodně zajímavej termit

Já ne, ale spousta lidí si to myslet může

eh, tady na čézetě bych se toho nebála

na N8nu si pozor dej, loví je s velkou radostí

vim, sem ondynoj viděla, jak se může přerazit, když něco zašustilo ve větvích

nevíš, o co přicházíš

u některejch věci mi ani nevadí, když mě minou

.že dorazil kombajn

šak jo.... sem nikdo jinej ani jít nemůže

no vidiš, už jim přídeš časem na chuť

Jan

a že mě to hned nenapadlo
sem se to od tebe naučila

co fšechno se čék nenaučí na psim fóru

..ale máš k ní blízko

a dyk stejnak furt řikáš, že sme vobě klonovaný

to je možný .... zkoušeli jste znovu? Sem napnutá, jak guma od spoďárů

sem to nestihla, sem to nestihla, sem to nestihla : a taky na to dost jako zapomněla

tak ho udělám harantíííím ...sem jim ho slíbila

asi přijedu

ak suším normálně nad kamnama a to je šílené maso, páč se tam pečeme

no ty vado!! A ten smrádek

zase si mně někdo bere zbůhdarma do papul

jaký zbůchdarma?? To je tvůj Virus Brutikus, se nevymlouvej

potforo, sem tu a vidím t

prosim Tě a nemohla bys mi na chvilku, fakt jen na chvilku pučit svoje brejle.......

tsss, si to začala ty, tak se nečuř

a to je fakt vlastně!! Ale může za to Brtnik a jeho anglína.

Janiii

tu asi nejsi, ale musela si fčera škytat jak stračena. Vyklízela jsem sutiny z prostředního pokoje - lopatou , oknem do kolečka. Sem si zaposilovala

brezen2008

petra k,přečti si mejlíka,je to dost akutní a kdyžtak se při
dík, huž jsem psala Davítkojc

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 11:27 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

Pro Ešusku
Máš maila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 11:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

VerčaZ

Máš maila.
huž šel zpátky, díky mockrát, krát, děleno děleno

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:42
- Nahlásit

Ramštajn ve spolek, třikrát Inuita slívě, tedy pardon slíva Inuitě

Další den s odjezdem bez rvačky
No dělám to tak, že přijedu, vyndám Máju, chytim si jí, obě přivolám, obě přivítám a důrazně jim řeknu, že už se přivítaly a proto se už znova vítat nemusí. No a pak důsledně dozoruju a hoooodně řvu, když se mi něco nelíbí.
"HACCP je zkratka anglického názvu "Hazard Analysis and Critical Control Points" (analýza nebezpečí a kritické kontrolní body)" - já myslim, že je to přesnej popis, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 09:36
- Nahlásit

RRRRRAAAAMBAAAAJS!
Ešusko
Vseeeecko NEJ k vopravdickymu svatku! Jeden mastny polibek spesl od Sadla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:52
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fifi

Jeden mastny polibek spesl od Sadla

Ty vado to je nááááááářez!!!! pusinkáááááááááááááááááááááááááá "malinkááááááááááááá"

budu mít umatlanou celou hlavu

(esli mi jí teda neukousne

Díkuju za přání. včera jsem zlikvidovala domácí zásoby alkahůlu /jedna láhef lambrůska/, ale to se nepočítá jako oslava, to byl pohon, abych stihla do práce upéct olivovej chlébik, udělat "tataráka" a vynikající, ale vynikající matlanec z pečený cukety. A taky domácího pribiňáka proloženýho pišktama. Mňááááááááááám.
Kdyby někdo chtěl napsat, jak je to s tou cuketou- ráda se podělím, páč.... je to skvělý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:34
- Nahlásit

kachna_

Další den s odjezdem bez rvačky

tož dobře pokračujete!!!

Hazard Analysis and Critical Control Points

blbáááá, moc blbáá

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:40
- Nahlásit

PetraK
Všééécko nej, třikrát ramštajn tobě (na Inuitu dneska kašlu )
Kdyby někdo chtěl napsat, jak je to s tou cuketou- ráda se podělím, páč.... je to skvělý.
já, ale blbý je, že rodiče asi letos cuketu nezaseli
tož dobře pokračujete!!!
snad a snad to nepřenese na štěně

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 13:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
třikrát ramštajn tobě

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! 3X RAMMŠTÁÁÁÁJN!! tolika ščestí , f to sem ani nedoufala

já, ale blbý je, že rodiče asi letos cuketu nezaseli

škoda, žes tak daleko, bych se klidně podělila. Hele je to jednoduchý - já to dělala z tý obří, přerostlý, těch malejch je na to škoda. Oloupala jsem, nakrájela na kolečka tak 1-1,5 cm, podle toho jak mi ujel nůž a dala na lehce vymazanej plech do trouby na max. opéct z obou stran, až se to rozhňahňá a trochu ožehne - ale fakt trochu, hasiči u toho asistovat nemusej , pak to vyndám do talíře, vypreparuju z toho pevný části a rozmatlám to vidličkou na srágoru, nechám odstát, a vypreparuju vodu - použila jsem k odsátí papírovou utěrku, páč se mi nechtělo tahat cédnika. Pak přiměřeně osolíš, trošánek opepříš, dáš malou (ale nemusíš) lžičku hořčice, olivovej olej a najemňoulinko nasekanou cibulu a šmrdláš vidličkou aby se to promíchalo. Je to taková velmi nevzhledná srágorka, ale druhej den....!!!!! úplně se k tomu hoděj tortilový čípsy-namáčet je do toho, a pak pochopitelně ten olivovej chlébik - ten taky neni složitej- chcéš? Peče se normoš v troubě (dyš už jí máš nahřatou třá od tej cukety, )

snad a snad to nepřenese na štěně

ne, nepřenese, nesmíš na to takhle nahlížet.

Jo jinak v rámci oslav:

přilepila jsem žvýkačku na koberec,
vysypala si oběd do klína na zcela čisté kalhoty
když jsem se šla zeptat šéfa, ešivá už nepůjdeme na oběd, zeptala sem se ho ešivá nepudeme na záchod.....

asi bych měla jít domů.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 14:26
- Nahlásit

PetraK
páč se mi nechtělo tahat cédnika. Pak přiměřeně osolíš, trošánek opepříš, dáš malou (ale nemusíš) lžičku hořčice, olivovej olej a najemňoulinko nasekanou cibulu a šmrdláš vidličkou aby se to promíchalo. Je to taková velmi nevzhledná srágorka, ale druhej den....!!!!!
Hmmmm, já jí vždycky peču s kuřetem. Když to rozblabtlám a budu vydávat za omáčku, tak to možná má drahá polovička s chlebem polkne jako ňamku a neee jako oběť, kterou je třeba vykoupit párkama k večeři
přilepila jsem žvýkačku na koberec,
nevodí si tam nějaká koleeeegyně dítě na které se to dá svést?
vysypala si oběd do klína na zcela čisté kalhoty
normálka, ne?
když jsem se šla zeptat šéfa, ešivá už nepůjdeme na oběd, zeptala sem se ho ešivá nepudeme na záchod.....
ví to Brtník, že taháš šěfa na záchod, opakuju ví to Brtník?
asi bych měla jít domů.
na záchod nebo na oběd?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 14:33
- Nahlásit

kachna_

jako ňamku a neee jako oběť, kterou je třeba vykoupit párkama k večeři

hehééé, šak si zvykne!! taky jsem Brtnika musela naučit, že těstoviny s olivama a krátce opečenou cuketou a kuřecím masem jsou fajn večeře. Postupným snižováním gramáže masa jsem se s masem dostala na nulu a mám to v cajku . Tohle by mu ale fakt chutnalo. Namazaný na pečivo - mňáám. Ale až druhej den, ten první jak to není proležený to není až tak.

nevodí si tam nějaká koleeeegyně dítě na které se to dá svést

Majránka mě zachrání!!
normálka, ne?

no bohužel poslední dobou i jo už mi to unavuje furt se chodit prát do kuchyně

ví to Brtník, že taháš šěfa na záchod, opakuju ví to Brtník

zatim to ví jen máma, řekla, že můj šéf je chudák, dyš ho s sebou tahám na záchod. Opakuju, že můj šéf je chudák.

Brtnik bude informován až tak k večeru, předpkládám že taktéž jako má ctěná máteř bude se šéfem dost soucítit

na záchod nebo na oběd?

a můžu si vybrat?? Radši asi na ten záchod, tam nehrozí, že si hodim voběd do klína

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 14:39
- Nahlásit

PetraK
Radši asi na ten záchod, tam nehrozí, že si hodim voběd do klína
tak si holt budeš muset brát oběd na záchod, tam máš stažený kalhoty a když si hodíš oběd do klína, nebude to žádná katastrofa

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:09
- Nahlásit

kachna_

ak si holt budeš muset brát oběd na záchod, tam máš stažený kalhoty a když si hodíš oběd do klína, nebude to žádná katastrofa

nebudou se na mě kolezi dívat divně? když pudu obědvat na hajzl?

zas ale budu mít čístý gatě, to je fakt

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:13
- Nahlásit

PetraK
No tak leda
Má i kapsičku a vsadim se, že ani neni prošitá skrz

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 16:10
- Nahlásit

kachna_
No tak leda

to už mi navrhovali coby děcko jsem měla vychytanou verzi pro prasata. Umělohmotnou zástěrku dole s obří odstávající kapcou co odpadlo sem mohla po O v pohodě dojíst. Ani nevadilo, že to je studený

že ani neni prošitá skrz

to šil evidentně nějakej amatér

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 17:23
- Nahlásit

PetraK
zdááár, všecko nejlepčejší ti přejeme my

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 18:03
- Nahlásit

PetraK
hele, ramštajni maj prej nějakou pěknou dětskou písničku o mamince

inu
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:11
- Nahlásit

BOže, bože, bože.
Nejdřív zjistím, že mě ty na držku léky uspávaj, potom, že mě spaní ve stanu za mokrejch a studenejch nocí fakt nedělá dobře a nakonec skoro celej tábor proscalo

Třikrát sláva všem, kdo se na mě museli koukat a museli to se mnou vydržet. Ještě, že už jsme dneska jeli pryč

To je ta špatná zpráva.

Ta dobrá je, že pokud se najde stipendium, můžu se vrátit na svý místečko do Anglie.

A teď jdu spát. Zase.
A kdybych se už nevrátila, tak spím.

inu
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:17
- Nahlásit

PS: Půlka Kubojovejch mp3, který má v tydlifounu sou ramštani

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 22:03
- Nahlásit

Janiii
zdááár, všecko nejlepčejší ti přejeme my

JÉÉÉ DÍKUJUŮŮŮŮŮŮŮŮ pani stavbyvedoucí. Došel vám emil?
kachna_
hele, ramštajni maj prej nějakou pěknou dětskou písničku o mamince

voni maj samý pěkný písničky. Myslíš Mutter?? Ta je vyloženě dětská. Ale!! Náhodou maj moc pěknou ukolíbafku. Jmenuje se Spieluhr

inu

nakonec skoro celej tábor proscalo

tak moment. za první co tu děláš?? To už táboriti skončili??? ?

Nejdřív zjistím, že mě ty na držku léky uspávaj,

tak moment, za druhní - ta držka furt ešče zlobí??

To je ta špatná zpráva

tak moment. Za třetní- jak to že ste jeli dneska pryč?

Ta dobrá je, že pokud se najde stipendium, můžu se vrátit na svý místečko do Anglie.

NO TY VOLE IMUNITO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OKAMŽITĚ ZAČÍNÁME HLEDAT STIPENDIJUM!!!!!!!!!!!!
,
lka Kubojovejch mp3, který má v tydlifounu sou ramštani
ÁÁÁÁNO?,??? ÁÁÁNO??? Má fkus hošíček!! PUSŤ SI OKAMŽITĚ NEBEL!!! fakt, pusť si ju. Uvidíš, že se Ti bude líbit. kašli na to že to jsou štajni, to vypreparuj, poslouchej jen tu melodii a páč němčinu máš, tak se pak podruhý zaposlouchej do textu. Ten je zatraceně moc silnej - bez jakýkolif fanatický nadsázky. Zapomeň na to že to jsou štajni a uvidíš
pak budeš další Ramštaku

inu
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 08:22
- Nahlásit

PetraK
tak moment. za první co tu děláš?? To už táboriti skončili???
táboriti neskončili, ale já jo. Páč tenhle tejden je jedinej, kdy máme s Kuboj dohromady dovolenou a tak jsme chtěli bejt na táboře jen pár dní, abychom si užili eště akce na sevéru. Sevér byl vytopen, tak se tam nejede, tak budu doufat aspoň v nějaký ty rybařeníčko u nás ve Vanglu. Já mám sice dofču až do konce měsíce, no, ale v tomhle počasí je to beztak na vejlety blbý, takže zase budu sedět u komplu a datlit

za druhní - ta držka furt ešče zlobí??
huž to bylo skoro dobrý, ale dva dny pod stanem a je to zase tam, kde to bylo V pátek mám jít na kontrolu, to mě zase rád uvidí

jak to že ste jeli dneska pryč?
viz výše: krátký volno, blbý počasí, blbá Inuita... ale Kuboja musím pochválit, odřídil to tam i zpátky úplně sám (páč růženku za volantem nechtěl riskovat) a bez nehody. Akorát, dyš to hulil 140, tak jsem řvala, protože při 150 se ta naše kára tutově rozpadne: má to v háji ložiska, aji zadní brzdy nejsou v nejlepší kondici.. tak mi řek: nečum na tachec, a budeš v klidu. Tak jsem čuměla z vokna. Spát se mě chtělo, ale někdo ho musel hlídat, že áno...

NO TY VOLE IMUNITO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OKAMŽITĚ ZAČÍNÁME HLEDAT STIPENDIJUM!!!!!!!!!!!!

Já si to napůl myslela, páč von je prostě hrozně zlatej čék. A taky jsem si myslela, že na to nebude mít prachy.. a nejlepší na tom je, že na to nikdy není čék sám, páč von se vším pomůže: najít ubytko, atd... až rozlepím voči, tak začnu hledat. Snad se něco najde

ÁÁÁÁNO?,??? ÁÁÁNO???
áno. zbytek jsou jakýsi prapodivný skřeky, dále metallica, a asi dvě tři skladbičky Vivaldiho. Šla jsem chrápat s Orisláfkou do stanu, on přišel za náma, a jelikož začalo zrovna přepršovat, tak zůstal. Tak jsem mu prohrabávala mobil, esli tam má něco poslouchatelnýho a nestačila jsem se divit

Nebel tam čéče asi nemá, myslím, že tam od ničeho nemá kompletní diskografii.

Mě je jedno, esli jsou to štajni nebo neštajni, v tomhle já předsudky nemám. Mě se to buď líbí nebo nelíbí, nebo častějc se mě líbí jen něco vod jednoho interpreta.. akorátže todle je styl hudby, kerou obvykle neposlouchám, takže na ni musím mít náladu. Ve stanu nebyla, tam to vyhrálo Vivaldiho čtvero ročních dob: při třetím zašmydlání smyčcem huž jsme všichni spali jako dudci.

Jo a dotaz, pejskaři: náš čokl, než si někam složí hlavu, si to místo pro hlavu nejprve důkladně olíže. Je to normální?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:51
- Nahlásit

RRRRRRRAAAAAAAAAAAAAMM RRRRRAAAAAAAAAAAMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

inu
Páč tenhle tejden je jedinej, kdy máme s Kuboj dohromady dovolenou a tak jsme chtěli bejt na táboře jen pár dní, abychom si užili eště akce na sevé

aha, sem se lekla, že se něco dělo.

nějaký ty rybařeníčko u nás ve Vanglu.

na to je tohle počasí ideální- i když dneska už je moc zima, to je fakt. Tak koukej hlásit úlovky. S tím datlením to moc nepřeháněj. dofča je od slova dovolovati si, tzn. že si dovolíš věci, který jindy ne

ale dva dny pod stanem a je to zase tam, kde to bylo

hm, takže vlhko a zima udělaly svoje (

Akorát, dyš to hulil 140,
ať nefrajeří, když se čerstvě drží volantu!!!!

tak začnu hledat. Snad se něco najde

ty jo úplně moc držim palce, jo??

asi dvě tři skladbičky Vivaldiho.

jo Vivaldi ke štajnům celkem sedí
Nebel tam čéče asi nemá

chy-báááá!! ta je naprosto úplně šíleně dokonalá.
hudba, slova, celý to komplet.

tam to vyhrálo Vivaldiho čtvero ročních dob: při třetím zašmydlání smyčcem huž jsme všichni spali jako dudci

, já jsem se jendou Vivaldim zničila, pouštěla jsem si to furt jak zběsilá (když už tak už, že jo?), pak se mi z toho udělalo špatně

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:52
- Nahlásit

inu
si to místo pro hlavu nejprve důkladně olíže. Je to normální?

čéče to nevim , neměl by mu někdo říct že standardní je, 6x se votočit do kolečka než zalehnu? A ne si předtim umejt podlahu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:53
- Nahlásit

Jo a tady je to sbírání

http://naszviretnik.net/2010/08/18/zprava-dame-se- do-toho-znovu-aneb-nekonecne-povodne/?#comment-315 14

inu
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:05
- Nahlásit

PetraK
aha, sem se lekla, že se něco dělo.

ne, ne, nebo vo tom nevím, měla jsem to celý nějaký zamžený..

na to je tohle počasí ideální- i když dneska už je moc zima, to je fakt. Tak koukej hlásit úlovky
já si tam spíš chodím léčit nervy: největší úlovek - kapřík 35 cm (podmírák, šel do vody)

dofča je od slova dovolovati si, tzn. že si dovolíš věci, který jindy ne
no.. no jo no

hm, takže vlhko a zima udělaly svoje
huž sem stará, navíc sem i blbá

ať nefrajeří, když se čerstvě drží volantu!!!!
mám doma Berana, zapomnělas? Za chvíli jedem do Vanglu a řídit budu tentokrát já, ale moc se na to netěším, páč je provoz

ty jo úplně moc držim palce, jo??
jo, jo

já jsem se jendou Vivaldim zničila, pouštěla jsem si to furt jak zběsilá (když už tak už, že jo?), pak se mi z toho udělalo špatně
Taky někdy točím skladby dokola a pak je půl roku nemůžu ani slyšet

neměl by mu někdo říct že standardní je, 6x se votočit do kolečka než zalehnu? A ne si předtim umejt podlahu?

točí se taky. Ale dyš ti ve tři ráno pět minut vomlaskává spacák, aby si na to místo pak položil šišku, tak je to na palici A doma to dělá taky. Leží, volizuje prostor asi pět minut, než si do toho mokrýho dá hlavu

Jo a tady je to sbírání
esli to chápu, tak sbíráte prašulky, za který nakoupíte věci?

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:32 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

PetraK
Prosím Tě, máš ode mě zase maila. Vlastně dva, páč jsem úplně tupááá, milá Lízo, milá Lízo!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:55
- Nahlásit

inu

, měla jsem to celý nějaký zamžený

zasejc si chlastala??

: největší úlovek - kapřík 35 cm

no bať ryby a houby jsou na nervíky nejlepší. o úlovky nejde. Brtnik je na tom tak nějak se skóre podobně. Jen teda ta štika před deseti lety, ta byla!! Nejen velká (se kolem nás seběhl daf), ale taky moc dobráá tak moc, že od tý doby kapra nejím

huž sem stará, navíc sem i blbá

nemá to být o tom, že starej čék je moudrej???

mám doma Berana, zapomnělas?

no hlavně magora, měl by si vážit života, pitomec. a nejen svýho, není tam sám tohle fakt nemám vůbec ráda, Kuba , Nekuba.

netěším, páč je provoz

jo tomu rozumim. To zvládneš ale , seš čikovná.

pak je půl roku nemůžu ani slyšet

jo přesně. tehdy mi fakt bylo naprosto hrozně. A z takový pěkný mjůzik!!

A doma to dělá taky. Leží, volizuje prostor asi pět minut, než si do toho mokrýho dá hlavu

to je vůl!!! ale neuděláš s tim nic,

za který nakoupíte věci?

ano jo. Podle toho kolik se vybere a co bude v ten daným moment podle situace zapotřebí.

VerčaZ

emila jsem zčíhla milá Lízo, milá Lízo s odpovědí vydrž Prťka, páč č. účtu znám, ale ne VS - sem jim říkala, že to moc šmodrchaj ženský. Nedaly na mě no. Já prachy posílala Zaně jen na účet a napsala jí emila, ať to dá na povodně, tak jsem VS nepotřebovala, takže vydrž ano?? A ... DÍKUJU MOC.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:59
- Nahlásit

PetraK
vydrž Prťka

Dle rozkazu, držííím!

<< 1 ... 783 . 784 . 785 . 786 . 787 . 788 . 789 . 790 . 791 . 792 . 793 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání